Jobbigt

Mamma ringde nyss och var helt snurrig. Hon sa att min lillasyster vill att jag betalar hennes hyra! Jag har en egen hyra att betala och sedan frågade hon om min kille inte kunde åka med henne till Bygg Max och köpa träpanel imorgon.

Just nu vill jag bara flytta härifrån till en helt annan stad och byta telefonnummer. Orkar inte med min mamma eller min lillasyster mer.

Våffeldagen

Idag ska jag göra våfflor åt mig och min gubbe när jag kommer hem från jobbet, köpte ett nytt våffeljärn för några veckor sedan. Kommer att bli så gott!

Igår var det kaos på jobbet och det var förvirrande men det har löst sig nu men jag tror att jag måste jobba över idag om jag ska komma ikapp den tiden som jag förlorade igår och det är inte det roligaste som jag vet.

Ska ladda med flera liter kaffe nu och sedan åka till jobbet!


Irriterad

När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så var det snö ute så nu blir det att ta fram vinterskor och den varma jackan igen.  Jag som trodde att det äntligen skulle bli vår men så blev det vinter igen.

Fick en motorcykelhjälm av min kille igår så nu längtar jag efter att följa med honom ut och åka motorcykel. Har själv funderat på att ta motorcykelkörkort men det blir så mycket dyrare att göra det när man inte har någon att köra med. Min kille fick sitt kort förra hösten så honom kan jag inte köra med.

Snöar ännu mer!

Så tråkigt väder, jag förstår inte varför det ska snöa hela tiden. Det brukar ju vara varmt vid den här tiden men i år ska det vara snö till i juni. Me

Så har det kommit mer snö!

För några dagar sedan trodde jag att våren äntligen var på väg och det var varmt ute och solen sken men så igår började det snöa ute och det var kallt! Nu när jag tittar ut genom fönstret så ligger det lite snö ute och det är inte kul. Jag är så innerligt trött på det här vädret och vill att det ska bli vår!

Nästa vecka åker vi till London och jag ser fram emot det så mycket! Det kommer verkligen att bli roligt och den här gången ska jag se allt som jag inte hann med förra gången. Vi ska se Sherlock Holmes "hem" och sedan blir det museum och min älskling vill se ett krigsmuseum som jag inte kommer ihåg namnet på och sedan blir det att åka i the Lodnon Eye!

Idag blir det bara jobb och när jag kommer hem ska jag fixa med våran gästsäng som vi ställde in i datarummet igår. Det har blivit så snyggt hemma hos oss nu när vi börjat komma iordning lite mer och fått undan alla saker som legat och skräpat och dessutom har vi satt upp gardiner i nästan alla fönster, nu fattas bara blommor!

En riktigt bra låt!

Min nya favoritlåt är dj aligators close to you!

Lång dag.

Idag har det varit en lång dag och jag är helt slut. Kan bero på att jag jobbat fredag och lördag som croupier och sedan beror det nog också på att min karl har snarkat som en galning under helgen och det är väl inte det bästa om man vill sova sin törnrosasömn.

Åt en sådan god middag med thaimat från Laan Thong och ska nu mätt i magen krypa ner i min säng och sova och imorgon är det en ny dag med jobb och andra vardagsbestyr.

Våfflor

Idag ska jag hem till min mamma och äta våfflor med min gubbe. Våffeldagen är inte förräns på onsdag, tror jag men vi tjuvstartar för det är ju så himla gott med våfflor!

Var duktig idag och diskade en stor disk och sedan dammsög jag och torkade golvet i köket! Skulle egentligen behöva städa hela hemmet men det har jag inte tid med idag utan det får bli en annan dag!

Fixar hemma.

Vi ska ställa in en extra säng i datarummet och imorgon blir det min gubbe som får plocka undan alla sina saker från golvet så vi får plats med sängen. Är så nöjd med att bo här och att det blev en trea som vi flyttade till för om vi hade valt en tvåa hade det nog blivit trångt.

Var på IKEA idag och kollade efter ett par gardiner men hittade inga som jag gillade, tycker IKEA har så dåligt sortiment vad gäller textiler.

Imorgon ska jag åka och hälsa på min pappa och visa honom min nya bil och fika med min karl och det blir trevligt.

Ikväll ska jag jobba och det känns sådär men måste man så måste man.

