Fastighetsgubbarna!

Ringde igår och var arg som fan för att diskmaskinen lagt av och att det inte fanns någon ström till ena kontakten i hallen och när jag ändå var igång så talade jag om hur snuskigt och ostädat det var i lägenheten det var när vi flyttade in och hon jag talade med sa att hon skulle ge mitt nummer till fastighetsskötaren så att han kunde ringa upp. Jag sa då att jag försökt ringa fastighetsgubben men att han bara tryckte på upptaget och att det här var min lediga dag så då ville jag att allt skulle fungera i hemmet. Efter drygt 10 minuter när jag lagt på så ringer en annan fastighetsgubbe upp och frågar om jag är hemma och jag säger ja och han säger att han ska dykaupp om 5 minuter och det gör han och sedan fixar han allt jag ville ha fixat på drygt 15 minuter men diskmaskinen fixade han inte för det var den förra ägarens trodde han. Min styvpappa kommer hit på söndag och ska prova att fixa diskmaskinen och kan han inte det så får de vi hyr av komma och köra bort den. Fick också en ny toasits idag och det var skönt för den gamla var så äcklig. Nu ska jag diska och sedan blir det en stor kopp kaffe och sedan tv.

Valborg

Har just ätit frukost med älsklingen och nu ska jag snart åka iväg och jobba. Det blir en kort dag för mig och sedan ska jag hem och diska för våran diskmaskin gick sönder igår (en lång historia som jag kan berätta om på eftermiddagen). Ikväll händer det roliga saker här men det tar jag sen också. Nu ska jag borsta tänderna och sedan fara till jobbet.

Jäkla otur

Fick fortkörningsböter igår och jag är så förbannad, skulle sakta ner från 70 till 50 eftersom det blev 50 väg och jag det sjuka är att jag inte körde för fort. Jag hade legat i 70 hela vägen och sedan saktade jag ner till 50 men för sakta så när jag passerat 50 skylten och låg i 60 samtidigt som jag bromsade ner till 50 så sköt de på mig med sin jävla laser och vips så körde jag för fort! När fan ska man egentligen sakta ner till 50 är det före 50 skylten??? Jag har alltid trott att det var vid 50 skylten. Fick 2000 kronor i böter för att jag körde i 58 km på en 50 väg. Efter böterna så åkte jag hem och köpte med mig en STOR MARABOU HELNÖT och tröståt halva och sen satt jag hemma och surade resten av dagen.

Vitsippor

Idag har jag varit ute på en promenad i skogen och hittade massor med vitsippor men eftersom jag var ute på en powerwalk så stannade jag inte och plockade några utan det får bli en till promenad ikväll. Jag är ledig nu fram tills på fredag och jag njuter verkligen av att bara vara hemma och kunna ta det lugnt. Johan jobbar så det finns ingen som stör mig. Nu ska jag tvätta klart i tvättstugan och sedan ska jag åka till våran gamla lägenhet och hämta lite saker och kolla om vi har fått någon post och sedan ska jag handla mat.

SOL

Idag var vi på stan och kikade runt lite och solen sken och det var varmt ute, så härligt snart är det sommar på riktigt! På eftermiddagen har vi varit hemma och röjt i vårat hem och burit ner alla överflödiga saker i källaren. Ska strax ut på en promenad och leta efter vitsippor! Älskar att bo på landet!

Fajitas

Ikväll äter vi fajitas till middag och sen ser vi på Håkans bår!

Varit i Strängnäs idag.

Idag var jag i Strängnäs på en sak med jobbet och jag tror att det kan bli något riktigt bra. Efter jobbet åkte jag hem till min pappa för att få i mig lite mat och sedan åkte jag ner på stan till Åhlens och köpte 2 rullgardiner som jag ska ha i vardagsrummet. Ska kolla om de passar, annars får jag lämna tillbaka dem. Det är verkligen svårt att hitta snygga rullgardiner om man har jättebreda fönster som vi har.

Stressat hela dagen.

Idag har jag varit så otroligt trött och det är för att jag jobbade igår och inte kom hem och somnade förräns vid fyratiden men det var en bra kväll igår och jag fick ut en riktgit bra lön och det fick den andra tjejen som jobbade med! Idag jobbade jag på stan och efter jobbet åkte jag till Willys och handlade, våran kyl och frys är helt tomma så det är bara att fylla på. Efter Willys åkte jag hem och började städa för det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Min fina Johan skickade nyss ett supergulligt sms och jag kan inte låta bli att tänka att jag har haft en sådan tur som har hittat honom, han till och med tycker om mina tokiga systrar och säger att de är charmiga??? Nu ska jag dammsuga och sedan ska jag gå ut på en kvällspromenad!

Skönt att vara fri.

