Rolig kommentar från en söt tjej!

jag är så fet så jag måste sätta mig ner försiktigt för att känna efter så stolen håller


Jag har fått sparken!

Fick reda på igår att jag fått sparken. Jaha tänkte jag eftersom personen som sparkat mig definitvit inte är min chef men men det kanske funkar det också. Nej för att sluta skämta så fick jag höra igår att min jobbarkompis sprungit runt och sagt till folk att jag fått sparken och att det var han som fixat det men i själva verket så har jag bytit avdelning och jobbar numera i en annan stad därför att de hade ett bättre erbjudande på jobb.

Kan ju undra varför min manliga jobbarkompis springer runt och säger till folk att han har fått mig sparkad/sparkat mig? Beror det på att han är en utlänning och inte klarar av att en tjej har ett manligt jobb eller är det för att han inte gillar mig? Vet inte varför men jag bryr mig inte. Ringde i alla fall min chef och berättade vad som hänt och han sa att han skulle prata med killen.

Jag har i alla fall inte fått sparken utan bytt ställe att jobba på och idioten på mitt gamla jobb kan dra åt helvete!

Fått nycklarna!

Idag var vi och hämtade nycklarna till vårat nya hem och det ska verkligen bli så spännande att flytta! Johan och jag var där idag och insöp atmossfären och vet ni vad vi hittade? En bastu!!! Det var något som vi inte visste fanns i huset så nu kommer vi bjuda in vänner för trevliga bastukvällar!

Vi körde lite lådor till vårat nya hem och det kommer att bli så fint när vi är klara där. På fredag är vi båda lediga så då tänkte vi köra saker och städa och fixa i nya hemmet, tror verkligen att vi kommer att trivas superbra där.

En dejt ikväll.

Ser verkligen fram emot ikväll för då ska Johan och jag gå ut och äta tillsammans och det var ett bra sedan vi gick ut och åt middag. Ska gå på en restaurang i Västerås som varit med i Kniven mot strupen och det ska bli intressant och se om de har bra mat där.

Jobbar till 12,00 idag och sedan ska jag hem och packa för imorgon får vi äntligen nyckeln till vårt nya hem och tänkte börja köra saker på en gång. Hoppas verkligen att vi kommer att trivas. Vet inte hur länge vi kommer att bo på vårat nya ställe eftersom Johan söker jobb lite här och där och får han fast någonstans så kanske vi flyttar igen.

Igår slutade jag också klockan 12,00, skulle ha slutat 20,00 men det hade blivit fel på schemat och jag gnällde inte så mycket över det utan åkte och hälsade på min mamma och 2 av mina bröder och sedan åkte jag hem och tog en promenad med Johan och efter det lagade han middag åt oss.

Kollade på Håkans bar igår och jag tycker inte att det är ett särskilt roligt program, Håkan är inte lika rolig som när han var med i Färjan.


Jag är duktig!

Känner mig så duktig som orkar jobba så mycket. När jag kom hem från jobbet igår var jag helt slut och däckade i sängen och sedan var det dags för lite mat och massor av kaffe och sedan åkte jag och jobbade igen. Ikväll är jag ledig och det ska bli skönt.

Jag ska tvätta när jag kommer hem från jobbet, diska (om inte min söta har gjort det) och sedan packa inför våran flytt. Måndag och tisdag kommer jag inte vara hemma på hela dagen så det är lika bra att fixa saker som ska fixas idag.

HAr laddat med kaffe nu och ska ta på mig och åka och jobba.

Längtar efter en ledig dag

Ska jobba väldigt mycket nu fram tills på onsdag men sedan har jag en ledig dag och den ska jag verkligen njuta av. På onsdagen ska vi hämta nykeln till vårat nya hem och sedan ska vi åka och shoppa lite nya saker. Blir verkligen en kanondag som jag får tillbringa med min älskling.

Idag ska jag jobba och när jag kommer hem så hoppas jag att min gubbe har lagat mat. Har en rolig sak att berätta men den saken väntar jag med att berätta tills allt blir klart.

Morgonpigg

Har så svårt att sova och vaknade till vid vid tre imorse igen och mu sitter jag med en stor kopp kaffe för det är snart dags att åka till jobbet. Slutar 12,00 idag och det ska verkligen bli skönt att vara ledig hela eftermiddagen, hoppas att det blir fint väder så jag kan gå ut på en promenad.

