Nyårsafton

Härligt imorgon är det ett helt nytt år men för mig så kommer den här dagen innan det nya året slår in att vara lång.

Måste börja min dag med att gå ut i 20 graders minuskyla och försöka starta min sambos bil och sedan åka och tanka. Väl framme på jobbet så måste jag ställa mig i ett garage en bit från jobbet, bilen måste stå i ett varmgarage annars vill den inte starta (diesel). Sedan ska jag jobba i fem timmar och det kommer att vara helt hysteriskt med folk! Efter jobbet måste jag åka och handla och sedan hem och laga mat, duscha och göra mig iordning.

Men det positiva är att jag kommer att fira det nya året tillsammans med min familj!

Lång dag idag

Idag blir det en lång dag för mig. Börjar jobba vid tio och sedan när jag slutar så ska jag och Johan gå och äta en bit mat och sedan ska jag åka och handla mat inför nyårsafton och sedan ska jag hem och då är nog klockan något på 22,00 och laga mat åt oss tills imorgon för vi jobbar på nyårsafton båda två och sedan diska lite. Johan kan tyvärr inte hjälpa mig för han jobbar 07,12-02,30 så det blir jag som får fixa allt hemma.

Igår var min pappa och hans familj och åt mat hos oss och det var Johan som hade lagat maten för jag var på jobbet. Det blev potatismos och köttfärsbiffar med franska örter, så gott.

Idag är det 17 minus ute och jag vill inte gå ut, fy fan vad kallt det är. Är det någon mer än jag som längtar till sommaren?

Har kommit på vad jag ska ha på mig på nyårsafton och det blir kjol och en blus, får se om jag kommer i kjolen för jag har blivit lite tjockare av all julmaten och tack alla ni som gav oss paradis askar i julklapp!!! Tack!!

Så tomt

En av världens bästa bloggar har försvunnit och vad ska man hitta på att läsa nu till kaffet på morgnarna? Allt bara för att en massa människor skriver elaka kommentarer till tjejen som skriver bloggen. Jättebra ni miffon som inte har något bättre för er än att trycka ner någon via internet och inte vågar säga rent ut vad ni tycker.

Hoppas i alla fall att Thelmasmamma startar en ny blogg snart!

Jobbarvecka

Den här veckan blir det mycket jobb för min del men jag ska väl inte klaga för det finns de som inte har något jobb. Ska iväg och sitta brandvakt nu, jättekul!

Lite ensamt hemma

Min älskling är på jobbet och det känns tomt när han inte är hemma. Har hunnit med att städa så nu ska jag hem till min mamma en sväng och dricka kaffe och sedan ska jag hanlda lite saker som behövs till kvällsmaten.

Imorgon ska jag jobba och det ser jag inte fram emot men det är sådant som måste göras, ska bli skönt när nästa vecka är förbi och det är nytt år som för med sig nya möjligheter. Har kommit på vad jag ska göra på nyårsafton nu och det kommer att bli kul!


Promenad

Det är verkligen vinter ute nu. Det är så mycket snö ute och ångrade mig verkligen att jag inte tog mössa på mig när jag var ute och gick för en stund sedan för det blev verkligen kallt om öronen. Det var flera år sedan som vi hade en sådan här vinter med så här mycket snö i Sverige, har faktiskt saknat snöiga vintrar.

Nu håller jag på och städar hemma, dammsuger och torkar golven så jag har allt klart till nästa vecka. Jobbar hela nästa vecka utom fredagen, då blir det en lugn dag som ska spenderas med min älskling.


Ledig idag med!

Igår ägnade jag dagen åt att göra ingenting och det känns som att det blir samma sak idag med, jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Såg att de kör gamla avsnitt av Melrose Place på trean så det ska jag titta på nu och sedan ska jag gå ut och gå en promenad.

Ett evinnerligt tjatandes

Hela tiden får jag frågan om vad jag ska göra på nyårsafton och det är nästan som att folk förväntar sig att man ska svara att man ska på fest eller ska hem till vänner på middag men det jag helst av allt vill svara är att jag ska sitta hemma i mysbyxor med en flaska rödvin och bara ta det lugnt.

Fick nyss ett sms om att jag borde köpa något snyggt att ha på mig på nyårsafton, glöm det. Jag tar något gammalt som jag har i garderoben. Har ännu inte bestämt vad jag ska hitta på men man blir väl som vanligt övertalad att göra något.

Johan ska joba den dagen så jag får väl göra som förra året och krama och pussa mig själv när klockan slår tolv!

