Känner mig bättre

Efter att ha legat och slumrat nästan hela dagen och mått dåligt så känner jag mig bättre nu. Johan är iväg och handlar kvällsmat men jag vet inte om jag får ner något så jag bad honom köpa kärnfria vindruvor som jag kan äta.

Fick ett roligt telefonsamtal nyss och det är en person som vill att jag hjälper till att tömma hennes förråd och köra hem sakerna till henne. Det efter att den här personen sagt saker som man inte ska säga till folk. Har inte bestämt mig för hur jag ska göra än.

HAr druckit ett glas med samarin och det var det vidrigaste jag någonsin druckit, nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta vila, går det något bra på tv ikväll?

Tack Johan!

Nu har min älskling smittat mig. Var på väg till jobbet imorse och var tvungen att stanna bilen för att spy och sedan var det bara att vända hem igen. Nu har jag legat och varit ömklig i soffan hela förmiddagen, mår så illa.

Johan mår fortfarande inte bra så han är hemma från vaktjobbet ikväll, kan bli kul. Kan vi ligga i varsin del av soffan och må dåligt tillsammans, kan man ha det bättre som sambos?

Irriterad på allt och alla

Har haft en lång dag på jobbet och alla i min närhet verkar inte förstå att när man är på jobbet så måste man jobba och kan inte hjälpa alla andra med deras problem. Längtar så tills den här veckan tar slut och det blir en ny, tror allt kommer att kännas mycket bättre då.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på film med min Johan.

God morgon!

Härligt att vara uppe tidigt och börja dagen när det är helt kolsvart ute. Min älskling ligger fortfarande och snusar i våran varma säng och jag måste ut i kylan för att åka till jobbet. Det blir en lång dag idag och jag längtar så tills imorgon för då slutar jag jobba vid klockan 12 och sedan helt ledig resten av dagen!

Trött efter en lång men intreesannt dag.

Har kommit hem från jobbet och hunnit ta en dusch och äta några smörgåsar och dricka lite blåbärssoppa från ProViva. Johan mår mycket bättre nu och jag är glad att han inte smittade mig med magsjuka. Nu ska vi äta lite glass och sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon börjar jag jobba 06,30.

Pasta till lunch

Lagar lunch till mig och älsklingen och sedan måste jag byta om och åka och jobba. VAr ute på en liten promenad nyss och det var så varmt och skönt i solen men det är ändå nio minus ute, nu längtar jag till våren och att snön ska börja smälta.

1 april får vi nyckeln till vårat nya hem och det ska bli skönt att flytta och få närmare till jobbet, pendlandet har verkligen tagit på mina krafter. Imorgon ska jag åka till Mio och botanisera där efter nya saker till vårat nya hem. Älskar Mios möbler och heminredningsdetaljer men tyvärr är det så att smakar det så kostar det, ska till Ikea också och se om de har något roligt där.

Nu är jag sjuk

Johan var sjuk igår och är det fortfarande idag och nu har jag också blivit sjuk men inte magsjuk utan förkyld med ont i halsen men jobba måste jag ändå göra. Längtar tills på fredag för då slutar jag tidigt och kan åka hem och bara slappa.

Lovade min kära mor att jag skulle hjälpa henne átt leta bil på fredag så det ska jag avvara några timmar till men sedan är jag ledig och ska ta ett varmt bad, dricka ett glas vin och läsa en bok. Ska se om jag hinner baka lite också för min älskling fyller år på måndag och vi får hem lite folk då.

Magsjuk

Min Johan har blivit sjuk och det är magsjuka, han insjuknade imorse och jag har knappt sovit en blund inatt för han har sprungit upp och ner ur sängen hela tiden och sprungit på toaletten. Sedan har han också klirrat med en sked i olika glas med varierande drycker. Klockan åtta imorse då rusade han jättesjuk ner till Ok för att köpa blåbärssoppa.

Nu har jag tagit hand om min lilla gubbe hela dagen och ska snart åka och jobba. Hoppas han klarar sig själv hemma i fem timmar.

Vårat nya hem!






Ser inte ut

Det är så mycket snö ute så jag inte kan se ut genom fönstret för det är en stor snöhög som lagt sig på fönsterkarmen och täcker en stor del av fönstret. Kan det inte bli vår snart? Idag är det 15 minusgrader ute och det är inte kul, det är knappt så att min bil vill starta på morgnarna när jag ska åka till jobbet. Jag vill inte ha det så här längre.

