Sitter på jobbet.

På tisdag är det jag som kommer vara världens lyckligaste för då är jag äntligen ledig och har tid att umgås med min underbara Johan som jag knappt träffat under den här veckan. Vi har båda jobbat väldigt mycket och hemma har vi bara gått om varandra. Nu sitter jag på jobbet och längtar tills jag slutar så att jag kan åka hem och sova.

Mycket trött

Jag måste nog kalla den här veckan för helvetes veckan. Har nyss vaknat efter att ha jobbat natt 2 dagar i rad och om några timmar ska jag iväg igen och jobba igen och jag hoppas att det kommer att gå bra för just nu är jag jättetrött. Imorgon blir det i alla fall sovmorgon och det ser jag fram emot.

Klippning

Jag var och klippte mig i fredags och hon som klippte mig sa att jag hade jättetjockt hår men då skulle hon känna på min lillasysters hår, det är tjockt.

Tagit det lugnt

Nu har jag varit ledig i två dagar och det har verkligen varit skönt. Jag känner mig utvilad och fräsch. Imorgon ska jag jobba men det är inte förräns på kvällen så jag har hela dagen ledig och jag har en massa saker som jag ska hinna med imorgon. Nu ikväll har vi tittat på film och sedan ska vi försöka vara uppe länge efersom jag jobbar natt imorgon.

Någon brölar som ett djur utanför mitt fönster.

Kommer hem efter att ha jobbat ett 12,5 timmars pass och är helt slut. Det sitter några ungdomar utanför och grillar och då och då hör man någon bröla som ett skadeskjutet djur och jag som bara vill ha lugn och ro. Får se hur länge festen utanför håller på. Ok till klockan elva men sedan vill jag sova och det kommer jag inte att kunna göra om de ska sitta och skrika precis utanför mitt sovrumsfönster.

HABANEROS!

Stod i köket och skulle laga lite middag och det skulle bli tacos. Jag tittar i kylskåpet och hittar en föråacning där det står Habaneros på - extra starka och tänker att det kan vara gott att ha i tacofärsen och börjar hacka upp den lilla frukten som ser ut som en mini paprika. När det är färdighackat så tar jag en liten bit Habanero och stoppar i munnen för att smaka och allt blir svart! Det bränner som satan i munnen och jag sköljer med vatten men det hjälper inte och sedan börjar det brinna runt munnen, på läpparna och jag får panik för det går inte över, smärtan är olidlig och jag kastar mig i badkaret och sprutar kallt vatten i ansiktet och då råkar jag peta mig själv i ögat och får Habaneros i ögonen och det svider och jag ser ingenting. Jag blir blind i några minuter! Efter att ha legat i badkaret i en halvtimme i iskallt vatten med ansiktet neråt för det mesta av tiden så kunde jag kravla mig upp och nu mår jag bättre och ska sätta mig att äta. Pröva aldrig Habaneros hemma!

Stenkoll!

Var på posten idag och skulle sätta in pengar som mitt croupier företag ska ha och vad gör hon i Nordeas postkassa? Jo hon räknar fel på pengarna så jag ska ha in alldelles för litet på mitt konto men som tur är så har jag alltid stenkoll på hur mycket det är jag sätter in så jag sa åt henne. Tycker att de som jobbar på Nordea borde kunna räkna? Elller gjorde hon det med flit så hon kunde stoppa lite pengar i egen ficka, det är ju trots allt fredag?? Tänk om det kommer en person en dag som inte har koll på hur mycket pengar den ska sätta in och då sitter hon där och roffar åt sig.

Städdag

Idag ska jag städa i gamla lägenheten och det ska bli klart, Johan ska köra över de sista sakerna imorgon och sedan slipper vi den. Det är så tråkigt med allt som måste göras efter en flytt. Har klipptid idag och det ska bli skönt att få håret klippt för det är slitet i topparna. Tråkigt bara att det är så dyrt att klippa topparna, de kan ju ha billigare om man ska göra en "enkel" klippning.

