Inget Lager 157 idag

Får hitta på något annat roligt att göra. Ska göra iordning mig och sedan ska jag gå ut. Ikväll ska jag jobba, trist för det här är min lediga helg och jag hade velat vara helt ledig men det blir ju pengar.

Nu ska jag sätta på mig kläder och sminka mig och sedan ska jag hitta på något roligt.

Vill ha vår!

Längtar till våren, är stelfrusen om fötterna efter att ha traskat runt i snön och inte ens mina kängor kunde hålla fötterna varma. Imorgon ska jag gå ute i fyra timmar, ser inte fram emot det.

Nu har Johan gjort middag åt oss och det blir soppa och varm smörgås, gott! Vi ska kolla på en film som han har hyrt och den heter snuten i varuhuset!

Pölsade genom snö

Igår Pölsade jag genom snö när jag skulle gå hem och hade snö upp till knäna och imorse när jag vaknade så snöar det fortfarande. Jag som längtar så mycket efter våren, har hittat en fin vårjacka som jag ska köpa som är från Hm.

Imorse blev jag väckt klockan 05,00 av att plogbilen var utanför och plogade som en galning, vad det är för mening med att ploga när det fortsätter att vräka ner snö?

Ska dricka mitt morgonkaffe nu och sedan ska jag ge mig ut i snöovädret.

Sommaren med Göran

Nu ska jag kolla på en film som heter sommaren med Göran och jag hoppas att den är bra. Tog ett bad så nu känner jag mig pigg och fräsch.

Ensam hemma igen

Ännu en lugn hemmakväll blir det för mig. Skönt att vara själv hemma och göra precis som man själv vill. Ska städa lite i köket och sedan ska jag sitta ner och titta på en film, kanske tar ett bubbelbad också. Jag jobbar imorgon också så det blir ingen sen kväll. Nästa helg är jag ledig hela helgen och då ska jag hitta på något roligt med min lillasyster. Jag säger bara lager 157.

Tv spel

Nu är mina två bröder hemma hos oss och vi spelar tvspel med dem och de tycker att det är väldigt roligt. Blev inget croupier jobb för mig ikväll så jag kommer vara hemma och bara ta det lugnt. Ska snart gå upp till affären och köpa lite som jag kan ha till middagen och lite gott till ikväll.

Bilen ska säljas

Ska nu sälja min s40 och köpa en liten Toyota Aygo. Känner att det har blivit alldelles för dyrt att åka fram och tillbaka med min bil så nu ska det li en liten och väldigt bensinsnål bil. Som det är nu så betalr jag drygt 4000 kronor i månaden i bensinpengar och det är inte klokt.

Min chef ringde igår och var lite gring över att jag inte lämnat in min tidrapport så om jag hinner ska jag lämna in den idag innan jag börjar jobba. Ska jobba som croupier ikväll och jag hoppas att det är lite folk ute och att jag får mycket spel under kvällen. Där jag ska jobba ikväll brukar det inte vara så mycket folk och så är det helgen innan lön och då brukar det nästan vara dött ute.

Nu ska jag rosta bröd och äta frukost.


En lugn hemmakväll med film

Johan är och jobbar och jag sitter och kollar på film i lugn och ro och njuter av att vara ensam. De sensate dagarna har det varit lite väl intensivt här hemma men det har börjat bli bättre. Ska ta den här kvällen och känna lugn och sedan blir nästa vecka mycket bättre.

Ska sitta och prata lite på msn med några vänner nu och sedan blir det film igen.

Nu längtar jag till våren

Igår började jag plocka bort julsakerna hemma och sätta upp vårgardiner men det känns lite fel eftersom det är snö ute fortfarande. Det gick inte att hänga upp gardinerna ändå för de var för långa så jag ska till Hemtex imorgon och köpa klister (eller vad det nu kallas) så man klan stryka upp gardiner så de blir kortare.

En av mina chefer ringde igår och jag fick lite mer timmar. Från början hade jag bara 113 schemalagda timmar och nu har jag 140 så jag känner mig nöjd.

Idag blir det en lugn förmiddag, ska åka till Överskottsbolaget och handla lite och sedan ska jag jobba på eftermiddagen.

Känner mig slö idag

Känner mig inte på topp idag och det är lite tråkigt, hade tänkt att gå ut på en powerwalk nu på morgonen men istället så fastnade jag vid datorn.

Johan ligger fortfarande och trynar och säger att han mår dåligt, killar så fort de blir lite förkylda så är de jättesjuka!!!

Nu ska jag sätta på kaffehurran och dricka en kopp.

Idag blir det en lång dag

Ska hoppa in och jobba extra för en kille som vabbar idag så min dag kommer att bli väldigt lång pch jag kommer inte att vara hemma förräns vid 22,00 ikväll.

