Grr vad jag är hungrig

Sitter och väntat på att klockan ska bli 21.45 så jag kan börja röra mig hemåt. Jag har haft en lång dag idag och nu vill jag hem, duscha och äta. Som den gourmand jag är så blir det knäckebröd med kantarellost till middag och ett glas juice. Till efterätt så blir det en glass och några skivor vattenmelon, mums. Hade sett fram emot att vara ledig hela den här helgen men så ringde de från jobbet och frågade om jag inte kunde jobba extra på lördag och dum som jag var så tackade jag ja.

Hettan över staden

Idag harvdet varit så varmt så mina fötter har smält ner i den kokande asfalten, ett jag trodde jag att jag skulle rinna bort, att det enda skulle funnas kvar utav mig skulle vara en pöl med svett! Som tur var så överlevde jag första delen av den här dagen och är nu på objekt nummer 2 för att arbeta och här har de ac och det är riktigt nice! Imorgon är jag ledig och då ska jag gå och klippa mig för det är 4 månader sen sist som jag klippte mig och nu behövs det. Vill dock bara klippa topparna för jag sparat mitt hår så att det ska bli långt.

Röd som en kräfta

Igår var jag och solade med min lillasyster och trots att det inte var längesedan som jag var utomlands så blev jag tokröd. Skönt att man jobbar nu i två dagar och inte kan sola:(. Bara att kämpa på. Jag är ledig i helgen och då är det shopping som gäller. Har tänkt åka till Lager 157 och sedan blir det en sväng nere på staned, det är ju rea nu!

Vad fint väder det blev

Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt. Ska tillbringa dagen ute i solen och bara njuta, det har jag gjort mig förtjänt av. Idag har jag tvättstugan och det är inte det roligaste men jag börjar jobba om några timmar så då får Johan ta över. Just nu ligger han och sover för han ska jobba natt ikväll men när han vaknar så ska jag bjuda honom på lunch på något mysigt ställe.

Sorgligt

Min lillasyster som var gravid fick missfall i söndags och nu ligger hon på sjukhus. Lovet är verkligen inte lätt alla gånger.

Kaffebryggaren

I måndags när jag kom hem på morgonen efter att ha jobbat natt så skulle min älskling sätta på kaffe åt oss till frukost men bryggaren gav ifrån sig en ömklig pust och sedan inget mer! Jag fick panik, inget kaffe!!! Gick och lade mig men kunde inte sova så jag gick upp och klädde på mig och sedan åkte vi till Eskilstuna för att leta efter en ny kaffebryggare. Det tog några timmar att hitta den perfekta och vi var på flera ställen, Elgiganten hade den dåligaste servicen. Vi stod och väntade på utlovad hjälp i 15 minuter men det kom aldrig någon personal så Elgiganten i Folkesta behöver man inte åka till om man ska handla. Nu har vi i alla fall en ny kaffebryggare och jag har druckit mitt morgonkfaffe och ska åka till jobbet.

RSS 2.0