Norges herligaste!

De är så mycket bättre än Filip och Fredrik!

Lagat middag,

Det blev pastasallad med morötter, ruccola och svarta bönor. Inte så gott men jag hade ingen lust att laga mat idag. Har en del att läsa på till imorgon då jag ska jobba.

Nu ska jag diska och sedan blir det kaffe och plugg!

Första dagen på nya jobbet!

Det var kanonkul! Jag trivs verkligen med arbetsuppgifterna men har väl inte börjat jobba än utan det var information och sedan på eftermiddagen så fick vi som var nya vara med och se vad för administrativa uppgifter som vi skulle göra.

Nu ska jag laga middag och sedan ska jag ut och springa!

Första dagen på mitt nya jobb!

Undrar hur det kommer att bli och om det kommer att gå bra. JAg börjar bli lite nervös och har ingen aning om vad jag ska ha på mig och snart ska jag åka till jobbet!

VIlken kväll!

Det var tjockt med folk och varmt som i en bastu. Tjejen i garderoben gick hem klockan elva eftersom det var fullt och inga fler fick komma in och jag hade spel hela kvällen! Mina favoritspelare är de som står tysta och kan spelet och inte gapar och skriker om de vinner eller förlorar.

Idag ska jag shoppa. Det måste bli ett par nya skor och en ny behå och kanske något annat om jag hittar något kul!

Nu är det dags för kaffe!

Förslag på bra musik??

Finns det någon som har något förslag på vad man kan lyssna på? Är så trött på min musiksmak och känner för att testa något nytt!


Tjoho!!!

Är så mätt! Har nyss kommit hem från Henriks pappa, jag åkte tidigare så att jag skulle hinna till jobbet och nu sitter jag hemma och är jätte mätt för vi fick en massa god mat och god tårta.

Känner inte för att jobba ikväll heller men får tänka positivt att jag är ledig nästa helg!

Människans bästa vän - KAFFE!

Det är i alla fall min bästa vän, utan kaffe skulle jag vara helt död nu men efter en kopp starkt kaffe så har jag lyckats släpa mig in i duschen och nu ska jag blåsa håret.

Dricker jag en till kopp kaffe så kanske jag orkar klä på mig kläder. sminka mig och fixa håret.

Dricker jag en tredje kopp kaffe så kanske jag har blivit så pigg att jag helt glömt bort hur trött jag var för ett litet tag sedan! 

Vilken härlig dag!

Nej det är det inte. Vill bara vara hemma och ta det lugnt idag för jag är så trött och känner inte för att följa med till Henriks pappa.

Det gick bra att jobba igår men det var mycket folk och det blev jättesvettigt och det var någon som verkligen stank svett! Tycker att man kan använda deo om man har problem med att svettas mycket och särskilt om man ska vistas i allmänna miljöer.

TILL ALLA SOM INTE BEHÖVER JOBBA IKVÄLL!

Ha en riktigt trevlig kväll och tänk på mig som måste jobba!

Boring!

Så tråkigt att åka och jobba ikväll känner inte alls för att åka iväg men så måste det bli! Får se om det blir någon fart ikväll eller om det bara blir lugnt och att jag får sitta och sova för mig själv. Jag jobbar ensam idag så jag kommer inte att ha någon att prata med.

Imorgon ska vi ut till ön och fira Henriks pappa, vad roligt det kommer att bli!! NEJ det kommer bli trist =( har ingen som helst lust att följa med men jag måste...

Är färdigklädd och klar att åka men ska vänta ett tag till.

Vad är obehagligast? Att gå till tandläkaren eller gynekologen?

En gång om året går jag till tandläkaren och det är det värsta jag vet. Jag har adrig haft några hål eller något liknande men jag tycker ändå att det är obehagligt. Man ligger på en brits och en okänd person står och granskar dina tänder och rumstrerar om som om det vore deras egen! Dessutom kan man inte prata och ligger och dreglar.

Att gå till gynekologen är ännu obehagligare. Fick ett brev i början på sommaren där det stod att de skulle göra en gynekologisk cellprovstagning på mig och vettskrämd gick jag dit! Det var en tant och en yngre kvinna som skulle ta prover och kolla så att jag inte hade början till cancer eller liknande i min livmoder. Det var så obehagligt när de höll på där nere och hon som tog provet envisades med att vilja prata hela tiden och jag höll på att blli tokig, det kändes verkligen obehagligt!

Det visade sig sedan att allt var helt normalt och så här i efterhand så ångrar jag att jag gick dit men men det kunde jag inte ha vetat då. Så om jag ska välja det som jag tycker är obehagligast av att gå till tandläkaren eller gå till gynekologen så blir det gynekologen som är det värsta!
 

Shoppade igår!

Jag var och shoppade igår och köpte en snygg beige tunika/klänning från Indiska och en tunika från Gina Tricot. Var och kikade på MQ men hittade inget snyggt. Min favoritaffär är Zara men den finns inte där jag brukar shoppa så jag handlar inte så ofta där. Ska kolla om den finns där jag ska börja jobba.

