Ska åka och jobba ikväll!

Jag ska iväg och jobba som croupier ikväll och det kommer inte att bli så kul för krogen jag ska vara på har väldigt lite folk och jag har ingen lust att sitta där i flera timmar och inte ha någon som spelar. En jobbarkompis till mig kanske skulle titta förbi men det var inte säkert för hon skulle få hem en kompis från Stockholm men har jag tur så kommer de båda två och pratar med mig!

Imorgon är det äntligen dags att åka och köpa köksbord och jag hoppas att de har det jag vill ha på lager på IKEA!

Ska borsta tänderna nu och sedan bär det av till mitt roliga jobb!


Ben & Jerrys

Det är glassen jag pratar om! Den är så fruktansvärt god och min älskling köpte hem ett paket igår och vi åt varsin stor skål med glass, mums!

Ska hem till Henrik idag och hämta några av mina lådor som stått på vinden och som han äntligen orkat bära ner. Ska bli kul att träffa Henrik för han är jämt på så bra humör, INTE! Förstår inte hur vi kunde vara tillsammans så länge för den sista tiden var han bara sur hela tiden och ville bara ut och resa ensam med sina kompisar. Så skönt att jag gjorde slut och hittade min älskling!

Kärlek!

Är så otroligt kär i min fina älskling och varje dag upptäcker jag nya fina sidor hos honom! Nu längtar jag till våren så vi kan ta med oss en filt och en picknikkorg och ligga på en äng och ha picknik. Ska bli kul att åka motorcykel i sommar för det var längesedan och kanske kommer jag att börja längta efter att ha eget mc kort då?

Idag ska min älskling börja jobba klockan 16,00 på krogen för det är afterwork så vi träffas inte förräns inatt vi fyra på morgonen, kommer sakna honom så mycket!

Ska det bli utgång på lördag?

Sitter och funderar på om jag ska gå ut på lördag eller om jag ska vara hemma och ta det lugnt, har inte riktigt bestämt mig men det skulle vara skönt att vara hemma och ta det lugnt samtidigt så är det kul att gå ut och jag och MAria har aldrig varit ute tillsammans och hon verkar vara helvild och det kan jag också vara i vissa situationer. Ska fundera lite till...

Var och hälsade på min pappa idag med min älskling och så skulle vi åka och kolla på Statt som brunnit men det var så mycket trafik så det får vi ta en annan dag, läskigt det där. Ska titta på Efterlyst ikväll för de har bilder på den person som de tror tände på.

Nu har jag duschat och tvättat håret med ett schampo och balsam som jag köpt på LUSH och det känns inte som vanligt schampo och balsam och håret känns inte lika mjukt som det brukar kännas efter att man tvättat det men det blir nog bra!

 

 

 

 

 

 

 


Tre dagar kvar till helg!

Funderar på att gå ut på lördag med en tjej på mitt jobb som heter Maria men samtidigt är jag inte typen som gillar att dricka alkohol och vara på krogen, det känns som att jag har fått nog av sådant i och med det jag jobbar som på helgerna. Dessutom har jag inget att ha på mig...

Igår verkade det som att bitchen på mitt jobb tänkte sluta några dagar tidigare och jag hoppas verkligen inte att hon är där när jag kommer till jobbet idag för jag vet inte hur länge jag kan hålla masken inför henne och ignorera henne när hon börjar försöka bestämma över mig. Har jag tur så gick hon för gott igår, annars får jag försöka stå ut med henne tills på fredag!

På söndag fyller min älskling år och jag har ännu inte listat ut vad jag ska köpa till honom men det måste bli något bra, ska titta lite på stan idag för att se om jag kan hitta något fint åt honom.

Dags att göra sig klar för att åka till jobbet nu.

Massa skit på tv!

Ikväll är det premiär för Linda Rosings desperata försök att hitta en man eller något annat som kryper fram ur någon håla! Är så trött på den människan för hon ser ut som ett billigt luder och har IQ som en förståndshandikappad, stackars människa. Kan ju undra vad kanal 5 tänkte på när de ville ha ett program med henne i, kanske dags att sluta titta på femman!

Lagade pasta med grönsaker till middag idag och det blev jättegott min älskling tog en stor portion mat och det räckte även till en matlåda åt honom.

Längtar tills på lördag då vi ska åka och köpa vårat köksbord men nu kommer jag inte ihåg vilket IKEA som jag såg på bordet i men det löser sig nog.

Nu ska jag kika lite på tvn och sedan ska jag sova... Lång dag imorgon...

Dags att börja inreda!

Nu har vi målat klart i köket och nästa steg är att börja inreda med nya möbler och annat skoj. Min älskling och jag ska åka till Ikea någon dag nu i veckan och kolla om de har något fint köksbord!

Inatt började bokrean och jag ska iväg till Akademibokhandeln och leta efter efter böcker på min lunchrast. Vill ha några bra kockböcker och sedan en bra deckare. Hoppas på att de har ett stort utbud av böcker!