Idag jobbar jag hela dagen och jag hoppas att det blir en smärtfri dag, orkar inte med en massa strul och andra irriterande saker. Ska dricka kaffe nu och ta det lugnt.


Usch vilken dag

Trodde det skulle bli en lugn dag på jobbet men så blev det tyvärr inte. Är helt slut och vill bara att min älskling ska komma hem och massera mina fötter.

Ikväll blir det ädelostsoppa och toast skagen till middag för jag orkar inte laga till något annat. Ska se om det går någon bra film på tvn, annars så går jag och lägger mig tidigt.

Imorgon jobbar jag en heldag och tyvärr så ser jag inte fram emot det för jag tror att det kommer att bli mycket att göra för mig eftersom det kommer vara dryga 12 minusgrader ute.

Längtar tills på onsdag och på fredag för då har jag bara halvdagar som jag jobbar.

Mer snö och mer jobb

Idag jobbar jag fem timmar och jag hoppas att de fem timmarna går fort. Det snöade så mycket igår att det knappt gick att stänga ytterdörren här i huset och det ska komma mer snö!! Är det ingen mer än jag som längtar efter vår?

Imorgon blir det en lång dag på jobbet och på tisdag ska jag till Eskilstuna och jobba, det kan bli kul med omväxling.

Tittade på Melodifestivalen igår och det var inte många av artisterna som var bra, sämst var nog Elin Lant och en Getty. Efter Melodifestivalen tittade vi på en film som hette Smala Sussie och den var sådär.

Nu ska jag dricka kaffe och vika tvätt och sedan ska jag åka till jobbet.

Snöoväder

Det vräker ner snö ute och det tog över en timma att köra hem från jobbet idag och nu ser jag inte fram emot att åka och jobba imorgon för det kommer fortsätta snöa inatt. I år fick vi verkligen en riktig vinter med massor av snö, hoppas att nästa vinter blir bättre.

Vi har tvättstugan nu ikväll så om en liten stund ska jag byta om och gå ner och tvätta, funderar på om jag ska orka pulsa upp till affären och köpa något gott att snaska på tills ikväll. Johan är ledig ikväll så vi ska äta en god middag och sedan kolla på Melodifestivalen.


Trevlig kväll

Igår var vi hemma hos min lillasyster och hennes kille och tittade på film, det blev filmen The Uninvited och den var riktigt läskig. Min systers bebis tycker ibland att min Johan är världens läskigaste och skriker högljutt när hon får syn på honom för att efter ett tag bara titta på honom och smila upp sig allt hon kan.

Idag ska jag åka och jobba fem timmar och sedan ska jag åka hem och dammsuga och torka golven för det har inte blivit gjort på en vecka och det börjar bli dammigt.

Ikväll ska vi äta kräftor som jag har haft i frysen sedan i höstas och sparat till något speciellt tillfälle och det får bli nu. Johan är ledig från krogen hela helgen och vi passar på att göra så mycket som möjligt tillsammans då. Nu ska jag göra iordning frukost åt oss och sedan måste jag åka och jobba.

Kan inte klara sig själv

Jag är så trött på min mamma som hela tiden behöver min hjälp med allt och inte verkar kunna göra någonting själv. Vet inte hur mycket mer jag orkar men nästa vecka flyttar hon till en annan stad och jag hoppas att jag får det lugnare då.

Idag skulle hon komma över och låna våran dator och leta efter en ny bil, datorn hemma får hon inte låna för min lillebror. Hon sa att hon skulle komma över klockan elva men den är över elva... irriterande. Sedan när hon är här sitter hon och svammlar och beter sig konstigt.  Får se om hon dyker upp. Får se om kan hitta någon bil, det kommer sluta med att jag hittar en bil åt henne och sedan får jag förmodligen betala den åt henne också, suck.

Vill bli blond igen!

Färgade mitt hår rött i höstas och nu gör jag mitt bästa för att det ska bli blont igen men det går sakta, tror att det blir lättare när det är sommar och solen hjälper till att bleka håret.

Igår var jag ledig och hann med en hel del saker. Först på morgonen var jag ocj klippte mig och sedan åkte jag och Johan till Eskilstuna och åt lunch på Laan Thong och efter lunchen åkte vi hem till min pappa och hälsade på och klappade katterna.

