Vilket sommarväder!

Var ute och åt middag med pappa och resten av familjen idag och de ville sitta inne och äta, det var varmt men maten var väldigt god. Efter maten så åkte vi hem till pappa och drack kaffe och sedan åkte jag och gubben hem och städade lite hemma.

Middag med pappa.

Ikväll ska jag och Johan ut och äta med pappa, Chin och Sasiwimon på Grappa och det ska bli riktigt trevligt. Jag har på senare tid börjat uppskatta att träffa min familj och det är nog tack vare Johan som det har blivit så.

På söndag ska vi åka till Kålmorden med min mamma och mina yngsta bröder och jag kollade på deras hemsida och det var verkligen svindyrt att gå in där! 300 kronor för vuxna och 200kronor för barn!

Mysig kväll

Igår var jag och Johan och badade efter jobbet och sedan grillade vi korv och hade en liten picknik och det var så mysigt! Skönt att vara ute när det är så fint väder och ligga och slappa på stranden!

Ikväll är det festival som jag skma gå och titta på med några av tjejerna från jobbet men det blir ingen sen kväll för det är arbetsdag imorgon och på kvällen ska jag jobba med Johan så jag kommer att ta det väldigt lugnt idag men kul kommer det att bli.

I helgen skulle det bli kanonväder med upp till 30 grader varmt och jag ska verkligen passa på att sola då och få färg. På söndag åker min älskling med en jobbarkompis till Tyskland för att köpa sprit så då blir det sola på dagen och sedan något annat skoj på kvällen!

Sommar!

Så varmt och skönt ute och efter jobbet idag ska vi ut och åka motorcykel och sedan bada. Ska ta med en liten picknink korg också med något gott att äta.  Först blir det jobbet och sedan blir det sol och bad!

Har ingen bikini så jag ska leta efter en på lunchen idag och det hoppas jag går fort för sedan vill jag sitta och sola en stund innan jag börjar jobba igen. Längtar efter min semester nu då jag bara ska slappa och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig!

Förkyld

Jag har blivit förkyld och det är inte roligt alls. Tar med mig halstabletter och näsdukar till jobbet idag och sedan får jag hoppas på det bästa. Efter jobbet så ska jag på möte med mitt croupier jobb och det hoppas jag går fort. Vi ska göra schema för juli och augusti.

Kollade på kryssningar idag för Johan och jag tänkte ta en men det var dyrt, kostade 1250 kr per person och det är lika mycket som våran Tysklands resa kostar! Får se vad vi gör men det skulle verkligen vara roligt att åka iväg!

4 veckor kvar!

Nu är det bara 4 veckor kvar och sedan har jag semester! Det ska bli så skönt och jag hoppas att det är fint väder under mina semesterveckor. Vi har inte planerat in att göra särskilt mycket nu men det kommer mera. Vi ska till Berlin och vara där i några dagar och sedan har vi funderat på att åka på en kryssning.

Den här veckan ska det bli jättefintr väder och jag vill inte sitta inne och jobba utan jag vill vara ute i det fina vädret och ligga sola, kanske bada också. Längtar så tills i helgen gör jag men det är som vanligt bara att bita ihop.

Solat idag!

Idag har jag njutit av solen och solat hela dagen men inte har jag blivit särskilt brun. Får hoppas att det kommer flera soliga dagar och att de förhoppningsvis infaller när jag är ledig!

Afterwork imorgon?

Satt och funderade på om jag inte skulle dra med mig mina jobbarkompisar på en afterwork imorgon men det blir bara om det blir sol. Det finns en mysig restaurang vid torget där de också har väldigt god mat så om det är sol imorgon vet ni var ni kan hitta mig!

Idag njöt jag av solen på lunchen och sedan gick jag en sväng på stan med Maria och tittade lite i affärer men hittade inget intressant.

Är själv hemma nu så jag ska ta ett bad och njuta av att kunna göra vad jag vill!

Sommar!

Marabou har en ny chokladkaka med bitar av jordgubbar som heter sommar och den är så god!

Igår regnade det och var kallt ute och idag skiner solen och det ska bli upp till 17 grader varmt, enligt smhi, så om vi har tur så blir det ännu varmare! På min lunch så ska jag sitta ute och sola och bara njuta av värmen.

Igår lagade jag grönsakslasagne och det blev så gott och sedan tittade vi på film och mös.  Idag blir det något helt annat, i alla fall för mig för jag ska ut och springa ikväll när jag kommer hem och det var väldigt längesedan som jag gjorde det så nu börjar det bli dags!

Ett regnigt land

Jag hoppas verkligen inte att hela sommaren kommer att vara så här för då blir jag tokig. Det har regnat nu och varit dåligt väder 2 veckor i sträck och jag vill ha sol! Kunna ha på mig mina sommarkläder och kunna gå och ta en öl med mina jobbarkompisar efter jobbet och stta på en uteservering och njuta av solen!

Den här helgen jobbar jag hela helgen men nästa helg är jag ledig hela helgen och det ska bli skönt! Min gubbe är ocskå ledig så vi ska vara hemma och vila oss och på fredagen så ska vi på bröllop och det ska bli kul. Det är min pappa som gifter sig  och jag hoppas att han och Chin kommer att bli lyckliga!

Idag slutar jag eventuellt klockan tre men det beror på om vi blir klara med allt i tid annars blir det klockan fem som vanligt. Jag ska jobba som en galning och då kommer det nog att gå lite fortare!


Bebislängtan.

Överallt där jag går så träffar jag på folk med barnvagn och jag känner att jag också vill skaffa barn. Igår träffade jag en bekant som har en fyramånaders bebis och hon var så söt i rosa kläder och lite blont fjunigt hår och jag kände i hela mig att jag vill också bli mamma.