Vårtrött?

Var så trött igår på jobbet och hade kunnat somna vid mitt skrivbord. Skönt att det är fredag idag. Jag ska nog vara hemma och ta det lugnt ikväll och sedan gå och lägga mig tidigt, lite pensionärsvarning över mig!

Om drygt 2 veckor så åker vi till London och det ser jag verkligen fram emot, vi ska titta på alla de sakerna som jag inte hann titta på när jag var där förra året med Henrik och hans familj. Det var en jobbig resa för alla i hans familj hasade sig sakta fram när vi var i London och skulle gå omkring och titta på allt vi hade planerat. Det värsta med den resan var att vi åt på McDonalds en dag, det kändes verkligen fantasilöst!

Imorgon funderar jag på om jag ska åka till IKEA och titta lite där, vi saknar gardiner i vardagsrummet och sedan skulle jag vilja ha blommor till vardagsrummet. Egentligen är det massor av saker som vi behöver men det skulle bli riktigt dyrt att köpa allt på en gång så det får bli lite i taget, dessutom så sparar jag pengar till semester då jag vill åka till Grekland!




Härligt väder!

Det var så skönt väder igår och det kändes hemskt att sitta inne på jobbet. På lunchen var vi några stycken som satt ute och solade och det var så skönt och när lunchen var över ville jag inte gå in. Nu längtar jag efter sommaren och kunna sitta i solen varje dag!

Jag och min älskling har en jättestor balkong och snart är det dags att börja leta efter balkong möbler och sen i sommar kan vi sitta därute och äta frukost på morgnarna och dricka en öl på kvällen.

Har fixat bilförsäkring till min bil och det blev billigt. Kollade på några som skulle kosta så mycket som mellan 15000 - 18000kr om året och det var fruktansvärda priser men sedan så hittade jag en halvförsäkring hos Volvia för bara 280 kronor i månaden så den tog jag. Dumt att bara ha halvförsäkring men det får vara så nu. Kanske byter till helförsäkring senare men just nu så kör jag inte så mycket bil så det verkade bara dumt och dyrt!

Ska slurpa i mig min stora kopp med kaffe nu och sedan ska jag städa ur min gamla bil för jag har sålt den till min lillebror Tommy som ska fräsa runt med den ute hos sin kompis som bor på landet. Helt sjukt vad mina bröder har blivit stora och de har dessutom blivit mycket längre än mig, läskigt!

Beach 2009

Varenda kvinna, tjej och tant på mitt jobb har börjat ladda inför Beach 2009. De äter nyttigare, motionerar och en har faktiskt slutat att röka och då känner jag att jag inte sa vara sämre. Har gått upp mer i vikt sedan jag träffade min älskling och det känns inte bra men har har tagit med sig mig ut 2 kvällar i rad på en långpromenadså vi är nog på rätt väg. Fast igår när vi kom hem så åt vi glass, inte så bra.

Funderar på att gå upp en timma tidigare om morgnarna och börja med morgonpromenader för jag har hört att det är på morgnarna som man har den bästa förbränningen, det skulle innebära att jag skulle vara tvungen att kliva upp klockan 05,00, får se om jag orkar?

Idag är det min tur att laga mat och jag undrar vad jag ska laga. Har verkligen helt tappat suget för att laga mat men jag ska söka på recept.nu sen på jobbet och kolla om jag hittar något smalt och lättlagat!

Längtar efter att åka iväg.

Snart ska vi till London men det känns som att det är lång tid kvar innan vi ska åka. Idag på jobbet ska jag försöka hitta information om vad man kan titta på och var man kan shoppa roliga saker. Förra året då jag var i London var vi inne i en Laura Ashley butik och det fanns så mycket fina saker att titta på!

Nu är det dags att åka till jobbet igen, jag hade faktiskt ganska kul på jobbet igår och dagen förflöt relativt fort, hoppas att jag har en sådan dag idag med. Idag måste jag fixa bilförsäkring till min bil och det kommer att bli dyrt men man måste.

När blir det vår?

Trodde det skulle bli vår nu när gårdagen bjöd på så fint väder men idag regnar det. Så tråkigt! Jag var så trött på jobbet idag och höll på att somna vid mitt skrivbord efter lunchen.

Tog bilen till jobbet idag och den var så härlig att köra! Nu är det dags för middag!

