Då var det måndag igen

Jobbar ett 12 timmars pass idag och nu har jag 8,5 timmar kvar tills jag slutar. Det var verkligen skönt att vara ledig hela helgen och jag har fått lite saker gjorda också och jag känner mig väldigt nöjd måste jag säga. Har faktiskt en sådan tur så att jag bara jobbar idag och sedan är jag ledig tre dagar igen! Imorgon fyller min älskling eller klump, hans nya smeknamn från mig. Hade tänkt överraska med en god middag och en några paket.

Ragdoll

I juni ska Johan och jag passa hans brors ragdoll katter och de har sjukt mycket päls! Så under en vecka kommer det att bo 2 hårbollarba hos oss, undrar hur det ska gå med min allergi? Ikväll är både jag och gubben lediga så det blir fredagsmys och det ser jag fram emot.

Gårdagen

Igår natt sova jag bara 3 timmar och var sedan helt slut under dagen och det berodde på em snarkande sambo! Hämtade ut min nya vatdagsrumsmatta igår och är jättenöjd med den. Hade tänkt att pyssla lite hemma nu i helgen eftersom jag är ledig. Ska inreda och sedan baka för min sambo fyller år på tisdag. Idag jobbar jag och när jag kommer hem ska jag äta och sedan ska jag åka till badhuset och motionssimma, det ser jac fram emot.

Bokat klipptid

Bokade en klipptid idag och mitt hår behöver verkligen klippas, kanske ska satsa på någon ny frisyr till och med, får se. Slutar jobba om 2,5 timme och det ska bli skönt att kliva ut ur den här bunkern och få vara i solen som lyser ute nu. Johan skulle laga middag tills jag kom hem och jag hoppas att det blir något gott och nyttigt!

Jobbet kommer alltid först

Min sambo och jag skulle ha varit lediga på lördag och jag hade till och med hittat på en liten överraskning åt honom men igår sa han att han var tvungen att jobba på lördag och jag går tillbringa kvällen ensam, det känns inte kuk. Inatt hade jag svårt att sova så nu sitter jag på jobbet och är jättetrött men det är skönt att jobba dagtid så jag ska inte gnälla.

En ny arbetsvecka!

Den här veckan jobbar jag 07.00-15.30 och det är skönt! Lite jobbigt att gå upp på morgnarna men jätteskönt att komma hem tidigt. Har börjat banta och målet är att tappa 3 kilo den här veckan, får se om jag lyckas. På lördag så kommer jag dock att synda rejält men jag tror att jag kommer att lyckas ändå.

Idag stannar jag inne

Det är så kallt ute nu så det blir ännu en dag som jag tänker tillbringa inne i mitt varma hem. Jag kollade på melodifestivalen igår men tyckte inte att det var några bra låtar med och det känns tråkigt. När det var slut så kollade jag på en dokumentär om ett fängelse i USA, intressant. Imorgon jobbar jag och är inte ledig igen förräns på lördag och det ska bli skönt. Jag har planerat en liten överraskning år mig och Johan då!

Meloifeativlen

Idag kom min lillebror över på middag och när min älskling åkte till jobbet så stannade lillebror kvar. Nu sitter han vid datorn och facebookar och jag kollar på melodifestivalen. Inga bra låtar än så länge men det är åtta låtar kvar!

Sovmorgon

Har nyss kommit hem efter att ha varit och hämtat min älskling från jobbet och nu ska jag sova. Det var -21 grader ute och jag frös, nu ligger jag nerbäddad i sängen och myser. Godnatt!

-16 grader utomhus

Jag fryser och det ska tydligen bli ännu kallare ute, vart tog våren vägen? Var ute på en rond för en stund sedan och trodde nästan att jag skulle frysa ihjäl men som tur var så överlevde jag! Imorgon är jag ledig och min lediga dag ska tillbringas inne i mitt varma hem där jag kommer sitta uppkrupen i soffan hela dagen inlindad i mitt varma täcke! Är så hungrig nu och sitter och lurar på vad jag ska äta när jag kommer hem ( det är 2 timmar tills jag kan äta) jag kommer nog på något.

3 rättersmiddag

Johan och jag brukar titta på programmet halv åtta hos mig och igår blev vi så inspirerade så vi lagade iordning en trerättersmifdag hemma och det blev väldigt gott! Vi hade sparris till förrätt, fläskfilé med rödvinssås till varmrätt och hemmagjord glass till efterätt. Min lillasyster förlovade sig med sin kille här för några dagar sedan så jag funderar på om jag ska åka och hälsa på henne efterbjobbet idag och titta på ringen. Är jag pigg så svänger jag förbi henne men är jag trött åker jag hem och lägger mig i soffan.

Allahjärtansdag!

Min älskling hade lagat middag åt oss när jag kom hem från jobbet och sedan hade han köpt röda rosor och en ask choklad till mig. Så fin är min sambo! Nu är han på jobbet och jag har planerat att hänga framför datorn en stund och sedan ska jag förbereda mig inför morgondagen då jag ska på en jobbinterjuv.

Bröllop!

