Bebisfjant

Idag har jag och Tommy varit och shoppat loss på Lager 157, eller det var Tommy som shoppade loss, jag köpte bara ett par jeans. Efter shoppingen så åkte vi hem till Karin för Tommy ville träffa hennes bebis. bebisen låg och sov så Karin väckte henne, väck aldrig en sovande baby!!! Thelma babyn var på uselt humör och snuttade frenetiskt på sin napp och gav ifrån sig ömsom ynkliga vrål och ömsom galna skrik. Inget lyckat besök men hon är väl kanske på bra humör någon annan dag?

Jag är så taggad nu.

Nu är det lite mindre än nio timmar kvar tills jag slutar jobba och sedan är ledig i tre dagar på raken! Det kommer att bli så jäkla skönt. Imorgon kör jag igång med min fasta och igår började jag äta mindre mat så att det inte blir en chock för min kropp när jag imorgon bara ska dricka juicer och vatten. Anledningen till att jag vill fasta är att min kropp behöver en nystart och även om det kommer att bli tungt att bara dricka juicer och ört teer tre dagar så kommer jag nog att må super efteråt. Min älskling sa att han skulle titta förbi mig på jobbet idag och jag hoppas att han gör det. Vi hat verkligen gått om varandra hemm den här veckan för han har jobbat natt och jag har jobbat dag.

Jag kämpar på

Har nu snart jobbar 7 dagar i rad och efter mitt 12 timmarspass imorgon så är jag ledig hela helgen och det ska bli så skönt. Jag har bestämt att fasta i helgen och det blir bra för om jag blir trött så kan jag vila mig hemma. Det blir en liten tur till Lager 157 i helgen för jag vill hitta ett par nya jeans. Lillebror ska också med så jag hoppas att han hittar något han med.

Ser fram emot helgen

Nu är det måndag och en ny vecka är på ingång. Jag längtar redan till helgen för jag är ledig fredag-söndag och det är välbehövlig vila som jag har att se fram emot. Nu har jag snart jobbat 7 dagar i sträck och det känns kan jag säga. Egentligen så skulle jag ha varig ledig idag och även imorgon men det är folk som är sjuka så det är bara att ställa upp och hoppa in och jobba men om jag ser det positivt så blir det ju mera pengar i min ficka! Nu har jag och Johan levt utan vårar internet i 1,5 månader och tele2 kan fortfarande inte säga när internet ska fungera men trots det så dimper det ner en räkning från dem varje månad, så roligt att betala för något man inte har.

En McFeast & company

Fredagsmys med mig själv hemma och det känns sådär. Är så hungrig nu och funderar på vad jag ska äta för mat när jag kommer hem. Har inte lust att äta gröt ikväll, får se om det blir en tur till McDonalds. Igår flyttade vi om hemma och det blev så mycket bättre än hur vi hade det förut och jag trivs verkligen jättebra hemma. Ska hem och mysa i soffan med tända ljus!

Hungrig

Funderar på om jag ska äta lunch nu eller om jag ska vänta tills klockan blir halv två eftersom jag jobbar idag och inte slutat jobba förräns klockan 22.00 ikväll sår nog det sistnämna det bästa alternativet, har bara en matlåda med mig och när jag kommer hem blir det en tallrik gröt. Äntligen fredag idag tycker många men för mig blir det bara jobb den här helgen och det är inte så roligt men nästa helg då är jag ledig! Hade tänkt vara duktig och köra igång med min fasta nästa helg, hoppas på ett rejält resultat!

Mina lampfötter

Var och hämtade ut lampfötterna idag och de är verkligen supersnygga och riktigt billiga, hade en sådan tur som hittade dem på rean. Nu fattas bara lampskärmar som jag ska köpa idag eller imorgon. Det beror på när min shoppingkomps har lust att följa med som smakråd. Johan jobbar så han kan inte. Den här veckan kommer vi inte att träffas mycket för när han jobbar är jag ledig och när jag jobbar är han ledig, trist men så är det ibland. Det är verkligen fint väder ute idag och jag har varit ute på en promenad. Nu är jag hemma och ska dricka en kopp kaffe samtidigt som jag ska städa lite hemma.

Vad ska jag äta till middag?

I vanliga fall när jag kommer hem från jobbet så är min fina älskling hemma och har lagat mat men ikväll jobbar han så nu måste jag hitta på något själv. Min lunch idag bestod av en banan och en Brämhults apelsin och jordgubbsjuice, gott men inte så mättande. Funderar på jag ska synda och äta McDonalds eller om jag ska vara duktig och äta en tallrik havregrynsgröt, får se vilken som vinner. Den goda eller den dåliga maten!

Rolig dag imorgon

Idag var min älskling och hämtade ut mitt paket från bodystore och imorgon ska jag köra igång med fastan eller om jag gör det över helgen, har inte riktigt bestämt mig än. Sedan har mina lampfötter kommit och de ska jag åka och hämta ut imorgon och på torsdag ska vi åka och köpa skärmar till dem. Har 2 timmar och en kvart kvar på jobbet tills jag slutat så nu ska jag köra på.

Mitt tusende inlägg!

