Stuffat på dansgolvet i helgen

I lördags var jag ute och svängde mina lurviga och det var riktigt roligt. Ska göra om det snart igen! Party om drygt 3 veckor! Nu är det jobb hela veckan och sen lite ledigt till helgen och då hoppas jag att det blir fint väder för nu är jag så trött på att det hela tiden regnar när jag är ledig.

Ledig och då sviker vädret

Äntligen en ledig dag och då är det mulet ute, varför? Jag har ändå saker att göra, har tvättstugan idag och är redan inne på maskin nummer tre. När min älskling vaknar så ska vi gå och äta lunch. Det får bli en lugn dag idag och det kan behövas.

Lite ny lektyr!!

Haha så jäkla roligt att retas med min blonda(!!!) lillasyster. Skickade ett sms till henne idag och skrev att jag skulle ta med lite lektyr hem till henne ikväll och svarade "vad är lektyr?". För er som vet vad det är så kan jag berätta att jag van en budgivning på Tradera så nu kommer det snart dimpa ner två nya Agatha Christie böcker i min brevlåda. Har nyss ätit lunch som jag köpte och det var inget vidare, åt kyckling o grön curry med ris. Funderar på om jag ska slappa ett tag till eller gå ner och jobba lite? Tror jag slappar ett tag, måste ju dricka en kopp kaffe efter maten.

Seegt

Den här dagen kryper verkligen fram. Sitter och vilar nu och dricker en redbull, känner att jag är i stort behov av energi! Imorgon är det jobb igen som gäller och sedan är jag ledig!! Kanske ska jag ta och gå ut i helgen, det var verkligen längesedan.

Slut på sommaren?

Det bara regnar ute och ingen sol så långt ögat kan se men det är väl lika bra eftersom jag bara jobbar. Var ledig lördag och söndag men vad jag hann med att göra de två dagarna vet jag knappt själv. Har huvudvärk idag och det beror på vädret, det är så kvavt och fuktigt ute så jag bara flämtar när jag rör på mig. Gahh vad jag känner mig eländig idag, snyft. Var hemma hos min syster i lördags och målade naglarna på hennes tvååriga dotter, det var ingen bra ide för så fort naglarna var målade stoppade ungen ena fingret i munnen och skulle snutta på det. Fick hålla i hennes händer tills nagellacket torkat och hon blev så sur över det och sa att jag skulle gå. Det gick inte att förklara för henne varför jag gjorde som jag gjorde heller, jobbigt med barn! Nästa gång så målat jag hennes tånaglat för de snuttar hon inte på, i alla fall har jag aldrig sett henne sitta och suga på sina tår.

Två pälsbollar

Johan och jag är kattvakter i en vecka åt två pälsbollar. Trodde att det skulle vara en lätt match men de var helt galna inatt och sprang in i sovrummet, trots att jag stängt dörren och sedan hoppade de i sängen och väckte mig flera gånger så jag är helt slut idag. Hoppas att de är lugnare inatt så jag får sova inte för att jag ska göra något särskilt imorgon utan en god natts sömn är ju aldrig fel. Idag jobbar jag ett 12 timmars pass och det känns helt ok för det regnat nu och ska regna hela dagen och då känns det som att man lika gärna kan jobba.

Snart så

Jag längtar till på onsdag för då är jag och älsklingen lediga tillsammans och vi har planerat att vi ska gå ut då och det ser jag fram emot. Vi ska få ut och äta på en sommarkrog och sedan blir det nog också några drinkar, mysigt! Idag jobbar vi båda två och jag kör på tills på tisdag som är mitt sista nattpass och onsdag, torsdag blir det vila.

Sista dagen

Jobbar nu i 12 timmar och sedan är jag äntligen ledig i två dagar och det ska bli skönt! Hade hoppats att det skulle bli sol nu när jag är ledig men det verkar som att det ska bli mulet, trist. Idag ska jag ringa mitt försäkringsbolag och tjata på dem om bilersättning som det har varit ett väldigt strul med att få ut, konstigt är det för om de inte skickat hem ett brev till mig för att påminna mig så hade jag aldrig vetat att jag hade rätt till den ersättningen.

Jaha

Då var det måndag igen och jag är tillbaka på jobbet. Igår var jg på Marieberg med en kompis och shoppade loss på rean. Köpte ett par byxor, ett linne, ett par sandaler och så lite underkläder. Hann också med att åka till Ikea och där köper jag nya sängkläder som var på rea. Den här veckan och även nästa vecka så jobbar jag jättemycket så det var skönt att ha en ledig dag igår och ladda batterierna inför allt jobb. Försökte få tag på min syster igår för jag tänkte ge henne ett par skor som jag bara använt en gång men hon svarar aldrig i sin mobil, människan verkar ha gått i ide eller något.

Nyklippt

Idag har jag unnat mig ett besök hos frisören och mitt hår blev verkligen fräscht! Dessutom fick jag en komplimang från hon som klippte mig att jag hade en fon färg på mitt hår och det gladde mig! Nu ska jag fixa med tvätten och dricka en kopp kaffe och äta en glassbåt. När min älskling vaknar så ska vi äta lunch och sedan ska vi iväg.

RSS 2.0