Rättegång idag

Ska iväg på rättegång idag och hoppas verkligen att det blir jag som går som vinnare ur det här. Det hela handlar om en händelse när jag jobbade som vakt för ett år sedan och jag vill att det ska vara över.

Efter rättegången ska jag och Johan åka till Stockholm och gå på slottet och titta. Sedan blir det en sväng på stan också skulle jag tro. Fick ledigt hela dagen från jobbet för min chef sa att rättegångar är jobbiga, hmm javisst...

Dricker kaffe nu och det är kallt här inne, undrar när de ska sätta på elementen? Kommer ihåg när jag och min förra kille bodde tillsammans i en lägenhet som drevs av en mycket underlig människa då var det så kallt över en helg att vi var tvugna att sätta på ugnen och öppna ugnsluckan för att det skulle bli varmt i lägenheten.

Nu ska jag väcka Johan och sedan blir det frukost!

Jag fick jobbet!

Fick samtalet som jag väntat på och de satt jag hade fått jobbet! Är så lycklig nu och känner att mitt liv har tagit en ny vändning. Ett nytt jobb där jag kommer att tjäna mer pengar än vad jag gör idag!

Nu väntar jag bara på att de ska höra av sig och säga när jag kan börja. Måste gå en veckas utbildning först och sedan är allt klart!

Nu hoppas jag bara att Johan hittar ett nytt jobb så att vi kan fortsätta med vårat liv och gå vidare tillsammans för jag älskar honom så mycket och det är honom jag vill vara med för resten av mitt liv.

Söndagsmys igår.

Söndagar är heliga för mig och Johan. Det är då vi köper hem en påse godis, tänder massor av ljus och kollar på en bra film och bara tar det lugnt. Nu när det är höst ute så är det ännu mera mysigare att ha tända ljus lite här och där.

Idag ska jag maratonjobba. Först mitt vanliga jobb och sedan ett extrajobb som jag tagit på mig nu under några dagar. Kommer inte hem förräns vid halv åtta ikväll. Johan har lovat att han ska fixa och dona här hemma och att maten ska stå på bordet tills jag kommer hem. Älskar honom så mycket.

Dags att åka till jobb nummer ett.

Tvätta

Ska ner till tvättstugan nu och tvätta. Är fortfarande trött efter gårdagskvällen då jag jobbade men jag har hela dagen på mig att vila. Det bev sent innan jag gick och lade mig igår för jag satt uppe och kollade på en film tills Johan kom hem och sedan låg vi och pratade en stund innan vi somnade.

Funderar på om jag ska gå upp till affären och köpa något gott till frukost och överraska min älskling med, ska se vad jag kan komma på.

Träningsvärk i benen

Har träningsvärk i benen och vet inte vad jag har utsatt de små stackarna för. Ska snart åka iväg och jobba och hoppas att det blir mycket folk ikväll. Är trött och hade hellre legat hemma och glott på tv men man kan inte alltid få som man vill.

Imorgon blir det en lugn dag. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt och njuta av att det är söndag. Nästa vecka blir en lång vecka med en hel del inplanerade saker som måste göras. Längtar redan till nästa helg.

Som jag längtat!

Nu har vi äntligen en tv i sovrummet och det är något som jag velat ha ända sedan jag flyttade hemifrån och faktiskt hade en tv i sovrummet! Ska se om Johan kan koppla in den idag så kan vi ligga där och se på film efter jobbet ikväll och bara mysa med varandra!


Då var det betsämt!

Det blev att jobba som croupier ikväll, kul. Hoppas att det blir mycket folk ikväll.


Jag älskar honom så mycket!

Johan och jag har varit lite osams den här veckan och han har verkligen varit på uruselt humör och vi har antingen bråkat eller bara gått och surat på varandra här hemma men igår när jag kom hem från jobbet så hittade jag en bukett rosor på köksbordet med ett litet gulligt brev och jag blev så glad. Har verkligen hittat den rätte!

Idag var jag och mamma i Eskilstuna och tittade lite i affärer och var ute och åt lunch på en indisk restaurang och de hade väldigt god mat där, fast den kunde ha varit lite starkare.

Ikväll ska jag jobba men just nu vet jag inte om det blir som vakt eller som croupier.

Lönehelg

Idag kommer lönen och för min del innebär det att snåla mycket med den för jag sparar så jag kan köpa en nyare bil. Känner att min bil är så tråkig och vill ha någon med lite mera fart i. Får se om jag har råd med nyare bil till nästa höst.

Idag efter att jag slutat mitt vanliga jobb så ska jag iväg och göra ett jobb i Köping och jag hoppas att det kommer att gå bra och efter det jobbet ska jag hem, byta om och sedan åka iväg och jobba som vakt så det kommer inte att bli mycket vila idag. Hade flyttat fram min väckarklocka till klockan sju imorse men av någon konstig anledning så ringde den klockan sex ändå så det blev ingen sovmorgon för min del.

Ska dricka kaffe nu och sedan åka till jobbet och hoppas att det blir en bra fredag!