Just det

Kom nyss på att jag ska jobba hela helgen, ser inte fram emot det men måste göra det och sedan pålördag ska vi till Henriks pappa som fyller 60 år och fira honom och på söndag ska jag på bio och se sex and the city! Har verkligen längtat efter att se den filmen.

Sola idag.

Idag ska jag hem till min mamma och ligga och lapa sol där, resten av min sommar så kommer jag inte att få sola särskilt mycket eftersom jag ska jobba så det är lika bra att göra det nu.

Såg att jag hade gått ner ett kilo på vågen och nu är jag riktigt glad! Har länge haft som mål att gå ner 5 kg men inte lyckats men nu är det bara 3kg kvar och det kommer gå bra. Det är lättare att gå ner i vikt när man har ett dag jobb och inte som jag har haft natt jobb. Det är också lättare att gå ner i vikt om man har rutiner som man följer och när man äter på bestämda tider.

Nej nu är det dags för morgonkaffet!

Supersize vs superskinny!

Sjukt program, jättesmal möter jättetjock! På tv 3, torsdagar 20,00.

Huvudvärk hela dagen

Inte lätt att shoppa när man har huvudvärk men jag lyckades köpa två nya outfits och det känns bra att jag fick tag på lite nya kläder tills nästa vecka.

Nu ska jag ta en dusch och om huvudvärken inte går över så tar jag en till huvudvärkstablett.


Sitter fortfarande och väntar.

Irriterad över att han inte kan komma hem, inte så kul att behöva sitta och vänta på sin egen bil!

Jag slapp följa med!!

I juli skqa min sambo och hans familj gå på Rhapsody in Rock för att fira att hans pappa fyllt 60 år och jag slapp följa med för jag jobbar då och hur bra ser det ut om man tar ledigt en dag när man är ny? Ville verkligen inte följa med heller, avskyr Robert Wells och får rysningar av Micke Tornving som är så jäkla ful!


Imorgon ska jag sola!

Om jag ska tro på smhi så ska det bli sol imorgon här där jag bor! Hoppas, hoppas att det blir så för jag vill hinna sola innan jag börjar jobba nästa vecka. Är verkligen besatt av att kolla på vädret på smhi.

 

Väntar på att min bil ska komma hem!

Inte så kul att Henrik jämt åker runt i min bil men han sa att nästa vecka då skulle hans bil vara klar. Det bästa vore om vi kunde köpa en helt ny bil men det skulle Henrik aldrig gå med på för han kallar det kapital förstöring eftersom bilens värde minskar med drygt 30000kr när man kör ut den från bilhandlaren.

Det är ju så dyrt med bensin också så det kanske är dags att satsa på en miljöbil men jag kan inget om sådana bilar eftersom man måste köpa dem nya. Får se vad som händer. Ernst rullar fortarande (min bils namn). MIn första bil som hette Frida blev vandaliserad av 2 personer så jag var tvungen att byta bil och skaffa ett garage och hitta ett nytt hem åt Frida, för att helt byta samtalsämne!

Nu ska jag fixa håret och när Henrik kommer hem då ska jag åka!

Lunch!

Till lunch ska jag äta lax och sallad, håller fortfarande på och tänker i nyttiga banor och det borde fler personer göra och inte bara äta onyttig mat som pizza och hamburgare. Kan ju citera Anna Skipper "Äter du deg så blir du deg".

Ska åka och handla idag och leta efter fräscha jordgubbar. Köpte jordgybbar utanför Konsum för några dagar sedan och de var helt ruttna och så hade de lagt fräscha på toppen! Bättre att bo i en stor stad än i enliten för då är det lättare att köpa den maten man vill ha, här där jag bor måste man åka till flera affärer bara för att få ihop det man behöver.

Gutenmorgen!

Dricker kaffe nu och är allmänt seg!

Nu är jag trött!

Gick upp tidigt imorse för att åka iväg och nu är jag trött, det här har varit en lång dag! Var på IKEA med min mamma, mina två bröder och den äldsta broderns flickvän som också heter Amanda.

Köpte ett par gardiner på IKEA och jag ska stryka dem men det får bli imorgon för jag orkar inte nu.

Ska åka och handla lite nya kläder imorgon och sedan ska jag ringa en kompis som var ute och snurrade med sin galna pojkvän i helgen! Min pappa träffade på dem när han jobbade och tur var det för annars hade nog min kompis kille fått spendera natten i en fyllecell för han var verkligen full och riktigt störd! Förstår inte varför hon är tillsammans med honom, orkar inte berätta allt vad han har gjort nu utan det tar jag någon annan gång.

Nu ska jag surfa lite och sedan ska jag dricka te och äta jordgubbar.

Åka bil elller åka tåg?

Sitter och funderar på hur jag ska ta mig till jobbet? Ska jag åka bil eller ska jag åka tåg. Om jag åker bil var ska jag parkera?  Känns som att det blir lättare att pendla med tåg, eller? Ska tänka på saken.

Fläskfia har bestämt sig!