Vi hann också åka till Tuna Park och titta lite i affärer och sedan åkte vi hem till min lillasyster och fikade och där bjöd de oss på semlor! och jag lekte lite med min söta systerdotter. Tyvärr så verkar det som att hon är livrädd för Johan för så fort han är nära henne så börjar hennes läpp att darra och hon vänder sig bort eller så kanske hon bara är blyg.

Idag jobbar jag från 10-19 och jag längtar redan efter att få åka hem från jobbet och bara ta det lugnt.

Kyckling med röd curry

Lagar lunch nu och det blir thaimat. Johan och jag var ute och tog en långpromenad imorse och sedan satte jag mig vid datorn för att kolla vilka som betalat på mina Tradera auktioner och alla utom en hade gjort det så efter lunchen ska jag till posten och skicka iväg lite paket.

Köpte en salva på apoteket igår till mina torra händer och den heter Locobase och jag hoppas att den hjälper. Är så trött på vintern nu och den här kalla och torra luften, vill ha vår.

Igår var det en gammal dam här och tittade på våran lägenhet och om vi har tur så kan hon flytta in redan i maj och då slipper jag och Johan betala dubbelhyra! Vi hoppas att hon tar våran lägenhet!

Tradera

Att sälja saker på Tradera, saker som man inte använder längre, kan vara ett bra sätt att få in lite extra pengar. Sålde nyligen några gamla spel och tjänade 600 kronor, det känns bra.

Ska mysa med min fina nu och se på film. Det blir en lugn kväll för imorgon har vi en hel del saker som ska hinnas med.

Kaffe utan mjölk

Ska snart åka och jobba och känner mig faktiskt ganska så pigg med tanke på vad klockan är. Vi hade så lite mjölk hemma så jag sparade sista skvätten till min fina och dricker svart kaffe men detr funkar det också.

Igår hade vi en sådan trevlig kväll och maten blev riktigt lyckad. Efter maten så spelade vi Mariocart och det verkade som att min syster och hennes kille gillade det. När de sedan hade åkt hem så tittade Johan och jag på en film som heter Pelham 123 och den var bra.

Slutar tidigt idag och på eftermiddagen ska jag ut och gå en långpromenad så att jag bränner bort några av kalorierna som slank ner igår, nu ska jag åka till jobbet.

Alla hjärtans dag!

Imorse när jag vaknade stod det 10 röda rosor på köksbordet från Johan till mig och det värmde i hjärtat. Vid frukosten fick jag ytterliggare en present och den blev jag också väldigt glad för.

Nu håller vi på och förbereder middagen som vi ska bjuda min lillasyster och hennes kille på. Det blir nötfärssbiffar med pressad potatis och gorgonzolasås och till efterrätt så blir det vit chokladmousse. Johan lagar förrätten och det blir den klassiska toast skagen som jag inte är sådär jätteförtrjust i.

Torra tassar

Är så torr om händerna och hur mycket jag än smörjer in dem med mjukgörande så verkar det inte bli bättre. Idag hade jag en lugn dag på jobbet och när jag kom hem så hade Johan köpt hem kinamat som vi åt och sedan kollade vi lite på medium men det var helt värdelöst.

Nu ska jag dricka kaffe och sedan spela mariocart med Johan och sedan måste han åka och jobba och jag måste åka och jobba en timma senare.

Imorgon kommer min syster och hennes kille över på middag och det kommer att bli kul, gissa om de kommer att bli överraskade!

Starkt kaffe

Jag ska jobba idag med men imorgon är jag äntligen ledig och det ska bli så skönt, ska umgås med min fina Johan och mysa för det är Alla hjärtans dag imorgon. Min syster och hennes karl kommer över och äter mat och sedan tror jag att det blir en film för mig och Johan för på måndag ska jag upp tidigt och jobba.

Idag blir det jobbet fram till fem och sedan ska jag hem, äta, ta ett bad och vila och sedan ska jag iväg och jobba som croupier på kvällen. Alltid bra med lite extrapengar nu när vi ska flytta för det blir ju dyrt med allting.

