Känns inte bra

Usch så jag mår idag, det känns som att jag håller på att bli sjuk och det är inte bra. Idag är min sista arbetsdag för den här månade och jag ska klara av den, får kämpa mig igenom dagen helt enkelt. När jag vaknade imorse så snöade det ute och det känns så jäkla tråkigt för jag vill ha vår nu. Igår var det i alla fall sil och jag stod och njöt ute en stund på jobbet men idag får jag hålla mig inne. Gah vad trist allt känns nu. Om jag är ledig i helgen ska jag hitta på något riktigt roligt!

Äckligt med rökare!

Jag har feströkt och ett tag vr det så illa att jag till och med tog några bloss på vardagarna med men nu har jag inte feströkt på snart tre år och blir så äcklad av de som står och röker. För det första så luktar cigarettrök inte gott och smakarbgott gör definitivt inte heller så varför röker man egentligen? Satt och funderade över det här när jag nyss såg en kille röka två cigaretter på raken, mysigt! Idag jobbar jg och slutar 15.30 och efter det ska jg hem och mysa med min fina gubbe och det är något som jag ser fram emot för jag älskar honom så mycket!

Vår ute!

Idag har det verkligen varit varmt ute och ni vill jag köpa en vårjacka men är inte ledig förräns på fredag och det ska bli så jäkla skönt! Det blev lite ändringar i mitt schema så imorgon jobbar jag från sju till halv fyra och när jag kommer hem så ska jag hitta på något med min älskling som jag inte träffat på hela veckan för vi har jobbat olika tider och gått om varandra hemma. På fredag blir det shopping och sedan på kvällen ska jag umgås med min familj och hitta på något roligt, kanske äta våfflor för det är våffeldagen, ja det skulle vara gott! Nu ska jag koncentrera mig på jobbet och sedan ska jag (om några timmar) åka hem och sova.

Vaniljbulle

Söta lilla systerdottern var här på Tuna Park med sin mamma och först när hon kom var hon lite blyg men efter en stund så släppte det och hon började skratta och prata lite. Ska ta med henne hit på fredag så hon får åka karusell för det tyckte hon om sist hon fick åka.

Vill klä upp mig

Är så trött på att gå i samma jobbkläder dag ut och dag in. Vill shoppa nya kläder nu som jag kan ha på mig på fritiden! Tråkigt nog har jag ingen inspiration till vad jag ska ha på mig, kanske ska ta en shoppingtur för mig själv och se om jg kan hitta något snyggt att ha på mig. Nu vill jag ha vår på riktigt så jag får inspiration att köpa nya kläder och test nya stilar!

Lurat mig själv

Jag var så lycklig idag och tänkte att jag hade en sådan tyr som bara skulle jobba 3 dagar den här veckan men vad fel jag hade för jag hade inte skrivit upp alla mina jobbpass i min kalender så nu jobbar jag måndag-torsdag och det känns trist men det blir nog bättre när lönen kommer!

Jobbar extra

Hoppade in och jobbade extra idag och när jag ser hur fint väder det är ute så kan jag säga att jag verkligen ångrar mig men jag är ledig imorgon och då ska jag ut gå. Vill få hem deklarationen och deklarera så jag har det gjort, ska göra avdrag för mina resor. Ikväll får jag främmande och jag hoppas att jag kommer att vara pigg nog att orka underhålla dem och senare på kvällen så ska jag iväg och jobba som croupier.

Det ska snöa igen!

Såg på vädret att det skulle bli snö imorgon igen. Känns så jäkla trist för jag har verkligen längtat efter våren och har dessutom hittat en jättesnygg vårjacka från Esprit som jag vill ha. Imorgon är jag ledig och hade tänkt ha ännu en fredag med fredagsmys för mig själv. Hade velat åka någonstans men utan bil så är jag fast om det inte är någon som vill komma och hälsa på?

Cappucino

Vill ha en kaffemaskin nu till våren/sommaren och kunna göra gott kaffe som jag kan dricka på våran lilla uteplats. Nu till på fredag när jag ska vara ledig så vore det gott att dricka lite vin och det har tydligen kommit ut ett alkoholfritt bubbel som jag skulle vilja smaka, tror att jag tar mig en tur till Systembolaget på fredag.

Vad jag är irriterad

Ringde bilverkstaden för att höra hur det går med min bil och de informerade mig om att den skulle vara klar eventuellt till början av nästa vecka och det känns ju kul. Först säger de en vecka och sedan blir det 2 veckor. Jag som hade velat ta bilen och åkt till Örebro för att parta men nu får jag sitta hemma istället, tråkigt! Jobbar idag och imorgon och sedan är jag ledig hela helgen och det ska bli så jäkla skönt. Jag ska verkligen njuta av varenda minut!

Vårväder ute idag

Stod i solen idag och njöt av att det var varmt ute, nu vill jag ha mera sol! Längtar verkligen efter sommaren och idag fyllde jag i en semesteransökan så det blig en utlandsresa i maj med älsklingen och jag längtar!

Det är inte sant!