Nu när jag ska börja jobba från 09,00 - 17,00 så kan jag på allvar ta itu med min träning och jag kollade nyss upp om de har några bra gym där jag ska jobba och det har de! Det blir Friskis & Svettis tre dagar i veckan för min del! Ska börja redan på måndag!

Nu har jag diskat efter middagen och Henrik åkte iväg till garaget mätt i magen = som en lycklig gris! Jag ska ta ett fotbad nu och sedan ska jag måla mina tånaglar och bara ta hand om mig själv. Sedan måste jag ringa mitt jobb och säga att jag kommer att sluta men först ska jag ha min semester! Elak jag är!!! Men de får skylla sig själva! Borde ge mig mer i lön.

Jag fick jobbet!

Var på en interjuv idág om ett nytt jobb och jag fick det! Blev så glad när de ringde några timmar efter att jag gått därifrån! De ska ha en liten utbildning med oss nya som startar på måndag och det ska bli så kul och det bästa av allt är att jag kommer att tjäna väldigt mycket pengar! Äntligen!

Nu måste jag laga middag och sedan ska jag ringa runt och berätta att jag fick jobbet!

Idag ska jag iväg och göra en sak.

Håller på och gör mig iordning nu för jag ska iväg och göra en sak men vad tänker jag inte berätta nu det får bli senare om det jag ska göra går bra vill säga.

Nu måste jag sminka mig och sedan äta lite frukost!

Ha en bra dag!

Dricka kaffe och glo på tvn

Blev ingen träning idag, tappade lusten när jag var tvungen att tjata för att få låna en viss persons bil. Har en egen bil men min kille har den för han har skruvat isär sin.

Nu har jag bryggt en kanna kaffe och nu ska jag kolla på unga mödrar. Spännande liv jag har!!!

Kaffesugen så jag dör.

Måste bara dricka kaffe nu för jag är så kaffesugen! Gjorde misstaget igår att dricka kaffe sent på kvällen och sedan hade jag jättesvårt att somna på natten men dricker jag nu så är det nog inga problem!


Blir så arg på en viss person!

Kan ju undra vad det är för fel på henne! Cyklade hem till henne för att fråga om jag fick låna hennes bil imorgon bitti för jag ska göra en sak i Västerås då men då ville personen först inte låna ut bilen och sedan ville hon ha betalt för att jag skulle låna den!

Det var jag som köpte bilen åt henne när ingen annan ville låna henne pengar och det var Henrik som följde med och kollade på bilen så att den var ok men det verkar hon ha glömt och sedan har jag lånat ut min bil till henne i flera veckor i sträck när hon inte hade någon bil så varför kan inte jag låna hennes bil en enda gång???

Efter mycket om och men så fick jag låna bilen i 2 timmar men sedan skulle hon ABSOLUT ha tillbaks den! TAck för det, det ska jag komma ihåg!

SHOPPA SMYCKEN PÅ NÄTET!

Hittade min favoritbutik på nätet nyss och har beställt massor av smycken! Butiken heter ALDORA.SE och jag hittade massor av fina smycken!





Tvättar mina skor.

För några månader sedan köpte jag ett par vita tygskor från Din Sko och efter att jag hade dem på midsommarafton så blev de jättesmutsiga så nu tvättar jag dem och undrar om det går eller går skorna sönder?

Nu är det bara 23 minuter kvar och sedan ska jag springa ner i tvättstugan och kolla om det gick att tvätta dem!


Väx upp för fan

I lördgas natt var det en kille som ringde mig mitt i natten och sa att han hette Viktor och frågade hur läget var. Jag låg och sov och var helt yrvaken när jag svarade och frågade vem det var och när killen som ringde bara sa att det var Viktor så lade jag på och sen glömde jag bort att det hade hänt men sedan kom jag på det igår och man kan ju undra vem det är som gett ut mitt mobilnummer en lördagskväll till en okänd kille!!!??

Orkar inte med barnsliga och fjantiga personer, snälla väx upp!

Älsklingen ringde.

Haha Henrik ringde mig nyss från jobbet och sa att jag var tvungen att ha maten ståendes på bordet så fort han kommer hem från jobbet för han var jättehungrig och hade bara ätit sallad idag! Jaha tänkte jag, kul att vara hemmafru när vi inte ens är gifta! Vi är inte ens förlovade och då har vi varit tillsammans i snart 6 år!

Båda mina systrar är förlovade och de har inte varit tillsammans med sina killar särskilt länge! Henriks lillebror förlovade sig nyligen med sin flickvän men Henrik vill inte göra det med mig. I ärlighetens namn så vill jag inte heller springa runt och bara vara förlovad jag vill gifta mig, tycker att de som är förlovade och aldrig kommer till skott med att gifta sig är riktiga mesar! Enligt svensk tradition ska man gifta sig senast ett år efter att man förlovat sig!

Nu ska jag kika i frysen vad jag kan laga till för mat så att älsklingen blir en glad gris när han kommer hem!

Kärring varning!