Igår hade jag en toppendag. Kolladade på Sex and the city i flera timmar utan att bli störd och sedan tog jag ett lång bad och efter det gjorde jag mig iordning och åkte iväg och hade en toppenkväll! Jobbade idag och var helt slut när jag kom hem så Johan och jag tog en tupplur tillsammans och nu sitter jag här med en kopp jättestarkt kaffe och ska snart åka och jobba. Imorgon efter jobbet ska jag ta en sväng förbi Tuna PArk och se om jag hittar något nytt vårplagg för på måndag ska jag iväg och göra en rolig sak som jag längtat efter länge!!!!

Njuter av ledighet

Det är så skönt att vara ledig och bara vara hemma och ta det lugnt. HAr nyss klivit upp efter att ha badat. Nu ska jag måla naglarna och sedan börja göra mig iordning för ikväll ska jag bort. Köpte några ljuslyktor idag som jag har ställt i köket och det blev verkligen snyggt. Ska lägga ut lite bilder på mitt nya fina hem snart, måste bara hitta sladden till kameran.

Eftermiddagsmys

Ska strax sätta på kaffe och sedan ska jag ligga i soffan och kolla på sex and the city. Ikväll ska jag inte vara hemma så jag passar på att ta det lugnt nu och imorgon så jobbar jag. Johan började tidigt idag och jag ska njuta av att vara själv och kunna göra precis som jag vill. Nu ska jag först till affären och köpa något smaskigt till kaffet.

Installationa av Canal digtal

Idag har vi en installatör hemma hos oss som installerar Canal digital och sätter upp en väldigt ful parabol på våran balkong men så får det bli för Johan vill kunna titta på tv i HD format? Tror det heter så. Jag har varit morgonpigg och varit på IKEA och handlat en mörkläggningsgardin som vi ska ha i sovrummet och jag hoppas att Johan har tid att sätta upp den idag, nu har vi stora lakan för fönstret i sovrummet och det ser inte klokt ut.

Vårat nya fina hem

Är så lycklig i vårat hem och bättre kommer det att bli! Johan är lika intresserad av heminredning som mig och vi har börjat dela passionen för vitt! Han har lovat att det blir en ny sängram och jag vet exakt hur den ska se ut En annan rolig sak är att jag fått schemat från jobbet och det blir en massa jobb i maj, kan det bli bättre. Mitt mål är att inom ett år bli heltidsanställd och jag ska göra allt i min makt för att lyckas med det! Får jag en heltidsanställning kommer jag att kunna skaffa barn med Johan och det är något som jag ser fram emot. Nu ska jag fortsätta att plocka i vårat nya underbara hem.

Snöar ute - vart tog våren vägen?

Idag har vi varit och ätit hemma hos min pappa och det var pappas fru som stod för matlagningen och det blev thaimat. Efter att ha varit hos pappa åkte vi på en liten shoppingtur som resulterade i en ny matta till köket. Nu ska jag dammsuga och torka golvet i hela vårat hem och sedan ska jag lägga på nya mattan. Hoppas att det blir bättre väder till nästa vecka för då är jag ledig och vill ut och utforska området dit vi har flyttat.

Utbildning

Ska på en utbildning nästa vecka med jobbet och den utbildningen kommer öppna upp en till dörr för mig och det ser jag bara som något positivt. Hoppas att jobbdelen kommer att komma igång redan till i maj. Trivs med mitt arbete och hoppas att jag kommer kunna kombinera barn med jobbet men det kommer dröja något år tills det går.

Surkärring

Var och handlade på Konsum igår och skulle betala i snabbkassan, den som man scannar sina varor själv i, och det blev något fel så jag var tvungen att be en kvinna i butiken som stod och hade hand om snabbkassorna om hjälp några gånger och det uppskattades inte av surkärringen som till slut snäste åt mig att det fanns vanliga kassor för oss som inte fattade. Jag blev arg och sa att hon inte behövde vara otrevlig och surkärringen hade mage att fräsa tillbaka att hon inte alls var otrevlig och sen gick hon iväg. Hade god lust att gå efter kärringen och fråga vad hon hade för problem men jag tog ett djupt andetag och räknade till tre och sedan gick jag ändå fram till kärringen och frågade om det inte var hennes jobb att hjälpa kunder och hon sa jo. Då sa jag att nästa gång jag kom och handlade då skulle hon bete sig som folk och sedan gick jag argt ut. Får se om jag handlar något mer på Konsum i Arboga.

Kaos i nya hemmet

Det står flyttlådor överallt, det är gruSigt och jag hittar ständigt nya ställen som det är fuskStädat på. Jag håller på att bli tokig!

Flyttlass!

Idag flyttar vi ut på landet och det ska bli så skönt. Har sett fram emot den här dagen länge nu. Hoppas att vi kommer att trivas dit vi ska flytta och att det inte finns några stökiga grannar som för oväsen.

Den här helgen är jag ledig och jag ska lägga all min energi på att få ordning i vårat nya hem så att jag kan gå till jobbet nästa vecka och fundera över ett stökigt hem.


