Träningsvärk i benen.

Jag var ute på världens långpromenad igår och idag har jag träningsvärk i benen, känns både bra och dåligt. Ska till skolan idag och ha ett prov, känns skönt att få det avklarat!

Ikväll är det schemamöte med mitt croupier jobb och det blir hemma hos Saras kille. Hm trodde att de hade flyttat till Västerås men nu verkar det bara vara hon som har gjort det, får fråga ikväll.

Nu ska jag dricka mitt underbart goda kaffe och sedan blir det lite repetition inför provet. Längtar redan till helgen för på fredag ska jag grilla och ligga och sola hela dagen för det ska bli jättafint väder till helgen!

Ha en bra dag så skriver jag mer ikväll!

Kommentarer
Postat av: ginis

aaa :) tack detsamma :)

2008-05-07 @ 08:39:44
URL: http://ginis.blogg.se
Postat av: Nina

sv; Nej inte alltid ;P haha Detsamma!

2008-05-07 @ 12:07:17
URL: http://nijna.blogg.se
Postat av: Diana [LadyDi]

Hej Amanda! Självklart! =) Som jag skrev i inlägget så är det min bästa kompis Lisas recept som hon lagt ut i sin träningsblogg som jag använt mig av;

http://starletsgym.wordpress.com/2008/05/02/dinner/

Enda skillnaderna är väl att istället för bara bambuskott så tog jag en sån där wok-konserv med bambuskott, minimajs och böngroddar i! Skippade också paprikan för jag hade ingen hemma och hade avokado till istället för tzatziki! Hur gott som helst =P Ha en bra dag du med!

2008-05-07 @ 13:41:25
URL: http://ladydiana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0