Dricker kaffe.

Så trött jag är nu. Vill inte åka och jobba men måste ju tjäna pengar föt att kunna leva. Har i alla fall gjort en kanna med riktigt starkt kaffe så jag vaknar till liv, det behövs!

Brände mig nog lite på ryggen när jag solade idag och det svider lite nu får ta på mig solskyddskräm när vi ska ut med båten imorgon, har ingen lust att se ut som en kokt kräfta.

Mitt hår

Mitt hår har blivit blekt av solen och är blondare nu än vad det var för några veckor sedan. Skulle behöva gå och klippa mig snart för mitt hår känns risigt. Kanske beställer jag en klipptid till nästa vecka.

Nu har jag ätit middag och det var varmt att äta soppa, skulle ha varit godare med sallad. Nu ska jag stryka lite saker och plocka undan lite här hemma och sedan är det dags att börja göra mig iordning och åka och jobba.


Grrr

Nu har jag sovit och det var skönt. Håller på på och lagar kvällsmat nu och det kommer att bli soppa. Imorgon ska jag ut och åka båt och det kommer att bli så härligt, Lotta och E kommer också att följa med!

Nu måste jag titta till min soppa!

POWERNAP

Finns det något skönare än att ta en powernap, sova lite på eftermiddagen och sen vara fit for fight och kunna åka till jobbet. Jag ska ta en liten tupplur nu tänkte jag men är så fruktansvärt hungrig men orkar inte ställa mig och laga mat.

Idag var jag hemma hos min mamma och solade hela dagen och det var så skönt och nu har jag fått riktigt snygg brun hud. Min pappa siom har en thailänsk fru tycker att det är jätteroligt att jag ligger och solar och hennes dotter undrar över varför jag vill bli brun, hon tycker nämligen att det är fint att vara vit! Hennes dotter säger att hon också vill vara vit och ha guldfärgat hår som mig och min yngsta syster (min yngsta syster är blek som ett spöke, var det när vi var yngre i alla fall).

Nu är det powernap som gäller. Hej så länge!

Ska ut och sola idag.

Idag ska jag hem till min mamma och sola och ha det skönt hela dagen. Vill bli ännnu brunare än vad jag redan är och det ska jag också bli idag!

Henrik var på KISS i Stockholm igår och ringde och väckte mig imorse och sa att han inte kommer hem förräns på eftermiddagen så jag antar att vii kommer att hitta på något när han kommer hem.

Nu ska jag packa min väska med det jag behöver ha under dagen och sedan ska jag åka.

Det här köpte jag igår!

Var på stan och tittade igår, det måste man göra ibland och hittade två jättegulliga linnen.

 
                                               Linne från Gina Tricot för 149kr. Linnet har fickor på sidorna!

Linne från H&M. Så snyggt att ha tlll ett pars shorts!

Gårdagen.

Igår åkte jag till E och jag tog Tommy med mig. Vi åkte dit för de hade öppet hus på hans jobb som hette Volvo någnting och då hade de uppvisning med alla Volvos grävmaskiner mm så det var passande att jag tog med Tommy dit.

På uppvisningen så spålade de tuff "epatraktor" musik samtidigt som de visade vad alla deras maskiner kunde utföra. Det var väl inte så jättekul för mig att se men tiden gick ändå fort.

Innan vi åkte dit så åkte vi och hälsade på Lotta och E. Vi åkte till Max och käkade (jag åt inte jag bantarr) och här är lite bilder från det.


Tommy och E ville inte att vi skulle ta kort på dem när de åt så det blev bara jag och Lotta.

Nyss kommit hem från jobbet!

Vilken dålig kväll jag hade det! Gick så dåligt och nu är jag hur pigg som helst och kommer att ha jättesvårt att somna.

Cp brännare

Har suttit i snart en timma och försökt att bränna en cd skiva men det går inte! Vad är det för fel?  

Caffe latte

Gjorde mig nyss en caffelatte med massor av skummad mjölk. Så gott!

Vad ska man hitta på i helgen då?

Sitter och funderar på vad jag ska göra i helgen. Kan inte sola idag föör jag blev väldigt röd efter att hha solat igår så det ska jag göra på lördag istället . Lotta ville åka till Ikea idag och det är kul men orkar jag åka bil i den här värmen fast hon har ju aircondition i sin bil så det kan bli behagligt. Får se.

På lördag ska jag hem till mamma och sola i alla fall och sedan ska jag höra med dem om de inte vill grilla, är så gott och det hör till sommaren att man samlas och grillar och bara sitter och tar det lugnt. På lördagkvällen ska jag jobba och det kommer nog att bli kul eftersom det är "Grisfesten" i helgen.

Tråkiga aftonbladet & expressen.

Kan ju undra vad det är föör fel på aftonbladet och expressen? Står nästan samma saker i de två tidningarna och sedan står det aldrig något intressant. Fick hem morgontidningen idag och den var tjock idag så nu har jag något att läsa till frukost!

Så tidigt jag är uppe idag.

Jag kunde inte sova nu imorse och det var för att jag blev väckt 04,40 av en viss person. Nu är jag jättepigg och vet inte riktigt vad jag ska mig till. Lyssnar på Eddy Wata på datorn och det svänger och sedan har jag just hällt upp min första kopp med kaffe!

Jag har tvättid idag klockan 07,00 så jag har en timma på mig att samla ihop all tvätt eller vad jag annars ska syssla med den här morgonen.

Svensk trance

Svensk trance är faktiskt riktigt bra. Har hittat några riktigt bra låtar som jag ska lyssna på i min bil! Brukade lyssna på dj Satomis Castle in the sky men sedan tröttnade jag på den och det kom inga fler låtar man kan ju undra vad dj Satomi pysslar med nu då?

Jag har blivit så brun!

Nu har jag legat och pressat hela dagen och jag har blivit så brun och fin. Me so happy!

Imorgon ska jag åka och shoppa lite nya sommarkläder men nu ska jag ta en dusch!


Hembakta bullar och hallonsaft.

Saft och bullar passar väldigt bra att äta när man sitter i sin syrén berså. Det är så somrigt på något vis. Nu har jag ingen berså att sitta i och inga bullar heller för den delen men jag blir så sugen på bullar när det är sommar och det beror nog på att jag alltid brukade få hembakta bullar av min mamma när jag kom hem från skolan. Kanske ska baka lite ikväll?


Tagit en paus.

Ahh har legat och solat hela dagen men nu har jag tagit en paus för att dricka vatten och kika lite på nätet. Är hemma hos min mamma och har det najs! Solen skiner och det blåser ljumma vindar, en helt perfekt dag!

Kliar något så fruktansvärt på mina fötter och jag undrar om jag är allergisk mot gräs eller vad det annars kan vara för fel. Så jobbigt och trots att jag smörjt in dem så slutar det inte att klia!

Ta cykeln istället för bilen!

JAg brukar alltid föörespråka att man ska ta cykelln istället för bilen men vad har jag själv gjort under de senaste dagarna? Jo jag har tagit bilen och inte cyklat av en enkel anledning som är att jag varit för lat! Usch, borde verkligen skämmas över mig själv men idag ska jag ta cykeln.

Bilder från i tisdags då jag var ute och solade!




En som verkligen inte ville vara med på bild var Lotta men jag ville vara med! Synd bara att jag ser helt crazy ut!

Letar solresor.

Henrik och jag har bestämt att eftersom vii bara har en semestervecka gemensammt i sommar så ska vi åka utomlands och bara vara vi två. Veckan efter börjar jag nämligen jobba och då kan han hitta på saker med sina kompisar. NU ska jag alltså hitta en lämplig resa för oss till vecka 29 och jag hoppas att jag hittar något.

Nu börjar det hända saker.

Sedan i måndags så har jag börjat banta och det har jag gjort genom att sluta äta godis och sedan bara äta nyttiga saker som frukt, grönsaker och råris för att jag vill gå ner 5 kg till beach 2008. Nyss så vägde jag mig och då visade vågen att jag redan gått ner 1 kg och jag blev så glad och ännu mera sporrad att fortsätta med min kost och hålla mig borta från dålig mat och godis.

Jag har slutat med allt onyttigt men det var en sak som jag inte kunde sluta med och det var kaffe, jag struntar fullkomligt i om det saboterar för mig men det är så gott med kaffe så nej det kommer jag alltid att dricka. Just nu håller jag på att brygga kaffe och det ska blli gott. Det är en del av min morgonritual som är kaffe och tidningen på nätet.


Varmt och skönt hela dagen!

idag har det verkligen varit varmt och skönt. Jag har haft shorts och ett linne på mig och en cardigan som jag snabbt tog av mig för det blev för varmt!

Imorgon hoppas jag att det blir lika fint väder för då ska jag vara ute och sola hella dagen hade jag tänkt! Helt underbart ute när det är sommar, tänk om det kunde vara varmt och skönt året om då skulle jag verkligen trivas!

Nu ska jag göra iordning min middag och det ska bli råris och grönsaker.

Lagt upp nya auktioner på Tradera.

Nu har jag rensat ur min garderob och lagt upp lite nya auktioner på Tradera och det ska bli spännande om det är någon som kommer att lägga bud på mina avlagda kläder. Brukar alltid få det mesta sålt som jag lägger upp.

Så fint väder ute idag med och det ska tydligen vara fint väder hela veckan! Är ledig på fredag och tänkte hitta på något roligt då men jag har inte bestämt mig för vad än. På lördag ska jag jobba och då är det som croupier på ett riktigt tråkigt ställe men men.

Nu ska jag göra iordning en smoothie och sen ska jag iväg! Ha en bra dag!

Någon som ska och se KISS på fredag?

Ska definitivt inte jag göra för jag tycker att de är skitdåliga!

Det går bra, jag klarar det!

Håller på med min diet den här veckan och ska fortsätta också nästa vecka och det går bra, riktigt bra om jag får säga det själv! Ska nog klara att gå ner några kilo och sedan kommer jag att kunna hålla vikten efter att ha gått ner!

Var ute och solade igår hela dagen och det var ljuvligt att ligga i solen och slappa och slippa jobba eller gå till skolan. På eftermiddagen färgade jag slingor i mitt hår och efter det så tog jag med Lotta, Livia och Sasiwimon ut i spåret och tog en runda på 2,5 km.

Idag ska jag jobba och efter det ska jag ut och springa, tror att jag ska ta 5 km och riktigt ge järnet för det vore skönt och borde ta bort de eventuella tankar om mat som jag brukar få under kvällen.


Färga slingor ikväll.

Ikväll ska jag hem till Lotta och hon ska färga slingor i mitt håt, hade tänkt ha riktigt ljusa slingor såå man ser somrig ut! Kanske inte behövs men jag vill ha det, mitt hår brukar bli rätt så ljust på sommaren och jag brukar inte färga det eller göra något med det under sommaren.

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och sedan ska jag byta om och ge mig ut för att lapa sol!

Ha en underbar dag!

Strålande solsken ute idag!

Så underbart väder det ska vara hela dagen idag och det kommer att bli en varm och skön dag! JAg ska tillbringa dagen med att ligga och sola! Få lite färg och inte se ut som att jag suttit inlåst i en jordkällare i 10 år!

Jag började med min diet igår och trots att jag var jättehungrig på kvällen igår så ignorerade jag min skrikande mage och gick och lade mig, vill man bli fin så får man lida pin! Känns mycket bättre idag! Läste en artikel om att ju fetare man var desto mer mat ville man äta så om man vill gå ner några kilo får man tänka att man är smal och inte behöver så mycket mat.

Har fortfarande ont i halsen men min förkylning har börjat ge sig! Nu ska jag läsa aftonbladet och sedan ska jag packa iordning det jag ska ha med mig!

