Ont i ryggen

Jag har så fruktansvärt ont i ryggen och det beror nog på att jag har haft ett stillasitande arbete i 3 dagar i ed och idag är det fjärde dagen och sedan är jag ledig och kan vila mina onda rygg! Imorgon ska jag om det finns tid åka in till Västerås och gå på stan och titta där, i övrigt har jag inga andra planer. Nu ska jag jobba lite och hoppas att min ryggväek inte blir värre.

Åsby trädgård

Idag ska jag åka och köpa nya blommor att ha i köket, mina gamla fick löss och dog. Jag tror att det var löss, de fick vita prickar över hela bladen och sedan vissnade de och dog. Ska sola sedan när jag kommer hem och försöka vila för jag jobbar ikväll men bara till 02.00. Det har varit skönt att ha varit ledig i två dagar och jag känner mig lite utvilad idag.

Midsommarafton

Vi har varit hemma hos min pappa och ätit middag idag och det var väldigt trevligt. Jag hade bakat en jordgubbstårta som vi åt till efterätt. Nu är Johan och jag hemma och tar det lugnt och tittat på Hassel, en polisserie från 80- talet.

En monky-bike till mig

Nu har min älskling varit och köpt en ny monky- bike till sig och det innebär att jag får ha den andra så nu kommer vi att vara två byfånar som kommer brumma omkring här ute på landet. Dessutom har han lovat att lacka min monky- bike rosa!! Sista dagen på jobbet idag och sedan är jag ledig i några dagar och det ska verkligen bli skönt, älsklingen är också ledig så vi ska hitta på lite roliga saker tillsammans.

Nu är sommaren här!

Jag är så lycklig och det är så fint väder ute, jag har legat och solat hela förmiddagen och även hunnit med att tvätta och laga lunch till mig och Johan och nu sitter jag i min solstol på balkongen och bara njuter. Snart måste jag byta om för jag ska åka och jobba men det gör inget för jag får vara ute i solen idag på jobbet.

Bröllopet

Sitter och tittar på SVT på Viktoria och Daniels bröllopsmiddag och det är så romantiskt! De verkar så kära och jag tycker att det är bra att hon fick gifta sig med sin stora kärlek. Min älskling är och jobbar och kommer snart hem och då ska jag krama om honom för vi har inte hunnit setts så mycket under de här senaste dagarna. Nu ska jag fortsätta titta på bröllopet.

Det blir mycket tårta idag

Idag fyller min pappa och min lillebror år och jag så fort jag slutat jobba ska jag hem tull pappa och äta lunch och sedan hem, byta om och kanske sova middag och sedan ska jag hem till min lillebror och gratta honom.

Sommar

Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag ligger på min solstol ute på gräsmattan och njuter utav livet. Undrar hur länge jag får ligga här ostörd?

Hur kan vissa vänta sitt andra..

när jag fortfarande väntar på mitt första barn? Fcim idag höra att ett par som fick sitt första barn för ett år sedan nu väntar sitt andra barn och jag undrar hur och varför jag inte får mitt förstya barn. Jag som verkligen skulle bli en bra mamma och ta hand om mitt barn till hundra procent, jag får inget barn, förmodligen kommer jag aldrig att få barn.

Ärenden

Har varit i Köping idag och uträttat lite ärenden och nu sitter jag på balkongen och dricker kaffe men det är inte behagligt ute för det blåser kallt och är molnigt, vill ha sol och 30 grader varmt!

Otacksamma kattkräk!

Var och hälsade på min pappa idag och tänkte vara snäll mot hans katt Stinky och gå ut och gå med henne i koppel, Stinky är innekatt men tycker om att gå ut då och då och nosa runt. Stinky blev jätteglad över att få komma ut men när jag skulle bära bort henne från grannens gräsmatta blev hon arg och rev mig i ansiktet. Tack för den, tänker aldrig mer gå ut med henne.

På jobbet

Sitter på jobbet nu och har 4 timmar kvar på mitt arbetspass och det ska verkligen bli skönt att åka hem och sova. Det händer inte så mycket här och sedan jag började för 4 timmar så har det varit väldigt lugnt här. Lyssnar på en ljudbok som Johan gett mig och den hyrt hundraårinhrn som klev ut genom ett fönster och den är väldigt underhållande och får verkligen timmarna att gå!

Jag är snurrig!

Idag skulle jag hem till pappa på kvällen för att gå ut med hans hund Livia och jag kom iväg i god tid. När jag kommer fram till Eskilstuna ser jag att jag har lite bensin kvar och bestämmer mig för att stanna och tanka och då upptäcker jag att jag har glömt min plånbok hemma. Jag är då i Eskilstuna och har lite bensin som inte räcker för att köra hem och inga pengar löst men som tur var så fick jag låna av min syster. Nu är jag på jobbet, jobbar som croupier ikväll. Sitter och väntar på att det ska komma folk och spela så att jag kan tjäna pengar. Imorgon blir det en lång arbetsdag för mig men på måndag är jag ledig och jag längtar dit!

