Härligt!

Fick en bra nyhet idag och det är att jag ska jobba dag hela nästa vecka och det ser jag fram emot, tycker att det är jobbigt att jobba natt och sen är det kul att göra något annat! Idag köpte jag en ny vinterjacka och den var nog lite dyr men jag köper bara en ny jacka vart tredje år så det var värt det!

Nu börjat det bli kallt ute

Det börjar bli vinter på allvar och det känns inte så kul, jag fryser och hade hellre velat ha sommar året om. Jag är ledig idag och funderar på om jag ska åka och köpa en ny vinterjacka för den jag hade förra året vill jag inte ha i år igen ( har haft den i 3 år tror jag). Jobbade mycket den här helgen och igår när jag kommit hem från jobbet och precis skulle börja med maten så ringer min chef och frågar om jag inte kan hoppa in och jobba några timmar extra för det är en som inte dykt upp så jag åker tillbaka till jobbet. Nu ska jag dricka lite kaffe och sedan böir det en promenad i skogen för min del.

Mitt mål

Har under de senaste dagarna bestämt mig för att jobba så mycket som möjligt i november och december och tjäna så mycket pengar som jag bara kan för det är dags för mig att köpa en nyare bil. Sedan ska vi föytta i december och då behövs det lite nytt så nu är det 100% fokus på jobbet som gäller! Har några lediga dagar i nästa vecka och då ska jag försöka hitta en ny vinterkacla, var ska man börja leta?

En dröm som går i uppfyllelse

Kan det vara sant? Jag undrar och jag hoppas så men kan det verkligen vara sant? Om några dagar så kommer jag att veta med säkerhet. Visst kommer jag att få offra en sak men det är värt det för jag kommer att bli så lycklig, jag är redan så lycklig!

Om 6 veckor!

Går och väntar tills vi får nyckeln till vårar nya hem och där vi förhoppningsvis kommer att trivas bättre än vad vi har gjort här. Igår var Johan och jag och hälsade på min lillasyster och hennes baby som i början var väldigt blyg för Johan men efter ett tag gjorde grimaser åt honom och smilade upp sig. Roligt med barn men som det är nu med våra jobb så är det skönt att inte ha något. Såg en jättefin hatthylla på Jysk som jag vill åka och titta på idag, skulle verkligen passa in i vårar nya hem!

Ullaredsveteran

Ska eventuellt åka till Ullared igen med min syster och hennes kille men det verkar vara svårt för dem att lyssna på mig hur det är att åka till Ullared. Vad syrran och hennes kille inte verkar förstå är att det räcker gott och väl om man shoppar i 4 timmar för man blir riktigt trött av att vara på Ullared. Får se om det blir någon Ullaredsresa.

Ensam kväll

Ikväll blir det en lugn hemmakväll för min del. Slutar jobba 22.00 och sedan är jag hemma vid 22.45 och har tänkt att titta på Desperete housewifes och äta choklad i min ensamhet. Ska bli skönt att bara ta det lugnt, ser fram emot det! Imorgon ska jag hem till min lillasyster som fyller år idag och fira henne och efter det ska jag jobba som croupier.

Ett varmt bad

Vill sluta jobba nu och åka hem och ta ett varmt bad, det skulle inte vara helt fel och sedan krypa ner i soffan och titta på film med min fina Johan. Får vänta några timmar till och sedan är jag på väg hem. Jag jobbar imorgon med och sedan är jag ledig över helgen och då ska jag storstäda hemma och rensa ut allt det som vi inte behöver när vi flyttar. Idag hann vi åka och köpa ett mobilt bredband till våran bärbara dator så nu kan den av oss som har datorn med sig till jobbet surfa.

Rensa

Idag ska jag rensa ur mina garderober på de kläder som jag aldrig använder och sedan ska jag kasta dem eller ge bort dem om det är någon som vill ha något. Ska bli så kul att flytta i december och jag hoppas att det går fort att flytta så att vi får fira jul i vårar nya hem!

Så lycklig!

1 december får vi nyckeln till vårar nya hem och det ska bli så spännande att flytta! Huset är 130 år gammalt men det är nyrenoverat men de gamla detaljerna är upfräschade och det är så snyggt!

Varför jag?

Idag har varit min fredag 13. Har haft otur hela dagen och nu ska jag låsa dörren och bara vara hemma så inget mer kan hända. Jag kom hem vid 18 och har hunnit dammsuga och torka golvet här hemma, nu ska jag bara städa toaletten och sedan är det rent och fint igen!! Har gjordens mensvärk och planerar att spendera kvällen framför tvn med några stora bitar kexchoklad och en massa glass och försöka glömma allt tråkigt som har hänt idag.

Starta en inredningsblogg

I december så flyttar jag och älsklingen till en "våning" mitt inne stan och den är så charmig och gammaldags så jag tänkte börja fokusera mera på inredning och även satta en blogg om det. Gillar verkligen heminredning och den lantliga stilen så varför inte?

Myskväll som slutade i kaos

Jag och älsklingen satt i soffan och hade nyss ätit en god middag och skulle just se på en film och dricka lite kaffe och äta choklad så ringer hans telefon och det är hans chef på vaktjobbet så han blev tvungen att åka och jobba. Sitter ensam i soffan nu och känner mig väldigt övergiven men vi får ja fredagsmys en annan dag. Ska snart gå och lägga mig för jag börjar jobba imorgon klockan 08.00.

RSS 2.0