Igår träffade jag en gammal kompis som jag inte sett på ett tag och hon hade verkligen sunkat ner sig och såg rent ut sagt helt för djävlig ut. Hon dricker mycket coca cola och röker och hennes tänder var helt bruna och såg riktigt äckliga ut, usch jag tyckte riktigt synd om henne. EN bra sak var i alla fall att det fick mig att vilja se fräschare ut och det enda som kan hjälpa mig är att jag börjar motionera och går ner i vikt. Snart beach 2010.

En del människor missar mycket

Fick riktigt glada nyheter imorse och ville dela med mig av dem till mina nära och kära men när personen man vill berätta det för inte svarar i telefonen när man ringer eller svarar på de sms man skickar då tröttnar man. Johan var i alla fall hemma när jag fick samtalet och han blev också glad för min skull.

Idag var vi och skrev på hkontraktet för vårat nya hem och jag tog en tur förbi där och kikade in. Längtar så till 1 april när vi kan flytta in där, har redan börjat planera hur vi ska möblera där! Det blir några nya möbler som måste köpas men annars så får våra gamla gott och väl plats.

Snöstorm igen

Det vräker ner snö här utanför och jag blir tokig, igår när jag var ute så var jag helt säker på att det skulle bli vår ute men där hade jag verkligen fel.

Igår fick Johan och jag våran drömbostad och idag ska vi dit och skriva på kontraktet och sedan blir det inflyttning där 1 april och det ser jag fram emot. Nu är det bara en månad och två veckor tills dess så det kanske är dags att börja fundera på det man vill ta med och det som ska kaseras?


Det kommer bli en lång dag.

Var och handlade på Lidl igår och köpte några energidrinkar som jag ska ta med till jobbet idag och det lär nog behövas, det har varit mycket att göra de senaste dagarna. Idag börjar jag tio och kommer hem sent men det är bara att kämpa på.

Johan är och jobbar nu så jag har ätit frukost i lugn och ro framför datorn, skönt att vara ensam ibland. Nu ska jag packa min väska och sedan spela lite Nintendo Wii!

Vad blir det för mat?

Ikväll ska jag laga kyckling enchiladas med cutty och sallad till. Har aldrig lagat den här rätten så vi får väl se hur det blir.

Har verkligen njutit av min lediga dag idag och imorgon jobbar jag från 10,00-22,00. Det kommer verkligen att bli en lång dag.

Produktiv morgon

Nu på förmiddagen så har jag hunnit med en massa saker. Jag har storstädat hela vårat hem och sedan har jag registrerat mig och Johan på alla bostadsbolag som finns i Västerås i hopp om att hitta en ny bostad, vi får väl se om det ger några resultat.

Nu ska jag sminka mig och sedan gå upp till affären och handla lite ingredienser som behövs till lunchen.

Kräsna matgäster

Jag och Johan har bjudit hem min syster och hennes kille på middag på alla hjärtans dag och när jag och min syster smsade igår om vad vi skulle laga för mat så hade hon anmärkningar på allt. Ville inte ha någon potatis till maten utan det skulle vara sallad och ingen efterrätt osv eftersom de ska försöka gå ner i vikt och det genom att äta nyttigare mat.

 Imorse läste jag hennes blogg och vad stod det där? Jo att de hade glufsat i sig pizza på hennes killes födelsedag. Kan ju säga att det blir ingen sallad för de två, det Johan och jag hade tänkt att laga är så mycket nyttigare än en flottig pizza!

Idag är jag ledig från jobbet och ska börja morgonen med att städa här hemma och sedan när min Johan kommer hem från jobbet ska vi hitta på något roligt!

Fortsätter snöa ute

Kul att åka till jobbet idag när det snöar ute, får räkna med att det kommer ta en dryg timme att köra och det beror till största delen på att mina medtrafikanter får PANIK när det snöar och måste kör ai 70km/h på 110 väg. Kan man inte köra bil när det snöar då kanske man borde överväga att stanna hemma eller åka kommunalt?

Tills på söndag så ska jag göra vit chokladmousse till efterätt och det kommer nog våra hungriga gäster att uppskatta.


Ännu mera snö.

Jag som trodde att våren var på väg och vad händer? Jo det snöar ute nu! Visst det är mysigt med snö och vinter när man kan sitta hemma och mysa med sin kille och ha tända ljus och bara mysa med varandra men nu har jag fått nog med mys och vill ut i solen och åka motorcykel med min älskling.