Annandagen

Sitter i mitt stökiga hem och känner mig så oerhört nöjd med tillvaron. Hade en jättebra dag tillsammans med min fina familj igår och med min underbara Johan. Synd bara att inte hela familjen kunde vara samlad.

Jag jobbade som croupier igår och medans de som var ute igår och gjorde mig lite rikare ligger hemma och är bakfulla så sitter jag här med fickan full av pengar och ska iväg och spana in rean. Först ska jag äta lunch med min lillebror Tommy som när som helst kommer över och det jag lagar är lite av resterna från middagen igår, hoppas han blir nöjd.

Var uppe tidigt imorse och tvättade och då fanns det ingen nyckel till tvättstugan så det gick inte att låsa dörren så jag tog upp tvätten utan att torka den för man vet aldrig, det kan ju komma in någon som tar ens kläder, det har hänt några bekanta till mig!


Juldagen

Har haft min familj över på mat idag och det var trevligt och sedan fick de som inte fick sina juklappar sina idag. Nu känns det som att julen är över och nu väntar jag bara på att det ska bli nytt år och jag hoppas att nästa år kommer att bli mycket bättre än det här året.

Ska jobba som croupier ikväll så nu ska jag ta ett bad och bara koppla av innan det är dags att göra sig klar att åka och jobba.

Så mycket att hinna med och så lite tid.

Ska hoppa in och jobba några extra timmar på jobbet idag och det gör att jag inte hinner med allt som jag måste göra här hemma. Johan är ledig i två dagar till och jag har lämnat över en stor mängd med saker som måste göras till honom och jag hoppas att han klarar av det jag ber honom om.

Igår köpte vi några av de sista julklapparna men när jag kom hem så kom jag på att jag glömt att köpa något till min lillebror, det är en sak som Johan får fixa. Vi hann också med att köpa julmat eftersom det kommer hit folk på juldagen.

Nu ska jag äta frukost med min älskling och sedan slå in lite julklappar.

Julshopping

Idag ska vi åka och köpa de sista julklapparna och även handla julmat för sen kommer vi inte ha tid att handla eller göra något för vi börjar jobba imorgon och det blir långa pass.

Tänk att det blir en vit jul i år, det har verkligen varit längesedan som vi haft det men nu är den verkligen här och det kommer att bli så mysigt.

Ska dricka lite kaffe nu och surfa på datorn.

Lunch med lillasyster

Idag ska jag träffa min lillasyster och gå på stan med henne och leta julklappar och äta lunch. Ska bli kul att komma iväg och göra något annat än att jobba. Var länge sedan som jag var i Eskilstuna så jag vet inget bra ställe att luncha på men det kanske min syster vet.

Igår somnade jag vid halv tio och var helt slut, väcktes bryskt imorse av snöplogen som körde omkring som en galning i hela kvarteret, det v ar den sovmorgonen!

Nu ska jag rycka mina ögonbryn och skriva lite julkort!

Min fina!

Saknar min fina Johan så mycket och nu är det bara en dag kvar tills han kommer hem och vi kan kramas! Vi har varit tillsammans i ett år men jag är fortfarande lika nyförälskad i honom som den dagen då vi först blev tillsammans.

Imorgon blir det en rolig dag då ska jag åka och köpa julklappar och sedan ska jag till frisören och färga håret! Vill bli blond igen. På kvällen kommer Johan hem och då ska vi ha en myskväll med god mat och en bra film.

Snökaos

Alltid samma visa så fort det kommer smö. Tidningarna skriver att det kommer bli kaos och att man ska se upp, de som är ute och kör bil är livrädda och kör så sakta som det bara går. Hade en som låg i 50km/h på 110 väg! Snälla, kan man inte köra fortare för att det är snö då ska man inte ha körkort!

Jag tycker om att det har kommit snö, det lyser upp ute och det känns mer som jul när det är snö ute.

Idag har jag gjort hemgjord chokladkola och nu står den ute på balkongen för att svalna och stelna, ska ta en smakbit utav den sedan när jag kommer hem från jobbet, idag börjar jag inte jobba förräns vid fyra så jag har hunnit fixa med lite saker här hemma.

Ska på kurs

Fick reda på att jag ska åka på kurs i Stockholm andra veckan i januari. Vill inte men måste. Kursen är på fem dagar så det går nog fort, hoppas jag i alla fall.

Idag har det varit en lång dag så nu ska jag krypa ner i badkaret en timma och bara ta det lugnt och det ska bli så skönt. Det är verkligen tråkigt att vara ensam hemma, saknar min Johan så mycket så det gör ont i hjärtat.

