Hem och skruva

Imorse åt vi frukost på ett litet mysigt konditori och sedan bar det av till Ikea för att hämta en beskrivning på hur man sätter ihop sängen som vi köpte igår och sedan åkte vi till Toyota och kollade en sak med min bil. Nu har vi varit i gamla lägenheten och hämtat lite saker och ska hem till nya och städa och dona.

Blåmärken över hela benen

Mina ben är fulla av stora mörka blåmärken och det ser ut som att jag blivit misshandlad, ser riktigt otäckt ut men allt är från igår när vi flyttade och det konstiga är att jag inte vet hur jag gjorde illa mig. Dricker kaffe nu medans det borras för fullt här hemma av några installatörer. Ska göra mig iordning sen och gå ut.

Äntligen

Nu har vi flyttat klart och det är bara smågrejer kvar i gamla lägenheten. Jag har nyss duschat bort all dagens svett och håller på att packa upp köksgrejer i köket. Ska fixa och dona en stund till och sedan blir det soffhäng med älsklingen.

Nu är vi snart klara!!

Nu är vi på väg för att hämta tredje och sista lasset och det ska bli så skönt. Lass nummer två med våran nyinköpta säng tog all musten ur oss och nu vill vi bara bli klara och sitta och vila en stund och äta middag. Min fina älskling är helt slut och det förstår jag för han var på kryssning med sitt jobb i lördags och kom hem på söndagen.

Nu flyttar vi

Vi är på Ikea och köper en nu säng. Vi har redan varit och lastat av ett lass med saker i vårar nya hem Och ni ska vi hämta lass nummer två. Ser fram emot att bli färdiga för allt bärande har tagit musten ur mig. Är så glad över den hjälp som man får från de människor som jac hjälpt att flytta.

I flyttartagen

Vi är mitt uppe i en flytt och jag har jobbat hela tiden. Igår efter jobbet så packade jag bilen och sedan åkte jag til nya hemmet och fixade och packade upp. Idag jobbar jag till 18 och sedan blir det en tur till nya hemmet igen och efter det ska jag hem och packa ännu mer. Det kommer art bli tuffa dagar men värst kommer måndagen bli då vi ska flytta alla tunga möbler. Nu ska jag dricka kaffe och sedan ska jag packa.

Träningsvärk

Jag har fruktansvärd träningsvärk efter att vi flyttade förrådet igår och kan knappt lyfta mina armar idag. Det värsta är att jag jobbar ett tolvtimmarspass idag och kan knappt lyfta mina armar, hoppas att det blir en lugn dag idag! På måndag så ska vi flytta rubbet och jag hoppas att det går smidigt! Nu ska jag ta en smärtstillande och sedan ska jag jobba lite.

Helt slut

Vi tömde nästan hela förådet idag och nu har jag sådan träningsvärk i armarna och jag är helt slut. Vi eller rättare sagt jag har tvättstugan idag och det blir 4 maskiner som ska tvättas och sedan ska jag diska. Johan ska laga mat när han kommer hem, nu är han och lämnar tillbaka släpkärran. På torsdag i nästa vecka då ska vi flytta in där och det ser jag fram emot.

Börjar med flytten idag

Igår fick vi nyckeln till vårar nya hem och idag så börjar vi flytta över saker. Planen är att vi ska ha flyttat in till nästa vecka och det kommer bli bra. Är ledig hela nästa vecka så vi har gitt om tid att komma iordning. Nu ska vi äta frukost och sen ska vi börja flytta!!

Hoppas hoppas

Idag hoppas jag att vi kan hämta ut nyckeln till vårar nya hem så vi kan börja flytta över saker. Det ska verkligen bli skönt att flytta tillbaka till staden där jag växte upp och nya hemmet är så mysigt! På söndag är det första advent och det är dags att ta upp adventsljusstakarna.

Ett youtube klipp

Sitter och har lite rast nu och såg ett klipp på youtube där 4-5 män börjar med att sjunga happy birtday och sedan matat de varandra med tårta. Det hela urartar och de börjar smeta in varandras ansikten med tårta och springer sen runt och skriker. Undrat varför man lägger upp något sådant på youtube? Underligt.. Mycket underligt!

En ny dag

Jag vaknade upp imorse och kände mig så lycklig. Hade en riktigt trevlig kväll igår när jag kom hem från jobbet. Min fina gubbe hade lagat mat och det var en gryta med fläskfilé och det var så gott, sedan tittade bi på en film innan vi gick och la oss. Känner att jag ht haft en sådan tur som hittat honom!! Idag ska jag jobba ännu ett tolvtimmars pass och sedan är jag ledig i två dagar och efter det så jobbar jag hela helgen. Vill få mitt jobbschema för december och se vilka dagar jag är ledig så vi kan planera in våran flytt.

Vad bra jag har det

Min fina gubbe ringde och frågade när jag kommer hem för han ska ha maten framdukad på bordet tills jag kommer hem. Älskar honom så mycket min fina snutt!

Vilken dag

Är så trött nu och förut hade jag en sådan hemsk huvudvärk men efter at ha tagit en huvudvärkstablett så är den borta. Nu vill jag bara åka hem. Är så trött på människor så det är inte sant. På onsdag kanske vi får nyckeln till nya hemmet och då ska vi ta en tur till Ikea och köpa en ny dubbelsäng, kommer att bli en vit Hemnes! Det ska bli så skönt att flytta från Strömsholm och bo där jag alltid bott. Hoppas att jag är ledig hela nästa helg så att vi kan ta itu med flytten då!