Boka klipptid

Måste klippa håret för det är slitet i topparna. Fick veta sist jag klippte mig att man ska klippa topparna minst varannan månad om man vill att håret ska växa fort och må bra så det ska jag börja med. Vill ha lika långt och fint hår som mina systrar! Nu har solen tittat fram så jag ska sitta ute och försöka få lite färg, har med mig en bra bok ut också. Agatha Christie!!

Vädersajterna luras

Igår blev jag så glad när jag tittade på yr.nos sida och såg att det skulle vara stor sol hela dagen och inga moln och nu när jag vaknade så ser jag att det är molnigt. Känns trist, jag behöver sol. Vill få lite färg i sommar. Ska vara hemma och bara ta det lugnt nu på förmiddagen och på eftermiddagen ska vi städa i gamla lägenheten, känns som att vi aldrig kommer att bli klara.

Ringer och tjatar.

Vi har våran gamla lägenhet till och med sista maj och nu ringer den nya hyresgästen och tjatar och vill ha nyckeln en vecka tidigare. JAg känner att eftersom vi betalt hyra till sista maj och hon fick chansen att ta lägenheten i maj men valde att inte göra det pga dubbla hyror så vill jag inte ge henne nyckeln en vecka tidigare pga att hon varit snål och tvingat oss betala 2 dubbla hyror och sedan är vi inte klara med städningen i gamla lägenheten. Det känns jobbigt men imorgon ska vi dit och städa och försöka få ordning på det sista. Ikväll blir det tacos till middag och efter middagen ska jag åka och jobba. Gillar mitt jobb men det är så mycket skönare att vara ledig.

Jag klarade det!

Jobbade natt igår för första gången i mitt liv och det gick bra men vid fem på morgonen så var jag trött men det gcik bra ändå. Ikväll jobbar jag ensam och det ska bli kul. Efter inatt så är jag långledig en hel vecka och jag ska bara ta det lugnt då. Måste städa ur våran gamla lägenhet och få den presentabel och hämta våra utemöbler och lite annat som vi har kvar där. Nu ska jag dricka kaffe och ta det lugnt.

Vilken härlig dag!

Har solat halva dagen idag och resten av dagen så sov jag och det för att jag jobbar natt idag. Har aldrig jobbat natt förut och det känns väldigt nervöst, tänk om jag somnar! Dricker en stor kopp starkt kaffe nu och jag tror nog att det kommer att gå bra.

Sitter och solar!

Det är så varmt och skönt ute idag och eftersom jag inte jobbar förräns ikväll så har jag tagit fram min solstol och sitter nu ute och solar och bara njuter av värmen, kan livet bli bättre?

En bal på slottet!

Idag ska jag jobba vakt på en bal och det ska bli kul. Det är verkligen inte som att stå på krogen för de som går på bal är bara där för att ha kul och visst det är en del som dricker för mycket och lite bråk kan det bli men på det stora hela är det lugnt och alla är på bra humör. Det ska regna ikväll så jag tar med mig min varma jacka och ett paraply och det borde räcka för att hålla mig varm och torr. Nu ska jag göra mig iordning och sedan ska jag äta lunch som min älskling håller på och lagar.

Min dröm

Jag vill att alla i min familj blir vänner igen och att allt blir som förut.

Vissa stunder..

Satt och tittade på en sida på internet som heter barnrummet.com och det fick mig att längta efter att ha barn. På internetshopen så hade de massor av gulliga saker som jag skulle ha köpt om jag haft barn men det får vänta. HAr en ledig dag idag och den har varit lugn. Ikväll ska jag vara hemma och kolla på film och bara njuta. Var och köpte hårfärgningsmedel så ikväll ska jag bli blond igen! Trivdes verkligen inte som brunett.

Frös nästan ihjäl

Igår var jag och gick lära på ett nytt ställe som jag ska jobba på och killen som jobbade där måste ha varit eskimå för hn hade bara 18 grader på kontoret där han satt och de sista timmarna jag var där så frös jag väldigt mycket. Idag ska jag tillbaka dit och det ska bli kul för jag lär mig mycket och det kommer att leda till mera jobb för min del! Nu ska jag klä på mig och åka och jobba, idag tar jag på mig varma kläder så jag överlever kylan!

