LÖN!!!

Fick lön idag och det blir lite skillnad i plånboken när man har två jobb. Är trött ikväll men ska vara uppe en stund och se på tv, imorgon ska jag till mitt gamla jobb och städa på mitt skrivbord. Jag ska ta en paus från det jobbet och satsa på mitt nya och hoppas att jag kommer få fast anställning på det nya jobbet så jag inte behöver gå tillbaka till mitt gamla.

Imorgon blir en riktigt lång dag.Ska till mitt gamla jobb och sedan till det nya och där slutar jag klockan 19,00 och sedan ska jag hem och vila en stund för att vid 21,30 åka och jobba som croupier. Kommer att bli en väldigt lång fredag och för att orka kommer jag att behöva en massa kaffe.

Nu ska jag titta på tvn en stund, sedan duscha och sen så ska jag sova.

Vill ha snö!

Nu på söndag är det första a´dvent och jag ska be Johan bära in julsakerna idag från förrädet så jag kan titta vad jag har och vad som behöver köpas. Ser verkligen fram emot att få pynta inför advent nu på söndag och det kommer att bli så mysigt med julstjärnor och ljusstakar!

Ska Jobba ett långt pass idag och imorgon på jobbet och nästa vecka så jobbar jag långa pass på måndag, tisdag och onsdag och jag ska bara ta det lugnt i helgen och vila upp mig inför det som komma skall.

Idag ska min bil besiktas och jag hoppas att det kommer att gå bra!

Jag överldevde!

I slutet på mitt jobbpass igår så ringde min chef och frågade om jag ville jobba från 10,00-19,00 resten av veckan och jag sa jag så nu blir det nio timmars pass men det klarar jag. I helgen ska jag jobba både fredag och lördag som croupier och det ser jag faktiskt fram emot så jag får lite extra pengar till jul!

Måste snart åka för jag ska stanna till på polisstationen innan jobbet för ett förhör för en visds Ruth Svensson och en viss Petter Niklasson har blivit polisanmälda men det kommer att gå bra eftersom de inte har gjort något fel utan gjorde bara sitt jobb.

Ska jobba ett 12 timmarspass idag

Börjar klockan sju nu på morgonen och slutar klockan sju på kvällen. Kommer att vara helt mör i hela kroppen efter den här dagen men jag hoppas samtidigt att det kommer att bli roligt.

Johan jobbade inatt så jag fick sova utan honom, han slutar nu vid sju på morgonen och han sa att om han kände sig tillräckligt pigg så skulle han komma förbi och säga hej och pussa mig.  Har saknat att inte sova bredvid honom och höra honom snusa. Men inatt så är han hemma!

Ikväll om jag inte är alltför trött så ska jag baka knäck och det kommer att bli got. Hittade ett konstigt recept på nätet på knäck där man skulle använda bakpulver och ströbröd i knäcken, lät äckligt!

Lugn lördagkväll

Jag mådde inte så bra imorse men åkte och jobbade ändå och det kändes som en riktigt låång dag men nu är jag hemma och ska ta det lugnt och bara slappa. Mamma och mina bröder är här och tittar på en film som heter license to wed som jag redan sett men den går att se igen.

Ibland har man tur!

Igår jobbade jag som vakt och en av butikerna var Clas Ohlsson och när jag gick runt där inne och hade nada att göra så såg jag att de reade bort en locktång från OBH Nordica och den var nedsatt till halvapriset, jag lade undan den och idag skla jag kila upp och köpa den (hade inga pengar med mig igår).

Ska jobba vakt idag med men känner mig helt död, igår jobbade jag ett tio timmars pass och det tar på krafterna, på tisdag ska jag jobba ett 12 timmars pass så jag får se hur jag mår på onsdagen.

Igår när jag kom hem från jobbet så låg jag i badet i en och en halvtimme och njöt av det varma vattnet som mjukade upp min trötta kropp och sedan kröp jag ner i sängen och tittade på sällskapsresan. Älskar Stig Helmer!

Snart helg!!!

Ska bli skönt med helg ser fram emot lördagkvällen och sedan söndagen. Nästa helg är det första advent och då ska jag ta fram adventljustakar och kanske till och med hänga upp julgardiner? Får se vad jag hinner göra.

Försov mig imorse och nu har jag ingen brådska att åka till jobbet, ska dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro först och sedan är det dags att åka. Hoppas att den här dagen går fort. Ikväll ska jag och Johan äta middag ihop och sedan ska han jobba vakt och jag ska hem och titta på Poirot.

Nu är mitt kaffe uppdrucket så jag måste väl tänka på att åka till jobbet.

Lillördag.

Det var väldigt mycket folk på systembolaget idag och anledningen var att det är onsdag och det är så kallad "lillördag" då ska folk köpa på sig alkohol och sedan är det fest. Själv sitter jag hemma i min stora rosa morgonrock och är trött, älsklingen och jag ska snart sova för han börjar tidigt imorgon bitti.

