Uppe med tuppen!

Har nyss kommit hem efter att ha skjutsas Henrik till jobbet. Håller på och tvättar nu och det är skönt att få det gjort, tvättar bland annat några av mina arbetskläder så jag inte luktar illa när jag börjar jobba igen på lördag.

Har suttit länge och funderat över vad jag ska hitta på idag. Blir att åka och hälsa på Lotta och så måste jag till Åhlens för att byta en rullgardin som jag köpt (det var fel storlek). Lotta och jag ska om tid ges åka och sola och slappa lite. Sedan ska jag hem igen och Lotta ska eventuellt följa med för hon ska kolla i en butik som finns där jag bor. Ikväll kanske jag ska gå ut, förmodligen gör jag det, inte kul att vara ensam hemma och sitta och uggla för sig själv.

Hoppas i alla fall att det blir fint väder hela helgen nu! Har längtat så mycket efter sol. När vi var i London då var det verkligen iskallt, bara 5 grader varmt och jag frös under hela helgen. Ska fixa med lite hemma nu. Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Saara

Till Stockholm :D (bor i Helsingfors...)

2008-05-09 @ 07:41:06
URL: http://silkesband.blogg.se
Postat av: Linn

Tack så jättemycket =)

2008-05-09 @ 07:55:54
URL: http://linnmarkstedt.blogg.se
Postat av: Emelie

ja, sen har man ju motgångar också, men jag ser inte negativt på det utan det gör mig starkare och i och med att jag är stark så blir förhållandet också det. :)

2008-05-09 @ 14:59:39
URL: http://eemlis.blogg.se
Postat av: mikaela

sv: Åh! Tack så mycket, vad glad jag blir! :)

2008-05-09 @ 21:27:12
URL: http://mlhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0