Ikväll blir det fest!

Har inte hunnit skriva mycket under den här veckan och det är för att jag har så mycket att göra på jobbet och det är verkligen sjukt mycket som jag måste hinna med men ikväll ska jag inte tänkapå jobbet utan gå ut med mina jobbarkompisar och parta och det kommer att bli kul!

Ska berätta allt imorgon men nu måste jag borsta tänderna och sedan åka till jobbet!

Känner mig som en pensionär!

Har hasat omkring nu och kännt mig bedrövlig och med världens ryggont sedan i tisdags och jag orkar inte åka till jobbet idag heller för att det gör så ont! Vet inte vad jag ska ta mig till? Det blir nog till att ringa läkaren idag och fråga vad jag ska göra för att det ska gå över.

Sitter med mitt morgonkaffe nu och känner mig helt slut för jag kunde inte sova så bra inatt. Vaknade med jämna mellanrum av att jag hade ont i ryggen och försökte väcka Henrik för att fålite sympati men det var helt förgäves för han låg och sov som en stock!

Ska kolla på eleven.se och se om jag hittar något roligt där. Lite tröstshopping är något jag verkligen behöver!

Har så ont i ryggen!

Måste ha suttit konstigt eller något liknande på mitt jobb för jag har så ont i ryggen och har haft det i några dagarn nu och idag bestämde jag mig för att vara hemma från jobbet och vila upp mig. Väntar på att min mamma ska komma förbi och hämta upp mig för vi skka åka och handla men som vanligt är hon sen. Blir så irriterad på henne för jag gillar inte att behöva sitta och vänta på folk!

Saknar Allsång på Skansen!

Det måste vara det bästa programmet som går på tvn under hela sommarenmen låtar som Stockholm i mitt hjärta!

Skönt med lördag morgon.

Har sovit riktigt dåligt inatt och drömde de konstigasye drömmar jag någonsin drömt. Vet inte vad det kan ha berott på. Idag ska jag till Eskilstuna för det är Å-festen. Ska få träffa Idas nya kille som verkar vara en toppenkille om man jämför mot hennes gamla som är helt dum i huvudet. Ska hem till lillasyster och kolla att allt är bra med henne och sedan på kvällen ska jag ut på stan och se om det är något kul som händer där!

Jobbade igår som croupier och det gick bra och jag fick ut en bra lön som jag ska shoppa slut på idag! Henrik fyller år imorgon så jag måste köpa en present åt honom och det tycker jag är så svårt för efter 6 år så känns det som att jag redan köpt allt som man kan köpa. Kanske får någon ljus idé när jag går på stan?

Ska börja på dans!

Riktig gammeldans med några av tjejerna från jobbet och det kommer att bli kul! Haha nej ingen gammeldans utan vi tänkte kanske salsa eller något liknande för att motionera och för att det är kul! Vi bestämde att vi skulle göra det efter jobbet någon dag i veckan och nu letar vi bara efter en bra dans!

Håller på och bakar nu och det är riktigt roligt men det blev inte så många som jag trodde. Jag bakar citrongrottor men de ser ut att bli goda!

Vad håriga ben jag har!

Har inte rakat benen sedan i lördags  och nu är de jättehåriga. Måste raka benen minst var tredje dag på sommaren för att de ska se ok ut. Lättare att vara killepå den fronten för då är det ok att ha håriga ben och jätteludna armar! Något som inte är snyggt på killar är skägg, vet inte varför men jag gillar det inte och tycker bara att det ser ovårdat ut! Haha sedan finns det de som gör frisyrer i skägget och det är annu värre!

Har varit uppe sedan kvart i sex och fixat och donat här hemma och nu är det snart dags att åka till jobbet. Funderar på om jag inte ska åka till Eskilstuna någon dag den här veckan för det finns en person som jag känner kan behöva prata ut lite. Ska ringa henne idag och kolla om hon vill hitta på något. Annars ska jag till Eskilstuna på lördag för då är det Å-festen och det ska bli kul!


Dags att borsta tänderna och fixa håret och sedan måste jag kila iväg till tåget!


Trött men kan inte sova.

Det kommer att bli en lång dag imorgon men jag ser fram emot den ändå. Idag var jag och två andra jobbarkompisar ute och promenerade på våran lunch och det var skönt att komma ut och röra på sig och det var varmt och skönt ute. Ska försöka ta en promenad på varje lunchrast så att jag får lite motion. Jaggår till tågstationen varje dag och sedan till jobbet men jag behöver mer motion.

Ska väl snart gå och lägga mig så jag orkar gå upp imorgon men jag vill inte göra det förräns Henrik har kommit hem för om jag somnar så kommer han med all säkerhet väcka mig och det är något som jag verkligen inte tycker om, att bli väckt! 

Tvättstugan

Har tvättstugan idag och ska egentligen tvätta men jag orkar inte och dessutom är det så tråkigt. Ska jag verkligen orka släpa mig ner dit och börja hålla på? Tror nog att jag måste göra det för min kära sambo lär verkligen inte ta tag i den biten.

Kom nyss hem från jobbet och är jättehungrig och funderar på vad jag ska äta till middag. Något som verkligen vore gott att äta är pannkakor och det tar inte så lång tid att fixa det så det blir det!

Nu ska jag ner i tvättstugan och få det avklarat.

Bakar.

Bakar chokladrutor idag och det är en av Henriks favoriter men är han hemma och hjälper mig? Nej för han är och fiskar. Vad hade jag förväntat mig egentligen?