Ska gå och göra iordning några smörgåsar nu så att jag har frukost på jobbet.

Middag med pappa & Chin

Min pappa var här idag med sin fru och åt middag med oss och det var trevligt. Efter middagen fick pappa prova Johans nya tv spel som gick ut på att man skulle döda varandra i ett krig kan väl inte säga att jag tyckte att det verkade intressant.

Ikväll ska jag ta ett varmt bad och sedan lägga mig tidigt och kolla på sex and the city i sängen, köpte nyligen samlarboxen så jag har en hel del avsnitt att titta på.

Svårt att sova

Igår gick vi och la oss vid 23,00 och Johan låg och vände och vred på sig en bra stund innan han somnade och sedan vaknade jag vid 03,00 och kunde inte somna om på ett bra tag och sedan lyckades jag sova i 20 minuter för att sedan behöva vakna och gå till jobbet.

Är riktigt trött och min dag har knappt börjat så jag dricker en kopp kolsvart kaffe och hoppas att det räddar min dag.

Vad är det för fel?

Varför har jag så högt blodtryck för? Strssar jag för mycket, äter jag för onyttig mat, rör jag på mig för lite? Vet fan inte vad jag ska göra. Det var 150/100 idag! Ska tillbaka dit om 2 veckor. Ska äta nyttigt och röra på mig dagligen tills jag ska dit igen, vad annat kan jag göra?

Vi köpte flyttkartonger idag så nu ska jag börja packa för onsdag nästa vecka ska vi börja flytta.

Ledig idag!

Idag är jag ledig och då kanske ni undrar varför jag är uppr vid 07,24? Jo jag ska till doktorn och kolla mitt blodtryck. Hade verkligen varit skönt med sovmorgon men det får bli en annan dag.Min älskling ligger däremot i sängen och snusar.

Idag ska jag ringa och kolla om vi inte kan få nyckeln lite tidigare till vårat nya hem och sedan ska vi köpa flyttkartonger och börja packa. Kommer bli en lång dag idag med massor av saker som ska göras.

Godissugen

Är sugen på choklad men det får jag inte äta om jag ska leva ett nyttigt liv men jag har lovat mig själv att äta något onyttig på måndag om det går bra hos doktorn, annars så blir det ett lämpligt straff.

Johan har åkt för att jobba och jag ska snart börja göra iordning mig för att jobba med, kommer jobba väldigt mycket nu framöver för att ha råd med dubbla hyror i 2 månader men efter det ska jag ta det lite lugnare. Hoppas att det blir mycket folk som är ute ikväll men det tror jag inte att det blir.

Nu ska jag dricka kaffe och sedan stryka min skjorta.

Snart flyttar vi!

Nästa vecka sja jag ringa och kolla om vi inte kan få nyckeln till vårat nya hem lite tidigare och sedan måste jag höra när hyreslappen kommer för hyran måste ju betalas. Tiden har gått så fort sedan Johan och jag hittade vårat nya hem och det ska bli skönt att komma närmare jobbet och inte behöva pendla lika långt som vi gör idag.

Jag jobbar idag med och jag hoppas att det blir lika lugnt på jobbet som igår. Känner mig trött idag trots att jag gick och la mig tidigt igår, somnade vid elva på kvällen. Ska jobba som croupier ikväll och det blir nog lugnt skulle jag tro efter som det är helgen innan lön och då brukar folk stanna hemma.

Hoppas att min älskling har varit duktiog och lagat mat tills jag kommer hem. Vi har inte hunnit umgås nu på flera dagar eftersom vi har jobbat mycket båda två och haft olika arbetstider men ikväll hinner vi ses i åtminstone två timmar.

Plusgrader och vår på väg

Igår var det varmt för första gången på länge och jag njöt verkligen av att veta att snart är våren här och det kommer att bli sommar inte för att jag kommer att ha någon semester i sommar men några lediga dagar kommer det säkert att bli och de kommer jag verkligen att njuta av.

´Det var någon idiot som "tjuvringde" mig för en stund sedan och sa inte ett ord. Jag ringde upp och kom till en Eva som jag aldrig pratat med, undrar hur den här personen fick mitt nummer, läskigt!

DAgs att borsta tänderna och klä på sig sedan väntar en spännande dag på jobbet!

Uttråkad

Så tråkigt att göra samma jobb varje dag och inget nytt händer. Har tre tråkiga pass på jobbet att se fram emot men som tur är så går lördag och söndag fort.