Nystart inför beach 2008

Jag har definitivt legat av mig med allt vad träning och sund kost heter men nu har jag gjort en nystart med start från idag. Tycker att måndagar är en utmärkt dag att börja om på nytt på!

Som mål har jag att gå ner 4 kg och det ska jag lyckas med. Vill kunna visa mig på stranden i sommar utan att folk ska tro att det är en strandad val istället för en människa som ligger och solar!

För att lyckas så har jag konstruerat en egen meny som jag ska leva efter i 2 veckor och den går ut på att jag knäppt äter några kolhydrater överhuvudtaget och istället äter mycket frukt, grönsaker, bönor, linser och råris. Inte världens godaste mat men den är nyttig och det behöver jag!

Är det någon annan som bantar eller följer någon diet och har några bra råd på vad man kan äta??

Riktigt förkyld och vill åka utomlands.

Är förkyld och det känns som att det aldrig går över, tycker att det är jobbigt. Jag dricker te nu och det hjälper lite mot när man har ont i halsen.

Igår var jag ooch grillade med Henrik ute i hans mammas sommarstuga och det var kallt där. Henriks bror och hans tjej var där, liksom hans syster och hennes kille. Det var jättejobbigt att vara där ute för vi blev attackerade av mygg hela tiden och det var inga små myggor heller utan de var jättestora! Dessutom var inte maten särskilt god och när vi skulle äta efterätt så hittade jag flera små larver i hallen vi fick till en kaka och jag trodde att jag skulle spy men alla andra åt så vem vet om jag är överkänslig eller något i den stilen?

Min egen lilla mamma var inte hemma på morsdag men jag åkte dit på kvällen och gav henne ett morsdagskort och då blev hon glad, hon hade varit hemma hos mormor och morfar och ätit.

Idag ska jag ta det lugnt, blir till att storstäda hemma för nu har det verkligen blivit stökigt.

Ska ut i friska luften nu!

Har legat inne hela dagen när det har varit så fint väder men till mitt försvar så kan jag säga att jag inte varit bakfull utan bara trött för jag kunde inte sova inatt för jag var så täppt i näsan och kunde inte andas.


Det var helt sjukt igår. Jag mådde bra hela kvällen och sedan när vi varit och fylleätit varsin pommesfrites och falafel tallrik så blev min näsa helt igentäppt och jag fick ingen luft. Var tvungen att andas genom munnen och blåsa vitlölsandedräkt på folk. När jag satt och väntade på på skjuts så trodde jag att jag skulle dör för jag fick verkligen ingen luft, det var så jobbigt.

Nu ska jag åka och handla smör och parmesanost för ikväll ska jag grilla sparrises som jag fick av Henrik när han åkte till Tyskland. Får se vad I tycker om min grillrätt, hon brukar gilla de få sakerna som jag bjudit henne på!


Vilken utekväll vi hade igår!

Det var riktigt roligt att gå ut igår men tror inte killarna var så förtjusta i vissa bitar men så är det alltid, det är svårt att få alla nöjda! Först var vi på en fest och satt och snackade och drack lite och sedan vid tolv så gick vi ner på stan och till ett ställe som heter T. Där drack vi varsin öl och sedan gick vi vidare till Harrys för det var så skumma människor på T.

Blev inte bakis idag som tur är! Ska ha en soft dag idag och bara ta det lugnt. Ikväll ska jag hem till mamma och fika och sedan ska jag iväg och grilla lite också. Det är så fint och varmt väder ute idag, har redan varit ute! Tog en cykeltur till Statoil och köpte färska baguetter och det var så gott!

Nu ska jag ta en dusch!


Ont i halsen och förkyld idag.

Jättefint väder ute idag men det blåser kalla vindar. Då kan jag inte ligga och sola för då kommer jag att frysa ihjäl och det är inte så kul.Funderade på om jag skulle åka till IKEA idag men det känns inte så kul för det är lönehelg och då är alla där och shoppar, det känns bättre att åka en annan helg.

Ska ta mig en tur till apoteket och köpa halstabletter och nosspray för jag har blivit förkyld och fått ont i halsen. Skulle ha gått ut i kväll men nu vet jag inte om jag har lust med det, får se hur jag känner mig senare idag.

Godmorgon!

Har sovit dåligt inatt och vaknade flera gånger av att jag inte kunde andas för att jag har blivit förkyld. Det kliar i min näsa och det känns som att jag ska bli tokig!

Funderar på att åka till Ikea idag för jag ska kolla vad det kostar att köpa en garderob eftersom jag tänkt göra om min klädkammare till ett datarum men då kommer frågan: "Får alla mina kläder plats i en vanlig garderob eller mäste jag köpa två?"

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och slappa lite!


Nu har jag grejat lite.

Lade till min blogg i något skumt grejs och jag föörstod inte riktigt vad det var men det blir nog bra.

Nej nu ska jag nog ta en dusch och sedan kolla lite på tv om det går något bra.




Seg fredag, trist att sitta hemma.

Tråkigt det var på jobbet idag och det kändes som att klockan segade sig fram och jag höll på att bli tokig men nu när jag är hemma så känns det som att jag skulle ha stannat kvar på jobbet för det finns verkligen inget att göra. Har ingen lust att sitta och titta på tv och vill inte sitta vid datorn heller men tycker att jag kan blogga lite.

Kanske ska dricka ett glas vin men nej jag känner verkligen inte för det heller. Det fårbli en kopp kaffe, jag kanske till och med gör en caffe latte!

Dags att åka till jobbet.

Nu ska jag byta om och åka till jobbet! Var inte så läskigt på vårdecentralen och det gick fort också, skönt att det är över.

Nu ska jag ivägoch jobba i drygt 4 timmar och sedan hem och slappa. Behövde inte jobba som croupier ikväll förkrogen det var tänkt att jag skulle jobba på har inget bord så det blir en hemmakväll! Ska färga slingor i håret då har jag planerat!
Ha en bra dag!

Är det här sant om Amandor?

Vad många det är som heter Amanda. Har sett att många som kommenterar på min blogg heter just Amanda. När jag var liten kände jag inte till någon som hette Amanda!! När jag flyttade till en annan stad och skulle börja lekis så trodde alla barnen på lekiset att det skulle börja en neger flicka i deras grupp som hette Amanda för ingen hade hört talas om en tjej som hette Amanda förut och gissa om de blev chockade när Amandan var en liten ljus flicka med långt blont hår! Haha mina kompisar berättade det här för mig typ 10 år efter att vi slutat lekis!

Men är det här sant om Amandor:
Alla Amandor älskar rosa!
Alla Amandor skriver sitt namn med skrivstil för att just Amanda ser så snyggt ut när det skrivs med skriivstil.
Alla Amandor tycker om kaniner, katter och hästar?
Alla Amandor älskar choklad?
Alla Amandor är jättesöta?
Alla Amandor älskar sina kompisar och sin familj?

Är det sant? Är du en Amanda och har något mer som du tror att andra Amandor gillar, berätta! Jag är så nyfiken!


Livmoderhalscancer!

Usch vad kaffe jag dricker nu men jag är så trött och behöver en rejäl koffeinkick så jag kan vakna till liv och börja ta tag i min dag.

Klockan 10,15 ska jag vara på vårdcentralen och de ska ta prover från min livmoderhals för att se om allt ser bra ut där. Jag frågade min mamma om hon hade gjort det och det hade hon och hon sa att det inte var farligt och att allt sett bra ut på henne men sen frågade jag en jobbarkompis som sa att de hade varit tvugna att operera bort något på henne för det var en chans att hon annars skulle ha fått livmoderhalscancer. Tror inte att jag har någon chans att få cancer?!

De säger att man kan titta på sin familjehistorik och min mamma har aldrig haft cancer eller någon allvarlig sjukdom och inte har min pappa haft det heller så jag kan väl vara lugn? Hoppas att jag kan det! Inte min favoritsysselsättning att behöva gå till gynekologen! Tycker verkligen inte om det.

Tvättar.

Finns det något mer spännande än att gå upp tidigt och tvätta? Usch vill verkligen inte hålla på och tvätta för jag är så trött och har ont i halsen. Känner mig lite nere idag och tror att jag är på väg att bli förkyld, hoppas verkligen inte att jag blir det.

Ska jobba idag. Först på mitt ena jobb och sedan på mitt andra och jag hoppas att det flyter på bra på båda jobben, blir så rastlös när jag har lite att göra!

Imorgon ska jag ut och festa! Eller festa kanske är att ta i men vi ska gå ut och ta en drink eller två i alla fall, kommer att bli roligt för nu var det ett tag sedan som jag var ute.

Trött efter jobbet!

Nu har jag varit och provjobbat på det nya jobbet som jag ska ha i sommar och det funkade bra, jag kom jättebra överens med mina jobbarkompisar och det var kul!

Nu har jag duschat och ätit några smörgåsar och ska borsta tänderna och sedan ska jag gå och lägga mig för det blir en lång dag imorgon. Först har jag tvättid klockan sju och klockan tio ska jag till vårdcentralen och göra ett livmoderhalstest (låter inte så kul) sedan ska jag jobba från tre till åtta på kvällen och sedan hem och byta om och åka och jobba på mitt andra jobb från tio på kvällen till tre på natten!

Så det är därför som jag måste sova nu!

Ska snart åka och jobba.

Ska bli roligt att se hur det är på det nya jobbet? Hoppas att jag trivs och att det är bra jobbarkompisar!

Ska sticka iväg nu. Hejdå!

Dags för lunch!

JAg gjorde pastasallad igår med fullkornsspiraler, ruccola,fetaost och tomater och det är vad jag ska ha till lunch idag det blev verkigen gott!

Alltså nu ska jag äta lunch!

Gott med glass i värmen!

Var på Lidl och handlade frukt och grönsaker i veckan och jag köpte också glass. Det var jordgubbsglass överdragen med vit schoklad och krisp och den glassen är så god! Testa den vet jag!

Kom bara in för att hämta en glass och nu ska ja´g fortsätta att sola!

Jag fick som jag ville!

Det är sol ute nu! Ligger och solar på min balkong och det är tur att jag har en så stor balkong! Ute blåser det och är kallt men på balkongen är det lä och jag ligger bara och njuter! Kollade på smhis hemsida och det står att på eftermiddagen så ska det bli molnigt här så jag ska passa på och pressa nu.

Jag ska jobba klockan 16,00 idag och det är på mitt nya jobb, blir ett kort pass på 4 timmar men det ska bli roligt! Ska jobba idag och sedan imorgon och sen börjar jag inte där förräns i juli om inget annat kommer upp på jobbet.

Nu ska jag ut i solen igen!

Så här ser det ut när man kommer hem till min pappa ibland!


Min pappa har 3 katter och 2 av dem brukar sitta och titta i fönstret som 2 nyfikna pensionärer! Mike är till vänster och Stinky är till höger! De blir alltid jätteglada när man kommer och springer fram för att hälsa!

När kommer Sex and the City filmen ha premiär i Sverige?

Är verkligen så nyfiken på om den kommer att vara bra. Har redan bestämt med ett gäng om att vi ska gå och se den, det blir vi 4 som brukar gå på bio ihop. Hoppas verkligen att filmen är lika bra som tv serien varit.

När Simpson gjorde film så blev det en verklig flopp och den var så tråkig!  Jag kommer ihåg att jag satt och kollade på klockan hela tiden och bara väntade på att filmen skulle ta slut!

Hoppas att det blir varmt ute idag!

Är så trött på det tråkiga vädret! Nu vill jag att det ska vara varmt ute med massor av sol så jag kan ligga och sola och ta det lugnt! Igår var det jättekallt ute när jag tog en kvällspromenad!