Har nyss satt på kaffebryggaren och ska snart dricka en stor kopp kaffe och kika på eleven för jag behöver en ny parfym och lite annat smått och gott. Tycker att eleven är den bästa sidan på nätet när det gäller parfymer, smink och annat roligt, det brukar bli väldigt dyrt när jag handllar där.

Var och åt grekisk mat med mina jobbarkompisar och det var kul. Vi satt i nästan tre timmar och pratade och skrattade och sedan gjorde vi schemat.

Nu är mitt kaffe klart så nu ska jag sitta och njuta av det!

Snart dags för lunch!

Känner mig trött efter igår och nu ska jag snart iväg och äta lunch med mina jobbarkompisar på mitt croupier jobb. Vi har börjat hitta på saker tillsammans en gång i månaden samtidigt som vi har schemamöte. Idag ska vi äta på en grekisk resteurang och de har så god mat där.

Efter mötet ska jag hem och baka för Henrik fyller år nästa söndag och det känns som att det är jag som får ta tag i det hela. Vilken snäll flickvän han har!!!

Om gårdagskvällen.

Jag har egentligen bara en sak att säga. No comments!

Ikväll blir det fest!

Ska gå ut ikväll och först ska vi träffas hemma hos mig och dricka lite drinkar. Kommer att bli så roligt och jag har verkligen sett fram emot att gå ut! Nu ska jag locka mitt hår!

Inte haft tid att blogga

Har varit så upptagen med olika saker de senaste dagarna och inte haft tid att sitta vid datorn men nu tar jag igen den tiden.

Hade besök av min pappa igår, han hämtade mig när jag kom med tåget från jobbet och sedan åkte vi hem till mig och fikade. Henrik var också hemma men det var nog bara för att han skulle gå ut med sina kompisar senare på kvällen.

När min pappa och hans familj åkt hem så åkte Henrik och jag till McDonalds för jag var jättehungrig och orkade inte laga mat och där köpte vi varsin Qp och Company men valde minimorötter istället för pommes frites (duktiga vi var!).

Idag ska jag på en jobbinterjuv (ännu en) och tog ledigt från mitt jobb hela dagen idag för jag tänkte att det kunde vara skönt med en ledig dag då jag har jobbat så hårt den här tiden.

Dricker coca cola.

Har inte hänt något spännande idag, gör det någonsin det i mitt liv? Har ingen möjlighet att vara ledig en vecka från mitt jobb i oktober och det känns lite deprimernade för jag vill hitta på något när jag fyller år. Funderar på en kryssning men jag brukar ju bli så snurrig och illamåendes när det gungar. Ska ta en sväng till apoteket och höra om de har några bra åksjuketabletter som man kan ta när man åker båt.

Ska diska nu och sedan funderar jag på om jag inte ska gå och lägga mig tidigt? Känner mig helt slut nu.

Mysigt med regn med inte en storm!

Det började regna när jag gick hemfrån tåget igåroch när jag kom hem så började det blåsa jättemycket och regnet forsade ner. Då tyckte jag att det var riktigt mysigt och tände lite ljus och drack en kopp te och njöt av att hösten var på väg men nu när jag måste gå till tågstationen i regnet så tycker jag inte att det är lika mysigt!

Städade lite hemma igår och lade min nya matta i hallen och det blev jättefint. Har tänkt köpa en stor garderob att ha i sovrummet och göra om våran stora garderob till ett datarum för att få mera plats för våra saker och det projektet ska jag fixa och dona med i höst.

Nu ska jag äta frukost och dricka kaffe och sedan måste jag tiill jobbet!

Nästa helg!

Nästa helg då ska jag gå ut och det kommer att bli så roligt! Blir tjejfest hemma hos mig med mycket skvaller!

Idag var jag med min mamma och mina 2 bröder i Wadköping som ligger i Örebro för de har saker för barn där och även saker för vuxna som en underbar park med massor av vackra blommor. Min lillebror Edwin var helt tagen av fåren som de hade och han matade dem med gräs och klappade dem i deras mjuka pälsar.
Före Wadköping var vi på Ikea och där köpte jag n jättfin matta som jag ska ha i hallen eller på balkongen (har inte bestämt mig än).

Nu ska jag göra mig iordning och sedan ska jag sova för jag är så trött och det är jobb imorgon.

Grillat.

Nu har jag varit hemma hos min mamma och frillat och min lillasyster och hennes kille var också där. Det var trevligt men min snurriga mamma hade glömt bort att vi skulle komma och hade gjort lasagne..

Ska vika tvätt nu och dricka kaffe och ladda inför jobbet ikväll. Har ingen lust att jobba så tråkigt och så tråkiga människor!

Brun utan sol!

Tack gode gud för brun utan sol, utan den produkten skulle jag se ut som ett lik nu. Har jobbat hela sommaren med undantag för då jag var i Grekland och efter det kanske jag har solat 2 gånger! Vilken skitsommar det har varit!

Nu längtar jag till hösten för det luktar så gott då ocjhh sedan kan man köpa nya kläder!

Vad är det för fel?

I våras då hade jag jättefina blommor i alla mina fönster men en efter en har de dött och jag undrar vad jag kan ha gjort för fel, varför trivs inte blommorna hos mig?

Regnar ute idag och jag som skulle hem till min mamma och grilla vid tre idag. Mamma och min styvpappa håller på att träpanela sitt hus och det blir jättefint! I drygt fyra års tid har de sagt att till sommaren så ska vi träpanela vårat hus och nu håller de äntligen på! Ska bli spännande att se det när de är klara.

Ska jobba ikväll och hoppas att det kommer mycket folk. Henrik kommer nog hem idag från Stockholm där han har varit med båten.

RSS 2.0