Igår hade jag en extremt lugn dag och hade verkligen inget att göra på hela dagen, hade kunnat tagit med mig en bok och suttit och läst i och ingen hade saknat mig. Får se om det är lite mer liv idag för det är ju trots allt fredag. Längtar tills jag kommer hem ikväll för då ska jag ta ett varmt skumbad och läsa en inredningstidning.

Rensat hemma

Nu inför det att vi snart ska flytta så rensade jag ur allt som inte behövs längre. Igår började med att rensa ur min garderob och fick ihop 2 sprängyllda plastpåsar med kläder som jag ska ge bort, ska frotsätta rensa för när vi flyttar kommer vi inte att ha lika många garderober som vi har nu.

Nästa vecka ska jag ringa och kolla om man inte kan få nyckeln lite tidigare för då kan Johan börja flytta över saker som ska vara i förrådet. Ska verkligen bli kul att flytta och komma närmare jobbet. Fast i nuläget så vet jag ju inte om jag ska jobba i Västerås eller i Eskilstuna.

Ska jobba idag så nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan åka för jag måste tanka bilen idag.

Jobb

Verkar som att jag måste gå tillbaka till mitt gamla jobb därför att mitt nya jobb inte kan erbjuda mig tillräckligt många timmar framöver och det gör mig så ledsen. Trivs verkligen jättebra på mitt nya jobb men om jag inte kan jobba heltid vad ska jag då göra?

Morgonpromenad

Älsklingen och jag gör oss iordning för att gåut och gå en långpromenad. Ska bli skönt att få komma ut i friska luften. Frukost har vi redan ätit och det blev youghurt Puluns mûsli och vindruvor och kaffe. Vad nyttiga vi har blivit!

När vi kommer hem från promenaden så ska jag laga lunch åt oss och sedan ska Johan åka och jobba men inte jag för jag är ledig idag och ska bara njuta och göra det som faller mig in.

Dags för promenad nu.

Vissa människor förstår inte

Att en del människor har svårt att sätta sig in i hur andra känner det inför vissa saker det kan jag ta men när ens egen familj vägrar att fatta en del saker då ger jag upp.

Jag har flera gånger sagt till den här personen att jag inte orkar mer om personen fortsätter tjata på mig och kräva saker av mig som jag inte kan ge men det har bara fortsatt och när personen äntligen flyttade så trodde jag att allt skulle bli lugnt men då hoppar personen på mig om det mest privata som hänt mig (en sak jag inte orkar tänka på därför att det gör alldelles för ont) när jag kommer och hälsar på personen.

Inte nog med att personen frågar mig om det som hänt, personen sitter och flinar och verkar tycka att det är roligt också. Jag sprang gråtandes därifrån för jag orkade inte höra och nu orkar jag inte träffa den här personen.

Blåsor

Har blåsor på mitt högra ringfinger och det är jättetorrt oavsett hur mycket jag än smörjer medans resten av handen inte är torr. Vet inte vad det är för fel på mitt finger. I vintras hade jag mitt vänstra långfinger som knakade varje gång som jag böjde på det och till slut fick jag nog och gick till doktorn men det enda han sa var att fingrar knakar ibland.

Den här veckan jobbar Johan kväll varje dag så jag kan äta vad jag vill till middag och se på vad jag vill på tvn och det kommer bli skönt. Kan ta ett skumbad och ligga och simma i badkaret så långe som jag vill utan att någon står utanför och vill komma in.

Har fortfarande ont i min fot och det vill inte gå över. Jag vill inte sitta hem och uggla heller utan vill gå en långpromenad varje dag för nästa vecka ska jag till doktorn och kolla mitt blodtryck och då vill jag att det ska ha sjunkit.

Nu ska jag se om det finns något roligt att titta på på tv3 play, annars ska jag äta frukost.

Ont i foten

Har fortfarande ont i foten sedan jag halkade på en isfläck i tisdags i förra veckan. Undrar vad det är för fel, kan ju vara ute och gå men det gör ont som fan sen.

Åt en härlig frukost med min älskling imorse och nu tar vi det lugnt och smälter maten. Ska ut på en powerwalk om en stund och det ser jag verkligen fram emot. Ska köpa ett par nya joggingskor så fort vädret tillåter att ha joggingskor.

Solen skiner och det är vår i luften!