Igår köpte jag barista mjölk och gjorde jättegoda caffe lattes som jag och Henrik drack. Jag kan verkligen rekommendera barista mjölken!



Nu ska jag plugga!

Nu ska jag plugga och sedan klockan 12,00 så har jag lektion och sedan är det dags för mig att åka hem och byta om till träningskläder för idag ska jag både köra kondition och styrka.

Någon mer som ska träna idag?

Nedslag på besiktningen!

Haha Henrik fick nedslag på besiktningen och gissa vad han fick nedslag på?? Jo att han hade ett för dåligt däck framtill!!! Henrik är så snål och kör med sina däck in i det sista och nu straffade det sig! Förstår mig inte på honom? Nu måste han ombesikta bilen och det kostar pengar, hade varit bättre om han hade haft ett nytt däck på för då hade han sluppit det!

Nu åker jag.

Lika bra att åka iväg och besikta Henriks bil nu så jag har det gjort!

Fixat håret och sminkat mig.

Nu är jag klar att åka men jag ska inte vara där förräns om 30 minuter och det tar drygt 10 minuter att åka så jag ska sitta och slappa framför datorn en stund. Jag har verkligen ingen lust att åka iväg med Heniks bil, tycker att han kunde ha valt en besiktningstid på eftermiddagen.

Idag ska jag till skolan och ha min näst sista lektion och på torsdag är det den sista lektionen, ska bli skänt. Sedan får jag vänta till i mitten av juni för att se om jag kommit in på högskolan. Hoppas verkligen att jag kommit in på något av programmen jag sökt men det är inte så säkert för det krävs väldigt höga betyg!

Besikta bilen.

Nu ska jag snart iväg och besikta Henriks bil. Jag gillar inte att åka och besikta bilar för jag tycker att det är jobbigt och killarna som jobbar på besiktningen vill gärna att man är med och kollar. När jag besiktade min bil fick jag nedslag på vänster länkarm och då berättade han som besiktade min bil det för mig och visade, trots att jag sa att jag inte visste vad det var.

Nu ska jag dricka kaffe och fixa håret och sedan åker jag.

När är din dödsdag?

Helt sjukt att någon ens klickar in sig på den annonsen för att ta reda på när man ska dö! Det är något som jag inte vill veta! Jag har hela livet framför mig och vill inte veta när det andra kommer att hända!

Är det någon som klickat på den länken, berätta gärna vad du tänkte när du gjorde det!

VEGANMANNEN aka SUPERNÖRDEN!

Supernörden jobbar som ************ och är blek som ett lik och lever som en troende vegan. Jag kallar honom Veganmannen! Jobbade ihopmed honom i lördags och han verkade vara livrädd när vissa situationer uppstod!

Sedan när vi inte hade så mycket att göra så stod vi och pratade om lite allt möjligt och jag frågade om han brukade kolla på Desperet Housewifes och han sa ja. Då frågade jag om han kollade för att han tyckte att Eva Longoria var snygg och då säger han: "nej det tycker jag verkligen inte, hon är inget för mig". Fattar inte?? Veganmannen tyckte inte att hon var snygg! Så jag frågade om han tyckte att någon annan var snygg i serien och han sa nej, riktigt skum typ. Känner ingen kille som kollar på DH utan att de antingen blir tvingade av sina tjejer eller för att dregla över någon av huvudrollsinnehavarna.

Nu ska jag inte jobba mer med Veganmannen aka Supernörden på ett bra tag, ALDRIG hoppas jag men man vet aldrig när våra vägar korsas nästa gång.

Ska kolla på tvn nu och unga mödrar!

Förstår inte varför man skaffar barn utan jobb eller utbildning, kan verkligen inte vara kul!

Varmt och skönt!

Kom nyss hem från att ha varit ute och sprungit! Syndade idag och köpte glass men jag har inte ätit av glassen än, ska göra det efter att ha duschat!

Henrik kommer snart hit och vill att jag ska hjälpa honom att kolla så att alla hans lampor lyser på bilen för imorgon ska jag åka och besikta hans bil. Kul för mig, jag hade behövt min skönhetssömn men nej den får jag ta en annan dag!

Längtar till helgen!

Trots att det nyss var helg så längtar jag till nästa som kommer. Vill hitta på något roligt nu på lördag för jag är ledig och det känns som att det var jättelängesedan som jag gjorde något roligt.

Det som skulle vara kul är att gå ut och äta, gå på bio eller till och med gå ut och festa! Ska kolla vad mina vänner känner för att hitta på och sedan se till att vi hittar på något också!

Vad är det för fel på blogg.se?

Imorse när jag skulle blogga då kom jag inte in och nu går det inte att ladda upp några bilder, kanske dags att byta blogg sida och köra på någon annan?

Ska göra om i mitt sovrum.

Nu har jag bestämt mig för att åka till IKEA och köpa garderboder och ha på ena väggen i mitt sovrum och sedan ska jag göra om min stora klädkammare som jag har i hallen till ett litet datarum! Det kommer att bli lagom stort när jag tar bort alla hyllor som finns där! Nu har jag ett projekt att jobba med i sommar.

Hela lägenheten är renoverad förutom klädkammaren och nu ska jag ta tag i den biten också. Får se om det är ett projekt jag kommer att klara av själv eller om jag kommer att behöva be någon om hjälp?

SNUSKHUMMRAR!

På kanal 5 just nu så går Outsiders och det här programmet handlar om 2 halvsyskon som har blivit kära i varnadra och bor ihop! Vad är det för fel på dem kan man ju undra!? Har inte sett hela programmet men de verkar ju vara helt störda. Som om jag skulle bli kär i någon av mina halvbröder, usch!

Man kan ju inget annat än att skratta åt dem! Vad tänker de på? Vill de inte skaffa barn en dag, hur ska det gå?

Nu har jag i alla fall duschat och ska softa framför något bra tv program. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll för jag har lite saker att ta itu med imorgon!

Bilen är tillbaka!

Nu kom Henrik tillbaka med min bil! Var så arg på honom men orkade inte ge mig in i en diskussion med honom om att han inte kan ta min bil hur som helst och särskilt när han har en egen.

Henrik bad mig åka och besiktiga hans bil nu på onsdag kl 08,10 och vems bil skulle han dååka med till jobbet? Jo min antar jag, han har inte frågat men så blir det nog att han gör!

Nu ska jag duscha och sedan ska jag kolla lite på tv, går det några bra program ikväll?

Har varit ute och sprungit!

Nu har jag varit duktig! Jag har varit ute och sprungit 2,5 kilometer idag och det var så skönt.Nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lugnt och stinker svett, har inte orkat duscha än.

Det blev ingen spinning ikväll för min mamma orkade inte. Hon är så slö!

Efter att jag hade sprungit så gick jag till mitt liljekonvaljställe i skogen och plockade en bukett med liljekonvaljer och nu luktar det så gott om dem, ställde dem på mitt köksbord!

Nu ska jag njuta av mitt kaffe och läsa mina favoritbloggar!

Trodde att min bil var stulen!

Fick världens panik nyss när jag tittade ut genom fönstret och såg att min bil var borta, jag trodde att någon stulit den! Sedan fick jag en idé och ringde Henrik och det var han som hade lånat den! Vad bra att han sa till! Tänk om jag ringt polisen och anmält den som stulen. Ska ta ifrån honom min bilnyckel, han har en egen bil att åka i men pga att han varit borta så mycket på olika resor osv så har han inte hunnit besikta den så nu är det körförbud på bilen och då tror han att han kan låna min bil så fort han vill!

Just nu är jag så irriterad på honom! Tycker att han kan åka med sin bil ändå, den är mycket finare än min!

Så tråkigt att plugga.

Nu har jag äntligen pluggat klart och det ska jag fira med ett stort glass vatten, blev så törstig.

Tommy kommer hit klockan fyra och lånar datorn, ska sätta på lite kaffe som han kan få smaka av!

Världens fulaste svenska kändis!


Måste vara Charlotte Perrelli. Ser verkligen hemsk ut! Skulle jag möta henne ute en mörk kväll då skulle jag bli livrädd!! Finns det någon som tycker att hon ser bra ut?

2 snygga fynd jag gjort till mitt hem!



Växthuset som jag har tänkt att ha på balkongen köpte jag på Lyktan i Arboga och silverskedarna hittade jag i min pappas förråd. Jag var där och snokade för några månader sedan i jakt på gammalt porslin och då hittade jag 3 silverskedar! Har dessvärre bara orkat putsa upp 2 av dem! De var inte silverfärgade när jag hittade dem utan helt kolsvarta! Haha pappa kommer nog att ångra att jag fick dem nu när de är så här snygga!

Varit och handlat!

Jag är nöjd med mig själv! Köpte bara frukt och grönt! Det känns så fräscht att äta sådan mat och gott är det också, beror förstås vad man med de ingredienser man har.

Nu ska jag sitta och plugga en stund! Inte så roligt men det måste göras!

Fet tjej!

Min lunch idag bestod av nutrilette och 1 kopp rött te med smak av blåbär! Nu är jag på G känner att jag kommer att lyckas! Känner en tjej som är skitfet! Hon är så söt i ansiktet och klär sig snyggt men hennes kropp är så fläskig, tror säkert att hon väger runt 100kg och alla som ser henne tror att hon är gravid för hon har en jättestor mage, den är rund och består enbart av fett, en riktig ölmage fast den är på en tjej!

Jag brukar tänka på henne när jag känner att jag blir godissugen och då tänker jag att om jag äter choklad då kommer jag att se ut som henne. Förstå inte varför hon inte bantar! Alltid när vi träffas och fikar då äter hon jättelite fikabröd och så men fettet kommer inte bara upp av ingen anledning! Träffade henne i mataffären en gång och hon handlade bara onyttiga saker som vitt bröd, massor av kakor och bullar, färdig bearneise sås, pommes frites mm.

Den här personen är alltså väldigt söt och skulle se jättebra ut om hon gick ner typ 35 kg men der gör hon inte och jag undrar varför? Jag har 5 kilos övervikt och tycker att jag rullar fram men hon som säkert har 35 kilos övervikt bara skiter i att äta nyttigt, jag undrar varför? Bara vidrigt att vara så fet och definitvit inte kul att åka och bada när man ska ha bikini!

Nej nu ska jag åka och handla frukt och grönsaker!


Hej och hå!

Gud vad det blåser ute idag. Cyklade till skolan och det var jättejobbigt, ska åka och handla nu tänkte jag men då tar jag bilen. Tänkte åka till Lidl för de har billigast frukt och grönsaker där.

Köpte ett par tårtgafflar från Tradera, de var från Rice, och idag fick jag hem dem. Blev lite besviken för de var inte så som jag hade tänkt mig men de var jättesöta!

Dags för lunch!

Min lunch idag blir nutrilette! Så jäkla vidrigt men vill man bli fin så får man lida pin! Till frukost drack jag kaffe och det är gott. Har svårt att äta frukost så oavsett om jag bantar eller inte så brukar min frukost alltid bestå utav kaffe.

Till middag har jag planerat att gööra kyckling, ris och spenat. Har bestämt mig för att dra ner på allt onyttigt och ge järnet tills det är dags för beach 2008! Vill man så kan man, är ett av mina motton här i livet!

Spinning ikväll!

Ikväll ska jag på spinning med min mamma. Hon vill komma i form till sommaren och tänkte att vi kunde pröva på spinning. Jag har provat spinning och det är verkligen inget för mig! Man får så himla ont i baken efteråt, jag får det i alla fall och sedan är det jättejobbigt men vill min mamma testa det så visst kan jag följa med!

Jag har börjat om på nytt med att komma i form! Har levt lite onyttigt med både mat och alkohol! Nu är det ändring på det. Ska åka iväg och handla frukt och grönsaker efter skolan och sedan är det bara nyttig mat som gäller!