Verkar som att min bil inte är klar den här veckan heller! Hur ska det gå att vara utan bil när jag behöver den som mest? Är så irriterad just nu. När jag lämnade in bilen sa de att det skulle ta några dagar och för mig betyder det en vecka, två veckor är inte några dagar utan det är många dagar. Hade tänkt åka till Örebro i helgen och gå ut där men nu verkar det som att jag får sitta hemma... Fan vad tråkigt.

Den här dagen blir ju bara bättre och bättre ..

....eller inte. Jäkla skitdag men imorgon är jag ledig! Kommer att vara helt själv hemma på kvällen och det blir fedagsmys på hög nivå hemma. Ska tända ljus och hitta en riktigt bra film att titta på. Jag tänker bara ta det lugnt och bara tänka på mig själv, det kan inte bli bättre! Nu har jag 3,5 timmar kvar att jobba och sedan åker jag hem och är ledig!

Så trött på allt och alla

Vill bara vara själv nu och slippa alla människor. Känns som att det bara är grått i min värld och att jag inte har något att se fram emot. Alla människor runt mig är dessutom idioter och tänker bara på sig själva, spelar ingen roll vad jag gör eller säger de fattar ingenting. Ska göra mitt bästa för att klara av den här dagen på jobbet och sedan ska jag åka hem och vara för mig själv och det ska bli så jäkla skönt.

Torra händer

Nu får det lov att bli varmt så mina händer slutar att vara så här torra! Varje vinter måste jag dagligen smörja mina händer annars får jag sprickor och de ser helt förstörda ut. Som tur är det sol ute idag och jag ska stå och lapa i mig lite sol!

På väg till jobbet med tåg

Stod i valet och kvalet inför att ta tåget till jobbet idag men sen tänkte jag chansa på att det skulle gå i utsatt tid och nu verkar det sim att jag tog rätt beslut! Hoppas att inget händermed tåget för jag måste komma fram i tid. Idag ska jag till Nyköping och jobba som vakt får se hur det blir. Sov så dåligt inatt och det berodde på att mannen bredvid mig låg och snarkade högt och det hjälpte inte att putta på honom. Får gå och lägga mig tidigt ikväll.

Eftermiddagen

Nu har jag varit och lämnat in min bil och den skulle eventuellt vara klar till nästa vecka, håller tummarna att det blir så. Hade tänkt tillbringa testen av dagen hemma med att vila mig för imorgon så jobbar jag igen. Kanske bakar en cheesecake om jag orkar för det vore gott att ha till fika.

Lämna in bilen idag.

Idag ska jag lämna in min bil för reperation och jag hoppas att det går fort att laga den, behöver verkligen ha en bil. Funderar på om jac kanske måste hyra en bil? Får se hug jag gör.

Födelsedagsfirande

Idag fyller min mamma år och när jag slutar jobbet så ska jag hämta upp min syster och sedan så åker vi till mamma och grattar henne. Det blir dock ett kort besök för jag känner mig inte helt hindra idag, har ont i huvudet och mår illa. Jobbade son croupier igår och det gick sådär. Det var tråkigt att komma hem till en tom lägenhet och tråkigare att få somna själv, Johan jobbade natt. Idag hinner jag inte träffa honom men på måndag är vi lediga tillsammans, MYS!

Ännu en dag på jobbet

Det är sol ute och varmt är d er också och vad gör jag då? Jo jag jobbar inne hela dagen! Inte vidare roligt men sånt ät livet, om allt går som det ska så slutar jag jag vid fyra och kanske hinner jag hem för att ta en promenad i det här fina vädret.

Något roligt

Jag var och klippte mig i tisdags hos en ny frisör på en ny salong som jag aldrig varit på och blev verkligen jättenöjd med resultatet. Nu ska jag bara klippa mig där och inte på det andra stället som jag först var på för de var riktigt värdelösa och brände mitt hår med plattången, tack så mycket. Jag är så hungrig nu så att jag tror jag dör men får vänta till klockan elva innan jag har tid att äta. Får lära mig att ta med en smörgås när jag ska jobba så att jag inte blir så här panikhungrig. Ska hälsa på mamma på söndag som fyller år och har i gen bra ide på vad jag ska ge henne, får lura på saken.

Stress?

De senaste dagarna har jag inte mått något bra och har haft ont i huvudet och jämnt mig hängig. Vet inte om det beror på stress eller om det är jag som håller på att bli sjuk. Jag mår i alla fall inte bra men vika har jag ingen chans till för det är alltid någon som ringer och stör mig. Idag jobbar jag till 22 och när jag slutar så aka jag åka hem och sova för imorgon börjar jag jobba 9.45 och sedan jobbar jag som croupier på kvällen.

Lediga dagar

Det är så skönt att vara ledig och kunna vara hemma och inte göra någonting. Idag är våran sista lediga dag tillsammans och vi sitter och funderar på hur vi ska spendera den, än så länge har vi inga planer men vi kommer nog på något så småningom. Igår hade vi främmande som var här och fikade. När de åkt hem så åkte vi till Västerås och shoppade lite med Tommy och det var kul för jag hittade lite saker till hemmet.

Fira älsklingen

Igår fyllde min fina sambo år men eftersom att han jobbade så åt vi bara middag och sedan var han tvungen att åka till jobbet. Idag kommer det över lite folk och fikar och det ska bli väldigt trevligt!

RSS 2.0