Nu har jag skrivit tusen inlägg i den här bloggen och det är ganska så coolt! Har tänkt att starta en inredningsblogg men har ännu inte tagit tag i det. Har så mycket annat som måste göras. Idag är jag på jobbet och det är ett 12 timmarspass som ska avklaras och sedan är jag ledig i två dagar. Förra veckan beställde jag två nya lampfötter från en inredningsbutik på nätet och vilket fynd jag gjorde. Lampfötterna hade kostat 479 kr styck och det var rea så jag fick dem till 50% rabatt! Ska bara hitta ett par snygga lampskärmar att matcha dem med. Igår fick jag min lönespec och det var riktigt trevlig läs ing! Det lönade sig att jobba på nyårsafton, trots att jag hellre hade velat vara med min familj.

På onsdag kör jag igång

På onsdag startar min tre dagars fasta och jag hoppas att det kommer att gå bra och att jag kommer att må bra framför allt. Vill gå ner i vikt och behöver gå ner i vikt så att jag kommer i min nya skitsnygga jeans från Zara. Var i Stockholm för några veckor sedan och hittade ett par jeans som var på rea och när jag skulle prova dem så vardet en jättelång kö till provhytten så jag köpte jeansen utan att prova dem för de var i min storlek men när jag kom hem var de alldelles för små så nu jävlar. Idag har jag jobbat och ska jobba imorgon med men är ledig onsdag och torsdag och sedan jobbar jag hela helgen. Ser fram emot nästa helg dä jag är ledig hela helgen och då ska jag planera in något roligt.

Fasta

Beställde ett paket med tre dagars fasta från bodystore så när det kommer ska jag fasta i tre dagar och efter det ska jag börja med GI. Har bestämt mig för att gå ner i vikt och bli mera hälsosammare för som det är nu så mår jag inte bra och jag tror att det har med min kost att göra. Idag skiner solen ute och det är så jäkla skönt! Känner verkligen hur jag blir piggare, hade jag varit ledig idag så hde jag tagit en långpromenad men nu är jag på jobbet så istället så ska jag ställa mig i solen och bara njuta utav den!

Och då var jag förkyld

Min gubbe har gått hemma och hostat och nyst i hela förra veckan och nu har det övergått i hosta. Jag trodde att jag skulle klara mig från att bli smittad då jag inte haft några symtom men så smällde det till i måndagsnatt och nu är jag snuvig och har ont i halsen men det går att jobba så det ska jag vara glad över. Är ledig hela den här helgen med och det känns så lyxigt. På lördag har jag tänkt åka iväg och leta efter en lampa att ha i köket, blir nog en svä h till Åsby trädgård skulle jag tro. Idag när jag kommer hem frön jobbet blir det middag och sedan ska jag ha myskväll för mig själv eftersom Johan ska iväg och skruva med sin motorcykel men det gör inget för jag känner att jag behöver lite egen tid.

Trist eller bara mysigt

Idag har jag en lugn dag hemma. Har tvättstugan och det finns bara en tvättmaskin där så jag kommer nog att få hålla på hela dagen men det känns som att det inte gör något för det vräker ner snö ute. Om några timmar så ska jag pulsa iväg till affären och handla lite ingredienser till middagen som jag ska laga.

Bästa dagen på länge

Trots att både Johan och jag inte mådde så bra igår så hade vi en toppendag. Vi låg hemma och kollade på film hela dagen i soffan inbäddade i varsin filt och bara mös tillsammans. Eftersom Johan hade ont i halsen så lindrade vi hans halsont med lite Ben & Jerrys glass. Idag är det jobb som gäller för oss båda två. Jag jobbar dag och han jobbar natt så vi ses inte igen förräns på lördag morgon. Ikväll ade jag tänkt åka hem till min mamma och äta hemmagjorda hammburgare.

Sjukstuga hemma

Johan är sjuk och jag mår illa. Ute är det snöstorm så vi blir inne hela dagen. Lite jobbigt bara att Johan eller alla killar blir så krävande så fort de blir sjuka så det blir jag som får passa upp på Johan idag. Nu ligger vi i soffan och tittar på film, en som han valt såklart.

Så jag mår

Har inte mått så bra den senaste tiden och det tråkiga är att jag heller inte haft tid att vila upp mig heller. Idag när jag kommer hem från jobbet så ska jag gå en sväng på stan och leta efter lite inredningsprylar. Behöver nya blommor till köket bland annat. Min kväll ska jag ägna åt att pyssla och dona hemma. Hade tänkt att städa bort julen idag och börja koncentrera mig på våren!

Tillbringar nyårsafton på akuten

Så mysig nyårsafton jag har haft det, jobbar från 22.00-06.00 och firade in tolvslaget med att sitta i receptionen på akuten och skåla i pommac med personalen som jobbade, kändes inte kul. Nästa år har Johan lovat att det inte blir något krogjobb och jag ska också vara ledig för det här suger verklligen. Nu är klockan 04.48 och jag har en timme och tolv minuter kvar tills jag slutar och får åka hem. Senare under dagen idag så kommer mamma och hälsar på och det ska bli väldigt trevligt!

RSS 2.0