Snart helg!

Imorgon är det äntligen fredag och då får vi nyckeln till vårt nya hem! Min älskling slutar ett på fredagar så han kommer hämta den och kan gå in först i vårat nya hem och titta, jag ska kolla idag om jag kan gå några timmar tidigare så vi kan hjälpas åt att flytta saker.

Jag är så lycklig med min älskling och allt känns så bra men samtidigt så känns det lite läskigt att vi redan ska bo ihop för vi har inte varit tillsammans så länge, faktiskt blir det 2 månader i februari och så snabbt ska man i normala fall inte flytta ihop med en kille men i min älskling blev jag jättekär i på nästan en gång och det kändes rätt tt flytta ihop!

Nu ska jag surpla i mig mitt kaffe och sedan åka till jobbet!

Tjejen är trött idag.

Känner mig helt slut efter helgen och nu är det 5 hela arbetsdagar som jag har att se fram emot innan det blir helg igen men den här helgen ska jag vara ledig och det ska bli skönt för på fredag får vi nyckeln till nya lägenheten och då ska jag och min älskling flytta in i vårat första gemensamma hem och det kommer att bli så underbart!

Nästa fredag flyttar vi!

Pratade med hyresbolaget igår och nästa fredag får vi nyklarna till vårat nya hem! Ska bli så kul och så skönt med en stor och fräsch och mycket ljus lägenhet! Min älskling kommer att få ett eget rum där han kan sitta och göra sina saker och vi kommer också att få ett badkar!

Jag har inte haft badkar på många år och det ska verkligen bli skönt att kunna krypa ner i ett varmt bad med en bra bok! På lunchen idag ska jag gå till Lusch och kolla in deras sortiment av badbomber, badoljor och badsalt och sedan nästa helg då ska det badas!

Idag ska jag åka till IKEA efter jobbet och köpa flyttlådor och sedan ska jag kolla på köksbord för det har vi inget. Min älskling har ett barbord (och det vill jag inte ha) så vi får se om jag hittar något som jag vill ha!

Kär och galen!

Den här helgen har varit riktigt bra och min älskling har varit så underbar! Jag är så lycklig med honom och längtar efter att vi ska få flytta in i vårat nya hem tillsammans och börja ett nytt kapitel ihop.

Lite roligt är det för att min minsta lillasysters kille har samma namn som min älskling och de är båda personer som man kan lita på och som man verkligen kan ha ett liv ihop med. Min älskling är både min kille och även min bästa vän och så är det mellan min lillasyster och hennes kille med.

Nu ska jag surfa runt lite på IKEA och kolla om det finns några möbler som vi kan ha i vårat nya hem!


Hälsat på farmor!

Idag var jag och älsklingen och hälsade på min farmor som legat på sjukhus för att hon drabbats av stroke men nu var hon hemma igen och mådde bättre.

Min älskling tyckte att min farmor var jättegullig och det verkade som att farmor gillade min nya kille!

Ska åka iväg och jobba ikväll och det blir väl sådär men jag tjänar ju pengar så det är alltid något. Ska umgås med min bror nu som är här och spelar xbox, kul lillebror man har!

Lycklig!

Vi var och tittade på två treor idag och den ena var hur hemsk som helst men den andra var helt undervar med ljusa, luftiga rum och den bestämde vi oss för så nu kommer vi snart att bo ihop i vårat eget hem!

Älsklingen sprang iväg till affären nu för att köpa godis och sedan ska vi ha en myskväll och titta på film tillsammans och njuta av att vara lediga!

Varit och tittat på ny lägenhet!

Jag och älsklingen var och tittade på en lägenhet igår som låg mitt på stan och den var hur fräsch som helst men rummen var jättesmå och det skulle kännas som att bo i en skokartong. Såg nu att de hade en större trea ute och den ska jag ringa på idag och kolla om vi inte kan kika på den.
 
Vi ska även iväg och kolla på två treor på berget nu på eftermiddagen så jag måste gå tidigare från jobbet men jag vill inte bo i dem för det är för långt från stan men min älskling säger att den ena lägenheten är jätte fräsch så vem vet?

Otäcka Henrik är riktigt sur på mig och varför vet jag inte, tycker att jag varit så ärligt mot honom som man kan vara men det uppskattas tydligen inte. Skulle jag ha stannat kvar hos honom och sett mitt liv passera utan att få chansen att hitta någon som vill samma saker som jag? Nej verkligen inte!