Börjar känna mig riktigt gammal trots att jag är ung men när en av mina nya premunationer damp ner i brevlådan nyss då tänkte jag är jag verkligen 24 eller är jag 44?? Har börjat premunera på Hänt extra bara för aqtt ha något skräp att läsa i sommar. Är det någon i min ålder som premenuerar på Hänt extra? Det tror jag nog inte, får väl skylla ifrån mig och säga att det var ett ögonblicks sinnesförvirring som inträffade.

Så många måsten här i livet!

Alltid är det något som man måste göra och det är varje dag något nytt måste kommer upp! Nu när jag är ledig den här veckan så hade jag tänkt att plugga, storstäda hemma, baka och en massa annat men det är så svårt att komma igång.

Fick skoskav igår när jag var ute på min powerwalk och struntade i att gå ut och gå idag. Måste köpa ett par nya joggingskor men jag kommer aldrig iväg och gör det, de jag har nu är helt slut och det är inte bra för fötterna.

Nu ska jag i alla fall börja med att städa mitt badrum och det jag tänkte göra var att avkalka det med ett jättestarkt medel som man sprayar på kaklet och sedan låter man det verka och sedan skrubbar man och så blir det rent. Usch har ingen lust med det för det kommer att ta jättelång tid och så måste jag plocka ut allt från badrummet för jag måste kunna spruta vatten överallt.

Dags att sätta igång då.

Idag måste jag plugga.

Inte så roligt men jag måste lära mig lite nya saker till jobbet och det är lika bra att göra det idag då det är så dåligt väder.

Varit och shoppat!

Hemma igen efter att ha varit och shoppat. Hittade inget bra på IKEA så jag blev lite ledsen men hittade en fin hängande lykta och två små lyktor i en annan affär så det gjorde mig lite gladare!

Köpte en snygg sommarklänning på Veromoda och den var på rea!

Nu ska jag diska.

Vad blond jag är.

Efter min utlandssemester så blev mitt hår jätteblondt, skumt att solen i Grekland är så stark att den kan bleka mitt blonda hår till jätteblondt. Mörkhåriga tjejer får skum hårfärg på sommaren medan blonda tjejer får jättefin hårfärg på sommaren.

Skrev nyss mitt 250:e inlägg!

Att jag suttit och skrivit så mycket strunt det hade jag ingen aning om!

Vill ha till min balkong från IKEA!

VÅREN SIPPA KuddeALVINE FLORA Kudde

Gosig!




Mikey och hans mamma!

Varför kommer aldrig posten?

Sitter som en nyfiken pensionär och lyssnar efter brevbärarens steg och undrar varför inte posten kommer! JAg väntar på ett viktigt brev!

Ska det aldrig bli någon sol?

Varför är det så tråkigt väder ute jämt för?? Börjar bli riktigt trött på att det ska vara moln, moln och mera moln ute. Så tråkigt väder man har när man bor i Sverige.

Nu har jag varit ute på min powerwalk och det blåste jättemycket och jag hade motvind hela vägen, är helt slut nu. Ikväll ska jag om jag hinner ut och springa.

Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag åka till Västerås.

Snart dags för semester!

Trota att vi redan varit på en semester så planerar vi redan för våran andra som vi ska ha tillsammans i juli och då funderar vi på att åka till Danmark för de har så fina badstränder där! Får se hur vi lägger upp den resan med boende och så men det kommer att bli en billig resa för i höst ska vi åka utomlands igen för att fira att jag fyller jämnt.

Uppe med tuppen.

Idag ska Henrik och jag åka till Västerås och shoppalite. Han ska shoppa saker till bilen och båten och jag shoppa saker till mig och vårat hem.

Jag har hållt på och fixat iordning på våran balkong och idag ska jag köpa lite krafs som blir pricken över iet och sedan ska jag lägga ut bilder och visa resultatet, alla som sett balkongen säger att den blivit jättefin och jag är jättenöjd över resultatet!

Nu ska jag njuta av morgonkaffet och sedan är det dags för morgonpromenad!

Jordgubbar med mjölk!

Så gott med jordgubbar! Så underbart med sommar och massor av jordgubbar. Imorgon ska jag och handla och då ska jag köpa massor av jordgubbar!

Varit och handlat och ska börja med middagen.

Har varit och köpt kyckling och ska äta kyckling och sallad och bönor = nyttigt! Till Henrik ska jag göra en hemmagjord potatissallad för han måste ha mer än sallad för att bli mätt i magen!

Bilder från midsommarafton!


Henrik hoppar studsmatta med sin lillebror.


Vi hittade en vallmoblomma när vi plockade blommor till midsommarstången!


Henrik är inte så förtjust i att plocka blommor.


Midsommarstången blir rest.


Sedan är det dans runt stången!!


Jag njuter av solen som glimtvis tittade fram!


Efter dansen blev det fika med tårta och den här har jag och Henrik dekorerat!


Efter fikat blev det femkamp och frågesport.


Femkamp med en inte nudda marken lek!


Vinnarna i femkampen och frågesporten tillkännages! Jag vann över Henrik i frågesporten!


Vi har ätit middag med Henriks familj och ska iväg på en fest på andra sidan ön.