Då var helgen slut.

Undrar varför veckorna segar sig fram och helgerna bara flyger förbi? Känner ingen lust att gå till jobbet på måndagar men det måste tyvärr göras.

Ska ta min bil till jobbet idag, känner att jag vill ut och köra den. Måste fixa försäkring till bilen idag också och det kommer att bli dyrt men det får jag ta.

Ska äta frukost nu och sedan brumma iväg.

Köpt bil!

Hittade bilen idag i Örebro och jag är så nöjd! Det blev en mörkblå Volvo S40.

Till London!

Vi beställde en liten mini semester till London idag och vi åker om några veckor och det ska bli skönt att få komma bort lite.

Var och tittade på nilar idag men hittade ingen som jag gillade och en bil som såg ganska fin ut var helt mögelskadad i bagageluckan och det var vidrigt!

Svar till anonym aka L
Jag vet inte vad jag ska svara. Du sa inte upp lägenheten när vi bestämde att den skulle sägas upp och du hade gett bort din säng och din soffa var bara lump.

Mini semester!

I april ska jag och min älskling åka iväg på en liten semester resa. Vi har ännu inte bestämt om vi ska åka till Tyskland eller om det blir London men definitivt något av de ställena. Har jobbat så mycket nu den senaste tiden och är helt slut och vill bara komma bort ett tag.

Idag ska vi åka och kolla på bil till mig och jag hoppas att jag hittar någon för nu börjar det bli jobbigt att inte ha en egen bil och kunna åka vart man vill när man vill.

Nu vet jag vad jag ska ha för bil!

Drömmen var en Audi A3 men med tanke på vad den kostar i försäkring och sedan i eventuella reparationer så har jag istället bestämmt mig för att köpa en Opel Vectra, årsmodell från 97 och framåt.

Känner mig så vuxen när jag tog det beslutet och lite stolt över mig själv som inte bara rusar iväg och impuls köper första bästa dyra bil. Jag och min älskling ska iväg i helgen och titta på bilar så om jag har tur så kommer jag hitta den rätte!

Har levt utan bil i två veckor nu och det funkar fint, jag går till tågstationen varje morgon och sedan hem igen. Min kille och jag har jobbat samtidigt på helgerna så då har vi åkt i hans bil.

Idag blir det till jobbet som vanligt och det var verkligen svårt att gå upp imorse för jag var så trött. Nu sitter jag och dricker en stor mugg kaffe så att jag ska orka släpa mig iväg, hoppas att dagen går fort för jag vill hem och sova!

Ensam hemma ikväll.

Min älskling ska iväg till Göteborg med sitt och gå en kurs i reklamation så jag är själv hemma, kommer sakna honom så enormt mycket men samtidigt är det skönt att vara själv och inte ha någon annan att ta hänsyn till.

Är så sugen att åka och shoppa vårkläder nu i helgen för alla kläder jag har är mörka och nu vill man ha ljusa kläder, borde köpa ett par nya jeans också för de jag har är slitna. I helgen jobbar jag bara fredagen och sedan är jag ledig på lördagen så då kanske man skulle fara iväg till Örebro och gå och titta där.

Förra helgen var vi i Västerås på IKEA med min mamma och mina minsta bröder och det var kul. På hemvägen så stannade vi till i Åsby och köpte blommor till köket så nu är det rummet klart, nu är det sovrummet, hallen, älsklingens rum och lite detaljer i vardagsrummet kvar att fixa iordning.

Jakten på ny bil fortsätter.

Har inte hittat drömbilen än men jag letar fortfarande. Drömmen är en audi A3 men min älskling säger att de är svindyra att serva så nu kollar jag i princip på alla bilmärken efter en lämplig bil i rätt prisklass. Känner mig helt handikappad nu när jag inte har någon bil och kommer snart köpa första bästa bil.

Det var en riktigt tråkig kväll igår!

Jobbade som croupier igår och min älskling jobbade som vakt. Hade verkligen jättetråkigt. Én jobbarkompis och jag satt och pratade första delen av kvällen och hon berättade om alla killar som hon haft som varit otrogna mot henne och jag tyckte verkligen synd om henne, den sista killen som varit otrogen mot henne hade sagt att han ville bli tillsammans med henne och att de skulle börja dejta varandra på allvar och vad händer sen? Jo han kryper i säng med en annan tjej!