Fikat.

Det blev en snabbfika förmin kompis skulle till jobbet men vi hann dricka 2 caffe latte var och snacka lite skit! Nu ska jag plugga en stund och sedan ska jag till skolan!

Riktigt skumt!

Läste en artikel i Aftonbladet idag om en tjej som stuckit hemifrån och tagit med sig 1500 kronor och inte tagit på sig några skor! Nu hade hon varit försvunnen i 4 dagar och man hade inga som helst spår efter henne! Vem går ut utan skor?

Äntligen är solen tillbaka!

Nu är det soligt ute, ja det är molnigt också men solen tittar fram ibland och det gör mig glad! Blir så deprimerad av att det är grått och regnigt ute.

Fick ett telefonsamtal nyss och en kompis kommer titta över nu. Hon ville ta en fika innan hon skulle åka till jobbet så jag ska väl sätta på lite mera kaffe nu.

Då var det måndag igen!

Nu är helgen slut men för min del så är det ganska så skönt för jag jobbade hela helgen och nu ska jag vara ledig några dagar. Börjar jobba på torsdag igen.

Är så trött idag och har ingen aning om varför.

Fortfarande inget kaffe hemma.

Skäms för att erkänna det här men jag har varit inne hela dagen och nu börjar jag bli smått rastlös. Inte har jag heller orkat ta mig till affären för att köpa kaffe och jag är så kaffesugen just nu.

Ska på bio ikväll så nu måste jag börja fixa mig!

Städat klart!

Usch vad jobbigt det var! Tog mig nästan hela dagen men nu är det gjort och behöver inte göras igen förräns om en dryg vecka! Ska ta en dusch nu!

Ramlösa Jorgubb/Lime

Det är så gott! Men inte bra för naturen men ändå så köper jag en sådan flaska i veckan!

edwin när han var hemma hos mig i torsdags!

image26

Längtar så till sommaren

Kollar på sista minuten resor till solen för jag längtar så till sommaren och det verkar bara bli regn och rusk på programmet i Sverige nu.

Henrik och jag hade planerat att åka utomlands till hösten på min födelsedag men jag vill åka nu, står inte ut i Sverige. Nästa vecka slutar skolan så kanske åker jag veckan därpå, gäller bara att hitta någon som viill följa med!

Somrigt!

image25
Något som hör till sommaren är att måla tånaglarna i någon somrig färg!

Bensin för 27kr/l

Vilken normalinkomsttagare kommer då att ha råd att pendla till jobbet? De hade en omröstning på Aftonbladet om folk tyckte att det var ok att bensinen kostade 27kr/l och 9 % tyckte att det var ok, helt sjukt! De personerna kan ju inte ha vare sig bil eller körkort!




Olidlig väntan.

Jag har sökt till högskolan och känner att jag inte orkar vänta till i mitten av juni för att få reda på om jag kommit in eller inte på de programmen jag sökt. Träffade en tjej igår som jag känner lite ytligt och hon var överklycklig för hon hade kommit in på polishögskolan! Hon var verkligen jättelycklig! Jag vill också veta om jag har kommit in!

Uttråkad...

Så tråkigt att städa...

Städdag idag.

Finns det något tråkigare än att städa, nej det gör det verkligen inte. Jag måste i alla fall dammsuga och torka golven idag för nu börjar det bli dammigt hemma. Ska börja med vardagsrummet och för det är jobbigast att städa där, har mycket saker att damma därinne.

Skulle vilja åka och shoppa idag men det får bli nästa helg! Jobbar bara på fredagen och sedan är jag ledig hela lördagen så då ska jag nog hitta på något roligt!

Gossip Girl maraton idag!

Nu har förstås alla fjortisar bänkat sig framför tvn för att se Gossip Girl maraton som kanal 5 har har idag.Har själv kollat på några avsnitt men det den serien är väl sådär, finnsbättre saker att kolla på!

Nu har jag inte tid att sitta här, jag ska gå och äta frukost!


Kaffet är slut!

Ok nu är min morgon helt förstörd för mitt kaffe är slut och jag har inte köpt något nytt. Vad ska man då dricka till frukost? Mjölk? Juice? Te? Inget av de känns rätt att dricka! JAG VILL HA KAFFE! Ska jag orka åka till affären eller ska jag vara utan. Får se hur jag gör.

Sexigt med män i uniform!

Spelar ingen roll vad det är för uniform de har på sig. Det kan vara militärer, poliser osv, till och med killar i svart kostym, slips och vit skjorta det är så sexigt!

Spelar ingen roll hur killen ser ut, har han uniform på sig så ser han jätteläcker ut. Har hänt flera gånger att jag sett poliser i sina uniformer och tänkt "fy fan vad snygg han är!" sedan när man sett dem ute civila i sina vanliga kläder då har det varit motsatta tankegångar "fy fan, vad har han på sig". Det är verkligen uniformen som gör det, dessutom ser de flesta poliser biffigare ut än vad de är för de har skyddsväst på sig!

Jag och en tjej där jag jobbade igår stod och pratade om hur sexigt det var med män i uniform och sen hur osexiga de var utan den! Ja inte är det lätt!


Nu sticker jag!

Nu är jag ombytt och klar. Har packat mina jobbkläder och nu ska jag åka hem till min mamma.

Ha en jättetrevlig lördag nu allesammans!

Jag har problem!

Har fan inget att ha på mig! Får bli det gamla vanliga, jeans, topp och cardigan! Handen på hjärtat så äger jag säkert över 30 olika cardigans, är det onödigt?

Seg jag känner mig idag.

Har nyss vaknat efter att ha sovit middag! Ska byta om och åka hem till mamma nu för mormor och morfar kommer dit och vi ska fika.

Sedan efter det ska jag åka till E och där ska jag hälsa på några vänner och sedan ska jag jobba! Det är så dåligt väder ute idag så det blir nog inte mycket att göra men man vet aldrig.

Henrik kom hem från Tysklan i torsdags och hade köpt en förpackning vit sparris åt mig??? Jaha? Han är så romantisk! Nej nu ska jag inte vara negativ det är faktiskt gott med sparris! Får se hur jag ska tillaga den.

Regnväder ute.

Inte är det roligt väder idag så jag tänker hålla mig inne. Ska dricka kaffe och plugga lite. Snart slutar skolan och jag känner att det kommer att bli skönt, då kan jag bara fokusera på jobbet.

Igår jobbade jag som croupier och det var helt dött! Tydligen så var det en hockey match som började vid 23,00 så det var ingen som spelade förräns vid klockan 01,00. Jag fick in lite pengar men det var ändå lite soft att bara jobba 1 timma.

Nu ska jag gå och kika lite påt vn och slappa.

Nu ska jag åka och jobba.

Nu är jag ombytt och klar. Vit skjorta och svarta byxor. Håret är borstat och sminket ser bra ut!

Hoppas att den här kvällen går fort, orkar inte med en seg kväll, vill ha mycket spel och sedan hoppas jag på att de spelar bra musik!

Ha en trevlig fredagskväll!

Göra iordning mig för jobbet.

Nu ska jag snart åka och jobbigt! Alltid lika roligt, mina vänner ska på bio ikväll och se Ironman kul att jag måste jobba då men jag har ju valt det själv.

Svarta byxor och en vit skjorta och en svart cardigan är vad jag ska ha på mig, fryser alltid innan spelet har kommit igång. Får se vem det är jag ska jobba med idag, hoppas att det blir någon rolig tjej!

Ok nu har jag inte tid att sitta här för jag måste sminka mig och fixa håret. Brukar alltid försöka se så tjejig ut som möjligt när jag åker till det här jobbet så killar som kommer och spelar tror att jag är en blåst bimbo som de kan vinna över!! Hahaha vad fel de har!


Nu dricker jag kaffe.

Det är så gott med kaffe och jag är inne på min andra mugg nu, kommer definitivt bli flera. Vet inte varför jag dricker så mycket kaffe tycker faktiskt själv att det kan bli lite för mycket ibland men ikväll var jag riktigt sugen.

Ska kanske åka till Ikea imorgon och shoppa lite saker till min balkong. Behöver gardiner och några kuddar. Ska lägga ut lite bilder sedan när jag är klar med den. 

Ska jobba som croupier ikväll.

Jag åt vegetarisk korv med bröd till middag idag och det var gott. Nu sitter jag och dricker kaffe och laddar tills ikväll för då jobbar jag. Ikväll blir det som croupier och det är ett jobb jag är så trött på. Ni skulle bara veta alla idioter man träffar på, blir så irriterad på en del människor som kommer och spelar. De fattar ingenting, är skitfulla, luktar illa (en del gör det), ser äckliga ut och är otrevliga och tror att de är något!

Vet inte hur många gånger jag fått slå näven i bordet och skrika:
- Här är det jag som bestämmer!
I och med att de regler vi har på Black Jack i Sverige inte är identiska med de europeiska reglerna så tror en del spelare att jag "fuskar" för att reglerna är annorlunda och hur man än förklarar så fattar de inte. På senaste tiden så har jag inget tålamod med stöddiga typer. Jag larmar på direkten efter vakten och säger att han ska bort sen slipper man det problemet.

Hoppas att det blir lugnt ikväll och att jag får in mycket pengar för jag har provisionsbaserad lön. Hoppas också på att det inte kommer några idioter eller stöddiga typer för jag kommer att bli vansinnig om någon säger emot mig ikväll, har varit på dåligt humör hela dagen p.g.a vädret.

Edvin kommer hit snart!

Mamma ringde och sa att jag var tvungen att passa Evdin, hon var tydligen tvungen att göra några ärenden. Hmm jag som ville ta det lugnt idag och inte göra något särskilt men det blir aldrig som man tänker sig. Jag tycker faktiskt att det är roligt att ha honom här han är en jätterolig liten kille!

Ska sätta på kaffebryggaren för jag vet att han vill ha en kopp kaffe när han kommer, det tycker han om! Det är sant! Han är 5 år och tycker om att dricka kaffe! Det ska vara kaffe med mjölk, han brås på sin storasyster! 

Tråkigt...

Kollade på SMHI och det är inget roligt väder att se fram emot i helgen! Det ska vara grått och trist och kallt. Natten mot söndage ska det till och med bli minusgrader! Kanske ska ha vinterjackan när jag åker till jobbet på lördag?

Nu ska jag stryka överdragen till mina fåtöljer som jag tvättade igår.

Det blev sovmorgon idag!

Jag sov länge idag och det behövdes för jag jobbar ikväll och imorgon. Sitter nu vid datorn och dricker mitt morgonkaffe som faktiskt börjar ta slut så jag måste åka och handla idag.

Känner mig uttråkad och vill hitta på något roligt idag men har inga som helst ideér. Tror att mamma skulle komma över med min lillebror och ville att jag skulle passa honom några timmar men hon säger alltid en massa som inte blir av.

Ska in och titta på SMHI och kolla vad det blir för väder till helgen, kan de inte säga att det ska bli varmt!

Godnatt!

Nu är det dags att gå och sova är så trött och jag har massor att göra imorgon. Ska jobba bland annat och sedan ta itu med det sista av skolarbetena som jag har kvar!

Natti natt!

Vill ha Target i Sverige!

Simply Shabby Chic<sup>TM</sup> Armoire - Sour CreamHome Sweet Home PillowLiberty Hardware Whitewash Shabby Chic GFI Switch Wall Plates 2 pk.Tray Table - White
Carved Mirror - WhiteBolu Twill Pillow - White

Vill att vi i Sverige också ska ha Target och att det inte bara ska finnas i USA! De kan få vårat IKEA så kan vi få deras Target!