Vi åker fyrhjuling till festen och jag åker på flaket!


Det var drag på festen och vi stannade till halv tre!

Varit ute och cyklat.

Tog en vända i spåret idag tilsammans med min mamma och efter det så cyklade jag hem. Så tråkigt väder ute idag och Henrik är och fixar med sin bil hemma hos Erik och Sofia och jag har inget att göra.

Diskade nyss och sedan har jag plockat undan lite här hemma funderar på om jag inte ska kolla om det finns någon tvätttid ledig och fixa med det medans jag har lust. Ska iväg på en powerwalk lite senare idag.

Vart tog solen vägen?

Nu har det varit molnigt väder ända sedan vi kom hem till Grekland och jag blir så irriterad? I Europa är det jättefint väder men i pissiga Norden är det bara moln och regnväder!

Jag ska ut på en powerwalk idag och sedan ska jag ta det lugnt, köper nog hem lite glass till mina jordgubbar!

Ätit tårta!

Nu har jag varit hemma hos min papa och ätit tårta och det var riktigt gott! Henrik kunde inte följa med för han håller på och grejar med både bilen och båten så jag fick åka ensam.

Var tvungen att låna mammas bil idag för nyckeln till min bils tanklock har Henrik så jag kunde inte tanka. Mammas bil är så jobbig att köra tycker jag, en riktig tantbil.

ska göra varma mackor ikväll med ost och tomat och sedan ska vi kolla på en film av Stephen King. Känns som att en myskväll passar bra ikväll när det regnar så mycket ute.

Vilket fylleslag det blev igår!

Midsommaraftonen blev riktigt rolig! Vi åt en massa mat, dansade runt stången och körde femkamp och efter det tipspromenad.

Är bakis idag men det var det värt för det var riktigt drag ute på ön igår men jag orkar inte skriva om det nu för jag ska torka håret och sedan åka och hälsa på min pappa.

Skriver mer senare!

Midsommarafton!

Håller på och gör mig iordning för vi ska åka ut till ön och fira midsommar med Henriks familj (halva Henriks familj). Får se om det blir kul och så hoppas jag att det inte regnar, helt ok om det är molnigt, bara det inte regnar.

Nu ska jag packa ner varma kläder och fixa iordning mitt hår! Ha en trevlig midsommarafton!

Saknar Mikey!

Naaah vad jag saknar Mikey!

Nya löparskor

Var ute och sprang igår men mina skorär helt slut så jag sitter och kollar på nätet efter nya bättre löparskor. Jobbigt när man inte kan prova dem men får väl ta mig i kragen och åka och shoppa.

Min lunch idag

Lunchen idag består av en liten köttbit och hemmagjord potatissallad, inte nyttigt men jag orkar inte bry mig (i alla fall inte den här veckan). Ska tillåta mig att äta vad jag vill veckan ut och ta nya tag nästa vecka för då är det inget som lockar.

Ska till min pappa på lördag och fira att han fyllt år och äta smörgåstårta. Imorgon är det midsommarafton och då blir det alkohol och massa annat onyttigt och på söndag bir det nog så att jag äter kebab utan kebab, alltså bara brödet och salladen och inte köttet.

Nej nu är det dags för lunch!

Varför ska det alltid regna på midsommarafton?

Varje år som jag kommer ihåg så har det regnat på midsommarafton eller så har det varit mulet i alla fall där jag har varit.

Idag ska jag till systembolaget och inhandla lite alkohol som vi ska ha imorgon. Det kommer inte att bli mycket för min del för jag ska jobba dan därpå och så ska jag åka och hälsa på min pappa som fyllt år.

Nu ska jag ta på mig kläder och sen har jag lite att fixa.

Är det någon som ska göranågot roligt på MIdsommarafton?

Jag ska ut till en ö och ha de traditionella midsommarfirandet som de alltid har haft det med lekar och snaps. Tycker faktiskt inte midsommarafton är en rolig helgdag men man är ju ledig från jobbet så det ärväl något att hurra för.

Idag fyller min pappa och min lillebror år och jag ska snart hem till min lillebror och gratta honom och till min pappa ska jag på midsommardagen för han jobbar idag och imorgon ska jag bort. Uschkom på att jag jobbar på midsommardagen får se hur det blir. 

Sex and the City marathon

Just nu kollar jag på det på tv3. Är det någon som ska se Sex and the City 21 juni? Jag ska i alla fall göra det och har längtat efter att få se filmen redan första gången jag hörde att de skulle göra en film!

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. HAr jätteont i körtlarna som sitter under hakan och har varit så trött ända sedan jag kom hem från Grekland, borde jag ringa vårdcentralen och boka en tid? Har ingen lust, min familjeläkare kan knappt prata svenska och när jag fick eksem på benen så sa han att det var skabb! Orkar inte gå dit! Vill ha en riktig doktor men man får inte byta!

Nu ska jag göra iordning te åt mig och sedan kolla på sex and the city!