Igår var vi på bröllop och det var en gammal kompis till Johan som gifte sig med sin tjej efter nio år tillsammans! Vigselakten var så romantisk och bruden var så fin att jag började längta efter att få en ring på mitt finger. Bröllopsmiddagen hölls i Kungsör och var verkligen jättetrevlig och maten vi fick var väldigt god. DRack alkoholfritt vin till maten och jag måste säga att det var väldigt gott. Efter middagen blev det fest med ett band som spelade och vi fick bröllopstårta som egentligen inte var en riktíg tårta utan det var cupcakes med choklad och någon jättegod fyllning med hallon, vill också baka cupcakes nu! Inatt sov det över en liten karl hemma hos oss och imorse gjorde jag frukost till min stora karl och till den lilla men den lilla karln knaprade bara lite på en smörgås och drack två klunkar kaffe och var sedan mätt och belåten....skumt. Idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag har vilat mig för det blev väldigt sent igår, tror inte vi var hemma förräns vid tre på natten, min älskling har vilat han med men det var nog pga alkoholen som han drack igår. Imorgon ska jag jobba men det är ett kort pass och sedan ska jag hem och se om min älskling har någon present åt mig för det är ju alla hjärtansdag imorgon! JAg har knåpat ihop en present åt honom och sedan glömde jag köpa ett kort och eftersom klockan var 21 så bestämde jag mig för att göra ett eget alla hjärtansdagkort på datorn och det tog sin lilla tid men jag lyckades och fint blev det också!

Stalker eller en ny vän?

Jobbar idag med, måste lära mig att tacka nej till extra jobb och kunna vara hemma och bara ta det lugnt. Känner mig lite smått förföljd på jobbet av en liten bananfluga. Den här flugan (antar att det är samma fluga) kommer surrandes varje gång jag jobbar och flyger runt mig eller så ska den sitta på mig, vill den bli klappad eller är den bara ensam och vill ha sällskap? Har påtalat för mina kollegor att det är en fluga i fikarummet men de säger att de aldrig sett någon fluga så jag antar att den här flugan valt ut mig som offer eller vän. Jag tycker väl att det är helt ok att den surrar runt bara den inte försöker sno min mat. Får se hur den här relationen utvecklar sig under dagen. När jag åkte till jobbet imorse var det snöstorm och mina medtrafikanter tog det säkra före det osäkra och låg i 50 km/h på 100 väg så det tog tid att åka till jobbet, hoppas att det är plogat och saltat tills jag ska åka hem ikväll.

Det slutar aldrig att snöa

Nu verkar det bli vinter igen för snön vräker ner ute och det känns så trist för jag hade börjat att få vårkänslor. Har drygt 5 timmar kvar att jobba nu och jag undrar hur det ska gå för jag är supertrött och det känns som att jag kan somna vilken minut som helst. Dum som jag är så tackade jag ja till att jobba även imorgon, får skylla på någon form av tillfällig sinnesförvirring eller något i den stilen.

Kan det sluta snöa nu?

Vaknade imorse av att snön vräkte ner utanför och jag kände hur mitt humör sjönk. I helgen ska det bli riktigt kallt såg jag på nyheterna, det skulle bli upp till -17 grader! Varför kan det inte bli vår? Jag är på jobbet nu och har lite mindre än 10,5 timmar kvar tills jag slutar men det ska väl gå.

Fryser om fötterna

Nu ligger jag nerbäddad i min varma säng och fryser ändå om fötterna, de är så kalla så att jag funderar på om jag inte ska sätta på mig ett par raggsockor, Nu har jag haft två lediga dagar och det har verkligen varit jätteskönt. Jobbar ett tolvtimmarspass imorgon och sedan är jag ledig hela helgen. På måndag är det alla hjärtansdag och jag lurar på om jag ska köpa något till min älskling. Jag hoppas på röda rosor från honom en en underbar kyss! Nu ska jag läsa Gw Perssons bok Linda - som i Lindamirdet och sedan ska jag sova.

Min fina

Hade en helt underbar eftermiddag och kväll tillsammans med min älskling igår. När jag kom hem från jobbet så tog vi en långpromenad och sedan gick vi hem och lagade middag tillsammans och det blev fläskfilé i ugn med pressad potatis och ost och senapssås. Vi tittade också på lite film på kvällen och åt ben & jerrys glass. Är så lycklig med min underbara sambo och känner verkligen vilken tur jag hat som har honom! Imorgon är jag ledig och har tänkt spendera dagen med att leta efter något att ha på mig på lördag.

Lördagsgodis

Min kära far var och köpte godis till min lillasyster och köpte även lite lördagsgodis till mig, gulliga pappa men jag har nog vuxit ifrån sådant. När jag kommer hem från jobbet idag så har min fina sambo lagat middag och sedan blir det vila för vi jobbar båda två ikväll.

Vilken natt

Idag är jag helt slut. Blev väckt inte mindre än tre gånger inatt. Första fången utan av en kille som gick ute på gatan och vrålade "jag vill knulla", andra gången väcktes jag när min sambo kom hem från jobbet och tredje gången var vid halv sex när en gubbe ringde på våran dörr och ville att vi skulle flytta på våra bilar eftersom det skulle vara marknad på dagen och de skulle förbereda på morgonen. Nu vill jag bara hem och sova men jag fem timmars arbetstid kvar innan jag får åka hem. Hoppas att den har dagen går fort.

Sista lediga dagen

Nu är det min sista lediga dag, har varit ledig i tre hela dagar på raken och det har varit så jäkla skönt.

RSS 2.0