Så mysigt med regn!

Regnar ute hos mig nu och det smattrar lite lätt på fönsterrutorna och det är så mysigt! Har tänt några ljus hemma och sitter och myser med en filt i soffan. Det perfekta nu skulle vara om min älskling var här och kunde sitta och krama mig!

Ska göra lite blåbärste nu och softa framför tvn.

Ska kolla på Efterlyst!

Ska titta på Eferlyst ikväll. Brukar inte titta på det programmet för det är samma sak hela tiden men med nya offer! 

Ha det så bra nu så får jag se om jag orkar skriva något mer senare! 

Ringde och skällde på en tant igår!

Jag håller på och säljer saker på Tradera och det är några som köpt saker av mig men inte betalat så igår var jag så irriterad att jag ringdeoch skällde på en tant och frågade varför hon bjudit på en av mina auktioner och sedan inte betalat, jag var verkligen uppe i varv och var skitförbannad och då visar det sig att jag slagit fel nummer! Det var helt fel tant jag skällde på! GUD VAD JAG SKÄMDES!

Bad givetvis om tantetn och sedan lade jag snabbt på luren! Nästa gång jag ringer någon tänker jag verkligen kontrollera nummret nästa gång jag ska ringa och skäll på någon.

Varit ute och sprungit.

Så skönt! Jag sprang 5 kilometer! Måste komma igång med min träning på allvar nu. Målet var att gå ner 5 kilo och det ska jag väl kunna fixa? Jag vet vad man ska äta och jag vet hur man ska motionera och träna men jag kommer aldrig igång!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag titta på Efterlyst. De ska visa en intervju från Arboga. Usch vill inte tänka på det men det kanske är någon man känner som glimtar förbi.

Nu jävlar!

Nu ska jag ut och springa, är laddad till tusen och det blir 5 kilometer som jag ska springa idag. Ska bli sakönt att komma ut och springa för nu var det länge sedan jag gjorde det.

Nu måste jag äta middag!

Till midag idag så ska jag vara så duktiga tt jag steker en kycklingfile och har en god grönsallad till. Det är både nyttigt och gott!

Jobbigt det var att tvätta idag för den ena tvättmaskinen var trasig så nu är halva min tvätt blöt för jag hann inte torktumla den. Får hänga upp det hemma lite här och där, kommer att se ut som ett zigenarläger!


Nu ska jag börja med middagen!


Nu ska jag sitta på msn

Nu har jag två vänner ute på msn som jag tänker prata med. Stinky vill visa mig vad hon tänker skicka efter för gardiner, ska bli intressant!

Telefonsamtal från svettig kille i en taxfreeshop!

Ja det var vad jag nyss fick.
- Öhh vad heter min parfym som jag hade förut men tog slut?
- Calvin Klein.
- Ska kolla om de har den.....
Hör hur han rafsar runt och sen hör jag hur han frågar någon på engelska om den finns.
- Nej de hade inte den. Ska jag köpa en blå lurvig?
- En blå lurvig vad?
- En blå lurvig parfym?
- Ja gör det! Det blir nog bra!
- Faan vad dyr den var! Nej jag skiter i det.
Sedan lade vi på luren och jag vet fortfarande inte vad det var för lurvig sak han skulle köpa.

Jag fick jobbet!

Satt 40 minuter på intervjuen och svettades och försökte göra ett bra intryck och sedan säger hon som intervjuar mig, kan du provjobba på torsdag och fredag? Jag sa ja och sedan var det klart!

Det här jobbet är bara ett exra jobb som jag ska ha i sommar tillsammans med mina andra jobb men det är väldigt bra betalt och arbetstiderna är helt suveräna så jag är jättenöjd!

Haha fick en rolig kommentar!

Skrev förut att jag skulle tvätta klädeseln till mina Ektorps fåtäljer och då är det en som frågar om jag ska sälja dem? Och om jag skulle göra det skulle jag höra av mig till honom, nej grabben jag ska tvätta dem!!

Älskar mina fåtöljer (men sitter själv aldrig i dem) har dem när jag får främmande!

Är lite nervös inför min intervju och hoppas verkligen att det kommer att gå bra, snart måste jag åka också.

Ska ner och titta till min tvätt i tvättstugan och sedan åker jag!

Håll tummarna för mig nu!!! 

Min lunch idag.

Samma sak som jag åt igår åt jag till lunch idag, jag vet jag är inte så påhittig och det är inte särskilt kul att äta själv heller..

Otur jag har!

Kom nyss hem från skolan, nu har jag bara ett prov kvar att göra och sedan är jag klar! Har tvättitd och när jag kom ner i tvättstugan var den ena maskinen trasig! Just när jag ska tvätta!! Nu kommer jag inte hinna tvätta all min tvätt och om någon timme ska jag iväg på en jobbintervju. Kan jag inte få lite tur nu?

Nu ska jag äta lite lunch!

Vad har hänt med vädret?

Det ärju skitkallt ute idag! Var ute på en promenad och frös så jag skakade! Vart tog solen vägen? Det här är ju inget roligt väder. Ska det bli en regning och kall sommar i år igen?

Jag ska tvätta idag och tänkte tvätta överdragen till mina fåtöljer och hoppas att de inte krymper!
EKTORP TULLSTA Fåtölj
Jag har två vita Ektorp fåtöljer från Ikea och har haft dem i snart 2 år och aldrig behövt tvätta dem men nu är det dags! Hoppas, hoppas att tyget inte krymper i tvätten!! Nu ska jag ner i tvättstugan.

Då var det dags.

Har ätit frukost och det blev flera koppar kaffe och äcklig nutrilette, ligger i hårdträning nu för att kunna våga visa mig på stranden nu i sommar. Nu ska jag fixa mitt hår för jag har nyss duschat och sedan ska jag plocka lite hemma och sen är det dags att gå till skolan.

Idag kommer Henrik hem från Tyskland, vill också ha ett jobb där jag får resa! Får se om han har köpt nåågon present till mig!

Nej nu har jag inte tid att sitta här och glo!


Jobbintervju idag!

Jag ska på en jobbintervju idag och ag hoppas att det kommer att gå bra, på kvinnan jag pratade med lät det som att jag kunde börja på en gång men jag får se. Jobbet är på heltid och är över sommaren och är mycket bättre betalt än det jobbet jag har idag. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att jag får det!

Hade en riktig tv kväll igår och såg på tv i flera timmar, usch gillar egentligen inte att sitta och dega framför tvn men det blir så ibland.

Nu ska jag äta frukost!

Natti natt nu ska jag sova och drömma rosa drömmar!

Är så trött nu och ska gå och lägga mig i mitt rum som doftar lavendel! Ska drömma om min älskling inatt den enda killen jag någonsin har älskat med hela mitt hjärta! Saknar dig och längtar tills du kommer hem! Pussar till min sötnos!!

GODNATT!

Kiss och bajs gosedjur!

Vilken normal människa köper kiss och bajs gosedjur?? Hittade två gosedjur till salu på Tradera som föreställde kiss och bajs! Budet nu är uppe i 155kr!! Vad är det för människa som vill ha??
http://www.tradera.com/Kiss_och_Bajs_mjukdjur-auktion-64102261
KOLLA IN LÄNKEN!

Men Amanda, vad hände med beach 2008?

Vad har hänt? Jag har inte tränat på hela veckan, inte ens gått på mina powerwalks! Fy fan vilken degklump jag är, usch! Jag som planerade in att ha platt mage tills i sommar!!! Fattas bara viktnedgång på 5 kilo och sedan är jag där! Hmm

Det får bli sallad och kyckling resten av den här veckan och lax, så gott med lax! Får köra med nutrilette också, varva det med mat och sedan träna massor!

Jag och Lotta har ju en tävling om vem som ska gå ner mest i vikt! Lotta håller på att vinna men jag har mer fett att ta av! Ni ska få se!

Ny bok.

Jag är så trött ikväll inte så konstigt med tanke på att jag gick upp 06,00 imorse för att åka och hjälpa min pappa. Det blir nog så att jag kryper till sängs tidigt ikväll och läser lite i min nya bok. 

Köpte ännu en Agatha Christie bok på Tradera för några dagar sedan och den kom hem till mig idag och heter skospännet! Jag verkligen älskar deckare och Agatha Christie är en av världens bästa deckarförfattare, enligt min mening! Gillar också sir Arthur Conan Doyle men har inte så många böcker av honom.

Min tv kväll!

Jag har nu sett frusna (fula) män och nu tittar jag på Lost. Känns som att jag missat några avsnitt av Lost? Jag känner mig helt lost när jag tittar nu. Undrar när de ska bli räddadde från ön, tycker inte att det händer något spännande i serien längre.

Igår kollade jag på desperete och betty...mycket spännande, kändes som att jag fick valuta för de 2 timmarna som jag spenderade framför tvn!

Nu har Lost börjat igen efter reklamen! Hej så länge!

Min 100:e kommentar!

Min 100:e kommentar skrevs av http://fotini.blogg.se/. får se om det kanske kan bli en 200:e kommentar!!!

Frusna män!

Rent hus var dåligt nu ska jag kolla på frusna män som söker kärlek! De frusna männen har massor av söta tjejer men är skitfula! Kunde de inte ha gjort ett program med frusna snygga män som söker kärlek??? Skulle jag vilja och hade nog kollat på det så fort det gått på tvn men nej så är det inte. Kan jag aldrig få som jag vill???

Blev så sugen på pizza...mmm

Nu ska jag se på Rent hus!

Man kan ju undra vad det är för svinstia de ska visa upp ikväll! Haha skrattar ihjäl mig åt de puckade människorna som frivilligt ställer upp och visar sina äckliga hem för svenska folket och sedan när de blir utskrattade då gråter de ut i Aftonbladet och säger att de blivit lurade! HAha knappast, bor man i en svinstia och ställer upp på ett tv program om äckliga människor så får man skylla sig själv! Eller vad tycker ni!


Så jobbigt är det inte att plocka undan hemma eller diska eller dammsuga. Det är något varje normal människa gör åtminstone när det börjar se för jävligt ut hemma! Jag städade hemma hos mig igår och det tog 2 timmar, nu behöver jag inte städa igen på drygt 2 veckor!


Ikväll lyssnar jag på!

Ikväll lyssnar jag på Flo rida - Low och Lazee - Rock away och Britneys - Radar.

Ska ta hem lite nya låtar men jag vet inte om jag vågar, sist jag gjorde det fick jag virus och hela datorn brakade ihop! Har ingen som kan fixa det heller! Jobbigt men får väl vänta tills i helgen.

Inte hunnit blogga så mycket idag.

Nu har jag varit och hälsat på Edwin och han blev så glad! Vi hade pyntat med ballonger innan han kom hem från dagis och när han kom in med sin pappa så sjöng vi för honom och han var överlycklig! Så liten och så sööt!

Grattis Edwin 5 år!

Idag fyller min lillebror 5 år! Ska och gratta honom klockan 18,00 ikväll för då kommer han hem från sitt jobb (dagis)! Har varit och köpt 2 jättefina paket till honom och jag hoppas att han blir nöjd! Det ena paketet är en bärgningsbil och det andra är ett roligt spel!

Diskat klart!

Så nu har jag diskat klart! Tråkigt att diska! Finns det någon som tycker att det är roligt att diska?

Ätit lunch!

Lotta hängde med mg hem idag efter att jag varit hos min pappa och sett efter hans "farm". Vi har nyss ätit lunch! Det blev kyckling soppa och varsin ciabatta med creme cheese, så gott.

Nu ska Lotta kika lite på nätet och jag ska diska!

Vem kommer att skriva min 100:e kommentar?