Ska sörpla i mig mitt kaffe nu och sedan ska jag åka till jobbet.

Sex and the city!

Nu har de börjat visa sex and the city på trean igen och jag kollade på det första avsnittet igår och det var kul.

Snart dags att åka till jobbet.

Har bytit om nu till mina croupier kläder oh ska snart åka och jobba men först ska jag skjutsa hem min lillebror som sitter och spelar xbox. Är själv inte så mycket för tv eller dataspel men vissa är ju det och kan sitta i flera timmar och spela.

Hoppas att det blir mycket spel ikväll och att det är normala människor som kommer och spelar, när man jobbar i en liten stad så finns det alltid en massa puckon och det är just puckona som kommer och spelar.

Önska mig lycka till!

Min lediga kväll försvann!

Trodde jag skulle få ha en ledig kväll idag med men så blev det inte för jag blev tvungen att hoppa in och jobba som croupier då en av tjejerna på mitt jobb skulle hitta på något annat men det gör inget för jag blev lite rastlös när jag var hemma igår och inte gjorde något.

Min lillebror ville komma över ikväll och spela xbox så jag ska åka och hämta honom, är hungrig så vi åker nog förbi McDonalds innan vi åker hem. Min älskling som också ska jobba ikväll få mat på jobbet s honom går det ingen nöd på.

Var på IKEA idag och skulle köpa en stor byrå och det misslyckade totalt då vi inte fick in den i bilen så vi får åka med min bil till IKEA och köpa den men det blir inte förräns nästa vecka.

Ska diska nu och sedan hämta lillebror!

Fredag kväll och jag är hemma och tar det lugnt!

Jag har börjat bli gammal, det är fredag kväll och jag är hemma och tar det lugnt. Det känns lite skumt men så är det. Min älskling är och jobbar som vakt ikväll och jag sitter här vid datorn och ugglar för mig själv.

Ska jobba helhelger jag med men det blir inte förräns nästa helg. Har varit ledig så länge nu så det kommer att bli skönt att jobba på helgerna igen och härligt med de extra pengarna som jag kommer att tjäna.

Bråkat med exet.

Jag fick ett otrevligt telefonsamtal från Henrik igår och han var inte glad och det kändes kul för varje gång han ringer mig så är det något som han är sur över. Har verkligen försökt att avsluta vårat förhållande på ett så bra sätt som möjligt och varit ärlig och berättat att jag träffat en annan kille men det har jag inte fått mycket för.

Det finns de tjejer som bara tar sina saker och sticker är deras killar inte är hemma, eller de tjejer som är otrogna mot sina killar och sedan luger för dem. Jag har inte gjort något sådant mot Henrik utan verkligen försökt avsluta det vi hade på ett så bra sätt som möjligt så att vi kan vara vänner efteråt men nu när han bara ringer och skriker på mig så vet jag inte om jag vill vara vän med honom längre.

Slut på all ledighet.

Nu är både jul och nyår över och igår var sista lediga dagen från jobbet och idag är det vardag igen och det känns skönt på något sätt. Komma tillbaka till jobbet och mina trevliga jobbarkompisar.

Ska jobba som en galning nu fram till juni på mitt vanliga jobb och på mina extra jobb för jag behöver få in extra pengar eftersom det är mycket som måste köpas och i sommar har jag och älsklingen planerat att göra en massa roliga saker.

Ska dricka upp min stora kopp kaffe nu och sedan bär det av!

Har shoppat lite på rean!

Stor bild
Stor bild

De har rea på massor av roliga saker på www.chique.se!

Flyttat igen!

Har inte skrivit nu på ett tag för jag har haft fullt upp. Flyttade ufrån Henrik till ny stad och till en egen lägenhet och efter att ha bott där i en vecka så flyttade jag ihop med min nya kille! Jag är så fruktansvärt kär i honom och allt känns så bra mellan oss.

Nu letar vi efter en större lägenhet eller ett radhus eller helst av allt så vill vi ha ett hus! Han ska säga upp sin lägenhet nu i januri och i april så har vi förmodligen hittat något som vi båda trivs med och det kommer att bli så bra!

Jag är så fruktansvärt kär och lycklig i den här mannen som jag träffade i höstas och snart kommer vi att ha ytterliggare en sak att vara glada för!

RSS 2.0