Funderar på att köpa en klocka

Har inte haft en armabandsklocka på flera år, inte sedan batteriet tog slut i min gamla klocka men jag kände när jag flög hem från Grekland att jag hade behövt att ha en klocka. Lika bra att köpa en dyr som man kan ha länge och som jag tycker är bekväm.

Har varit så trött idag och lade mig för att sova middag och det slutade med att jag sov i tre timmar, undrar hur pigg jag kommer att vara ikväll.

Nu ska jag vika tvätt och sedan ska jag ut och springa.

Nu har den kommit

Min nya mobil telefon kom idag och jag cyklade nyss till posten och hämtade den! Nu ska den laddas i drygt 3 timmar och sedan ska jag kolla om den har några roliga nya funktioner!

Tråkigt väder det är ute idag, molnigt och ingen sol. Jag kollade på smhi och de lovade att det skulle bli soligt på lördag så då har jag något att se fram emot.

Ingen frukost hemma.

Var så trött igår att jag somnade framför tvn och glömde att åka och handla. NU har jag en sur Henrik som klampar omkring och är hungrig. Så jobbigt att bo i en liten stad för alla mataffärer öppnar inte förräns vid klockan nio.

Vill bo i en lite större stsd men jag trivs bra här men när det gäller shopping och uteliv så saknar jag lite mer ställen. Just nu i sommar så verkar det som at det bara blir ett ställe som kommer att vara öppet här och det verkar inte klokt, inte för att jag brukar gå ut här men endå.

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och sedan ska jag åka till affären.

Köpt en ny mobil!

Min gamla mobil har blivit så skum så jag var helt enkelt tvungen att köpa en ny, har nog tappat den för många gånger i golvet!



Här är den nya mobilen, var tvungen att ha en walkman telefon för jag vill kunna lyssna på musik och samtidigt höra om det ringer. Beställde den från nätet igår så den kommer väl i slutet på den här veckan eller i nästa!

Två födelsedagar.

Min pappa och min lillebror fyller båda år den 19 juni och det betyder att jag måste inom kort köpa två födelsedagspresenter och det kommer att bli jobbigt. Vad köper man till en 49-åring och en 11-åring? Jag har ingen aning men det blir väl till att shoppa imorgon.

Semesterkilon.

Jag gick up två kilo under semestern och det var nog all mat och all öl som jag drack så nu är det hårdträning som gäller. Jag var ute och tog en morgonpromenad imorse och ikväll ska jag springa 5 km.

Har plockat undan och tvättat idag och nu har jag bliviit trött, skulle vara skönt att ta en liten middagslur men jag måste iväg och posta ett brev. 

Godmorgon, här kommer lite bilder från min Greklandssemester!


Det första vi gjorde när vi kom till Grekland var att hyra en moppe så att vi kunde åka runt lite.


Det andra som hände var att det började späregna på våran första dag i Grekland så vi var tvugna att köpa varsin regnkappa som vi sedan hade när vi åkte runt på moppen och kollade.


Henrik köpte en blå regnrock! Gud vad vi skrattade åt oss själva när vi hade dem på oss!


Så vacker natur på Grekland!




Rolig vägskylt. SE UPP FÖR KOR!


Dag två så blev det äntligen sol och det var soligt hela veckan som vi var där!




Jag har blivit brun! (Ser helt groggy ut)






När vi satt och åt middag en kväll så kom det massor av tanter gåendes med något slags bakverk med kors på och bjöd alla som de mötte. När vi frågade kyparen så sa han att de som var änkor gjorde så 2 gånger om året för att hedra deras bortgångna män.


Mythos är en grekisk öl och av den drack vi massor utav (vi var ju på semester!)


Den här utsikten över havet hade vi från vårat hotell!

Här åker vi hem! Efter att ha haft en kanonsemester! 

Stackars lillebror!

Min näst yngsta lillebror bröt armen idag eller rättare sagt igår. Han hoppade på studsmattan som han har och övade på olika konster och då råkade han ramla av den och gjorde illa sig i armen. Han hade jätteont i den men det såg inte ut som att han brutit den så han gick och lade sig och idag så svullnade hans arm upp och mamma körde honom till akuten och nu har han bandage och någon slags skena på den!

Jag åkte hem till honom idag och kramade om honom och gav honom lite gott! Han ska bara ha bandaget i tre veckor och sen blir han helt återställd! När jag var lite då bröt jag min arm rejält och en benpipa stack ut! Jag hängde knäveck och sedan när jag skulle ner så lade jag mig på min vänstra arm på något skumt sätt och den gick av! Först så märkte jag inte att den var bruten för jag såg inte den men när jag fick syn på den så började jag gallskrika och springa runt som en yr höna och vråla:
 - Ring efter en ambulans!

Inte lätt att vara liten ibland! Henrik har brutit sitt ben 2 gånger när han har åkt motorcykel. Ena gången körde han omkull och andra gången så blev han påköörd av en gammal kärring (kärringar borde inte få ha körkort!!!).

Nu ska jag kolla på Norges Herligaste och sedan ska jag sova!

Hemma från Grekland!

