Varför?

Jobbade natt igår och kom hem vid 07,45 imorse och gick genast och lade mig för att sova. Klockan 10,10 väcks jag av att fastighetsskötaren står precis utanför mitt fönster och klipper häcken. Blev vansinnig och gick upp och sutade i vardagsrummet. Undrar hur många gånger man ska klippa en häck under en sommar och varför den jämt ska klippas när jag jobbat natt och vill sova? Imorgon ska jag och gubben titta på en lägenhet i Arboga för älsklingen vill flytta tillbaka dit och sedan för att det aldrig är tyst här där vi bor.

 


Tänk om jag kunde se så här pigg och fräsch ut jämt?


Om jag överlever den här kvällen...

Nu sitter jag på mitt andra jobb som croupier och är jättetrött och har ont i ryggen, tyvärr så har min kväll bara börjat. Musiken dånar i högtalarna och det börjar komma folk och snart får jag nog mina första spelare. En ljuspunkt är att jag ska åka förbi älsklingens jobb innan jag åker hem inatt och pussa honom, ser verkligen fram emot det!!

Lilla prinsessan

Igår var jag hemma hos min syster och lekte med min systerdotter och hon var så söt. Vi hade ett kafferep med hennes dockor och sedan satte jag på hennes docka min systerdotters skor och sa till henne att nu ska dockan gå ut och Örjan och då vinkade lilla söta T hejdp till dockan! Kommer ihåg när T var en bebis och jämt skrek, hon kunde skrika flera timmar i sträck och det var rejäla vrål som fick det att ringa i öronen när hon till slut tystnade eller åkte hem men nu sitter hon bara och ler. Jobbigt det måste vara att vara bebis, deg är antingen eller.

Träningsvärk i armarna

Det tog lite igår när vi tränade för idag har jag träningsvärk i armarna och det känns väldigt bra måste jag säga. Ser fram emot på tisdag då ska vi gå på afrikansk dans! Jag är på jobbet nu och ska jobba hela helgen, får se hur jag känner mig på söndag kväll för det blir mycket jobb för min del. Idag när jag slutar jobba så ska jag bara byta om och sedan åka iväg och jobba som croupier och på lördag när jag slutat jobba då ska jag bara hem och äta och byta om och sedan ska jag iväg och jobba som vakt. Längtar tills på söndag för då blir det myskväll med min fina älskling!

Varit duktig!!

Jag var och tränade idag på Friskis och Svettis med Karin idag och först när vi kom till passet och jag såg att det bara satt en massa äldre damer utanför så tänkte jag att det här blir nog inte jobbigt men efteråt när jag låg i fosterställning och var dyngsur av svett då var jag inte lika kaxig. Så skönt att träna men tyvärr har jag inte tid att gå dit igen förräns på tisdag i nästa vecka men jag ser verkligen fram emot det! 

Så otroligt nonchalant

Älsklingen och jag har börjat leta efter ett nytt hem, det är aldrig tyst här där vi bor så vi känner att vi måste flytta. Ringde på en lägenhet imorse men han jag pratade med sa att han inte hade tid att prata och skulle ringa upp. Det har nu gått 3 timmar! Jag känner att den här gången så ska jag vara mer nogrann och kolla på vad det är gör folk som man får som grannar innan vi bestämmer oss för en lägenhet men samtidigt har vi inte så bråttom att hitta något utan kan ha tid att vara kräsna och hitta den rätta bostaden.

Nu jäklar!

Idag var jag och köpte gymkort så nu ska det tränas. Var drygt 2 år sedan som jag var på gym sist och det märks, är hur otränad som helst. Imorgon ska jag och gubben ta en sväng till Arboga och titta och det ska bli kul för det var ett bra tag sedan som jag var där.

Äntligen dags för lunch

Idag har jag med mig en god köttgryta som jag gjorde i lördags och sen ris till och det ska bli så gott. Skönt att få sitta ner en stund och bara ta det lugnt. Imorgon är jag ledig och jag kommer att ha fullt upp då.

Överleva dagen

Har som mål idag att överleva den här dagen och det jag syftar på är att jag har så fruktansvärt ont i ryggen och det är verkligen inte roligt att jobba när man känner sig som en 90-årig gammal kärring som sakta hasar sig fram. Nej nu vill jag bara åka hem och vila min rygg.

Oorganiserade

Jag och Johan är så fruktansvärt oorganiserade när deg gäller vårat hem, det jag tänkte på nu är matinköp. Johan blev tvungen att hoppa in och jobba extra ikväll och eftersom vi aldrig storhandlar så har jag ingen mat att äta när jag kommer hem, skafferiet är helt tomt. Måste börja ändra på oss och vara mera förberedda på att sådana saker som att behöva åka och jobba med kort varsel kan hända. Ikväll när jag kommer hem ska jag skriva en matlista och planera våta middagar för de närmaste dagarna.