6 Kommentarer till och sedan har jag 100 kommentarer i min lilla rosa blogg! Vem kommer det att bli?

HA EN BRA DAG NU ALLESAMMANS!

Uppe tidigt!

Idag ska jag hem till min pappa och hålla koll på han s hund när de byter ut alla vitvaror hemma hos honom! Lyxigt att få allt nytt! Jag hoppas att jag inte behöver sitta där hela dagen utan att de kommer förbi på morgonen så jag kan göra andra saker under dagen sedan.

Var så trött igår att jag inte visste var jag skulle ta vägen, somnade i soffan vid 22,00 och sedan masade jag mig in i sängen vid 22,30 men idag känner jag mig pigg!

Fantastiskt!

Vad fina nätbutiker det finns. Älskar lantlig/fransk/shabby chic inredning och jag har hittat massor av underbara butiker på nätet!  Finns så mycket fint som jag vill ha! 

Ont i mitt knä.

För två år sedan ramlade jag när jag åkte inlines och tog emot ganska rejält med mitt vänstra knä när jag föll till marken och det gör ont i det knä ibland. Just nu gör det skitont och jag kan knappt gå, känner mig som en pensionär och det är nästan så att jag skulle behöva en käpp att stödja mig med! Haha vad knäpp jag är men fan vad ont i knäet det gör.

Ikväll ska jag se på Uggly Betty!


Jag undrar när Uggly Betty ska ta bort sin tandställning? Man har ju inte tandställning hela livet! Brukar faktiskt inte titta på Uggly Betty varje tisdag utan det blir när jag har tid och det har jag ikväll. Vad ska ni se på tvn ikväll? 


Luktat bajs!

Det har luktat bajs från min vask i köket. Jag har provat allt för att få bort lukten och det senaste var att jag använde kaustik soda men det funkade inte. Idag var lukten verkligen bedrövlig så jag skruvade bort slaskgallret och där låg det en vidrig och illaluktande sörja som verkligen stank bajs! JAg tog bort sörjan och rengjorde under gallret och nu luktar det ingenting! Vem behöver en karl i hemmet? Inte jag i alla fall! Som jag brukar säga: "en bra kvinna reder sig sjäklv".

Duschat

Nu mår jag bättre. Tog en kall dusch och nu mår jag mycket bättre! Jobbigt att må illa men så skönt nät det gått över!

Ska fixa lite kvällsmat och sedanblir det träning!

Musik jag lyssnar på just nu!

Jason Mraz med låten I´m yours. Den är så bra!

Mår så illa!

Det måste bero på vädret att jag mår så illa. Det är varmt och fuktigt ute och det känns som att jag ska dö. Tommy var här och lånade datorn men åkte nyss hem. JAg hade velat gå och sova middag en stund när jag kom hem men tyckte det var oartigt så jag tvingade mig att bjuda honom på fika.

Nu ska jag ta en dusch och se om det känns bättre! Mamma och skulle och träna på friskis och svettis ikväll men mår jag såhär så får vi skjuta upp det tills på torsdag.

Ska till skolan nu.

Ja då var det dags! Nu ska jag ha en lång lektion och sedan får jag skynda mig hem så att jag är hemma när Tommy kommer. Mår fortfarande illa och hoppas att jag inte håller på och blir sjuk.

Skriver kanske mer när jag kommer hem!

Beställt lite kläder från H&M.

Tunikan eller klänningen som jag hade på bild på flrut har jag nu beställt, tyckte att den var jättesnygg och väldigt billig! Gillade den verkligen! Sedan beställde jag lite annat smått och gott.

Har suttit och pluggat på balkongen fram till för en stund sedan för det blev molnigt och det var inte så skönt att sitta där då. Nu ska jag gör aiordning lite lunch för jag börjar bli hungrig.

Tommy kommer över!

Idag klockan kommer han över och vill låna datorn! Han var tydligen här igår men då var jag inte hemma så jag sa att han kunde komma idag.

Usch har ätit frukost nu och mår fortfarande illa, vet inte vad det beror på. Min lillebror var magsjuk i helgen men jag tror inte att det är det jag lider av. Kanske har jag druckit för mycket kaffe och för litet vatten? Vad det än beror på så tycker jag att det är jobbigt att må illa.

Har pluggat nu och känner mig jätteduktig och firar det med att sitta på balkongen och sola lite samridigt som jag läser i mina skolböcker! Det är så härligt väder ute idag!


Fina tunika från H&M!

VILL HA!

Lycka till gumman!

Idag är det dagen D för en person och jag vill bara säga lycka till! Hon ska nämligen iväg på en viktigt jobbinterjuv på ett jobb hon verkligen vill ha! Jag tror att du kommer att få det! Blir bara glad för din skull om du får jobbet och tänk inte på att du inte kommer att få vara ledig i sommar för det kommer andra somrar!
                                                    
LYCKA TILL NU GUMMAN!

Klantig jag är!

Blir så arg på mig själv! Jag spillde kaffe på min matta i hallen när jag skulle sätta mig vid datorn! Blirså arg på mig själv ibland.

Mår så illa idag och mådde jätte illa igår med på kvällen, undrar om jag har fått solsting? Har aldrig fått det förut men annars håller jag på att bli sjuk.

Den närmaste timmen ska jag sitta och plugga framför datorn så nu slutar jag blogga här.

Dags att plugga!

Ska lägga in slutspurten nu och ha näsan i böckerna hela dagen sedan ikväll ska jag unna mig en paus, då ska jag och mamma gå på friskis och svettis för de har börjat köra med utomhusgympa. Ska bli roligt!

Nu är det dags för min dagliga dos kaffe!

Svårt att sova.

Låg vaken halva natten och kunde inte sova, det var verkligen jobbigt. Det blir till att dricka mycket kaffe idag så jag orkar med skolan men har ingen lektion förräns på eftermiddagen så jag hinner nog komma igång.

Imorgon fyller min lillebror Edwin år och jag undrar vad jag ska köpa till honom. Han fyller 5 år och jag tycker att det är så svårt! Ska jag ta med honom till leksaksaffären och låta honom välja vad han vill? Ska ringamin syster och se vad hon tycker vi ska göra.

Trevlig kväll.

Jag var och fikade med min kompis ikväll och det var trevligt att träffa henne. Hon hade inte förändrats så mycket och vi hade massor att prata om.

Nu är jag hemma och tar det lugnt, ska titta lite på tvn och sedan gå och lägga mig!

Så trött!

Jag har varit så trött idag vet inte vad det har berott på. Henrik är i Tyskland nu och han råkade få med sig en sak som är min dit. Haha undrar vad hans jobbarkompisar ska tro om honom! Pinsammt värre!

 Har inte ätit något på hela dagen och nu ska jag äta soppa, är så hungrig!

Jävla idioter!

Brukar sälja mina gamla kläder på Tradera och det har funkat bra. Allla som har handlat av mig har betalat det de ska betala och jag har skickat det de har köpt men nu är det 4 köpare som inte har betalat och inte har hört av sig! Jag blir så irriterad, varför lägga bud och inte betala för det de velat ha? De kunde ha struntat i att lägga bud och låtit någon annan få varan. Vad ska man göra? Steg 1 har varit att maila steg 2 är att ringa och steg 3 är polisanmälan! Vill inte men gör man ett köp ska man fullfölja det. Det de har köpt av mig handlar inte om mycket pengar men ändå! Ett köp är ett köp!

Dricker coca cola

Så gott medcoca cola i solen! Ligger o solar o har det bra! Njuter av livet och dricker coca cola! Men hur bra är cola för tänderna?


Alla dömer en!

Vad man än gör så dämer ens omgivning en! Om jag har på mig en blå sparkdräkt när jag går till jobbet så kommer ens jobbarkompisar skratta åt mig för ingen annan har en blå sparkdräkt på sig osv. Om jag vill sola topless så kommer tjejer att titta på mig och säga:
- Vilken hora som ligger där med tuttarna i vädret!
Jag har själv sagt de här sakerna till mina vänner, jag brukade vara en sådan person som dömde andra människor men inte nu längre för jag har vuxit upp och det är jag glad för. När jag var liten var jag så elak! Jag skäms för att tänka på det jag gjorde men jag gjorde en hel del saker som var så elaka och jag vet att de personerna jag var elak mot lider än idag. Vill inte ta upp det nu.....kanske någon gång men inte nu. Tänk er för innan ni gör eller säger något elakt mot en person för den personen har känslor!

Vill ha!

Vill ha Lottas converse!
image19

Är det ok att sola topless?

Var är det ok att sola topless? Jag vet att man får sola topless på badstranden osv men om man vill göra det hemma och inte vill att alla grannar ska gå förbi och vrålstirra då är det inte ok. Handen på hjärtat så skulle jag vilja sola topless men jag vågar inte för jag vet att folk skulle stirra! Min mamma bor i hus och när jag och min syster fortfarande bodde hemma så hade hon en granne som kom ut och glodde varje gång jag och min syster låg och solade, ett jävla äckel! Min mamma bor fortfarande kvar i huset jag växte upp i och grannen (äcklet) bor fortfarande kvar men nu bor han ihop med en thailändsk tjej och har slutat att glo! Är det då ok om jag ligger och solar topless. Vill ha färg på hela min kroppdärför att jag har en skitsnygg klänning som jag ska ha på ett bröllop och om jag ligger i bikini så blir det ränder. Är det ok?

Måste erkänna att jag är väldigt pryd av mig, lite pryd i alla fall. Vet verkligen inte om jag vågar sola topless och om jag skulle våga vill jag inte att någon äcklig gubbe ska stå och glo. Ska jag sola med bikini eller ska jag våga sola topless?


Plugg och brun utan sol!

Ja nu har jag pluggat! Jag är så duktig! Egentligen är jag väldigt duktig i skolan men att komma igång är väldigt svårt för mig! Jag brukar få högsta betyg i det mesta jag gör (inte för att skryta) men när jag gick ut gymnasiet hade jag högsta betyg i alla ämnen utom i matte och naturkunskap, där hade jag bara G och det är för att jag inte kan räkna´. Jag har övat och övat men det går inte för mig att lära mig mattematik och naturkunskap är så tråkigt!

Efter att jag hade pluggat så smörjde jag in mig med brun utan sol för idag är det för kallt för att ligga ute och sola. Tråkigt värre tycke jag. Nu ska jag sitta på min balkong och läsa lite psykologi! Kan behövas efter helgen, hände en jobbig/rolig sak när jag jobbade i lördags. Kanske berättar om det senare, får se om jag orkar!

Är så seg idag.

Skulle egentligen behöva plugga lite men jag kan inte slita mig från datorn. Har läst aftonbladet på nätet och druckit massor av kaffe men när det gäller att stänga av datorn och plugga så känner jag bara nej usch, vill inte!

Är trött efter igår och hade svårt att sova så jag vaknade tidigt imorse,vilket inte är så bra med tanke på att.....

Nej nu ska jag ta mig i kragen och öppna böckerna!

Ha en bra dag nu!

Ett oväntat telefonsamtal.

Fick nyss ett oväntat telefonsamtal från en tjejkompis som jag inte hört av på länge. Vi lärde känna varandra för några år sedan när vi arbetade på samma jobb och sedan har vi umgåtts lite till och från genom åren men sedan åkte hon utomlands för att jobba och nu har hon kommit hem igen. Vi bestämde att vii skulle ta en fika ikväll och det ska bli så roligt att träffa henne! Ska bli spännande att se om hon har förändrats något sen vi sågs sist!

Dricker kaffe.

Är inne på min andra kopp kaffe och det är fantastiskt gott! Min pappa ringde nyss och sa att jag var tvungen att komma hem till honom och titta till hans hund för de kommer och ska byta ut alla vitvaror hemma hos honom. Förstår inte varför de ska byas ut för de är verkligen inte särskilt gamla men men.

