Ska baka bröd

Åt ett jättegott matbröd när vi var nere i Göteborg och det var ett så kallat filbröd och jag ska baka det hemma idag till mig och Johan. Var ute och handlade och försökte hitta ingredienser men det misslyckades stort! Som tur är så ska jag till Eskilstuna idag så då kan jag handla.

Hemma från Göteborg

Det är så skönt att vara hemma och kunna ta det lugnt. Började jobba på mitt nya jobb idag och det gick bra, känns så skönt att få göra något annat för omväxlingsskull. HAr trevliga arbetskamrater också.

Nu ska jag vara hemma och ta det lugnt och bara njuta. Johan jobbar så jag är helt ensam och det ska jag fira med att se på Poirot ikväll.

Nu ska jag ner i tvättstugan och tvätta och sedan ska jag ta ett varmt bad!


Doppresent

Har varit på stan i lilla Arboga och försökt hitta en bra doppresent till min systerdotter men har inte hittat någon. Är så trött idag trots att vi gick och lade oss tidigt igår och sov länge på morgonen.

Johan köpte ett nytt tvspel idag som han har planerat att tillbringa sin eftermiddag med och det får han för han ska jobba vakt ikväll så han kan behöva koppla av lite innan han ska jobba.

Nu ska vi äta lunch och sedan ska jag åka till Eskilstuna med mamma och lillebror.

HEMMA!

Nu är vi hemma från Göteborg. Det har varit en riktigt lång vecka med massor av juridik och en hel dag självskydd och efter det sover man gott om nätterna. Nu ska vi vara hemma över helgen och på söndag så åker vi till Göteborg igen för de sista dagarna av kursen.

Nu ska jag ta en dusch och sedan gå igenom all post som kom när vi var borta och sedan ska jag slappa framför tvn med min fina Johan.

Åker till Göteborg

Har packat klart nu och ska äta lunch så fort Johan kommer hem och sedan ska vi ta det lite lugnt innan vi åker till Göteborg. Hoppas att det blir roliga dagar på kursen och att jag får lära mig bra saker som jag kan ta med när jag sedan ska jobba.


Hemma igen efter en jobbig kväll på krogen.

Vilka puckon det finns. Jobbade som croupier ikväll och träffade så många idioter så det tog aldrig slut. Nu ska jag sitta här vid datorn och varva ner ett tag och sedan ska jag tvätta bort mitt smink och gå och lägga mig.

Vill att min älskling ska komma hem och krama mig men det dröjer nog en timme tills han är hemma.

Laddade hem en bra film idag med Robin Williams som heter license to wedd och den ska vi titta på imorgon, söndagar är våran "fredag" och då har vi "fredagsmys".

Dricker kaffe

Sitter hemma och dricker kaffe och har nyss kollat på ett avsnitt av desperete housewifes. Ska åka och jobba ikväll med och jag hoppas att kvällen går fort.

Imorgon bär det av till Göteborg och det kommer att bli kul. Gå på kurs i 9 dagar med min älskling. Ser verkligen inte fram emot bilresan för den tar några timmar.

Nu ska jag dricka mera kaffe och sedan ska jag fixa med tvätten.

Jobba hela helgen

Har börjat tröttna på att jobba på helgerna och längtar tills den dagen då jag kan ha fredagsmys istället för att behöva åka iväg och jobba och komma hem vid tre på natten och vara helt slut. Så mycket saker som jag vill ha men får nog fortsätta att vänta på det ett tag till.

Har druckit en halv kanna kaffe så jag lär ju vara pigg och alert ikväll, hoppas jag i alla fall. Imorgon ska jag åka och shoppa lite nödvändiga saker inför Göteborgsresan på söndag.

Regnar ute

Fredag kväll och här regnar det. Johan är inte hemma och jag är själv och ska snart också åka och jobba. Får se om det blir något drag ikväll. Hade helst av allt velat vara hemma och bara tagit det lugnt men jag behöver extra pengar nu när vi ska åka till Göteborg på söndag.

Idag har det varit en lång dag så nu vill jag sitta och slötitta på tvn och dricka kaffe.