Ont i ryggen

När jag vaknade imorse hade jag riktigt ont i ryggen och nu är jag på jobbet och känner mig helt sliten i kroppen och det känns inte bra. Har tagit en Alvedon som jag hittade i min väska och jag hoppas att ryggvärken snart försvinner. På onsdag ska jag gå på afrikansk dans på Friskis och Svettis och det ska verkligen bli skönt att börja träna igen. Vill gå bättre kondition och få en starkare och fastare kropp.

Ont i foten

Trampade snett igår eller halkade i badrummet därför att min kära sambo inte torkat efter sig när han duschade. Sitter här med en fot som bultar men det går nog över hoppas jag

Godmorgon!

Jag somnade jättetidigt igår och vaknade vid klockan fem imorse och kunde inte somna så jag låg och spelade en stund på mobilen. Efter att man vänt på dygnet som jag har gjort när jag jobbade natt så är det svårt att ställa tillbaka dygnsrytmen. Igår när jag var och handlade då var det ett äckligt fyllo i butiken och stod och grävde med sin mycket smutsiga hand i lösgodiset och snaskade i sig, så vidrigt och jag kommer aldrig mer att köpa lösgodis. Sa till i kassan att fyllot snaskat i sig ett flertal bitar och att de kanske skulle påminna honom om att betala för dem. Nu ska jag äta frukost, lyckades somna om imorse, och sedan ska jag gå ut på en promenad om det inte har börjat regna.

Jag är besatt

Nu när jag har jobbat natt så har jag blivit besatt av att spela på mobilen och det jag spelar är City story, satt säkert och spelade i 6 timmar igår när jag var på jobbet och hade det lugnt. Idag är jag ledig men hag inte orkat ta mig utanför dörren för jag är så trött. Ska vila lite och sedan ta en tur till affären och sedan blir det en lugn hemmakväll.

Snart så...

Får jag äntligen åka hem och sova, klockan måste bara bli 06.30 först. Johan har också jobbat natt så han och jag kommer komma hem samtidigt och det ska bli så mysigt att få krypa ner i sängen och somna bredvid honom! Min fina älskling som jag älskar mest av allt, saknar honom nu men snart så får jag åka hem till honom!!!

Snart dags för middag

Jag är hungrig nu och ska snart äta middag, hann inte laga någon mat idag så jag köpte en lasagne på Coop och det ska bli spännande att se hur den smakar. Det är verkligen segt att jobba natt men den bästa känslan är när man slutar jobba och sitter i bilen på väg hem, det är en helt underbar känsla! Igår natt när jag jobbade blev jag väldigt sugen på en coca cola och försökte köpa cola från en automat som står i entrén men det gick inte, funderar på om jag ska göra ett nytt försök med automaten nu?

Jobbar inatt

Sista natten jag jobbat nu och sedan är jag ledig och det ska bli så skönt att få vara hemma hela helgen och bara ta det lugnt. Imorgon bitti när jag kommer hem så ska jag sova lite och sedan ska jag träna, kvällen tänker jag tillbringa i soffan med myskläder, en bra film och chips med dipp! Längtar tills imorgon kväll.

Hej och hå

Är på jobbet nu och ska jobba natt, slutar 06.30. Verkar som att det kommer att bli en lugn natt men det är några timmar kvar så jag får se om det händer något. Var och köpte en jättefin ljuslykta idag innan jag åkte till jobbet och det var halva priset på den så den kostade bara 150 kronor och det var som hittat! Nu när det börjar bli höst är det verkligen mysigt att sitta hemma och mysa med levande ljus framför en bra film. På fredag har jag bestämt mig för att börja träna, ska smsa en person jag känner som har gått ner väldigt mycket i vikt och höra om hon vill följa med och träna på fredag.

Irriterad

Har varit så irriterad på den här bloggen eftersom det inte har gått att blogga från mobilen. Nu verkar det som att det funkar. Ikväll ska jag till Nyköping och jobba för de hade tydligen ont om folk där, det blir 4 timmars resväg, 2 timmar dit och 2 timmar hem men det får gå.

Mitt hem är invaderat!

Hjälp mig! MItt hem är invaderat av tvestjärtar och jag avskyr dom! Skulle städa toaletten idag och hittade en tvestjärt i toaborsten och spolade snabbt ner den i toaletten. HAr också hittat tvestjärtar i mina diskhandskar och i min skurmopp som ja ställt ut på balkongen så att den skulle torka. Vill bara att de här äckliga odjuren ska försvinna. Läste på nyhetskanalen att tvestärtar kommer in när det regnar mycket men jag tycker inte att det har regnat så mycket nu i sommar. Blir till att ringa hyresvärden imorgon och be om hjälp!