Så skönt att vara hemma igen men det var en helt underbar semester! Henrik och jag hade jätteroligt! Orkar inte skriva om det nu för jag är så trött men det kommer en resumé senare.

Snart så

Är jag på Arlanda och väntar på att vårat plan till Grekland ska lyfta! Ska bli så roligt att få komma bort från Sverige ett tag och ha semester med min Henrik. Han ligger och sover nu och jag förstår inte att han inte är lika uppspelt över det här som jag är men alla är vi olika.

Ska snart börja packa ner det vi ska ha med oss men först så ska tvätten som jag tvättar bli klar. Ko  hem vid tre inatt och jag är ganska så trött nu men det får jag ta sedan, helst när jag sitter på planet för jag är jätteflygrädd men det brukar gå bra!

Nu är det kaffe som gäller och sedan ska jag stryka och packa!

Solblekt hår.

Tittade mig i spegeln nyss och mitt hår har verkligen blekts av solen och jag ser väldigt blond ut, gillar det inte så mycket men vill inte färga det nu under sommaren så jag får gå omkring och se ut som en blond bimbo hela sommaren.

Ska bli så roligt att åka till Grekland och jag ska njuta av varenda sekund men inte av flygresan för jag är så fruktansvärt flygrädd men det brukar gå bra att flyga! Får dricka en stark drink innan jag går ombord!

Ska jobba ikväll och det kommer att bli svettigt men när jag jobbade i torsdags så hade jag kortärmat och det kommer jag att ha idag med!

Trevlig lördagkväll!

Jag åker till Grekland imorgon!

Vi bokade resan imorse och det blir till Halkidiki som vi ska åka till!



Lite bilder från hotellet som vi ska bo på. Vi valde ett enkelt hotell som inte serverade någon mat för vi gillar att upptäcka nya spännande resteuranger. Visst kommer vi att få en härlig vecka?

Mat och dryck

Var ute och åt ikväll med några kompisar och det var mysigt! Vi satt på en uteservering och lyssnade på en trubadur. Nu skka jag gå och möta Henrik på en krog och dricka en öl och sedan ska vi gå hem. Imorgon ska vi boka våran semesterresa!

Ikväll

Några kompisar kommer hit och vi ska gå ut och äta på en grekisk resteurang (passande med tanke på att det blir Grekland på söndag). Nu ska jag duscha och göra mig iordning innan de kommer. Först kommer de hit och vi dricker ett glas vin och sedan så går vi ut och äter.


Till Rhodos på söndag?

Vem vet? Nu har jag hittat en bra resa dit men jag måste vänta på att min karl godkänner den och vänta lär jag ju få göra för han har bosatt sig inne i badrummet och jag vet inte om han har somnat eller vad han pysslar med där inne. Skulle verkligen vilja åka till Rhodos och få uppleva något nytt!

En ny solig dag!

Så här fint väder som det är var det längesedan som det var och jag bara njuter. HEnrik och jag har inte bokat någon utlandsresa än för det är dåligt väder på de flesta tursitorterna just nu och sedan har vi inte hittat något bra men vi fortsätter att leta och idag ska vi boka något.

Idag ska jag åka och sola hos min mamma, ligga och slappa i solen och bara ta det lugnt, känner att jag måste grunda innan utlandssemestern.

DET BLIR AV!

Henrik fick ledigt från jobbet nästa veckaså nu bär det av utomlands! Vill verkligen åka och ser fram emot det enormt mycket! Alla billiga resorna som jag hittade till Grekland verkar vara slut så nu kanske det blir så att vi åker till Cypern istället men det gör inget för det finns nog saker att göra där med!

När Henrik vaknar så ska vi boka en resa och sedan kommer vi att åka på söndag! 

Då var det dags

Att åka och jobba och det kommer att bli hemskt för det är så varmt ute men jag måste.

Kycklingpasta med dragonpesto

Kycklingpasta med dragonpesto blev det till lunch och jag kan stolt säga att jag gjorde allt själv, även peston och pastan! Börjar bli en riktig gourmetkock! Haha

Avslutar min lunch med en stor kopp kaffe för det är så gott! Sitter och funderar på vad jag ska ta mig för resten av dagen, behöver inte åka till jobbet förräns klockan halv fyra. Kanske ringer jag och kollar om jag har någon kompis att träffa eller så går jag upp på stan och köper de blomkrukorna som jag vill ha. Får se vad jag gör, just nu ska jag njuta av mitt kaffe!

Wiiii

Nu har mina auktioner på Tradera avslutats och jag har tjänat en hel del pengar! Folk bjuder på allt och tänker inte på att vissa saker är billigare om man helt enkelt köper dem i affären men jag ska vara glad att de vill ha mitt skräp!

Nu ska jag börja med lunchen och idag ska jag äta kyklingsallad!

Jobba idag

Det kommer att bli varmt att jobba idag och jag ser verkligen inte fram emot det, usch säger jag. Börjar klockan fyra på eftermiddagen så jag hinner sola lite idag innan det är dags at åka till jobbet men jag vet inte om jag vill sola idag för jag har ite saker att göra hemma som jag har skjutit upp nu i flera dagar. 