Min pappas tror att hans hund Livia kommer att attackera de som ska byta ut vitvarorna om inte någon är hemma. Hon har jobbat som skyddshund åt polisen och sedan på Securitas så hon tvekar inte att hugga om hon känner att hennes familj eller hon är hotad. Så jag får väl åka dit på onsdag och kolla till henne.

Beställ lite sommarprodukter!

Hawaiian Tropic, Coconut Oil SPF 0

Det här beställde jag från eleven nyss, kände att det var dags med lite nya solprodukter!

God morgon!

En härligt varm morgon är det idag och jag ska nog äta frukost på balkongen och njuta av det underbara vädret! Vet ju inte hur länge det kommer att hålla i sig.

Henrik åker till Tyskland idag med jobbet och kommer inte hem förräns på torsdag, jag kommer att sakna honom! Får se om han köper med sig något åt mig, han brukar göra det!

Idag ska jag till skolan och sedan blir det lugnt. Måste plugga och sen kanske jag kan göra det i solen, det gäller att passa på när det är fint väder och försöka få lite färg på sig!

Nu är det dags för frukost!

Letade armband men fann örhängen!

image16
image17image18
Så snygga var de här örhängena som jag hittade på nätet, gillar dem verkligen för att de är så somriga.

Sanningens ögonblick!

Vilket värdelöst program. Sitta och berätta intima detaljer om sig själv inför hela svenska folket för struntsummor och sedan om man svarar "fel" så får man inga pengar överhuvudtaget. Vad är då vitsen? Pinsamma människor som ställer upp på det. Såg en snutt av det nyss på kanal 5s webbtv och det var ju bara pinsammt att titta på det!

Haha pratade med min lillasyster nyss och vi har verkligen vårat eget språk när vi kommunicerar med varandra. Vi har verkligen våra egna ord för vissa saker. Typ som när vi säger hejdå till varandra så säger vi alltid ta! Och det är en förkortning på ta ta som vi först sa men sen blev ta! Hahaha vi är som ett par grottmänniskor när vi pratar.

Nu ska jag leta efter snygga armband på nätet och sedan ska jag iväg!

Ha en trevlig kväll!


Underbar dag!

Var och solade med Lotta och E idag och det var så skönt men det blåste lite väl mycket men det var ändå varmt, har börjat få lite färg nu! Är hemma nu och ska ta det lugnt en stund sedan ska jag och en kompis dra iväg och äta något, jag orkar inte laga mat idag.

Luktar konstigt från min slask i köket och jag vet inte vad det kan vara. Har hällt i något medel som jag fick av Lotta men det hjälper inte, kanske har jag gjort fel? Undrar om jag måste skruva isär röret och kolla om det ligger något obehagligt däri som luktar. Jobbigt med sådana saker, särskilt när man är tjej!

Nu ska jag dricka lite kaffe och softa. Ha det bra!

Vilka idioter det finns!

Igår jobbade jag och jag höll på att bi tokig! Vilka idioter det finns. När det är fint väder ute det är då alla idioter kommer fram, skönt att vi alltid jobbar två och rvå, annars hade det nog varit lite obehagligt. Den största idioten igår var världens gaphals som skrek att vi skulle bli av med jobben och han skulle ringa en advokat och stämma oss, han gav sig inte utan gapade på som en galning. Igår var det verkligen skönt när passet var slut och jag kunde åka hem!

Idag ska jag åka och sola med Lotta och E. Vi bestämde att vi skulle träffas klockan elva men jag tror inte att de kommer att vara vakna då. Haha de sover alltid till typ två på dan så jag åker nog och solar med M!

Köpte jättefina tårtgafflar från Rice igår på Tradera. Köpte dem för 53kr och de var helt nya, vilket klipp! De kostar i alla fall drygt 70kr om man köper dem i butiken!

Nu ska jag göra en smoothie och dricka kaffe! Ha en bra dag!

Ligger och glassar i solen!

Så varmt och så skönt väder! Jag kommer att bli brun nu i helgen! Verkligen nice! Ligger och solar hemma hos min mamma och det är verkligen skönt! Köpte solkräm igår på apoteket och den använder jag nu, vill inte bli röd utan vill bara bli brun!

På eftermiddagen ska vi grilla och jag ser fram emot det, ska bli så gott! Sedan ska jag hem och duscha och sedan är det jobbet som gäller! Först ska jag ta med Livia på en simtur, tokiga hunden kommer att bli så glad!

Ha en underbar dag nu alla ni som ligger och njuter i solen!


Härlig dag idag och jobbig kväll igår!

Solen skiner och himlen är blå idag och det är jättevarmt ute! Lotta och E kommer hit idag, tanken är att vi faktiskt ska åka och bada! På eftermiddagen så ska vi hem till S och grilla och jag ska iväg och köpa kött så fort affären öppnar.

Igår var jag och solade och sedan var jag och shoppade. Köpte ett par nya shorts från Gina Tricot och sedan köpte jag nytt smink. Jag hann till och med åka och hälsa på min pappa och hans lilla familj.

Idag på kvällen ska jag kidnappa Livia och åka och bada med henne, det är det bästa hon vet men hon får inte göra det så ofta. Så kul att se henne simma för hon ser inte klok ut och sedan grymtar och frustar hon! Får se om jag inte får låna pappas bil, har inte så mycket plats för stora hunden i min bil!

Börjar jobba ikväll också och det ska bli kul! Händer alltid mera saker när det är varmt ute än vad detgör när det är kallt och dåligt väder. Gillar verkligen mitt jobb men ibland är det verkligen jobbigt att vara tjej i det yrket.

Nu ska jag fixa lite hemma och dricka några koppar kaffe sedan ska jag ut i det fina vädret! Ha en underbar dag!

Uppe med tuppen!

Har nyss kommit hem efter att ha skjutsas Henrik till jobbet. Håller på och tvättar nu och det är skönt att få det gjort, tvättar bland annat några av mina arbetskläder så jag inte luktar illa när jag börjar jobba igen på lördag.

Har suttit länge och funderat över vad jag ska hitta på idag. Blir att åka och hälsa på Lotta och så måste jag till Åhlens för att byta en rullgardin som jag köpt (det var fel storlek). Lotta och jag ska om tid ges åka och sola och slappa lite. Sedan ska jag hem igen och Lotta ska eventuellt följa med för hon ska kolla i en butik som finns där jag bor. Ikväll kanske jag ska gå ut, förmodligen gör jag det, inte kul att vara ensam hemma och sitta och uggla för sig själv.

Hoppas i alla fall att det blir fint väder hela helgen nu! Har längtat så mycket efter sol. När vi var i London då var det verkligen iskallt, bara 5 grader varmt och jag frös under hela helgen. Ska fixa med lite hemma nu. Ha det bra!


Seinfeld


Tycker George i Seinfeld är riktigt sexig,är det bara jag som tycker det? Han har något speciellt, något magiskt! Haha nej det tycker jag inte, är lite uttråkad. Väntar på att Henrik ska komma och ska snart kolla på Seinfeld. Den serien är riktigt bra tycker jag! Ska dricka en kopp te nu, kolla på Seinfeld och sedan ska jag sova!

Godnatt!

Tjänster och gentjänster.

Henrik ringde mig nyss och sa att jag var tvungen att skjutsa honom tiill jobbet imorgon för han ska ivägpå kryssning med sitt jobb efter att han slutat och vill inte ha sin bil ståendes på jobbet över helgen. Ok tänkte, kul att behöva gå upp vid 06,00 bara för att han är rädd om sin bil! Tycker ju att han borde tänka på mig också, jag har verkligen ingen lust att gå upp så tidigt! 

Han får betala igen det! Vill ha Lacostes parfym som heter Touch of pink och den kan han gott köpa åt mig när han åker på kryssningen! Har jag förtjänat!


Ser ut som en kräfta!

Jag blev riktigt röd efter att ha solat ida och ser ut som en kräfta! Har smörjt massor med ACOs after sun och det lugnar lite! Var så trött när jag kom hem idag att jag faktiskt gick och lade mig och sov en stund. När jag vaknade diskade jag och sedan upptäckte jag att min spis var på! Jag hade gjort soppa och inte stängt av spisen och sedan hade jag somnat! Smart jag är!

Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt. Det blir utgång imorgon med fest hos en jobbarkompis, hoppas att det blir roligt! Har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig men ska kika i garderoben nu.

Ha en trevlig kväll!

Min soliga dag!

image12image13image10image11
MIN GULLIGA LILLEBROR!
image14
SANDSLOTT?? SOM MIN LILLEBROR BYGGT!
image15

Solat och blivit röd!

Så fint väder det har varit idag har bara njutit hela dagen! Jag har varit hemma hos min mamma och legat och solat där och det var så skönt. Tyvärr så hittade jag inte min solskyddskräm så jag blev röd på armarna men jag har aftersun kräm som jag smörjt in mig med. Den är från ACO och är jättebra!

Ska skicka efter lite solkrämer och annat smått och gott från eleven ikväll men först ska jag ääta lite mat och plugga! Jag skriver mer senare!

Idag tar jag med mig kameran!

Ska ut i det fina vädret idag och njuta av solen, har bestämtmig för att kameran får följa med! HAr bara lite saker att göra nu på förmiddagen och sedan ärjag ledig hela dagen och kan njuta av solen!

Min frukost smoothie idag blev med smak av blåbär, så gott! Fast den med mango är nog den godaste!

Ha en underbar dag nu för det ska jag ha!

Det här bjuder jag på!

image9
Kolla mina kläder och min frisyr! Vad tänkte jag på??? Bilden är från 2006 och jag ser inte klok ut!

Tid det tog!

Mötet höll på i 2,5 timme och det var trist. Vi gjorde schemat och sedan väntade vi på att Markus skulle dyka upp och sedan fortsatte vi prata. Kom inte hem förräns vid tio. Vi bestämde att vi skulle ha personalfest den 2 juni med mat och lite alkohol för de som inte kör. Jag ska inte köra!

Imorgon ska det bli fint väder och jag tänker sola! Vill få lite färg!


Var så hungrig när jag kom hem och nu har jag ätit soppa, inte bra att äta så sent men jag höll på att dö av hunger så jag var tvungen.

Är helt ledig på fredag och sitter och funderar på vad jag ska hitta på då? Har absolut ingen aning om vad jag ska göra. Skulle ha grillat men det blev framflyttat tills på lördagen.

Ska sova nu, det är en ny dag imorgon!


Friskis och svettis!

Var hemma hos mamma nyss, var bara där en liten stund, och hon undrade om jag inte ville börja gå med henne på Friskis och Svettis för de har börjat med utegympa nu. Jag tänkte först bara NEJ! Vem vill stå ute och gympa så att vem som helst kan gå förbi och glo, pinsamt värre! Men hon sa att jag var så vältränad och hade väl inget och skämmas över och sen att hon inte ville stå ensam där och gympa. Till slut gav jag med mig, bara bra att slänga in några extra träningspass och det är faktiskt kul att få lite ensam tid med mamma!

Så den 13 maj drar det igång och de kör 2 gånger i veckan och det kostar bara 10 kronor per gång så det är jättebilligt!  Brukar vara många som är med på utegympan har jag sett så det blir nog kul!

Nu ska jag iväg på mitt jobb möte. Hoppas att det blir roligt! Ha en trevlig kväll!

Vilken dag!

Det har varit så fint väder ute idag och jag har suttit och solat lite på eftermiddagen efter att jag varit i skolan. Träffade en kompis på stan och vi bestämde att vi skulle gå och fika. Vi tog fiket vid ån och sedan satt vi där i flera timmar ooch drack caffe latte och snackade skit i flera timmar! Så härligt med varmt väder och att man kan sitta ute! Jag tror att jag fick lite färg!