Köpte sötmandel idag så jag får se om jag orkar baka koka knäck.

Sovit som en stock

Jag hade tänkt titta på Poirot igår kväll men när jag lagt mig i sängen och satt på filmen så somnade jag och vaknade två timmar senare av att jag var jättetörstig. Vilket vilt liv jag lever när min älskling inte är hemma.

Måste åka till jobbet nu men imorgon så jobbar jag bara halvdag och det innebär sovmorgon, någon som vill hitta på något? Tyvärr men jag har andra planer, ska tvätta ikväll! Vilken partybrud jag är!

Utan min snutt

Min fina är på utbildning i Stockholm och kommer inte hem förräns om några dagar och jag saknar honom redan trots att han åkte hemifrån imorse. Tiden kommer ändå att gå fort för jag måste jobba och sedan ska jag baka julgodis som jag inte haft tid till.

Har bestämt mig för att det inte blir någon julgran i år eftersom vi inte kommer att vara hemma på julafton. Ska ha något annat istället men vad?

Nu kommer snart min mamma över och vi ska umgås lite och sedan måste jag diska, ta ett bad och äta kvällsmat och sedan sova för imorgon börjar jag tidigt igen och har massor att göra.

Stolt över mig själv

Den senaste tiden har jag jobbat väldigt mycket och inte haft så mycket tid över till annat men jag gör det av en anledning. Det första var att jag ville byta jobb och det har jag gjort och nu jobbar jag mycket för att mitt nya jobb ska gilla mig och få reda på vilken bra anställd jag är så att de ger mig fast jobb, sedan har jag också jobbat mycket extra som vakt eller som croupier för att få in extra pengar som jag sparar och det jag sparar till är så att Johan och jag i framtiden kan lägga handpenning på ett gemmensamt hem.

Idag ska jag jobba fem timmar på vanliga jobbet och sedan blir det fyra timmar som croupier ikväll. Ska bli skönt när den här dagen är över. Imorgon är både jag och Johan lediga och då ska vi ta en tur till Eskilstuna och sälja min skyddsväst till en kille och sedan ska vi hem och gå på julmarknad.

Johan åker till Stockholm nästa vecka för en utbildning och vi träffas inte på några dagar så vi ska också passa på att umgås mycket imorgon och bara vara med varandra.

Nu ska jag väcka min fina älskling som också ska åka och jobba.

Jobba extra

Måste jobba över idag men det gör inte så mycket för Johan jobbar ikväll så jag hade ändå varit ensam hemma. Längtar efter snö nu men det verkar det inte bli något av, tänk om man kunde få ha en vit jul! Det skulle vara riktigt mysigt.

Ett 12,5 timmars pass väntar nu på mig och när jag kommer hem sedan ska jag sova för inatt sov jag inte många timmar.


Fikat med mamma

Min mamma var här en sväng och fikade nu på eftermiddagen och det var trevligt. Nu ska jag gå till affären och handla något till middag. Tror att jag gör det lätt för mig och serverar pasta med någon pastasås.

Min gulleplutt är och mekar med min bil så jag behöver inte ha maten klar än på ett tag. Har lite tid för mig själv så jag ska pyssla med en del saker som jag inte hunnit med tidigare i veckan.

Uppe med tuppen

Börjar tidigt idag och det känns sådär just nu, jag är trött men slutar klockan tolv så det får gå. Jag kanske hinner med lite saker hemma sedan. Städade igår så idag tänkte jag baka lite julgodis. Knäcken som jag gjorde för 2 veckor sedan är redan slut så det är dags att göra en ny sats.

Jag lagade middag till Johan när han kom hem från jobbet igår och han blev så glad. I vanliga fall är det han som brukar laga middag till mig eftersom det är jag som brukar komma hem sent, kul med ombytta roller ibland.

Nu måste jag borsta tändera och sedan åka till jobbet.

Det går trögt med städningen

Har tagit mig hela dagen att städa hemma och nu är det bara lite dammsugning kavr och sedan är jag klar och då är det dags att laga middag till mig och Johan. Eftersom han har jobbat hela dagen så¨tänkte jag laga hans favoriträtt när han kommer hem och det är pressad potatis med färsbiffar och gorgonzolasås.

Ikväll kommer desperete housewifes på tv och det ska jag titta på är så nyfiken på fortsättningen från förra veckan.

Nu måste jag ner i tvättstugan och hämta upp tvätten.

En ledig dag!