Verkar som att det blir parmiddag på söndag men mer om det senare, nu ska jag dricka kaffe.

Mjölkchokladtårta

Idag har jag hunnit med att ta en långpromenad med Johan och efter den gick vi till Lidl och hanldade lite mat och sedan gick vi hem och åt lunch som blev pasta med tomat och chilisås, det var mums!

Efter lunchen drack vi kaffe och åt varsin bit av en mjölchokladtårta som vi köpte på Lidl och det var så gott. Nu sitter jag och letar efter ett nytt hem åt oss på nätet men hittar inget som jag skulle kunna tänkas bo i. Nu hoppas jag verkligen att vi blir aktuella för radhuset som jag hittade.

Ska städa lite hemma nu och sedan måste jag åka och jobba.

Födelsedagskalas

Idag var vi hemma hos min syster och grattade hennes kille som fyller 26 år men det är inte förräns på tisdag men jag jobbar då så det blev idag. Min systerdotter var så trött när vi var där och det slutade med att hon somnade i mitt knä den lilla sötnosen.

Johan är överlycklig för han har köpt ett nytt xbox (det gamla gick sönder) så nu har vi återigen tre tvspel och vårat liv är komplett igen!

Till middag idag blir det soppa. Vi åt lunch på MAx och jag åt deras Ultimate Cheese meal och det var så äckligt, bara klet och ingen som helst smak.

Plusgrader

Idag var det varmt och skönt ute och det kändes som att våren var på väg, ser verkligen fram emot att det ska bli vår. Johan och har bestämt oss för att tacka jag till en lägenhet om vi inte får de andra två som vi ville ha, hoppas ändå att vi får radhuset!

Jobbade heldag idag och det var slitsamt. Efter jobbet så åkte jag till Johan och höll honom sällskap när han jobbade och sedan åkte jag hem och åt middag. Nu ska jag dricka kaffe och byta om för jag ska jobba som croupier ikväll. Det blir nog kul men det krävs några koppar kaffe för att jag ska orka.

Svårt

Det verkar så svårt att få tag på den lägenheten vi vill och när jag pratade med en jobbarkompis igår så fick jag höra att man kan få stå i kö i upp till 2 år innan man får den man vill ha. Så nu hoppas jag att det är lättare att hitta lägenhet på de andra ställena som vi kan tänkas bo på.

Ska åka och jobba nu och är inte hemma förräns vid sex ikväll och då ska jag vila lite och sedan åka och jobba igen, kul!

Letar nytt hem.

Idag var vi och kollade på en stor tvåa i Strömsholm men det kommer nog inte att funka att bo i en tvåa, vi måste ha en trea så vårat lilla "kontor och gästrum" kan vara kvar. Såg att de hade ett litet radhus till uthyrning och vi hoppas på det nu!!

Ska fika nu

Till Lager 157 igen

Idag var Johan och jag på Lager 157 och handlade. Han hittade en jättesnygg Puma munkjacka och jag köpte en massa strumpor. Vi var också inne på Serholt och köpte lite heminredningsprylar.

Jag och min älskling har börjat titta på en serie som heter Sons Of Anarchy och den är väldigt beroendeframkallande. Låg och tittade på tre avsnitt igår innan vi skulle somna, blir nog likadant ikväll.

På torsdag ska vi åka till Toyota och kolla på Aygon som jag ska köpa och kolla vad de har för villkor om man ska ta ett billån där. Hoppas att det blir bra.

Det vi också har hunnit med idag är att leta lägenhet i Västerås och i närheten av Västerås. Vi känner båda att pendladet har blivit alldeles för dyrt och för jobbigt så nu ska vi flytta närmare men det är svårt att hitta någonstans där vi vill bo men det löser sig nog också, hoppas jag i alla fall.

Min söndag

Igår var jag med min lillasyster på Lager 157 och köpte lite nya kläder och även 3 filmer. Det var en väldigt bra butik med billiga kläder och jag kommer definitivt att åka dit igen!

Idag har jag jobbat och nu är jag hemma och lagar mat, gör hemmagjorda köttfärspiroger med tacosmak, det kommer att bli riktigt gott. Nu väntar jag bara på att degen till pirogerna ska jäsa klart och sedan ska jag fylla dem och sedan ska de gräddas i ugnen i 20 minuter.


RSS 2.0