Till nya jobbet idag

Ska åka in på introduktion på nya jobbet idag och det ska bli kul, komma dit med världens hemskaste hårfärg. Efter introduktionen ska jag åka till mitt gamla jobb och städa på skrivbordet för jag ska vara borta i 3 veckor därifrån för 2 vgeckor ska jag vara nere i Göteborg på kurs och sedan ska jag gå på fortsättningskurs hos polisen för att förnya mitt förordnande.

Nu ska jag sminka mig och sedan åka.

Jag ser ut som ett luder

Färgningen av mitt hår blev inte så bra och resulterade i att jag ser ut som ett luderi håret- Hmm Malmskillnadsgatan nästa! Ska köpa ny färg imorgon och hoppas att jag ser mera anständig ut!

Färgar håret

Jag ska se ut som mina systrar har jag bestämt mig så nu ska jag också bli brunett! Vill inte vara den enda i familjen med blont hår, jag vill se ut som er andra!!!!! HAhah skojade bara men håller på och färgar håret det gör jag.

Imorgon fyller Karin år och jag och min älskling ska dit med presenter och gratta henne men först ska det jobbas. Har tagit ledigt från mitt jobb i 3 veckor nu och det ska bli så kul att få göra något annat en tid. Min chef fick nästan tårar i ögonen när jag sa att jag skulle vara ledig, stackars honom!

Till Göteborg på söndag

På söndag åker jag och gubben ner till Göteborg för att gå på kurs ihop. Det var inte tänkt att Johan skulle följa med men han kom också in så nu åker vi tillsammans, ska bli så roligt!

Kvällsmat

Blir sent med maten idag och det är för att vi varit och hälsat på min pappa. Känner mig så trött nu och vill bara gå och lägga mig men först ska vi äta och sedan kanske se på desperate housewifes (om jag orkar).

Ska gå och pussa på min snuttgubbe nu!

Irriterad

Vad är det egentligen för läkare som jobbar på vårdcentralen? Var där idag med mitt onda långfinger och läkaren tittade på det i en sekund och sa att det behövdes röntgas. Jag frågade vad han trodde att det var för fel på fingret och han sa att det inte var något fel och jag fråagde varför det gjorde ont och knakade när jag böjde på det och han svarade att det kunde bli så ibland.

Jag frågade massor av frågor och fick inget ordentligt svar från honom och det gjorde mig så irriterad. Här har jag ont i mitt långfinger, går till doktorn, betalar 12o kronor och han tittar på fingret i sammanlagt en halv minut och sedan är det klart! Kanske dags att söka privatvård om fingret inte blir bättre.


Dags att laga mat

Ska göra en thaiinspirerad rätt till middag idag och det blir med svamp, zuchinni och kött som man blandar med vitlök och ostronsås. Kommer bli riktigt gott.

Ikväll ska jag jobba vakt och jag hoppas kvällen går fort utan några incidenter, känner mig trött nu och skulle vilja sova en stund men Johan sitter och spelar tvspel med en kompis så det kan jag ju glömma.

Härligt väder ute

Solen skiner och det är varmt ute och jag har varit ute och gått en liten promenad idag. Längtar tills det blir vår nu och sedan sommar igen!

Känner mig trött idag och ska ta det lugnt nu på eftermiddagen för jag jobbar vakt ikväll med Johan, skönt att vi jobbar ihop.

Har diskat en jättedisk från igår då min pappa och farmor var här och åt mat och nu ska jag lägga mig och titta på tv i soffan och bara ta det lugnt.

Så jävla ont i ryggen

Har haft så ont i ryggen idag så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Var hemma från jobbet och vilade upp mig och nu känns det bättre i ryggen.

Pappa och company var här på eftermiddagen och åt mat och gav mig en present. Blev glad! Fick ett roligt samtal idag och det verkar som att näst nästa vecka så åker jag iväg till Göteborg på utbildning. Kommer bli så roligt och jag hoppas att det här jobbet kommer leda till att fler dörrar öppnas i mitt liv!

Min födelsedag igår.