Söta lillebror

Min lillebror fyllde 15 igår och jag bjöd honom på tårta och sedan fick han en present också. Hoppas att han blev glad. Han har kommit upp i den åldern då man tycker att ens storayster är töntig och pinsam att vara med men Johan tycker han om för satt och pratade om allt möjligt.

Efter att vi hade fikat tog vi en tur i Johans trabant och Tommy tyckte att det var kul, tänk vad lättroade killar är.

Idag ska jag iväg och göra en sak och vem vet, jag kanske har goda nyheter nästa vecka!!


Idag blir det tårta!

Idag fyller min lillebror 15 år och jag har bjudit över honom på tårta. Min söta lillebror får äntligen köra moppe och han är så lycklig över det! Han har någon slags cross som han åker omkring på och han tycker att det är det bästa som han någonsin fått.

Igår var det riktigt segt på jobbet och dagen släpade sig fram och jag trodde att jag skulle bli tokig, hoppas den här dagen blir bättre.

Johan och jag bråkade igår och jag blir så ledsen på honom när han måste brusa upp för småsaker men samtidigt så är han nog frustrerad över att ha blivit av med jobbet och att behöva gå hemma hela dagarna.

Nu ska jag ge min fina gubbe en hejdå puss och sedan åka till jobbet.

Ingen frukost

Tycker att nu när min älskling är hemma hela dagarna så ska han ha tid att handla men nej. Nyss när jag vaknade och skulle dricka mitt morgonkaffe så fanns det inget kaffe hemma så det fick bli en kopp te istället och det är inte lika gott. Det får bli frukost på jobbet istället.

Är så trött nu och skulle helst av allt krypa ner i sängen och somna om men livet funkar tyvärr inte så, har ju helgen att se fram emot och då kan jag sova länge på morgnarna.

Hoppas att den här veckan går fort för på torsdag ska jag iväg och göra något som kan förändra mitt liv till det bättre men vad det är säger jag senare om det går bra.

Slurpa i sig morgonteet nu och sedan skynda till jobbet så jag får en ordentlig kopp kaffe.

Knakande finger

Mitt mitten finger har börjat knaka när jag böjer på det och det känns så konstigt. Ska det vara så eller är det jag som börjar bli gammal och får knarriga leder? Kan man få kanrriga leder vid 25? Ska låta det vara veckan ut och hoppas att det går över av sig självt.

Jobbintervjuv

Idag ska jag iväg på en jobbintervjuv på eftermiddagen och jag hoppas att det kommer leda till något bra. Är trött på mitt jobb och vill hitta något nytt med bättre lön. Jag ska ge allt vad jag har idag och hoppas att det blir som jag vill.

Idag ska vi på afterwork med jobbet men som jag känner det nu så vill jag inte följa med. Är så trött och vill bara sova. Skulle vara skönt att komma hem tidigt och bara vara hemma och ta det lugnt och kolla på film eller liknande. Får se vad som händer.

Måste rusa nu så¨att jag hinner packa ner lite saker innan jag måste till tåget.


Köpa nya blommor

Idag efter jobbet ska jag åka och köpa nya blommor till vardagsrummet men har inte bestämt vilken sort jag vill ha än. Tror att det blir en tur till Ikea med så jag kan kika på lite saker där med.

Nästa vecka fyller en av mina bröder 15 år och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa åt honom, tycker att det är så tråkigt att bara ge bort pengar men det lutar allt mer åt detr hållet. Nästa helg är det Kopparbergs marknad och Johan och jag ska dit så vi kan ju fråga om lillebror vill följa med.

Igår satt vi och hade det mysigt i soffan med kaffe och glass när Johans mobil ringer och det är hans vaktchef som frågar om han vill åka och jobba nu på en gång och vad gör Johan? Jo han lämnar mig halv tio på kvällen för att åka och jobba. Jag blev lite irriterad på honom men han lovade mig en ny myskväll ikväll.

Ben & Jerrys

Idag har vi köpt Ben & Jerrys glass New York fudge som vi ska mumsa på till kvällen.

Thaimat

Jag och Johan försöker lara oss att laga thaimat och sakta men säkert så går vi framåt i våran matlagning och det är roligt. Vi var hemma hos min pappa och hans fru igår som lagade mat åt oss och jag fick en del inspiration från hennes matlagning så nästa gång vi åker till Eskilstuna så blir det ett besök i Kina affären för att handla lite nya ingredienser.

Idag är det onsdag och snart har halva veckan gått och sedan är det äntligen fredag. Den här helgen är jag ledig hela helgen och jag ska bara ta det lugnt och umgås med min älsklingsgubbe.

På fredag verkar det som att det blir afterwork med jobbet men jag vet inte hur länge jag stannar, är verkligen ingen partymänniska längre.


Mysig söndagskväll.

Har haft en lugn och mysig söndagskväll med min älskling. Vi såg på film och åt lite godis och hade tända ljus. Så skönt att kunna sitta hopkrupna tillsammans och bara ta det lugnt.