Har städat halva lägenheten nu och ska ta den andra halvan så fort min älskling är klar med lunchen och sedan ska vi gå ut och njuta av solen och drömma oss bort till sommaren.

Funderar på att baka vita chokladmuffins med jordgubbssylt senare idag men jag vet inte om jag har tillräckligt med ork för att göra det, ska ta fram en bra bok och sätta mig i solen istället, det vore riktigt nice men samtidigt var det längesedan som jag bakade något.

Skickade sms till en person och frågade om de inte ville kika förbi idag men jag tror inte att de orkar men om de skulle göra det så vore det roligt.

Lördagsmys

Igår hade jag och Johan en riktig myskväll och det behövdes efter den hemska dagen. Förstår inte en viss person att man inte sitter och flinar och frågar saker som gör ont för den som råkat ut för det. Kommer inte orka träffa den här personen på ett bra tag.

Igår lagade vi middag hemma och det blev hemmagjorda potatisklyftor marinerade i dill och sesamfrön, hemmagjorda kebabspett och tsatziki som  jag också gjort själv. Sedan tittade vi på melodifestivalen och det kändes som att det var rätt låt som vann men jag tycker att hon borde ha snyggare scenkläder sen när hon ska uppträda i Oslo.

Idag har jag varit ute på en långpromenad och nutit av solen och nu ska jag städa badrummet och sedan dricka en kopp kaffe och bara njuta av att vara ledig.

En älg!

Igår när jag körde hem från jobbet och nästan var hemma så ser jag något på vägen men det var mörkt och mina helljusen var så smutsiga så de lös inte så bra men när jag kommer närmare ser jag att det är en jättestor älg som står mitt på vägen och ska gå över och jag fick panik och tvärbromsade samtidigt som jag tutade på älgen för att skrämma den. Det lyckades och älgen försvann ut på en åker. Man måste alltid vara uppmärksam när man kör bil för annars kan olyckor hända, det har jag stor erfarenhet av efter min kära mamma som har varit med om otaliga bilolyckor.

Mina nya skor


Grått ute idag

Har fortfarande ont i min fot och har planerat att ha en lugn dag hemma innan det är dags att åka och jobba. Skönt att bara ta det lugnt och inte ha några krav på sig om att göra en massa saker.

Nästa vecka jobbar jag jättemycket och därför är det så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt den här veckan. I helgen är både jag och Johan lediga och då har vi tänkt åka till Vingåkers factory outlet och titta och på lördagen ska vi iväg och titta på Melodifestivalen.

En snabbis till Örebro

Idag har Johan och jag varit i Örebro på Marieberg och kikat lite på kläder och andra saker. Ska dricka kaffe nu och sitta lite vid datorn och titta och sedan ska jag åka och jobba.

Gjorde illa min fot igår och jag har hasat mig fram, vet inte vad som hände med foten förutom att jag halkade på isen och trampade snett och det värker när jag ska stödja på foten, kul att jobba på eftermiddagen och behöva hasa omkring som en annan pensionär.

Kaffetime nu och sedan ska jag hinna ner en sväng på stan för att proviantera lite till middagen ikväll.

Härliga dagar

Nu tror jag verkligen att våren är på gång. Igår när jag var ute på en promenad med Johan så lyste solen och det var varmt ute. Önskar att jag hade tid till en promenad i solen idag med men det har jag inte för jag ska jobba men imorgon börjar jag sent så då blir det definitivt en långpromenad.

Nu i helgen är vi båda lediga och har tänkt att hitta på något roligt tillsammans och har börjat fundera ut lite saker som vi vill göra. Vi har några bra idéer.

Jag har börjat rensa här hemma för vi flyttar ju om nägra veckor och det är skönt att ha allt klart så att man kan koncentrera sig på att packa. Hoppas att vi kommer att trivas på nya stället!

Vill ha till vardagsrummet!

KAJSA Matta, kort lugg

LIATORP Sideboard

Vill ha lite nytt till vardagsrummet när vi flyttar och de här sakerna ska vi köpa så fort vi får nyckeln till vårat nya hem!

Duktiga jag

Nu har jag städat hemma och det är så rent så. Johan var också med och städade , han tog hand om köket och städade faktiskt ugnen.

Ska ta en powerwalk bara jag har smält lunchen. Det är så fint väder ute nu och varmt är det också så det är lika bra att passa på. Har tre veckor på mig att få ner mitt blodtryck (då ska jag tillbaka till doktorn) och jag hoppas att det kommer funka genom att jag äter nyttigare mat och rör på mig mera.