Igår fyllde jag år och hade en riktigt trevlid dag med min familj. Mamma, mina bröder och min lillasyster och hennes familj kom hit på kvällen och vi fikade. Lillasysters bebis skrek konstant i två timmar och det gick inte att trösta henne, när bebisen skulle åka hem pruttade hon högt och sedan kom en jätterap, hon kanske hade väldiga gasproblem?

När mamma och alla andra gått hem kom min styvpappa och hälsade på tillsammans med min lillebror och det var kul. Känns skönt att jag kan umgås lite med min styvpappa trots att han och mamma separerat för jag har ändå känt honom sedan var sex år gammal.

Idag kommer min pappa och hans familj över och Johan ska laga mat åt oss. Pappa tycker om att få mat när han kommer och hälsar på så jag ska be Johan laga mycket mat åt honom.

Torsdag 8 oktober

Igår fick jag ett samtal på kvällen från en man på mitt nya jobb som bjöd in mig på pokerkväll nu på lördag. Tyckte det var snällt gjort eftersom jag inte börjat på nya jobbet än och inte skrivit i några papper heller men det är kul att de vill få mig mig redan nu.

Idag är det min födelsedag, jag är ett helt år äldre och det känns sådär. Ska njuta av dagen först med mina härliga jobbarkompisar och sedan med min underbara familj. Jag var duktig igår och gjorde en jättefin marsipantårta som jag ska bjuda på idag, hoppas alla kommer tycka om den!


Tusen saker att göra

Fick skjuts hem från jobbet utav Johan och sedan åkte vi och handlade och hem och lagade mat och nu har han åkt och jobbat. Jag har gjort en tårta och en cheesecake och nu är det dags för disken! Den roligaste biten...

Har haft så ont i ryggen idag och vet inte vad jag ska göra, hoppas min jobbdag imorgon flyger iväg så att jag kan åka hem och ta det lugnt och umgås med min familj.

Ska ta itu med disken nu, sen plocka lite och sist ett långt bad!

Onsdag

En person jag känner har en förmåga att alltid hamna på fel vägar här i livet och jag vet inte hur hon lyckas. Nu ser det ut som att hon inte kommer att klara sig ur sitt problem och jag känner mig väldigt arg på henne för att hon inte försöker tänka innan hon agerar speciellt som det är ett barn med i bilden.

Idag har jag massor att göra. Min chef vill givetvis att jag ska jobba över men det känner jag att jag inte hinner så jag ska försöka ta mig ur det och sedan efter jobbet ska jag baka tårta och hinna pussa på min älskling som jobbar ikväll.

Slurpa i sig min jumbokopp med kaffe och sedan åka till jobbet!

Mysigt med mörker.

Har plockat lite här hemma och tänt lite ljus här och där och det ger en sådan mysig känsla. Gav Johan en 10 månaders present i form av en ljuslykta som såg ut som en uggla. Jag älskar hösten och den mysfaktor som följer med.

Ikväll ska vi äta middag framför tvn och se på en film och sedan bara mysa. Det är Johans tur att laga mat idag och det ska bli något thaiinspirerat så jag är nyfiken på hur det smakar.

Sitter i ett fängelse

Det känns som att jag sitter i ett fängelse. Känner mig riktigt inspärrad av alla krav och alla måsten som finns här hemma och framför allt på jobbet. Vill börja på mitt nya jobb nu och slippa lite av stressen som jag har på mitt nuvarande jobb.

Ikväll ska jag ta det lugnt och plocka lite här hemma och fixa iordning inför på torsdag då jag fyller. Söta Johan sa att han skulle baka något.

Älsklingen och jag firar 10 månader tillsammans idag och jag är väldigt lycklig tillsammans med honom, min fina, underbara gubbe!

Det blir mycket tårta den här veckan.