Min snurriga karl

Idag ringde min älskling och frågade om jag sett hans vakttröja och sedan ringde han och frågade om jag sett hans vaktbyxor och efter det ringde han och sa att han tappat bort nycklarna till vårat nya hem och då blev jag verkligen irriterad på honom för han är jämt så glömsk.

När jag kom hem helt slutkörd från jobbet så fick jag börja leta efter nycklarna och jag hittade dem i vårat nya hem, tur att jag har en egen nyckel! Ringde och berättade det för min älskling och han blev verkligen lättad när han fick höra att jag hade hittat dem.

Nu ska jag kolla på Solsidan på tv 4 play och sedan ska jag ta en dusch och sova.

Deklaration

Vad roligt det är när man får tillbaka deklarationen och upptäcker att man ska få tillbaka pengar! Jag ska få tillbaka hela 26kr! Ska också dra av för att jag pendlat så det blir nog lite fler kronor.

Har nyss kommit hem från jobbet och bryggt mig en kopp starkt kaffe och nu sitter jag och laddar inför att jobba ikväll, hoppas att det blir en bra kväll med mycket folk. Johan sa att han skulle komma förbi när han slutar jobba och säga hej och det är något som jag ser fram emot.

Resten av helgen blir det bara jobb och sedan på lördag kväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, något som jag verkligen har sett fram emot!

Förkyld

Nu har jag varit riktigt förkyld i flera dagar och det känns som att förkylningen aldrig släpper. Imorgon ska jag hem till min systerdotter och gratta henne för hon fyller år (idag fyller hon år men jag jobbar idag så det får bli imorgon).

Idag fick jag hoppa in och jobba extra och det är kul för det blir lite extra klirr i plånboken och det kan behövas nu inför sommaren. Johan och jag har inga särskilda planer men jag vill så gärna åkja utomlands till ett varmt land och njuta av sol och bad med min älskling.

Idag eller imorgon måste jag köpa en present åt min systerdotter men vad ska man köpa till en bebis som fyller 1 år?

Morgonpromenad för att hämta bilen

Ska gå iväg och hämta min bil nu och betala räkningen, hoppas att priset blev det som killen på verkstan sa till Johan när han ringde. Ska gå förbi bageriet och se om de har något gott bröd som jag kan köpa med hem till frukost.

Solen skiner ute och jag hoppas att det är varmt ute!

Få skjuts till jobbet

Jag håller på och gör mig iordning för att åka till jobbet nu och det känns tungt i och med att jag är så förkyld. Jobbar bara sex timmar så det borde funka.

Sjuka familjen

I förrgår natt så vaknade jag mitt i natten med jätteont i halsen och huvudvärk och igår hade jag fortsatt ont i halsen och var även jätteförkyld och idag är jag bara snuvig men nu har Johan fått ont i halsen och blivit förkyld och nu ligger han i sängen och sover för han jobbar ikväll.

Min bil är inlämnad på verkstad och jag hoppas att det går fort att laga den. Vill inte tänka på vad det kostar att laga bilen men kan ju säga att jag har lärt mig en läxa vad gäller att köpa begagnad bil.

Idag jobbar jag och jag får skjuts till jobbet och sedan skjuts hem av pappa, hoppas, hoppas min bil blir klar tills imorgon!

Ibland segrar rättvisan!

Johan och jag var på rättegång idag där en vaktkollega hade blivit knivhuggen av en kille på 20 år. Killens advokat yrkade på att han skulle få så lågt straff som möjligt och bli frisläppt i väntan på dom men så blev det inte utan han ska sitta häktad i väntan på dom och det innebär att domen kommer bli fällande.

Tycker inte att man ska komma lindrigt undan om man vid ett flertal tillfällen tidigare blivit dömd för misshandel/ grov misshandel. Nu hoppas vi på fångelsestraff, ett långt fängelsestraff! Killens patetiska familj satt bland åhörarna och tyckte så synd om honom och fattade inte att det var han som gjort fel, vad ska man säga det var svenskt trailer trash.

Rättegång

Idag ska Johan och jag på rättegång och stödja en vaktkollega som blev knivhuggen här för några veckor sedan. Kommer nog att bli ganska så intressant.

Påskafton

Idag ska vi hem till min far och äta lunch, kanske kommer min syster och hennes familj över men de var sjuka igår så de håller sig nog hemma men det gör inget för det blir mer mat åt oss.

Efter maten ska jag åka och jobba och det känns väl sådär men jag kan ju glädja mig åt att det blir extra pengar eftersom det är röddag!

Långfredag

Idag ska vi åka till bårat nya hem och städa och fixa där. Johan väckte mig redan klockan åtta imorse me jag var så trött så jag sa åt honom att somna om och det gjorde han och sover fortfarande, min lilla älskling.

Ska sätta på kaffe nu och sedan ska vi åka.

RSS 2.0