Nationaldagen på fredag!

För några år sedan så gjordes det om så att Sveriges nationaldag blev en röd dag och att man får vara ledig från jobbet den här dagen och meningen med det var väl ändå att man skulle fira dagen då Sverige blev Sverige. JAg vet inte hur jag ska fira den här dagen om jag ens kommer att fira den men sjunga nationalsången kommer jag nog att göra.

När jag var liten och gick i skolan då brukade vi samlas under Sverige flaggan i skolan och sjunga nationalsången men sedan slutade vi med att göra det för det ansågs rasistiskt! Kan ju undra för vilka det? Det gick bara 3 mörka personer i skolan samtidigt som mig, den ena var muslim, den andra var adopterad och den tredje var från Spanien eller något liknande.

Nu på fredag ska jag jag i alla fall sjunga nationalsången och njuta av att det är en röd dag så att man kan få vara hemma och ta det lugnt och umgås med sin familj och sina vänner!


Varit ute och solat

Idag har jag legat och solat hela dagen och det var så skönt. Nu har jag äntligen blivit brun. Ska sola imorgon också men det blir inte så länge för jag ska jobba imorgon, jag börjar klockan fyra men några timmar hinner jag allt sola!

Tillbaka på skatten

Loggade in på skatteverkets hemsida nyss och såg att jag skulle få tillbaka på skatten men beloppet stämde inte med det jag trodde att jag skulle få så jag måste ringa dit idag och höra vad det är för fel. Är säkert jättemånga som ringer dit idag och har frågor.

Godmorgon

Igår var jag på schemamöte/tacofest/suparfest på mitt croupierjobb och det var trevligt. Först när vi kom dit så åt vi tacos och sedan hade schemamöte där jag inte tog så många pass för jag tror att jag kommer att jobba mera på mina andra jobb i sommar. Efter schemamötet så drack vi, jag drack fyra öl och de andra satt och drack Baylies (tycker det är lite äckligt). Men det blev ingen suparfest utan vi tog det väldigt lugnt och åkte hem vid tolv på natten.

Idag är jag ledig och ska åka och sola och det ska bli så skönt!

shopping shopping

Idag ska jag shoppa loss riktigt ordentligt. Ska köpa dynor till mina stolar på balkongen och sedan ska jag köpa sommarkläder! Kan inte åka och sola idag eftersom jag brände mig på ryggen och halsen igåår när jag var ute så det blir shopping istället.

Ska vara lledig tills på onsdag då jag börjar jobba och det ser jag inte fram emot, jobbigt att jobba när det är varmt men sman får helt enkelt försöka tänka positivt!

Turkmenistan

Såg en skum dokumentär på tv igår om Turkmenistan och att deras diktator hade skrivit en bok som hette Ruhanaam eller något liknande och den boken reste de en staty över och man var tvugna att läsa den i skolan i alla ämnen som fanns osv. Jag tyckte att det verkade helt sjukt.

Dessutom så översatte länder som Turkiet, Frankrike och även Finland tänkte översätta den till sitt språk för att de skulle få komma in i Turkmenistan och göra affärer och tjäna pengar utan att bry sig om att landet styrdes av en helsjuk diktator. Kan ju undra varför de inte bara struntade i det landet eller varför de inte kunde föreslå att de skulle ha en mer demokratisk människosyn.

Då var det måndag igen.

Är så trött idag. Kom hem vid tio på kvällen igår för vi hade varit hemma hos Sofia och Erik och grillat och innan det så hade vi varit ute på sjön och åkt båt med Lotta och E så det var verkligen en heldag med saker att göra igår. Ska lägga ut lite bilder från kvällen senare idag.

Idag ska jag åka och shoppa lite saker och sedan ska jag till polisen och ansöka om en sak som jag måste ha i mitt jobb. Ikväll så har jag schemamöte/tacokväll/suparfest med mitt croupierjobb och det ska bli kul. Sitta och dricka en måndag är väl inte vad jag brukar göra.

Nu ska jag dricka kaffe och försöka vakna till liv!

Min dag på sjön











Härlig dag jag haft?

Åka båt idag!

Idag blir det en heldag på Hjälmaren! Jag, Henrik, E och Lotta ska ut och åka båt! Kommer att bli härligt för solen skiner och det blåser inte så mycket idag. Det här är något jag har sett fram emot hela vintern!

Jobbade igår och det gick så otroligt bra men det var nog en hel del som blev irriterade på mig för att jag hade sånt flyt men det kan inte hjälpas.

Nu ska jag byta om och packa lite fika! Ha en underbar dag!

Grisfesten

Den här helgen har det varit grisfesten och jag har jobbat hela helgen. Det har varit jättesvettigt men värt det för när min lön kommer då är det stora pengar som rullar in. När jag åkte hem nyss så såg jag att det var en massa människor som gick längs vägen och liftade. Hehe de kan gott gå. Sedan såg jag en karl som jag vet vem det är och han cyklade hem!

Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag gå och lägga mig! 

RSS 2.0