Igår var jag hemma hos min pappa och grattade våran styvsyster som fyllde 11 år. Min andra lillasyster var också däe mwd sin karl och deras bebis som har blivit så stor. När Thelma (som bebisen heter) var lite mindre kunde hon få fruktansvärda skrikattacker och bara vråla och vråla i flera timmar, tillsynes helt utan anldening och det gick inte att prata med henne och få henne att lugna ner sig men igår när hennes lilla läpp började darra när hon satt hos sin mamma så tog jag henne och visade henne katterna och pratade med henne och hon verkade lite gladare och hon verkade också lyssna när jag pratade med henne.

Idag hoppas jag att min blir klar för den är inne på reparation för den gick sönder i helgen, är bilen klar så ska jag åka och handla ingredienser tills på onsdag då jag ska baka tårtor. Undrar vad jag får av Johan i födelsedagspresent?

Storstädning + massor av mys!

Igår hade jag en väldigt bra dag tillsammans med mitt livs kärlek. Jag började dagen med att putsa fönster och sedan storstäda hela lägenheten och sedan kom min mamma och mina 2 bröder över och fikade. På eftermiddagen lagade jag en god söndagsmiddag och sedan tittade vi på en film som vi lånat av min lillasyster och hennes kille och filmen var jättebra.

Tycker att det är så skönt att vara hemma och bara ta det lugnt på söndagar eftersom jag jobbar i veckorna och sedan brukar det bli jobb på helgerna också. Känner mig så utvilad idag och redo att ta nya tag på jobbet.


Ont i hela kroppen

Det var så tråkigt att jobba vakt igår. Det hände verkligen ingenting. Jo en mupp på 20 år kom förbi och spelade rasmusik och sedan kom polisen och hämtade honom helt lugnt följde han med dem.

Idag funderar jag på om jag ska orka putsa fönstrena för det var i februari som jag gjorde det sist och det känns som att det är dags nu igen. Sedan ska jag bara ta det lugnt för jag ska jobba vakt ikväll med.

Dags för fukost nu med min älskling!

Stressigt värre

Kom nyss hem från jobbet och ska laga mat nu och sedan ska jag åka och jobba, känns som att tiden inte riktigt räcker till. Som tur var så hämtade Johan mig från jobbet så jag slapp åka tåg och nu är han och skruvar på min bil tillsammans med en kompis. Hoppas den blir lagad!

Jobbar vakt på ett ungdomsdisco ikväll så jag tror nog att det blir en lugn kväll. Vill egentligen bara mysa hemma framför en bra film.

Fick en present av min älskling idag och det var en Choco delight som man kan smälta cholkad i och göra egen choklad. Bästa presenten på ett tag! Nästa torsdag fyller jag år och då hoppas jag att jag får en present som jag längtat efter i snart ett år nu!


Hälsoundersökning

Idag ska jag iväg och göra en hälsoundersökning samt ta ett drogtest och allt är för mitt nya jobb och det kommer nog att gå bra, undrar bara vad min chef säger när jag springer iväg till doktorn för ett annat jobb. Han blir nog inte så glad men jag måste tänka på mig själv.

Ikväll ska jag och Johan jobba vakt i Kungsör och imorgon ska jag jobba vakt själv. Rolig helg men nu är det snart jul och jag behöver få in extra pengar.

Igår köpte jag en ny bäddmadrass till sängen för den gamla var så utsliten och tanken är att det ska bli två nya madrasser också men det får bli någon gång i framtiden. Vill köpa så mycket saker men har så lite pengar och jag hoppas att det kan bli ändring på det snart!

En dag kvar till fredag!

Torsdagar är nog veckans längsta dagar men imorgon är det fredag och helg. Jag ska iväg på en läkarundersökning imorgon för mitt nya jobb och jag hoppas att jag hittar dit, är inte så bra på att hitta i Västerås.

Rättegången gick bra igår och jag har nog en stor chans att vinna men tyvärr är det också så att i Sverige friar man hellre än dömer så han kanske blir fri. Domen kommer i alla fall om 2 veckor så jag får berätta vad som hände när den kommer.

Vill¨åka till Ikea idag och köpa en ny madrass till sängen för den vi har nu är så mjuk och jag har haft ont i ryggen av och till nu under någon månad. Får se om Johan har tid med ett Ikea besök med mig idag?

RSS 2.0