De flesta av mina kompisar har nyligen fått barn eller är gravida och ska få barn. Jag vet att det är lite för tidigt för mig och Johan att skaffa barn för vi har bara varit tillsammans i ett halvår och jag vill gärna vara gift innan jag får barn, lite gammaldags är jag med de ideérna men jag vill ge mina barn en trygg och stabil uppväxt i en trygg och stabil familj.

Jag får se vad framtiden har i beredskap till mig.


Då var helgen slut.

Den här helgen har gått fort och jag har jobbat både fredag och lördag och inte hunnit med så mycket saker här hemma men nästa helg har jag planerat att vara hemma och ta det lugnt och se till att få saker gjorda här hemma.

I lördags var vi i Eskilstuna och såg kungen som höll ett tal och sedan var vi och fikade. Jag tänkte vara lite genrös och bjöd min familj på fika och det blev dyrt! När vi kom hem från Eskilstuna sov jag och min gubbe middag och sedan blev det kvällsmat och efter det åkte vi och jobbade.

Igår hade vi sovmorgon och sedan åkte vi till Mediamarket och köpte en ny dator (nu är Johan världens lyckligaste!) och sedan åt vi lunch på Spicy Hot för det är min älsklings favoritmatställe. På eftermiddagen kom mamma över och fikade med 2 av mina bråkiga bröder och på kvällen såg vi på Sunes sommar och sedan gick vi och lade oss tidigt.

Idag ska jag försöka städa hemma när jag kommer hem från jobbet och rensa ut kläder som jag inte använder och om jag har tur så regnar det inte ikväll så då kan jag och Johan ta en kvällspromenad.

Bara jobb

Det känns som att jag jobbar jämt och aldrig är ledig. Ikväll ska jag jobba med min älskling och imorgon ska jag jobba vakt men utan min älskling. Är så trött och vill bara vara hemma och ta det lugnt.

Idag var det "fest" på jobbet. Det var några som skulle iväg på afterwork och vdn där jag jobbar kom med en flaska absolut och sa här har ni och de började dricka vid halv fyra! Riktigt kul var det att se sen när de blev lite berusade och skulle försöka jobba. Ska ringa och kolla hur det är med dem lite senare ikväll!

Imorgon ska jag till Eskilstuna med min familj och titta på kungen, inte så mycket att titta på men det var mamma som vill göra det. Johan ska också med och sedan tänkte vi bjuda mamma och småkillarna på fika.

Snart dags att byta om och åka och jobba!


Tröstshoppat..

Var på Ikea igår med en kompis från jobbet och handlade lite saker till min älskling och mitt hem. När vi var där så ringde Johan och sa att han blev tvungen att hoppa in och jobba vakt på kvällen och det kändes inte så roligt så jag köpte lite extra saker som jag inte behövde. Jag tycker inte om när han jobbar extra i veckorna eller att han kommer att göra det när vi ska ha semester men det är något som han måste göra för att kunna jobba vakt när han blir arbetslös sedan.

Min lillebror Tommy kom över igår kväll och åt middag med oss och sedan satte han sig vid datorn och kollade på Blocket för han vill köpa en moped. Lilla Tommy har blivit så stor och har blivit mycket längre än mig och han är så söt!

Idag ska Johan laga middag åt oss för att han jobbade igår och sedan ska vi ha en mysig hemmakväll och om det inte regnar så ska jag ta med min gubbe ut på en kvällspromenad.

Fan vad trist

Igår fick min älskling veta att han blir uppsagd pga att hans jobb går så dåligt och nu har han 5 månaders uppsägningstid och jag hoppas verkligen att han kommer kunna hitta ett nytt jobb.  Det känns jättejobbigt för honom fast samtidigt så har han jobbat där i nio år och det kan vara skönt för honom att göra något annat.

Våran semester i sommar kommer inte att bli så rolig för han måste jobba vakt på helgerna och då kan jag också passa på att jobba för det är inte kul att sitta ensam hemma på helgerna, får se hur jag gör med det.

Idag ska jag åka till Ikea och titta lite, köpa ett till sängbord (när jag var där och köpte mitt sängbord så hade de bara 1 och jag vill ha ett likadant till min älskling).

En vanlig tisdag

Igår njöt jag av det fina vädret, först på jobbet och sedan hemma och idag regnar det, trist men vad ska man göra förutom att hoppas att det blir fint väder till helgen!

Jag är så trött hela tiden och förstår inte hur jag kan vara det hela tiden men det är nog för att jag jobbar väldigt mycket och aldrig är ledig och bara slappar men i sommar då ska jag vara ledig och vila upp mig med Johan. Det blir nog en resa till Turkiet på en vecka i sommar och det är för att min gubbe vill åka dit så jag får väl snällt följa med.

Ikväll ska jag ta en kvällspromenad (om det inte regnar) och när jag kommer hem ska jag bada fotbad för det var länge sedan jag gjorde det och sedan ska jag fortsätta att läsa Arn vägen till Jerusalem.

Nu måste jag dessvärre göra mig iordning och åka till jobbet.

Trött.

Idag är jag trött, jobbade som vakt igår på Sundbyholmsslott och det var rena fylleslaget på de som var där och jag var inte hemma förräns vid kvart i två så det har inte blivit många timmars sömn men jag får ta en liten tupplur i solen på lunchrasten.

Johan kommer och hämtar mig på jobbet sen och vi ska hitta på något roligt tillsammans men vad har vi inte riktigt bestämt.

Har blivit lite brun nu när det har varit sol och idag ska det bli kanonväder och jag vill hellre ligga hemma och sola än att gå till jobbet men så funkar inte livet, får hoppas på att det blir lika fint väder till helgen!

RSS 2.0