Imorgon ska vi gå ut och äta middag innan han åker och jobbar vakt och det ser jag fram emot, mysigt att umgås bara vi två.

Nu ska jag titta lite på efterlyst och sedan ska vi sova.

Tidig morgon

Igår när jag körde hem från jobbet så upptäckte jag att jag glömt parkeringskortet i bilen så nu måste jag åka tillbaka till jobbet med det så min kollega kan parkera men först ska jag in till kontoret och prata med min chef och kolla om schemat är klart för december.

Johan och jag ska äta middag ihop tillsammans ikväll innan han ska iväg och jobba som vakt och det ska bli mysigt, måste bara hitta något bra ställe att äta på först.

Vi måste flytta

Nu har både jag och Johan fått jobb i en annan stad och det känns som att det smartaste vi kan göra är att flytta men jag vill inte göra det för jag trivs så bra här. Men det funkar inte att vi pendlar 2 timmar varje dag till jobbet. Nu sitter jag i alla fall och tittar om det finns några intressanta lägenheter eller hus.

Då var helgen snart slut

Den här helgen har bara svischat förbi och det känns tråkigt. Nästa vecka ska jag ta ansvar på jobbet och det kommer att bli tufft att jobba 2 tio timmars pass helt ensam och behöva fatta beslut helt själv, tänk om jag gör fel?

I fredags hade Johan och jag myskväll när vi var lediga. Vi åt god mat och kollade på en film och sedan vid tio så somnade vi i soffan! På lördagen kom min syster och hennes karl över med sin bebis som var på ett ypperligt humör över och fikade och mamma och alla småbröderna var också här och fikade och sedan åkte Johan och jag och jobbade vakt.

Idag ska kanske min lillebror komma över och fika om han hade tid och det hoppas jag att han har! Annars har Johan och jag bara varit hemma och tagit det lugnt (Johan har tagit det lugnt, jag har dammsugit och torkat golven).

Nu väntar jag på att min älskling ska bli klar med maten och sedan ska jag titta på Desperet Housewifes.

Mysig kväll igår

Först jobbade jag en heldag på jobbet och det var en tung dag och på kvällen mötte jag upp min fina älskling och vi gick till en resteurang och åt middag ihop, det var så mysigt med levande ljus på borden och vi höll varandra i handen. Sedan när jag var tvungen att åka hem så följde älsklingen med mig till bilen och sedan gick han och jobbade vakt.

Är så lycklig med min underbara kille och det kommer att bli ännu bättre! Vi har börjat prata lite smått om att det kanske är dags att vi förlovar oss men det är ingen brådska med det och skulle vi göra det så skulle det bli i nästa år.

Idag blir det jobb hela dagen, slutar klockan sju ikväll så det blir ännu en lång dag för mig. Idag ska jag hämta ut en ring som jag fick i födelsedagspresent av Johan och jag hoppas att den kommer att sitta bra.

Vilken härlig dag

Idag börjar jag jobba vid halv sju och ska sitta brandvakt i 3,5 timmar. Det innebär att man sitter i ett rum och väntar på att det ska börja brinna, känns inte så lockande men men.

Ska äta middag med Johan på stan idag efter jobbet och det kommer att bli mysigt och sedan ska han åka iväg och jobba vakt och jag ska hem och sova. Har börjat känna mig lite utarbetad men imorgon blir det sovmorgon och det ska verkligen bli skönt.

Nu måste jag åka till jobbet.

En lång dags slit.

Är så trött och det var så skönt att komma hem. Nu sitter jag här vid datorn och väntar på att Johan ska bli klar med middagen. Det blir lax och potatis och sedan någon röra som han har geggat ihop.

Kvällen efter middagen ska jag tillbringa framför tvn med att se på Anne Franks sista dagar eller vad nu filmen heter. Vi köpte tre filmer för 99 kronor när vi var på Willys och handlade i söndags.

Nu är det dags för middag och det ska bli så gott.

Det här är en hemsk vecka

Det är tisdag morgon och jag är så trött men ska snart åka på möte på jobbet och sedan blir det jobb. Hela dagen, är inte hemma förräns vid sju ikväll.

Jág har i alla fall något att se fram emot på fredag för då är både Johan och jag lediga och då ska vi hitta på något roligt tillsammans. Middag och bio verkar det bli.

Farsdag igår.

Vi var hemma hos min pappa och hälsade på och vi gav honom en bukett med rosor och en trisslott men han vann inget, trist. Min lillasyster kom över och jag tog med hennes bebis så att hon skulle få klappa katterna men katterna ville inte bli klappade av bebisen, de var bara Mikey som var framme och nosade på bebisen och sen fick det vara nog tyckte han.

När min älskling och jag kom hem igår så lagade vi mat och sedan kollade vi på film ihop. Söndagar är den bästa dagen på hela veckan tycker jag.