Bastade igår

Vi har bastu i huset och trots att vi bott här sedan 1 april har jag aldrig bastat men igår invigde jag den och det var verkligen skönt, ska göra det till en vana att basta lite då och då. Min syster var och hälsade på igår och det var riktigt kul. Hon drack cider och jag öl och sedan la vi ansiktsmask. Tills nästa gång vi ska basta ska jag köpa en torrborste så jag kan ta bort gammal hud. Jag är på jobbet nu och hoppas att det här passet går fort, slutar 12 och sedan ska jag hem och umgås lite med Johan innan han åker och jobbar. Ska ta en liten tupplur också för jag jobbar ikväll.

Skolavslutning

Imorgon ska jag och Johan gå på min lillebror Tommys skolavslutning, han slutar nian. Jag är så stolt över honom för att han varit så duktig under de har 3 åren och har köpt en liten present åt honom. Sitter på jobbet nu och "latar" mig, det händer verkligen inte mycket när man sitter stationärt men man ska aldrig säga aldrig! Idag var jag i Västerås och shoppade en fin klänning som var på rea och sedan träffade jag två gamla jobbarkompisar och jag längtar verkligen inte tillbaka till min gamla avdeling för det var så tråkigt att jobba där och det hände knappt aldrig något, dessutom har jag trevligare jobbarkompisar nu!

Vaktsyndrom

Är så förbannat trött på människor och skulle just nu vilja köpa ett hus och bo långt ute i skogen så långt bort från människor som man kan komma. Igår när jag och Johan kom hem från jobbet 03.00 så hade grannarna i huset mitt emot fest och några killar klÄttrade som apor på balkongen medans andra bara stod och skrek! Idag ska vi grilla och Johan har marinerat kött och kyckling och det kommer att bli så gott!

Skintorrt russin på vägen

När jag åkte hem från jobbet i förmiddags hamnade jag bakom ett skintorrt och förmodligen halvdött russin som satt på en motorcyckel och tog sig fram i 40km/h på en 80 väg? Hade ingen möjlighet att köra om om russinet kunde inte lägga sig på sidan så jag fick ligga bakom russinet i några kilometer. Dags att ställa undan hojen! Idag var jag och Johan i Eskilstuna och uträttade lite ärenden och sedan åkte vi till Slagsta glass med min syster och hennes karl och åt glass. Nu ikväll jobbar jag som croupier och jag hoppas kvällen går fort.

Kul att folk ställer upp.

Hade velat varit ledig från croupierjobbet ikväll och fått vara hemma och ta det lugnt men ingen av mina kära arbetskamrater ville hoppa in för mig så jag måste jobba. Är så trött idag för jag sov mindre än tre timmar inatt och sedan var det bara att gå upp och åka och jobba igen. Nästa vecka blir det en bättre vecka med lite mindre jobb och det ser jag fram emot. När jag slutar jobba idag ska jag och min älskling hitta på något roligt tillsammans.

Alltid är det något, suck

Idag hade jag tänkt ligga ute och sola hela dagen fram tills jag skulle åka och jobba men trots att solen skiner så är det iskallt i luften. Dessutom måste jag åka till Strängnäs och lämna en sak jag råkade få med mig hem från jobbet igår och sedan börjar jag jobba vid fyra idag. Johan är så glad över sitt nya jobb och vill fira det med att bjuda våran familj på grillkväll, det kommer att bli så trevligt!

Äntligen!

Idag fick min fina älskling ett nytt jobb och det är jag så glad över, nu kan vi äntligen börja planera för framtiden. Om allt går som det ska så kanske vi kan börja titta efter hus redan om ett år och det ser jag fr emot!

Vad är problemet?

Igår gick jag och lade mig vid 22.30 och låg och läste en bok en stund och njöt av att det var tyst, vid 23.00 börjar grannen ovanför mig böka runt som en galning hemma och det låter som att hon flyttar möbler eller något i den stilen. Kände mig riktigt irriterad och undrar vad hon har för problem? Man kan väl ta lite hänsyn till sina grannar tycker jag. Idag skiner solen och jag har lite ärenden att uträtta och sedan ikväll så ska jag jobba men det är inget långt pass utan bara 5 timmar så det ska nog flyta på ganska så fort.

Sex and the city 2

Var på bio ikväll och såg sex and the city 2 och dem var tyvärr inte lika bra som första filmen men den gick att titta på oc kommer det en film nummer 3 så kommer jag definitivt att gå och se den på bio!

En liten present med posten

Idag fick jag hem ett brev från mitt croupierjobb och det visade sig att jag hade haft väldigt bra vinstptocent i april så jag hade vunnit en biobiljett och det är bra för jag ska gå på bio ikväll!

Fan vad folk är upptagna!

Ikväll har jag varit riktigt sällskapssjuk och det har ingen annan varit.

RSS 2.0