Igår köpte Johan Mario Cart till oss och det är till Nintendot och man sitter med varsin ratt och tävlar mot varandra. Vi spelade lite igår och det var väldigt roligt. Något som inte var så roligt igår var att min illebror William bröt foten när han spelade fotboll med sina kompisar i skolan igår. Ska gå över till honom imorgon med en stor godispåse!

Nu måste jag packa min väska och sedan ska jag åka till jobbet.

Då var julen slut

Hade främmande hemma idag och fick frågan varför jag inte plockat bort mina julsaker och jag svarade att det var ju inte tjugondeknut än, men det hade tydligen redan varit så imorgon är det jag som städar bort julen.

Har köpt nya gardiner som jag ska sätta upp i köket och idag ska jag be min fina sambo att köpa lite nya blommmor som vi kan ha istället för julblommorna.

Nu ska jag äta lunch och sedan ska jag åka till jobbet.

Gårdagen

Igår hade jag en riktig slappardag. Började med att jobba fram till klockan 12,00 och sedan åkte jag hem och tog ett långt varmt bad och sedan gick jag hem till min mamma och drack kaffe.

Vid 16,00 lagade jag middag åt Johan och mig och sedan låg vi i soffan hela kvällen och tittade på Herman Lindqvist dokumentär om Gustav Vasa och Bernadotte. Johan var helt slut efter att ha jobbat nästan 22 timmar i förrgår så han låg och halvsov bredvid mig i soffan.

Vid klockan 21,00 så bytte vi soffan mot sängen och låg och kollade på film där inne.

Idag känner jag mig riktigt utvilad och redo att åka till jobbet, ser fram emot att få komma hem för min älskling är ledig hela helgen och vi har planerat att umgås.

18 minusgrader

Det är så kallt ute och jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har planerat att stanna hemma hela dagen. Har allt jag behöver här hemma som min varma säng, massa Poirot dvds och om jag skulle bli uttråkad så finns ju alltid datorn. Min älskling är och jobbar idag och tog min bil för han har en diesel och den vill inte starta när det är kallt ute.

Nu ska jag gå och diska och sedan är det dags för lunch.

Som en tonåring

Var hos doktorn i förrgår eftersom jag har fått utslag på sidan om hakan och som jag haft ett tag men aldrig läkt så jag trodde att det var något virus av något slag men läkaren sa att det var finnar och sedan fick jag en stark salva som innehöll antibiotika som jag ska smörja med, hoppas det försvinner nu. Har aldrig haft mycket finnar och så får jag det nu när man är 26 år, rikitgt skumt.

Idag är jag ledig och ska tillbringa dagen hemma där det är varmt, igår var det så kallt ute så det inte blev någon riktig värme i bilen, 23 minusgrader! och det ser ut att bli lika kallt idag.

Ska till doktorn

Har en tid hos min läkare idag och jag hoppas att det går bra. Efter klockan ett så kanske jag har goda nyheter!

Ska till Eskilstuna idag och titta på mellandagsrean, vill handla lite nya saker så jag ska se om jag kan hitta något roligt!

I goda vänners lag

Ikväll ska jag hem till en kompis och dricka lite vin och prata lite gamla minnen från förr, låter som att jag är väldigt gammal när jag skriver så men trots min unga ålder så har jag ändå en hel del minnen från förr.

Lagar mat nu till mig och min hungriga karl och det som ska serveras blir biff i grön curry med ris.

Vill shoppa!

Har inte varit ute en enda dag på mellandagsrean och inte kommer jag att ha tid att åka iväg heller, i alla fall inte under den här veckan för jag jobbar idag och imorgon och på måndag ska jag till vårdcentralen på en liten hälsoundersökning.

Idag jobbar jag på dagen och kommer hem på eftermiddagen, jobbar jobbar både på dagen och även på kvällen så jag får vara själv ikväll med. Igår hade vi myskväll och tittade på film och åt lite gott. Skönt med sådan kvällar ibland.


Nyårsdagen

Har haft en lugn dag idag och varit och hälsat på Johans bror och hans familj i Fjugesta, nu håller jag på och tvättar och min älskling ligger och sover i soffan.

Igår blev det en rikitgt trevlig kväll. Vi åt middag vid åtta och det blev potatisgratäng med oxfilé, rödvinssås och bearneisesås och det var väldigt gott. Efter maten sjöng vi singstar och det verkade som att min systers bebis gillade när vi sjöng.

Klockan tolv gick vi ut på balkongen och kollde när mina 2 bröder sköt raket o skålade i champagne cider.

Nu ska jag gå och krama min älskling.

RSS 2.0