Varför blir jag aldrig frisk?

Nu har jag haft ont i halsen och varit hostig i 2 veckor och idag ska jag ringa till vårdcentralen och se om de vet vad det är för fel på mig eller så ska jag se om de har någon läkartid.

Idag blir det jobbet som vanligt, samtidigt som jag kommer hoppas att de ringer från det andra jobbet som jag sökt och varit på intervjuv på och säger att jag har fått det och kan börja redan på måndag. Känns inte så troligt att jag får det jobbet men man kan ju alltid hoppas!

Hel bil

Lämnade in min bil för undersökning idag för att oljelampan började lysa i min bil när jag körde i förra veckan och när jag hämtade den efter jobbet så sa det att det inte var något fel på den??? Kostade mig 500 kronor. Ja vi får väl se hur länge den håller.

Har haft en lugn dag idag både på jobbet och även hemma, ska kolla på tvn nu och sedan kramas med min fina Johan!

Kan vi inte alla vara vänner?

Undrar varför vi alla inte kan vara vänner? Tycker att det är så jobbigt att vi är så splittrade. Vill ha  min familj tillbaka så som det var en gång i tiden. Det finns några personer som jag måste prata förstånd med först men sen kanske allt kan bli som vanligt igen?

Nu har jag varit duktig!

Har dammsugit och torkat golvet i hela lägenheten nu och det känns så bra! Ska gå upp till affären och handla mat om en stund och sedan laga iordning lunch åt min gubbe och mig. Johan håller på och byter olja i sin bil nu så jag har inte så bråttom med lunchen.

Imorgon skulle det bli fint väder så det skulle vara kul om jag och älsklingen kunde hitta på något tillsammans, kanske en liten utflykt tillsammans?

Äntligen lördag

Nu är det helg och jag är ledig, ska njuta av dagen och inte göra något som helst ansträngande. Bara vara hemma och ta det lugnt. Ska nog dammsuga och torka golvet hemma idag och sedan ska jag gå och hyra några filmer tills ikväll, Johan ska ju jobba vakt som vanligt så jag måste få göra något roligt.

Nästa helg skulle min syster ha fest så då har jag inte tid att sitta hemma i mysbyxor och kolla på film och äta popcorn så det blir den här helgen, får se om mamma och mina bröder vill komma över de med, kan vara trevligt.

Nu ska jag gå och koka kaffe och sedan väcka min älskling!

Vill bli helt frisk!

Fick sova i gästrummet halva natten för att jag hostade så mycket och vid klockan 02,00 på natten kröp jag ner bredvid Johan igen och sov som en stock fram tills nu. Vill bli av med hostan och har den inte blivit bättre tills på måndag så ringer jag till doktorn.

Nu i helgen så vill jag nog bara ta det lugnt och inte göra något särskilt. Känner mig fortfarande trött efter att ha varit sjuk och det har ju inte blivit bättre av att jag varit på jobbet hela veckan men imorgon är det fredag och sen helg! På fredagkvällen jobbar jag som croupier i Köping och på lördagen är jag helt ledig och ska bara ligga och ta det lugnt.


Kanske nytt jobb?

Ska på en jobbintervjuv imorgon och har jag tur så leder det till ett nytt jobb! Hoppas, hoppas verkligen att det blir så för även om jag älskar vissa av mina arbetskompisar till döds så är jag så fruktansvärt trött på jobbet som jag har och längtar verkligen att utveckla mina talanger inom ett nytt företag!

Vi hade schemamöte på mitt croupierjobb och sa hejdå till en tjej som heter Sabina som slutar efter att ha jobbat drygt 10 år och jag hoppas att det kommer bli bättre där nu.

Ska krypa i säng nu och hoppas att min nya hostmedicin gör så att jag kan sova lugnt hela natten.

Äntligen frisk

Nu mår jag äntligen bättre, har bara hostan kvar men den går nog över den med. Får hoppas att resten av den här veckan blir rolig.

Igår var jag hemma hos pappa med Johan och åt mat. Min syster och hennes karl var också där och de hade med sig sin lilla bebis. Det var trevligt och pappas fru hade lagat mycket god mat thaimat och Johan åt så mycket så han inte orkade röra sig.

En sak som var bra med att jag har varit sjuk är att jag har gått ner 2 kg i vikt och jag hade ju som mål 7 kg på 4 veckor så om jag börjar träna ordentligt nu och skippa allt onyttigt så kommer jag med största sannolikhet att lyckas med mitt mål.

Hemsk helg

Har varit hemma och varit sjuk nu i helgen utom i lördags då jag tvingade mig själv att åka och jobba som vakt i 8 timmar och det gjorde ju inte min röst bättre för det spöregnade nästan hela kvällen.