Ju mer vi pratade om vilka svin alla killar var ju mer kändes det inte ett dugg lockande att jobba så vi gick ut och rökte (ja jag rökte också, fast jag inte brukar göra det). Jag ska väl ändå känna att jag har haft tur som träffat en så fin kille som min älskling men man vet aldrig vad framtiden har med sig.

Idag ska jag åka och spendera pengarna som jag tjänade igår och vi ska åka till IKEA och handla gardiner och gardinstänger och om jag hittar några fina blommor så blir det det med!

TILLÄGNAD FRIDA!

Nu är det körförbud på min bil och det finns inte en chans att jag kommer kunna få den lagad så det blir skroten! Min lilla Frida som jag har haft i två år och som jag köpte billigt av en utländsk man från Iran. Känner mig verkligen stolt över att jag lyckades pruta ber bilen från 7000kr till 3500kr och sedan har den rullat i 2 år! Känns riktigt sorgligt att vi aldrig mer kommer rulla någonstans ihop mer.

Frida som är en Ford escort årsmodell 1990 fick stå ut med mycket under min tid som ägarinna. Hon blev vandaliserad, någon skar sönder två däck och repade ena sidan på bilen. Någon vaxade in OXE med stora bokstäver på motorhuven, någon hade sönder bagage luckan och slutligen försökte någon bryta sig in i bilen som stod med öppen bagagelucka och förstörde centrallåset! Vilken otur för min duktiga tjej som alltid startat och bara stannat en gång på två år och det var när bensinpumpen gick sönder!

Får se vad det blir för bil nu men den kommer bli en aning dyrare än vad Frida var!

Tvättstuga idag.

Skulle så gärna vilja ha en tvättmaskin men tyvärr så får den inte plats så varje gång jag ska tvätta nu måste jag ner i tvättsugan och den ligger två hus bort, tur att vi har hiss i huset i alla fall!

Jobbade över på jobbet igår eftersom vi har så mycket att göra men idag ska jag hem tidigt och tvätta och städa för det har blivit dammigt . Det känns verkligen inte som att tiden räcker till när man kommer hem från jobbet och helgerna är det samma sak med när man jobbar extra som jag och min kille gör.

Längtar så tills i sommar då vi ska ha semester ihop och förhoppningsvis så hittar vi en bra resa till något varmt land.

Äntligen klara.

Nu har vi äntligen skruvat ihop vårat köksbord och fyra stolar men det tog tid. Min älskling började skruva på bordet i lördags och sedan hann han inte med stolarna så dem skruvade vi ihop igår kväll och nu har vi ett köksbord och kan bjuda hem vänner på middag.

Våran lägenhet börjar verkligen bli snyggt inredd och det är inte så mycket saker som fattas längre. Sovrummet är värst och där skulle vi verkligen behöva köpa allt nytt men vi får se när det blir, känns som att vardagsrummet där man är mest ska fixas iordning först och sedan får vi ta de andra rummen ett efter ett.

Ikväll när jag kommer hem från jobbet ska jag städa hemma och sedan ska jag krama min älskling. I helgen jobbar vi båda två men vi jobbar ihop så jag kommer inte sakna honom så värst mycket. Nu är det dags att göra sig iordning för jobbet.

Party igår och tårta idag.

Var ute igår med några tjejer från jobbet och det var kul men Marias kompis från Stockholm var riktigt skum. Vi var på Harrys och det var hur mycket folk som helst där och det var kul. JAg var inte särskilt full heller och det var skönt för jag var inte ett dugg bakfull när jag vaknade imorse.

Min älskling fyller år idag och min pappa har varit här och hälsat på och älsklingen fick en riktigt bra stekpanna i födelsedagspresent och nu hoppas jag att han kan laga till något riktigt gott åt mig för han är så bra på att laga mat!

Vi ska få hem lite mera folk om en stund och då ska vi äta mera tårta och sedan ska vi åka till Örebro för vi ska gå på bio ikväll och se Sieg Larssons film som heter Män som hatar kvinnor. Har läst de två första böckerna och är nu inne på den tredje och de är riktigt bra så nu hoppas jag filmen också är bra!

Ska sätta på mer kaffe nu.

RSS 2.0