Tråkigt väder.

Idag ska jag skicka iväg de kläder som jag sålt på Tradera. Henriks storasyster har köpt ytterligare ett av mina begagnade klädesplagg, den här gången köpte hon en skjortklänning. Förstår inte varför hon köper mina begagnade kläder? Är inte det lite snuskigt? Hon har sett mig ha dem på mig och sen har hon velat ha dem och nu köper hon dem? Hon hade på sig min skinnjacka när vi var i London och det kändes skumt att se henne i min gamla jacka men den är snygg!

Det är molnigt och kallt ute idag, känner inte för att plugga nu så jag tänker sitta och surfa en stund. Hade tänkt sova länge imorse men solen lös så att jag vaknade och blev jätteglad för jag trodde att det skulle vara fint väder ute idag men så var det ju inte! När jag gick min morgonpromenad var det riktigt kallt ute.

Fick ett jätteroligt sms av Ida i lördags med en dissning. Hon skrev att jag skulle ringa henne och att det var viktigt och att jag skulle ringa på ett annat nummer som inte var hennes eftersom hennes batteri snart skulle dö och jag gjorde det. Kom fram till en kille som sa att jag var dissad och sedan började han sjunga en hemsk låt! Hahaha, ja det var ganska kul!

Nu ska jag dricka mitt eftermiddagskaffe och läsa tidningarpå nätet.

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja det är jätteroligt, men inte i regn och rusk. =)

2008-05-06 @ 11:12:21
URL: http://varlensbasta.blogg.se
Postat av: Henrik

det är en sak att köpa begagnade kläder men en helt annan att köpa någon man känners begagnade kläder...

2008-05-06 @ 11:24:03
URL: http://valleybranch.blogg.se
Postat av: Sophie

Ja jag älskar att handla kläder, gör det dock inte så ofta. Idag blev det mest kläder till killen. Hoppas du har en bra dag!

2008-05-06 @ 14:37:02
URL: http://soufiii.blogg.se
Postat av: Anonym

Här är det sol :)

2008-05-06 @ 15:02:54
URL: http://joceelyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0