Ska ta ett bad nu och hoppas att det lindrar mitt halsont. Imorgon ska Johan och jag åka till Eskilstuna och titta på en bil åt honom för det är på tiden att han köper en nyare.

Helvetesnatt

Har knappt sovit en blund inatt för jag låg och hostade och hade så fruktansvärt ont i halsen. Vaknade upp med jämna mellanrum av att jag antingen frös eller svettades. Nu mår jag i alla fall lite bättre men är hemma från jobbet idag med för jag har fortfarande ont i halsen.

Johan är på jobbet och jag saknar honom, har haft en sådan tur som träffat honom och snart har vi varit tillsammans i ett helt år! Så lycklig!

Jättesjuk

I Måndags hade jag en kompis hemma hos  ig och vi satt och pratade gamla minnen och på slutet så börjar jag känna att jag blir jättehes och att mitt huvud började bli jättetungt. När hon hade gått så tog jag en dusch och sedan slockande jag i sängen och morgonen därpå var jag så hes och det gjorde fruktansvärt ont i halsen.

Igår hade jag hög i feber och låg och sov nästan hela dagen, idag har jag inte tittat om jag har feber än men jag har fortfarande fruktansvärt ont i halsen.

Ska dricka te nu och hoppas att det lindrar lite.


Nej jag vill inte bli sjuk!

Vaknade imorse av att jag hade ont i halsen och var hes. Igår hade jag världens huvudvärk på jobbet och det skulle inte förvåna mig om jag får det idag med men jag har inte tid att bli sjuk för jag har så mycket saker som jag måste hinna med att göra.

Ikväll kommer en gammal kompis och hälsar på och det ska verkligen bli roligt för vi har inte setts på så länge och har massor att ta igen och prata om. Frågade älsklingen om han ville vara hemma ikväll och träffa min kompis och det ville han men han smiter nog iväg när vi börjar prata gamla minnen!

Veteranbilsträff

Var med Johan och hans kompis Krister på veteranbilsträff här på eftermiddagen och det fanns en hel del fina bilar, mina favoriter är de från 50-talet som är pastellfärgade.

Själklart åkte vi dit i Trabanten och Johan fick stå och prata om sin käraste ägodel med alla nyfikna karlar som gick förbi och ville titta och det syntes så på honom att han gillade uppmärksamheten som hans bil fick. Min älskling!

Nu ska jag diska och sedan ta en dusch för att krypa ner i sängen. Har haft huvudvärk idag och det brukar jag inte så det ska bli skönt att sova!

Då var det måndag igen

Tillbaka till jobbet och allt vad det för med sig. Känner mig rätt så pigg ändå idag med tanke på att det blev väldigt sent igår kväll då kom vi inte i säng förräns vid elva och somnade sen vid halv tolv. Vi kollade på filmen Marley och jag som inte var särskilt bra.

Idag börjar Johans och min tävling där den som går ner mest i vikt under en period av fyra veckor får kräva vad den vill av förloraren och jag planerar givetvis att satsa stenhårt för att vinna!

Utmattad

Den här dagen har varit lång men gårdagen var längre. Är så trött idag så jag vet knappt vart jag ska ta vägen, vill bara gå och lägga mig och sova men då kan jag inte sova ikväll.

Ska hem till min mamma nu och dricka en kopp kaffe och det ska bli gott. Johan ska iväg på möte nu på kvällen och när han kommer hem ska vi titta på film.

I veckan ska jag träffa en gammal barndomskompis. Hon ska komma hit och fika och jag hoppas verkligen att vi kan hålla kontakten i fortsättningen för en gång i tiden var vi bästa kompisar som höll ihop i vått och torrt.

Nu är kaffet klart och jag ska kila iväg nu.

Underbart med sol

Solen skiner och jag njuter av vädret, ska åka och bada med min älskling idag.  Är lite trött idag efter att ha jobbat vakt i Flen igår, jobbade i 7 timmar och sedan allt som hände med våra bilar gjorde dagen riktigt lång.

Ska städa lite här hemma och sedan så åker vi!

Otursförföljd!

Idag drabbades Johan och jag av världens otur. Först så upptäckte vi att det var punka på mitt däck och skulle sätta på reservdäcket men det var alldeles för stort så då satte vi på två vinterdäck men då tog de i fjädringen så jag ringde min styvpappa och bad att få låna hans bil så jag kunde ta mig till jobbet.
   