Solar på balkongen

Sitter i min domstol och njuter av solen och av en Pepsi, tyvärr kan jag inte säga att jag njuter utav lugnet på landet för mittemot där jag sitter är en skola och just ny är det ett gäng killar där som sitter i badshorts och spelar dålig musik på hög volym. Tycker att de kanske kan ha något roligare för sig en sådan här fin dag men det verkar inte som det. När Johan vaknar ska vi åka till Arboga för det är Medeltidsdagarna där och det kan vara kul att åka dit och titta.

Fredagen 13

Hade ingen otur igår utan jobbet gick bra och när jag kom hem sp åt jag middag med älsklingen och sedan hade jag en lugn hemmakväll. Hoppas att det blir fint väder idag sp jag kan sola lite, är väldigt blek just nu. Känner att en utlandsresa skulle sitta fint.

Jobbar croupier ikväll

Sitter vid spelbordet och väntar på att någon ska komma och spela men än så länge är det rätt dött här. Ska surfa lite på nätet, jäkla tur att jag har en iphone!

På jobbet igen då

Satt imorse och tittade om det gick någon bra film på bio imorgon men såg ingen som jag direkt ville se, ska fråga Johan om gam tycker någon film är bra för vi hade tänkt att gå på bio imorgon och ha en myskväll tillsammans eftersom vi inte har haft tid att umgås på väldigt länge nu. Om jag har tur så har min älskling lagat middag åt oss när jag kommer hem ikväll, slutar vi 18 idag och sen ska jag jobba som croupier ikväll. Hoppas att det blir många som kommer och spelar!

Nya skor!

Sitter och har en välbehövlig vattenpaus nu och är så nöjd över mina jobbarskor som jag fick idag. De är verkligen inte snygga men helt underbara att ha på sig. Fick ett insidertips idag om att en butik ska ha 50% rabatt på hela sitt sortiment på måndag och då ska jag verkligen åka dit och fynda!

Lilla söta bebisen

Igår var jag hemma hos min syster och hälsade på och hennes dotter var på ett strålande humör och sken som en som. Måste säga att min syster och hennes kille än så länge har gjort ett fantastiskt jobb med sin dotter som verkligen är en helt underbar liten tjej med en riktigt härlig personlighet. Längtat så mycket efter att själv bli mamma även om det kommer att dröja några år till.

Mina planer för kvällen

Ikväll när jag slutar jobbet ska jag hem och ta ett långt bad och njuta av att vara ledig och sedan ska jag städa ut kylskåpet för jag ska storhandla imorgon. Det märks verkligen att jag har blivit äldre som planerar att storhandla på min lediga dag och dessutom om jag får tid så ska jag tvätta och städa hemma, vilken rolig dag! Imorgon ska jag gå på stan med min lillasyster och det ska bli kul, hoppas att hon tar med sig min jättesöta systerdotter.

Planer för veckan

Jag har bestämt mig för att ha mer ordning hemma och inte alla saker hoprafsade i garderoben så den har veckan ska jag plocka iordning på saker som bara ligger och skräpar och rensa ut allt jag inte använder. Ser fram emot att det blir höst. Så mycket roligt som jag har planerat och ska göra och jag hoppas bara att tiden kommer att räcka till.

Finnar på näsan

Vet inte varför men jag har fått väldigt många finnar på min näsa och de är inte små heller, är jag inte för stor för finnar? Ska hem och bada bastu nu efter jobbet och sen lägga på en ansiktsmask och hoppas på det bästa. Måste göra iordning en matlåda tills imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska laga får kanske bli något lätt som ris och grönsaker. Jag är hungrig nu. När jag kommer hem från jobbet ska jag dricka en kopp te och äta några knäckebröd smörgåsar med kantarellost på, så gott!

Mys med älsklingen

Igår hade jag en mycket trevlig kväll med min fina älskling. Han lagade en god köttgryta med chili och mörk choklad och sedan tittade vi en film som heter Paranormal activities och den var riktigt läskig. Vi avslutade kvällen med att äta Ben & Jerrys glass som heter swirly nuts. Idag är jag på jobbet och det har varit en lugn dag men det ska ändå bli skönt att få komma hem och vila fötterna lite.

Växlande väder

Hade inte haft något emot om det varit sol ute idag utan istället är det blåsigt med sol som tittar fram ibland och sedan lovar väderrapporterna att det ska bli regn på eftermiddagen. Idag fick jag en sådan stor lust att baka så när jag kommer hem så bakar jag nog kärleksmums och det är passande för Johan och jag ska ha mysdag idag eftersom vi inte kommer att träffa varandra något nästa vecka. Igår jobbade vi vakt ihop och det var inte kul, det kändes som att vi tack vare arrangörerna inte hade den kontrollen som man brukar ha och när vi slutade var det verkligen skönt att få åka hem. Blir inget mer jobb för mig åt den föreningen.

RSS 2.0