Idag är jag helt ledig och ska ägna dagen åt att städa hemma, åka och köpa blommor och sen bara slappa. Resten av veckan jobbar jag som vanligt men det är inga långa pass då och jag kommer hem i skaplig tid.

Igår var vi i Stockholm och shoppade. Jag köpte en fin kofta på Zahra och sedan julpynt i olika affärer. Det var så skönt att umgås med Johan en held dag för vi hinner inte ses så mycket nuförtiden eftersom båda jobbar mer än heltid. Jag ska inte jobba något extra vare sig som vakt eller croupier i december utan ska vila mig när jag inte jobbar på mitt vanliga jobb.

Vi hann också med att hälsa på min lillasyster igår och hennes enormt söta bebis. Karin sattte bebisen i en gunga och där stod hon och hoppade upp och ner och skrattade och tyckte att det var jätteroligt, bebisar är så lättroade.

Efter att ha hälsat på lillasyster så åkte vi hem till min far och hälsade på och hans tant bjöd på mat. Vi stannade inte så länge där för Joah ville hem och förbereda inför morgondagen för han skulle börja jobba tidigt.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag börja med städningen.

Julshopping i Stockholm

Idag ska jag och älsklingen åka till Stockholm och shoppa julklappar och lite annat smått och gott. De jag har kvar att handla till är alla barn, till de vuxna har jag redan köpt julklappar.

Ska bli en riktigt rolig dag och skönt att få umgås med min fina!


Varit och jobbat

Är hemma efter en dag på jobbet och det är skönt, Johan lagar mat och hade köpt julsaker så det första jag såg när jag kom hem var en fin krans på dörren.

Vid halv åtta ska jag iväg igen och jobba vakt på krogen men det ser jag inte fram emot men det är sådant som måste göras.

Längtar till imorgon kväll då älsklingen och jag ska fira våran ettårsdag!

Nästan ledig fredag

Trodde jag skulle få vara ledig hela fredagen och bara kunna vara hemma och ta det lugnt men så blev det inte för jag ska iväg och jobba som croupier men som tur är så stänger stället klockan ett så jag är hemma i en bra tid. Kan vara skönt att få sova några timmar för imorgon ska jag iväg och jobba vakt och sedan hem och vila i en timma och sedan iväg igen, kul helg men måndag och tisdag är jag helt ledig!

Ledig fredag!

Har varit ledig idag och det har varit skönt, ska jobba på lördag och söndag och sedan är jag ledig måndag och tisdag och på onsdagen så jobbar jag bara halvdag, kommer vara skönt med ledig tid så jag hinner ikapp allt som ska göras hemma.

Idag var jag nere på stan och köpte lite julpynt som jag ska sätta upp hemma. Håller på och julpyntar för fullt. På söndag är det Johans och min dag för då har vi varit tillsammans i ett år och det ska vi fira med god mat och ett gott glas vin.


Bara krångel

Igår satte min fina på vinterdäck på min bil och när han åkte till jobbet så blev det punka på ett av däcken, härligt! Idag ska vi ta nya tag och försöka fixa med vinterdäcken och det borde vi hinna för jag börjar jobba fyra och Johan klockan tre.

Min duktiga kille!

Johan som inte är särskilt bilkunnig har bytt bromsar på min bil och nu är han i garaget och mekar lite till med bilen, vad han skulle göra har jag glömt. Han skulle också kolla med sin kompis om han hade några vinterdäck som passade till min bil och det hoppas jag att hans kompis har för jag vill inte köpa nya dyra vinterdäck eftersom jag ska sälja min bil och köpa en ny.

Ikväll när jag slutar jobbet ska jag åka och handla lite och imorgon ska Johan och jag göra ett pepparkakshus. Vi gjorde ett förra året så det blir ett i år med. Lite trist att både jag och Johan måste jobba på julafton men vi har båda börjat på nya jobb så det är inte dirket läge att tacka nej.

Nu måste jag fixa iordning mig och åka till jobbet, tror att det kommer att bli mycket att göra idag.

Mycket att göra

De senaste dagarna har jag haft så mycket att göra och det kommer jag att ha till på onsdag och sedan blir det lugnt och jag börjar jobba lite mera hummana tider och det ser jag fram emot. På fredag är jag till och med ledig hela dagen!

I söndags gjorde jag knäck men min kära sambo som är väldigt svag för sötsaker har snaskat i sig de flesta knäcken så jag får väl baka nya någon dag.

Idag jobbar jag ett långt pass och imorgon med och sedan ska jag ha sovmorgon!

RSS 2.0