Idag blir det en lång dag igen, kommer inte vara hemma förräns vid klockan sju ikväll. Längtar redan till i helgen då jag är ledig på dagarna och då ska jag verkligen bara ta det lugnt. Kanske storstäda lite hemma? Snart är det dags att ta fram adventljusstakarna och det ser jag fram emot när man får börja julpynta!

Målat naglarna

HAr nyss målat naglarna och det blev riktigt snyggt, nu är de vinröda! Ska jobba som croupier ikväll och då kan det vara bra att ha trevliga tassar när man lägger ut korten.

Åka och jobba igen.

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet igen och det känns sådär men vad ska man göra, pengar är det man får ha siktet inställt på och vem vet det kanske händer något roligt på jobbet idag?

När jag kommer hem så hoppas jag att min älskling ska ha lagat middag och sedan ska jag mysa med honom framför en bra film och sedan jobb igen för oss båda. Imorgon är det söndag och då är vi lediga! Det ska bli så skönt att vara hemma och ta det lugnt tillsammans.

Ska packa ner lite lunch nu och sedan måste jag åka till jobbet.

Bara en massa jobb

Har jobbat från 08,00-19,00 idag och det känns i kroppen när man kommer hem. Jag är helt slut och vill bara krypa ner i sängen och sova för imorgon jobbar jag igen och börjar klockan 10,00.

Min fina Johan hade städat och gjort det fint hemma och det var såp skönt att komma hem och tända alla våra små lampor och bara njuta av att vara hemma och vara ledig, det enda som saknades var min fina älskling. Är så otroligt kär i honom och är så lycklig att jag träffade honom och fick honom till min sambo, världens lyckligaste!!!

Nu ska jag ta en dusch och sedan äta en smörgås och sedan blir det poirot och sedan sova. Ska kolla på senaste Poirot dvdn som jag köpte i måndags.

Mys med sambon

Ikväll har jag myst med min fina sambo och det har varit eftersaknat. Vi åt en god middag ihop och drack ett glas rött vin och sedan kollade vi på nya Johan Falk filmen. Nu ska jag vi snart krypa ner i sängen och sova för imorgon blir det en lång dag för mig med mycket jobb.

Längtar tills på söndag då jag är helt ledig och bara ska ta det lugnt!

Mörkt ute

Det blir allt mörkare ute och jag längtar tills det vänder och det blir ljusare ute. Är inte så förtjust i vintern utan är mer en vår och sommartjej men bästa månaden på vintern är december då man börjar pynta hemma med adventsljusstakar och byter ut sina gardiner mot julgardiner.

I år har jag tänkt att vi ska ha en riktig julgran och det kommer att bli så mysigt! Längtar till jul nu, få vara hemma och mysa med min stora familj, det är verkligen något att se fram emot.

Idag är det sista dagen på kursen och det ska bli skönt, är helt slut och igår gick jag och lade mig klockan åtta. Det blir mycket jobb i helgen utom på söndag så jag har något att se fram emot, en hel dags vila!

Nu måste jag börja göra mig iordning så jag hinner i tid till kursen.

Snöade ute idag

Idag snöade det. Lätta och mjuka snöflingor och det ger en hopp om att det lyser upp lite nu när vi är inne i den här mörka årstiden. Kom på att det kan vara bra att sätta på vinterdäck på bilen. Ska kolla vad jag har för storlek på däcken och sedan köpa däck, känns som att det kommer att bli en dyr historia.

På kurs

Jag är helt utmattad och skulle behöva semester men att kunna ha det är något som jag bara får drömma om. Ska vara på kurs i Eskilstuna fram tills på torsdag och efter det så jobbar jag från åtta till sju på fredagen och sedan hem och vila och på lördagen jobbar jag från 10,00 - 15,00 och sedan hem och vila och sedan jobba 22,00 - 02,30. På söndagen är jag ialla fall ledig och då ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.

Igår var jag och klippte mig och det var längesedan som jag gjorde det så det kändes skönt. Tror att jag ska färga tillbaka mitt hår till blont nästa månad eller så får det bli ljusbrunt med blonda slingor, ska fundera på saken.

Hoppas att den här dagen går fort så jag kan åka hem och sova för jag är verkligen jättetrött. Ikväll när jag kommer hem ska jag ta ett långt bad och sedan ska jag ligga och läsa en bok som handlar om Sveriges kungar, mycket intressant.

Vinter

Nu känns det verkligen att det är vinter för jag är så trött och vet inte vad jag ska ta mig till. Vill bara ligga och sova men detr funkar ju inte så eftersom jag måste jobba och imorgon är dert fortbildning så jag får fortsätta att jobba som ordningsvakt.

Johan är och jobbar idag och jag har lovat att laga middag. Det blir hans favoriträtt så jag ska börja med middagen nu.

RSS 2.0