Fortfarande så är det snö och kallt ute och jag är så trött på det här vädret, kan det inte bli vår? Vill shoppa vårkläder och sitta i solen och äta glass men det dröjer nog någon månad innan jag kan göra det!

Snöat hela helgen.

Vill att snön ska smälta bort nu och att det ska bli vår, hela helgen har det snöat här och när jag åkte till jobbet i lördags så var det jättehalt på vägen.

Den här veckan ska jag och min älskling åka och köpa ett köksbord och köksstolar för fram tills nu har vi inte haft plats att ha något i köket då vi haft en massa ouppackade kartonger där. Hoppas bara att vi kommer ha samma smak när vi ska köpa det.

Tycker verkligen om våran nya lägenhet den är så ljus och de grannar som vi har hörs aldrig, finns inget värre än grannar som har passion för musik och jämt spelar dunka dunka oavsett vilken tid på dygnet det är! Trivs så bra här!

Så klantig!

Har lyckats skära mig i fingrarna 2 gånger under helgen med en ny kniv som älsklingwn fick i julklapp från sitt jobb och det känns inte bra. Jag håller på och lagar mat nu och det ska bli färsbiffar med pressad potatis och grönmögelostsås! 

Känner att jag vill hitta på något att göra idag men vet inte vad, var hemma och tog det lugnt hela dagen igår och idag känner jag mig lite rastlös. Ska försöka fundera ut något att göra men nu måste jag fortsätta laga mat.

Fredag kväll

Jag är hemma och tar det lugnt och försöker reda ut mina tankar om allt som har hänt och händer i mitt liv. Det känns som att mitt liv tagit en sådan oanad vändning. Inte för att jag misstycker men jag undrar hur jag kunde vara så blind inför det Henrik ville göra med sitt liv och att vi inte hade samma drömmar om livet.


Ska inte fördjupa mig mer i det här ämnet för det är ju fredag! Nu ska jag ta ett bad och sedan gå och lägga mig!


Ännu ett par som fått bebis!

Fick veta av Henrik att hans lillebror och hans tjej blivit föräldrar i förrgår och att de fick en liten flicka! Henrik skulle åka dit idag och titta på bebisen, som att han bryr sig om bebisar! Är irriterad på att jag slösade bort så lång tid på honom och nu inte har någonting. Som tur är så kom jag på att han var en nolla i tid och lyckades hitta en ny kille som är helt annorlunda och vill samma saker som mig!

Det var den här dagen!

Har mest legat och slöat idag. Har legat och läst andra boken av Stieg Larsson och den är verkligen bra!

Min älskling jobbar vakt ikväll så jag kommer nog fortsätta läsa senare ikväll, lite trist att vara själv men vi behöver lite extra pengar så vi har råd att göra alla roliga saker som vi planerar att göra i sommar!

Ska titta lite på tv nu.

Är sjuk...

Känner mig helt död. Feber, snorig och jäkligt ont i halsen och allt känns bara jobbigt! Orkar inte ha vinter längre med snö och minusgrader utan nu vill jag ha sommar med plusgrader!

Min älskling och jag planerar att åka till Grekland i sommar och det ser jag verligen fram emot, jag var ju där med HEnrik förra sommaren och det var helt underbart där. Det fanns mycket att se, de hade fina stränder, maten var jättegod och spriten var billig och det var fint väder nästan hela veckan förutom en dag då det regnade!

Ska ta ett varmt bad nu och se hur jag känner mig efter det, mår jag bättre så åker jag till jobbet men känns det som nu så stannar jag hemma idag.

Jag är död.

Har varit så förkyld och haft så ont i halsen idag så det har varit hemskt. Dessutom var mitt tåg en hel timma försenat imorse och jag stod ute och väntade i en halvtimme och den andra halvtimmen stod jag inne på tågstationen, kände mig kall som en fiskpinne när jag äntligen kom fram till jobbet och det gjorde ju inte min förkylning bättre.

Nu när jag kommit hem så kurerade jag mig med ett varmt bad och en whiskey så jag kommer nog må mycket bättre imorgon!

Har så ont i halsen idag.

Vaknade inatt av att jag hade jätteont i halsen och nu känns det inte alls bra. Får se om det blir bättre under dagen annars vet jag inte om jag orkar gå till jobbet imorgon.

Vill helst av allt bara krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet och ligga där tills jag blir frisk igen, för det är verkligen inte kul att vara sjuk.

Längtar tills i helgen för då ska vi måla om i köket och sedan ska vi åka till IKEA och köpa ett köksbord och det kommer att bli så fint hemma hos oss men det blir inte av förräns i helgen!

Måndag igen!

Sitter med en stor kopp kaffe och ska snart ge mig av till jobbet. Känner mig så trött idag och önskar att helgen kunde vara en dag längre så man verkligen kunde vila upp sig men så är det ju inte.