Vilken rolig dag jag hade igår, jobbade som vakt och fick se de sämsta uppträdandena någonsin. Det var Linda Pritchard, Erik Sade och Nanne Grönvalls och en till grupp som ylade på en pytteliten scen. Pinsammt att vara artist och uppträda i ett köpcenter.

En förkylning på gång

Inatt när jag åkte hem från jobbet var det kallt ute,tolv minus och jag som trodde att det skulle bli vår snart, så fel man kan ha.

Är trött efter gårdagen, kändes som att jag aldrig skulle få komma hem och nu när man är nyvaken så ska man åka och jobba igen men det blir ingen lång dag idag. Har i alla fall laddat med en rejäl frukost som bestod av kaffe, smörgås, 1 ägg och massa skivor av melon.

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt och imorgon ska jag och Johan göra en rolig sak tillsamman.

Firat mamma

Idag var jag och Johan i Eskilstuna och firade min mamma som fyller år nu på lördag men eftersom jag och Johan jobbar då så åkte vi dit idag. Mamma fick en jättefin bukett med tulpaner och sedan ett presentkort så att hon kan köpa något som hon gillar.

Ikväll är jag ledig och ska njuta som bara den för imorgon jobbar jag hela dagen och likaså på söndag. Nu ska jag surfa lite och sedan ta ett långt bubbelbad och sedan krypa ner i sängen och läsa en bok som jag lånat av min pappa.

Högt blodtryck

Var hos doktorn idag och kollade min hälsa och jag har fortfarande högt blodtryck, känns inte så kul att vara 26 år och ha högt blodtryck, måste börja varva ner och lära mig att koppla av.

Nu håller jag på och tvättar och det känns skönt att jag äntligen tagit tag i den biten för nu har jag snart inga rena underkläder. Imorgon är jag ledig och då planerar jag att åka och hälsa på min mamma som flyttat och även gå en sväng på stan och kolla om jag hittar något roligt på bokrean.

Nu ska jag dricka kaffe och äta frukost.

Beach 2010

Nu har jag börjat ladda inför sommaren och väljer att äta nyttigare, den här veckan har det blivit mycket grönsaker till maten och så ska det fortsätta. Nu ska jag gå ner i vikt och bli starkare fysiskt för det behöver jag i mitt jobb.

Johan har också gått upp i vikt och genom att jag lagar nyttigare mat till honom så kommer han att gå ner i vikt. Dessutom så har han lovat att börja träna och det hoppas jag att han håller för han har ju redan ett gymkort som han köpte förra året.

Sitter och klurar på vad jag ska laga till lunch men det står helt still, ska snart gå till affären och se om jag kan bli inspirerad.

Tog sovmorgon

Tyckte att jag gick och lade mig tidigt imorse men ändå sov jag till halv tio imorse, jag var verkligen helt slut men nu är jag pigg och utvilad. Sitter med en stor kopp kaffe och försöker fundera ut vad jag ska hitta på här hemma innan det blir dags för mig att åka till jobbet.

Johan kom hem vid sju imorse och nu ligger han och sover, får se hur bra humör han är på när han vaknar, det är väldigt påfrestande att jobba natt och han brukar bli riktigt grinig när han är trött.

Det är så fint väder ute nu så jag ska ta en promenad.


Älsklingen fyller år.

Johan fyller år idag och vi firade med att äta marsipantårta med våran familj. Efter fikat så var min älskling tvungen att åka iväg och jobba.

 Imorgon ska jag åka och titta på en bärbar dator och har jag tur så hittar jag någon som jag gillar. Nu ska jag se på Spårlöst och sedan ska jag sova.

Våren börjar komma

I är har vintern verkligen känts jättelång och det är skönt nu när det börjar bli vår. Igår var det till och med 2 plusgrader ute och snön smälte och jag var så lycklig.

Idag fyller min älskling år och jag ska fira honom när jag kommer hem från jobbet och då får vi lite främmande. Tyvärr så jobbar han ikväll så vi ses bara en kort stund på eftermiddagen men det gör inget för jag har planerat att göra en rolig sak med honom på söndag.

Nu är jag frisk från magsjukan och ska åka och jobba. Det blir en lugn morgon och det ska bli skönt att sluta tidigt.

RSS 2.0