Nu snöar det

Måndag och jag är på jobbet och har fullt upp. Jobbar idag och imorgon och sedan på onsdag och torsdag är jag ledig och då ska vi åka och hämta nyckeln till vårar nya hem och det ser jag fram emot. Johan är ledig hela den här veckan så han har tid att packa och börja flytta över grejer.

Läste något sorgligt

Satt och läste en tjejs blogg när jag var på jobbet och den var skriven på ett humoristiskt sett men det var ändå sorgligt. Tjejen som skrev bloggen bodde i radhus med sin sambo och deras två barn och en hund. Hon skrev att hon jobbade heltid och när hon kom hem från jobbet var det hon som alltid lagade kvällsmat och tog hand om barnen och när hon var ledig så tvättade och städade hon medan hennes Karl som bara arbetade deltid satt framför datorn när han var ledig och sedan avslutade hon med att skriva att trots att det var hon som alltid jobbade mest och gjorde allt hemma så var det ändå hennes man som inte orkade ha sex. Jag tyckte det lät så sorgligt, ska komma på vad hennes blogg hette och läsa mer.

Jag förstår inte hur jag orkar.

Jobbet tar upp all min tid och energi känns det som och det jag längtat efter nu är att få vara ledig och vila, trots att jag varit ledig i två dagar nu så känner jag att jag behöver mer tid. Får mitt schema för december i nästa vecka och jag hoppas det finns lediga dagar där. Idag jobbar jag i Strängnäs i fem timmar och sedan ska jag hem och umgås med min älskling och det ser jag fram emot.

Julmarknad

Idag var vi på en julmarknad men den var inte så stor så det blev ett kort besök men jag hittade en fin lykta och sedan lite prydnader till min adventsljusstake som jag ska göra. Imorgon måste jag gå upp tidigt och åka och jobba men det är bara fem timmar imorgon så det går fort. När jag kommer hem blir det en mysdag tillsammans med min älskling.

Så underbart

Nu är jag helt ledig i två dagar och jag ska utnyttja dem till att vila up mig ordentligt. Imorgon ska jag och Johan hitta på något roligt tillsammans och det ser jag fram emot för vi har gått om varandra i tre dagar nu och jag har saknat honom. Idag ska jag ta en tur till Västerås för att kolla min bil och sedan ikväll så åker jag till Eskilstuna för att hälsa på mamma och mina bröder.

Undrar vad det är för fel

Jag har mått riktigt dåligt under de här två senaste veckorna och jag vet inte vad det beror på. Har mått lite illa på morgnarna och sedan jämnt mig matt och slö under dagen med huvudvärk och nu under tre dagars tid har jag haft en fruktansvärd huvudvärk, vad beror det på? Undrar om det är mitt blodtryck som är högt igen eller om jag bara är allmännt stressad, trött? Jag vet att imorgon ska jag vila upp mig och bara göra saker som jag tycker är roliga!

Inget kaffe

Det är så hemskt, kaffemaskinen på jobbet är trasig och nu väntat ety 12 timmar långt arbetspass utan kaffe! Hur ska jag klara mig? Har 8,5 timmar kvar på mitt arbetspass och sedan får jag åka hem och brygga mig en kopp svart guld! Pratade med min lillasyster igår och hon sa en rolig sal om att min Johan vill att jag ska se ut som ett svullet marsvin och det lät så kul. Det hela började med att jag berättade för min syster att Johan lagt köpt en chokladkaka som jag gillar och lagt fram den när jag kom hem från jobbet, en snäll gest/ Skrev igår att jag skulle vara ledig hela helgen men idag ringde de och kollade om jag inte kunde jobba på söndagen och det tackade jag ja till. Kan behöva få in extra pengar eftersom det snart är jul och så flyttar vi i december.

Kan det verkligen vara sant?

Är ledig hela helgen från fredag till söndag och det ska bli så skönt, inte heller något croupierjobb blir det! Kanske till och med så ska jag ut, skulle verkligen vara jätteroligt. Har inte varit så här glad på länge. Nu har nedräkningen börjat tills vi får nyckeln till vårar nya hem och det är bara 12 dagar kvar! I helgen ska jag börja rensa ut gamla kläder och sedan köpa flyttkartonger och börja packa lite småsaker. Planen är att vi ska flytta helgen första advent (då tar vi de stora sakerna).

Vad blir det till middag?

Sitter och lurar på vad jag ska äta till middag idag men har inga som helst idéer så jag tror nog att det blir en smörgås och en kopp te, eller finns det någon som åtar sig att laga en god och näringsriktig måltid åt mig??

Bögporr?

Johan och jag har börjat titta på en serie som ska handla om fyra brittiska spioner men det är väldigt mycket inslag av sex i serien och det är främst mellan män, kanske inte vad vi hade tänkt oss men det funkar det med...eller nått. Vi har varit lediga idag och bara tagit det lugnt och det har verkligen varit skönt. Imorgon ska vi ta en tur till lilla staden och äta lunch på något mycigt ställe sedan blir det lite shopping, ser fram emot imorgon!

RSS 2.0