Hade en härlig dag igår med min älskling och vi var och hälsade på min mormor som fyllde år och hon verkade gilla honom för hon sa vad glad du är till honom! Sedan fick han också träffa min moster och min kusin och det gick bra

Vi åkte också och hälsade på min far och klappade fyra mjuka pälsar och sedan tittade vi på kort som han framkallat! Skrattade mig fördärvad åt en del av bilderna!

Ha en bra dag!

Mysig hemmakväll!

Igår på alla hjärtans dag så lagade min älskling mat åt oss (färssbiffar med pressad potatis och grönmögelostsås)  och sedan kollade vi på en film. Så härligt med en kille som kan laga mat och vill hjälpa till hemma, jag har verkligen haft tur som träffat honom!

Idag ska vi åka och hälsa på min mormor och morfar för min mormor fyller 65 år idag och det är första gången som han kommer träffa dem. Hoppas verkligen att de kommer att gilla honom. Min mamma och min lillasyster tyckte inte om honom första gången de såg honom men nu har min mamma börjat gilla honom men min lillasyster verkar hata honom och tjatar hela tiden om att jag har blivit knäpp.

Min förra kille Henrik var jag tillsammans med i drygt 7 år och han var blond och blåögd och såg riktigt bra ut men vi hade inte samma drömmar och mål i livet så vi gjorde slut och sedan träffade jag min älskling som jag hade massor av saker gemensammt med och det bara klickade men han är storvuxen, har skägg och är rakad och det stör min lillasyster sig på något enormt och säger att jag har blivit knäpp som blivit tillsammans med honom och vägrar att lära känna honom!

Kan ju säga att jag förstår dig nu K, hur jobbigt du hade det när vi sa till dig att din kille var tjock och att du kunde få någon mycket snyggare. Man ska inte alltid gå efter utseendet utan mer efter personligheten! FAst när det gäller min älskling så tycker jag att han är snygg och helt underbar!

Nu vill jag ha vår!

Det ska bli kallare ute och jag som hela tiden har hoppats på att det ska bli vår. Jag fryser och vill att det ska bli varmt och allra helst ska det bli sommar på en gång!

Idag är det fredag och det ska bli skönt, vi brukar få gå hem klockan tre på fredagar om vi är klara men den här fredagen blir det nog klockan fem men det gör inget för jag är ändå inte ledig ikväll, ska jobba som croupier men imorgon är jag ledig och då ska jag vara hemma och mysa med min älskling!

Ska fixa håret nu och sedan åka till jobbet!

Ingen bil idag,

Usch jag måste gå till tågstationen idag för jag har ingen bil för jag var tvungen att låna ut den till min mamma. Kanske är jag lat men det är riktigt skönt att åka bil och slippa gå men det kan vara bra att röra på sig!

Ska på utbildning på jobbet idag och vet inte hur jag känner inför det, förmodligen kommer det inte vara så kul för det är mer som en repetition om det vi arbetar med.

Igår var jag och älsklingen och storhanldade mat och nu har vi gjort en matsedel på vad vi ska äta i veckan, känner att vi behöver få in lite rutiner i vårat liv för det blev inte så mycket med det när vi höll på och flyttade.

Ska surpla kaffe nu och sen gå till tågstationen!

Jäkla adressändring.se

Satt och skulle betala till adressändring.se som vi använt oss av för att ändra adress och fick syn på räkningen, den var på 400 kronor! Jag frågade min kille vad hans räkning var på och han sa att den också varit på 400 kronor! Vi flyttade från varsin adress och de sa att det skulle kosta 200 kronor var men nu får vi en räkning på 400 kronor och det är helt sjukt vad de försöker lura oss! Ska ringa dit imorgon och kräva 200 kronor tilbaka och sedan ändrar jag min adress själv genom att gå in på skatteverket.

Babymaking!

Hahaha nej ingen babymaking här men barn vill vi gärna ha men inte nu. Har inte varit tillsammans med min nya kille så länge (vi firade 2 månader nu i fredags och har bott ihop lika länge). Känns lite hisnande att tänka på att allt har gått så fort mellan oss men det känns verkligen helt rätt.

Träffade min älskling i början på sommaren 2008 och han jobbade som vakt och jag som croupier och vi började prata men då hade jag redan en kille och då började vi umgås som vänner och sedan när jag gjorde slut med min kille och flyttade ifrån honom så bodde jag själv i en vecka och sedan bestämde vi osss för att flytta ihop för vi var så kära!

I helgen så målade vi om i vardagsrummet och nu i veckan ska vi plocka iordning alla våra saker och försöka få någon ordning på allt här hemma. Så skönt att bo i en trea så att älsklingens dator har ett eget rum, tycker personligen att datorer är fula och bara är i vägen!

Nu måste jag surpla kaffe och sedan ska jag åka till jobbet.


RSS 2.0