Vart tog solen

Stod nyss i solen och njöt av ett underbart väder och sedan helt plötsligt dök det upp mörka moln och det började blåsa. Nu blir det lunch!

Äntligen vår

Igår var det första vårdagen och det var varmt ute. Jag och min älskling tågen promenad i det härliga vädret och jag var så lycklig. Idag hade jag tänkt åka och shoppa lite nya vårkläder men sedan ringde de mig från jobbet imorse och frågade om jag kunde jobba så det var bara att dra på sig arbetskläderna och åka iväg, hade behövt en ledig dag men jag får väl se fram emot fredagen och lördagen som jag är helt ledig på.

Att jag orkar

Idag jobbar jag natt och det gjorde jag igår med och kommer att göra imorgon. Känns inte kul att jobba natt men vad ska jag göra, måste ju tjäna pengar. Nu har jag bestämt datum för Ullaredsresan och den blir av i maj, nu är det spikat. Vi ska åka i min lilla pärla så jag undrar hur mycket shoppingpåsar som kommer att rymmas men det funkar nog (hoppas jag i alla fall). Något annat roligt som händer i maj är att jag ska ha en dryg veckas semester och jag och älsklingen ska åka utomlands och njuta av ett fint väder, god mat och givetvis av varandra! Ser verkligen fram emot resan! Nu ska jag ut i natten och jobba!

RSS 2.0