Ska iväg på möte ikväll och försöka roffa åt mig några pass, alltid bra med extra pengar och snart är det dags för semester och då behövs det en massa extra pengar. Har inte planerat något inför sommaren men till hösten blir det en utlandsresa det är ett som är säkert. Nu ska jag dricka lite kaffe och sedan dra iväg!

Ha det bra!

Träningsvärk i benen.

Jag var ute på världens långpromenad igår och idag har jag träningsvärk i benen, känns både bra och dåligt. Ska till skolan idag och ha ett prov, känns skönt att få det avklarat!

Ikväll är det schemamöte med mitt croupier jobb och det blir hemma hos Saras kille. Hm trodde att de hade flyttat till Västerås men nu verkar det bara vara hon som har gjort det, får fråga ikväll.

Nu ska jag dricka mitt underbart goda kaffe och sedan blir det lite repetition inför provet. Längtar redan till helgen för på fredag ska jag grilla och ligga och sola hela dagen för det ska bli jättafint väder till helgen!

Ha en bra dag så skriver jag mer ikväll!

Tråkigt väder.

Idag ska jag skicka iväg de kläder som jag sålt på Tradera. Henriks storasyster har köpt ytterligare ett av mina begagnade klädesplagg, den här gången köpte hon en skjortklänning. Förstår inte varför hon köper mina begagnade kläder? Är inte det lite snuskigt? Hon har sett mig ha dem på mig och sen har hon velat ha dem och nu köper hon dem? Hon hade på sig min skinnjacka när vi var i London och det kändes skumt att se henne i min gamla jacka men den är snygg!

Det är molnigt och kallt ute idag, känner inte för att plugga nu så jag tänker sitta och surfa en stund. Hade tänkt sova länge imorse men solen lös så att jag vaknade och blev jätteglad för jag trodde att det skulle vara fint väder ute idag men så var det ju inte! När jag gick min morgonpromenad var det riktigt kallt ute.

Fick ett jätteroligt sms av Ida i lördags med en dissning. Hon skrev att jag skulle ringa henne och att det var viktigt och att jag skulle ringa på ett annat nummer som inte var hennes eftersom hennes batteri snart skulle dö och jag gjorde det. Kom fram till en kille som sa att jag var dissad och sedan började han sjunga en hemsk låt! Hahaha, ja det var ganska kul!

Nu ska jag dricka mitt eftermiddagskaffe och läsa tidningarpå nätet.

Gå dig smal!

Det brukar vara rubriken i många tidningar att man kan gå sig smal och det stämmer faktiskt! Följ Anna Skippers råd och ta en morgonpromenad varje morgon, det gör underverk men då måste det göras varje morgon!

Jag tycker att man ska försöka äta nyttigt samtidigt som man motionerar för det ger det bästa resultatet. Sedan ska man också äta efter hur mycket man rör sig. Om man går i skolan och mest sitter still och pluggar då ska man inte äta som om man vore en hårt arbetande karl utan mindre portioner och rör man sig jättemycket så ska man äta mer för då förbränner man fler kalorier.

Jag har redan varit ute och gått min morgonpromenad och nu sitter jag och dricker en smoothie. Känns så skönt när man kommit hem från promenaden och sedan är man på bra humör resten av dagen!

Vill ha!

vit kruka
Jättefin kruka att ha på balkongen!
Stor vas i vit keramik
Den här fina vasen är från countrybymail och den vill jag också ha!!

Nytt läge.

Ja vad ska man säga om det programmet? För alla oss som gillar den franska lantliga stilen så var ju inredningen som familjen fick i sitt nya hus hemsk! Det var det gräsligaste och då pratar jag inte bara om den gröna lurviga mattan utan allt var avskyvärt!

Är så sugen på att åka och shoppa inredningssaker till mitt hem! Vill till Ikea och Mio och alla små mysiga affärer med lantlig inredning! Funderar på att göra ett undantag vad gäller balkongen och ha några riktigt färgglada dynor och dukar där men det var bara en idé, kanske inte funkar i längden. Behöver ha lugna färger i mitt hem så att jag kan koppla av!

Ska göra en kopp kaffe nu, känner mig så sugen på det!

Föda barn.

Jag kommer aldrig i hela livet att klara av att föda barn, vad hemskt och vad ont det verkar göra! Såg på Unga mödrar nyss och de visade en tjej som föder barn och hon bara skrek! Usch vad hemskt! Som tur är så är jag inte med barn och har inga planer på att skaffa barn heller inom den närmaste framtiden men en dag.....då måste jag ju föda!!! Barn vill jag ha men efter att ha sett det här programmet så trivs jag verkligen med att vara själv.

Har ju redan en bebis! Underbara Mikey som egentligen är Lottas bebbe men jag brukar låna honom ibland!
image6
Söta Mike!
image7

Sommarbilder!

image1
Så roligt att åka ring!
image2
image4
Västkusten!
image5
Lotta, jag och Krister (usch!) åker båt i Stockholm med Henrik och Sebastian!

Får inte till det!

Har hållt på och försökt inreda min balkong nu på eftermiddagen men jag får inte till det. Det känns bara så fel med möblerna och allt. Ska nog åka och köpa lite nya saker någon dag, måste bara ta reda på hur jag vill ha det, balkongen ska ju passa in med resten av mitt hem.

Ska börjamed maten nu för snart kommer de. Jag ska laga spaghetti Bolognes och var och köpte parmesan ost att ha till, ska bli gott! Det enda som fattas är ett rött vin men det är måndag idag så jag får nöja mig med vatten till maten.

Putsat fönstrena.

Hur tråkigt är det inte att putsa fönster? Det är riktigt tråkigt men nu är det gjort. Jag har en inglasad balkong och det tog väldigt lång tid att få fönstrena rena. Ska åka iväg någon dag och köpa blommor till balkongen, det är så mysigt att ha en massa blommor där på sommaren tycker jag.

Har pluggat hela förmiddagen nu och har tagit en paus. Ska åka och handlalite mat och sedan ska jag plugga mera. Ikväll kommer några kompisar över och jag ska bjuda på mat, kommer att bli trevligt!

Henrik ska iväg på kryssning med sitt jobb på fredag så nu ska jag leta efter en parfym som jag vill att han köper med åt mig, blir ju lite billigare att köpa den på båten än vad det blir att köpa den hemma.

Nu ska jag dammsuga och torka golvet på balkongen sen ska jag gå ut! Skriver mer senare ikväll!

Blev väckt av världens oväsen.

Nyss så blev jag väckt. Först klipptes det gräs och sedan var det en lastbil som kom med jord och hällde ut det på parkeringen och det var ingen liten jordhög, den var enorm. När han skulle åka härifrån körde lastbilen rätt in i en bil som stod på parkeringen och struntade i att stanna, körde bara härifrån. Det blev världens buckla på sidan på bilen, hela baken är helt intryckt. Jag skrev upp lastbilens registreringsnummer, får väl ge det till den stackars bilägaren.

Nu ska jag vara ledig några dagar och det ska bli skönt, då har jag tid för skolan. Nu ska jag dricka min dagliga dos kaffe och sedan blir det till att plugga!

Kalas!

Nu ska jag snart ivägpå 27- och 40-årskalas måste bara köpa en present först. Ska man köpa en som de kan dela på eller ska man köpa varsin? De är ju gifta så det borde gå med en present? Kanske köper jag en present till mig också när jag ändå håller på!

Tråkigt väder det är ute idag, jag vill ha sol! Förra helgen var det så fintväder med sol hela helgen. Ska ändå jobba hela helgen så det spelar väl ingen roll förutom att folk blir gladare när det är fint väder, jag blir det i alla fall.

Stackars Tommy var sjuk igår så jag åkte hem till honom med nässpray och min sällskapsresan box, då har han något att göra i helgen!

Nej nu ska jag byta om och åka och shoppa! Skriver mer senare!


Tycker synd om henne!

Vi var ju ute i onsdags och Ida hamnade i lite trubbel eller vad man ska kalla det. Kan inte gå in på vad det var men kan säga så mycket som att hennes kille är nog inte så glad på henne just nu, hon har jämt en sådan otur. Jag pratade nyss med Ida och hon skulle vara hemma och tvätta ikväll. Hon kommer nog inte orka med utelivet på ett bra tag!

Jag ska inte heller gå ut ikväll utan jag ska iväg och jobba, det enda positiva med det är att det kommer att finnas en väldigt bra vakt att ropa på om det skulle behövas!!!! Det är en kollega till mig som ska jobba extra!

Imorgon ska jag iväg på 27- och 40-årskalas! Det ska bli kul? Får se, vill inte stanna alltför länge för jag jobbar imorgon också och vill hinna hem och byta om men imorgon jobbar jag på mitt andra jobb, det är mycket roligare tycker jag!

Nu ska jag surfa in på eleven och shoppa lite, visar vad jag köpt sen!


Högskoleprovet!

Det gick riktigt bra på högskoleprovet för mig och Henrik blev riktigt förvånad! Jag hade bara sovit i tre timmar på natten och sedan åkte jag och gjorde det och var helt slut. Sedan när jag kom hem så rättade jag provet på studera.nu och fick det till att jag hamnade på 0,4 och det är riktigt dåligt! Jag berättade det för Henrik och han sa genast att jag var ett pucko och att han skämdes över mig. Trots att jag försökte förklara att jag kanske hade rättat och räknat fel men det trodde han ju inte på!

Idag fick jag hem provresultatet och det visade sig att jag hamnade på1,3 och det är bra! Vad sa då Henrik när jag visade honom det? Ingenting, blir så irriterad på honom!

Knockoutdieten!

Knockutdieten!

Följ dieten i 13 dagar och slå knockout på figuren!

DAG 1

Frukost: Svart kaffe
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 125g kokt spenat och 1 tomat.
Middag: 1 stor grillad köttbit och hur mycket grönsallad du vill.

DAG 2
Frukost: Svart kaffe och 1 kex
Lunch: 1 stor köttbit, grönsallad med dressing av lite olja och citron. 1 frukt
Middag: 2 dl köttsoppa

DAG 3
Frukost: Svart kaffe och 1 kex
Lunch: 1 morot, 1 tomat och 1 mandarin
Middag: 2 hårdkokta ägg, några skivor skinka och grönsallad utan dressing:

DAG 4
Frukost: Svart kaffe och 1 rostad brödskiva
Lunch: 1 hårdkokt ägg, 1 morot och 30g ost
Middag: 1 grapefrukt och 1 tallrik naturell youghurt utan socker

DAG 5
F
rukost: 1 skål riven morot med citron
Lunch: Kokt fisk och 1 tomat
Middag: 1 stor köttbit och grönsallad

DAG 6
Frukost: Svart kaffe och 1 rostad brödskiva
Lunch: 1 stor portion kyckling med grönsallad
Middag: 2 hårdkokta ägg och 1 skål rivna morötter

DAG 7
Frukost: Te utan socker
Lunch: 1 stor köttbit och 1/2 grapefrukt utan socker
Middag: FEST!!! Ät vad du vill!

BÖRJA SEDAN OM PÅ DAG 1 IGEN!

För att du ska gå ner önskade kilon och för att vikten ska hålla även när du börjar äta vanligt igen är det mycket viktigt att du äter exakt efter menyn. Byt inte ut och hoppa inte över något mål. Vitsen med detta är att menyn är konstruerad så att din ämnesomsättningsbalans inte rubbas!

LYCKA TILL!

Bytt bloggadress!

Nu har jag bytt blogg och det kändes som att det var lite nödvändigt! Kom på det förra veckan men det har bara inte blivit av att göra något åt det!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0