Dåligt med bloggande

Har inte haft tid eller lust att skriva i bloggen nu på ett bra tag för jag har haft fullt upp hemma och med jobb. Är på jobbet nu och slutar vid 15.30. Ska bli skönt att komma hem och jag har lite att stå i hemma. Jag fick två heminredningsblcker utav Johan i julklapp och ska ut och leta lite prylar att pynta vårar hem med, det ska bli roligt.

Jäkla frisör

Var och klippte mig i måndags och när frisören skulle fixa iordning mitt hår med en plattång efteråt så brände hon mitt hår och det trots at jag sagt att hon bara fick använda 140 grader på plattången så körde hon den i 280. Efteråt så fick jag med mig lite gratisprover hem, tack så mycket! Kommer aldrig mer att klippa mig där, dessutom hade frisören med sig sitt sjuka och mycket gnälliga barn som jag tvingades att lyssna på. Då gillar jag min systers barn mer som nästan alltid skrattar och är glad!

Nyklippt

Nu har jag varit och klippt mig och fick höra att jag har väldigt torrt hår och ska använda ett schampo som återfuktar håret. Ska klippa mig igen i februari och hoppas att mitt hår har blivit bättre. Nu ska jag ner i tvättstugan och fortsätta med tvätten och sen ska jag dricka en kopp kaffe.

Lycklig

Är ledig idag och det känns så skönt. Ska snart gå ner i tvättstugan och tvätta och sedan ska jag gå och klippa mig. Resten av dagen ska jag städa och plocka i våran gamla lägenhet. Igår när jag kom hem från jobbet så plockade jag här hemma och ni ser deg fint ut, ska försöka sätta upp lite tavlor idag hade jag tänkt.

Ikväll blir det en lugn kväll

Ser fram emot när jag slutar jobbet idag. Jag ska åka hem och bara ta det lugnt och det ska bli så skönt. Har lite att plocka med hemma och så ska jag fixa med smutstvätten för vi har tvättid imorgon. Jag är ledig måndag och tisdag och de dagarna ska utnyttjas till Max med städning i gamla lägenheten. Igår var jag hemma hos min mamma och åt tacos med min syster och hennes nya kille och det var trevligt. Ska bjuda hem hela familjen i jul och bjuda på middag har jag tänkt.

Gullig sambo

Imorse när jag skulle borsta bort snö från min bil så såg jag att någon skrivit något på rutan i snön och först blev jag arg och trodde att det var någon förbipasserande som stått och kladdat på min bil men sedan såg jag attdet var ett hjärta och att det stod Amanda+ Johan. Det var min älskling som skrivit och det värmde verkligen!

Mitt liv är kaos!

Det är två veckor kvar till jul och jag har inte julpyntat någonting hemma och jag som brukar älska att julpynta. Igår städade jag iallafall hemma och när jag kommer hem ikväll så ska jag plocka iordning på allt som bara ligger och dräller överallt. Imorgon hinner jag nog ingenting hemma för då ska jag hem till min mamma och äta tacos. På söndag ska jag hem till min pappa och äta och sedan ska jag klappa 4 mjuka pälsar, pappas hund och 3 katter. När Johan var och hälsade på hemma hos pappa sist så hade han med sig två burkar ravioli som han skulle äta och katterna blev så glada när de såg Johans ravioli burkar för de trodde att det var kattmat och sen när de inte fick något så blev de väldigt förvånade. Jobb nu och sedan hem och äta en smörgås och sova.

Börjar bli hungrig

De ringde från mitt jobb och jag ska jobba imorgon med, känns sådär för jag hade tänkt städa i gamla lägenheten men jag är ledig på torsdag så jag städar då. Skönt att få en hög lön i januari tycker jag eftersom det är saker som vi måste köpa till vårar hem. Nu ska jag äta lunch och det blir pasta med kyckling i ädelostsås med champinjoner och haricot vertes.

Bryskt uppvaknande

Blev väckt av att det ringde imorse 07.37 och jag tyckte att numret liknade min sambos så jag svarade hallå men det var fastighetsskötaren som ville komma och titta på elementen som jac ringt och felanmält för de är inte varma. Kommer knappt ihåg vad jag sa för jag var så trött. Igår var det älsklingens och min tvåårsdag och jag fick rosor utav honom, så fin han är min gubbe!! Idag jobbar jag och det känns sådär, är trött men så fort jag låst upp så ska jag dricka en kopp kaffe.

Kallt

Tycker att det är så kallt inne hos oss hela tiden och trots att jag har ringt och felanmält elementen så kommer det ingen och lagar dem. Nu ska jag ner i tvättstugan och tvätta, vi har bara en tvättmaskin så det här kommer att ta hela dagen!

Snart får jag åka hem!

Snart är ännu en jobbdag över och jag får äntligen åka hem och vila och det ska bli så skönt. Ikväll ska jag dessutom äta en husets kebab till middag. Jag är så lycklig

Så kallt ute!

Minus 18 grader och det är verkligen ingen behaglig temperatur att jobba i. Vill åka hem och krypa ner i min varma säng. Nu är det bara en och en halv arbetsdag kvar och sedan är jag ledig, så skönt!

Tillbaka på jobbet igen

I måndags flyttade vi, i tisdags packade vi upp och städade och igår låg jag hemma sjuk i någon lindrigare form av magsjuka och idag är jag tillbaka på jobbet och kör på. Vill att det ska bli lördag för då ska jag och Johan julpynta hemma och sedan är vi lediga båda två!!

RSS 2.0