Då var det dags att jobba

Idag jobbar jag från 12,00 - 22,12 så det blir en lång dag men det går nog. Jobbar tre dagar den härt veckan och sedan är jag ledig 4 dagar och det ska verkligen bli skönt. Har en massa saker som jag ska göra!

Storstädning

Idag vaknade jag och hade en lätt huvudvärk och kände mig lite illamående men det gick över efter att jag tagit ett långt varmt bad och sedan började jag städa så nu är det rent och fint i vårat hem. Den här helgen har verkligen varit den bästa helgen på länge och det har varit skönt att Johan har varit ledig så att vi har kunnat umgås. Nu ska jag laga lunch och sedan ska vi åka och hälsa på min far.

Lördagsmys

Ännu en härlig myskväll och vi njuter båda två av att vara lediga och bara umgås med varndra. Älskar min Johan så mycket!

Fredagsmys med min gubbe!

Vi är båda lediga ikväll och sitter nu framför tvn och bara tar det lugnt. Har levande ljus och chips med dipp och verkligen njuter!

Känner mig helt slut

Undrar om jag håller på att bli sjuk? Hade fruktansvärt ont i huvudet imorse och det fick inte över förräns jag tagit två treo och druckit en massa vatten. Nu känner jag mig snurrig och illamående. Är snart klar med tvättstugan och då ska Johan och jag åka iväg och hitta på något roligt tillsammans. Den här helgen jobbar ingen av oss på kvällen så ikväll blir det fredagsmys med god mat och en hel del film. Ska äta lunch nu och se om jag mår bättre sen.

Huvudvärk

Vakande med jordens huvudvärk imorse och nu har jag tagit en treo och jag hoppas att det blir bättre. Ska snart ner i tvättstugan och tvätta mina jobbkläder och allt annat som är smutsigt. Tänkte hämta upp solstolar och sitta och sola på baksidan idag men den idén skippade jag när jag gick ut på balkongen för att känna efter hur varmt det var. Det är inget trevligt väder ute för det blåser mycket och är väldigt kallt i luften.

Långa dagar

Så skönt med en ledig dag imorgon och den ska jag verkligen njuta av för de här senste dagarna har varit väldigt långa och tunga. Min fina har varit sjuk och legat hemma i två dagar och mått fruktansvärt dåligt. Han tror att han blev matförgiftad när han åt på en kines restaurang i Köping men hans kompis som var med har inte kännt av något. Nu ska vi i alla fall krypa ner i sängen och kolla på en film och sedan sova. Har massor av saker att göra imorgon.

Så härligt!

Fick idag de goda nyheterna som jag så länge väntat på! Nu kommer jag verkligen att trivas på mitt jobb och jag kommer också att få en högre lön så allt ser väldigt ljust ut! Jag jobbade idag och sedan imorgon och på torsdag med och sedan är jag ledig på fredag och då ska jag och Johan åka iväg och fixa lite saker. Igår köpte vi en bokhylla till vårat dator hörn (den köpte vi på blocket och var väldigt billig). Vill ha en ny sängram också men det får vänta, har en del andra saker som jag måste lägga pengar på.

En liten utflykt

Idag har vi varit i Uppsala och turistat lite eftersom jag fick goda nyheter idag när jag var hos doktorn. I Uppsala tittade vi på domkyrkan och sedan var vi inne i några mc butiker och tittade på mc kläder. Ikväll ska vi äta thaimat och titta på en film som vi köpte på Mediamarkt!

Nytt försök

Ska iväg till doktorn nu och kolla mitt blodtryck igen och se om det har blivit lägre.

Planerar för en liten semesterresa

Johan och jag har suttit och kikat runt lite på internet efter en mysig resa som vi kan göra i sommar och nu verkar det som att destinationen är bestämd. Nu fattas bara att vi hittar ett bra hotell och sedan bokar vi resan!

RSS 2.0