När vi skulle åka för att hämta min styvpappas bil så går Johans bil sönder och det slutade med att Johan fick ta min styvpappas bil för att åka till sitt jobb och jag fick åka med en vaktkollega till mitt.
  
Nu är jag hemma och ska sova efter världens längsta kväll.

Bakis så inåt helvete

Var ute och svirade igår och är lite lätt bafull idag. Träffade en del gamla kompisar gjorde jag också och sammantaget så var gårdagen riktigt bra!

På dejt igår!

Igår var jag och älsklingen på dejt för att fira att vi vnu varit tillsammans i 8 månader (lite fjantigt att fira varje månad men det blir så när man är nykära!!!!). Vi var ute och åt på en grekisk resteurang och sedan tog vi en promenad genom staden.

När vi kom hem så drack vi kaffe på balkongen och njöt av kvällen och sedan gick vi in och kollade på en film om Idi Amin.

Idag ska jag åka till Ekbacksbadet med mamma och mina två bröder och ikväll blir det en liten fest här för det är medeltidsdagarna och det är enda gången på året som jag går ut i Arboga.

Sista moffarveckan

På söndag är det invägning och sedan är våran tävling i full gång. Johan vs Amanda och vinnaren är den som går ner mest. Det blir förmodligten han som vinner men man vet aldrig för han ska ju träna på gym och då bygger man muskler och muskler väger mer än fett.

Igår åt jag både korv, chips och choklad sen efteråt mådde jag lite illa. Det blir slut med allt sådant nästa vecka!

Ska snart till jobbet nu och ikväll jobbar jag som croupier på Stadskällaren och det ska bli kul för det kommer att bli så mycket folk och då blir det många som spelar! Älsklingen ska jobba vakt där så det blir ett extra plus i kanten!

Dags för jobbet nu!

Underlig dröm...

Hade en så underlig dröm imorse och så blev jag väckt av att min väckarklocka ringde och nu sitter jag här och är helt slut. Ska dricka en stor kopp kaffe och hoppas att jag vaknar till liv så jag kan åka och jobba.

Efter jobbet idag vill min mamma åka till Ikea så det kommer vi att göra och sedan ska jag hem och fixa här hemma för på fredag kommer en kompis från jobbet hit och på lördag så är det några gamla kompisar som kommer hit och det kommer att bli så roligt!

Hoppas på att min älskling orkar gå till gymmet idag med så att jag får en stark och vältränad karl. Själv ska jag till jobbet nu, hoppas att den här dagen kommer att gå fort!

Min lilla tjockis

Min lilla tjockis var på gymmet idag och tränade i 45 minuter och han tyckte att det var så jobbigt. Nu ligger han hemma med världens träningsvärk och håller på att dö! Kommer det att bli lika jobbigt för mig när jag börjar träna nästa vecka?

Slut på semestern

Ja nu är min semester slut, den varade inte så länge men det var jätteskönt att få vara hemma och ta det lugnt. Tillbaka till jobbet idag och vardagen. Johan är ledig ett tag till och sedan jobbar han 2 veckor och sedan blir han arbetslös. Måste kännas konstigt för honom eftersom han jobbat på sitt jobb i nio år men nu har han en möjlighet att göra något nytt med sitt liv.

Igår var min älskling ute och åkte mc hela dagen och kom inte hem förräns på kvällen och hade med sig pizza och en film hem och det var mysigt. Om 2 veckor ska vi två ha en tävling om vem sog går ner mest i vikt under 4 veckor och jag hoppas att det blir jag som vinner!

Ska dricka mitt morgonkaffe nu och sedan iväg till jobbet!

Har försökt sola idag

Min sista semesterdag och jag försökt att sola men det har varit väldigt lite sol så imorgon kommer jag att komma likblek till jobbet. Den här sommaren har det verkligen varit tråkigt väder så det enda jag har att se fram emot är i vinter när vi ska åka utomlands tillsammans, jag och älsklingen!

Nu ska jag storstäda hemma så det är rent och snyggt till nästa vecka så jag slipper tänka på det då.

Softar

Hade Maria här ikväll och tanken var att vi skulle sitta på min balkong och njuta av ett glas vin men så kom min lillasyster över med deras söta bebis och det blev blåbärspaj och kaffe istället.  Sedan tog vi en promenad.

Nu ska jag tvinga mig själv att vara vaken så länge som möjligt för jag har tvätt i tvättstugan som jag måste ta upp innan jag somnar och jag vill gärna att den ska vara torr när jag tar upp den så det blir till att vara vaken.

Nästa vecka är min semester slut och då blir det jobb, jobb och jobb. Ska se om det går någon bra film på tvn nu och sedan lite chips!

RSS 2.0