Nu ska jag sova för det är jobb som vanligt imorgon.


Skönt att vara 2!

Vi städade tillsammans idag och det blev riktigt rent och fint och det känns skönt. Nu bakar JOhan en sockerkaka och sedan blir det fika med min mamma.

Jag har blivit förkyld och känner helt död och funderar på att lägga mig i ett varmt bad men det får bli efter att mamma varit här.

Ska ligga i soffan nu och titta lite på tv och vila.

Vilodag

Söndag idag och det ska bli skönt att vara hemma och ta det lugnt. Igår var vi i Eskilstuna hela dagen och hälsade på lite folk. På kvällen så var vi och jobbade och det var segt för det var inte så mycket folk ute.

Idag är jag lite förkyld och har ont i halsen, det började igår kväll och jag hoppas att det snart går över för det var inte så längesedan som jag var sjuk och vill verkligen inte bli sjuk igen.

Tror att det blir städning hemma idag, var en vecka sedan som jag dammade, dammsög och torkade golven så det kommer att prioriteras hemma idag. Min gubbe är så trött och vill inte vakna nu men det måste han för jag håller på med frukosten.


Äntligen fredag!

Så skönt med helg nu om drygt 10 timmar. Ikväll är jag ledig också och ska bara ta det lugnt. Vi ska på afterwork med jobbet men jag tror inte att jag dricker någon alkohol, orkar inte, känner mig så trött så trött och det trots att jag somnade vid klockan 22,00 igår.

Den här veckan har gått rätt så fort men det kanske är för att jag har så galna jobbarkompisar! Ibland när man är på jobbet känns det som att man arbetar på ett dårhus, alla har sina säregenskaper, mig inkluderat.

Idag tänkte jag gå på stan på lunchen och titta efter någon bra badolja eller kanske badskum. Ligger och plaskar i badet varje kväll nu och läser i GW Perssons bok, vad den heter kommer jag inte på nu men den är riktigt bra. Älskar GW Perssons böcker!!!

Dags att slurpa i sig sista kaffet och väcka älsklingen och sedan jobbet.

Hemmakväll framför tvn

Jag brukar inte vara den som kollar på Idol men tack vare Johan så har jag börjat titta på det programmet och det är också det vi diskuterar på kafferasterna på jobbet. Gillar verkligen Anders Bagge, de andra två sitter bara som två stenfigurer och ser riktigt tråkiga ut.

Imorgon blir det afterwork med jobbet och sedan hem och tvätta, vilken partymänniska jag är! På lördag ska jag jobba och resten av helgen blir nog rätt så lugn.

Ensam hemma

Igår kväll var jag helt själv hemma och njöt som bara den. Johan jobbade vakt så jag kunde göra precis vad jag ville. Lyssnade på min favoritmusik och tog ett bad och sedan satt jag och målade naglarna och tittade på Idol och åt choklad. Hoppas han kan jobba varje onsdag!!!

Ska kolla av idag om det är några på jobbet som är intresserade av att gå på ljusparty och kanske övertala någon att ha ett för nu när det är höst är det så mysigt att tända ljus och sitta hemma och mysa med sin älskling framför en bra film!

Regn eller inte regn?

Funderar på om jag ska packa ner paraplyet i min fullpackade väska eller om jag ska låta det vara hemma. Ser uta tt kunna bli fint väder idag och min väska är redan så full så jag får inte ner något mer i den.

Fick dricka kaffe utan mjölk idag för det var någon som hade glömt att köpa hem det. Får be älsklingen åka och handla idag och sedan hoppas jag på att han lagar mat åt mig ikväll när jag kommer hem från jobbet. HAde tänkt åka till badhuset idag efter jobbet men jag hittade inte min bikini igår och sedan måste jag kanske jobba över så jag får se hur jag gör.

Nu ska jag gå iväg till tågstationen och hoppas på att det inte kommer att regna något idag.


Lilla gumman!

Idag fick min söta systerdotter gå till doktorn och få 5 månaders sprutor och jag skickade hem ett paket murveldjur till henne. Små söta murveldjur som hon kan ha i sin säng och leka med. Sötare tjej än lilla Thelma får man leta efter! Längtar så tills den dagen då Johan och jag bestämmer oss för att skaffa barn.

Jag körde järnet idag på jobbet och känner mig helt slut nu och ska laga mat och sedan ta ett långt bad.

Min första digitalkamera!

Igår köpte jag min första digitalkamera och först kollade jag pricerunner vilken som fått bra betyg och sedan v ar man kunde inhandla den till ett bra pris och sedan blev köpet av! Kan ju säga att färgen spelade stor in när jag gjorde mitt val (den är rosa!!!). Nu kan jag äntligen börja ta bilder igen!

Idag är jag inte lika trött som jag var igår och efter att ha badat igår så gick jag och la mig och sedan somnade jag som en stock och sov hela natten, det var så otroligt skönt.

Har lite ont i halsen idag och det känns inte bra för jag har nyss varit sjuk med feber och ont i halsen och jag vill verkligen inte bli sjuk igen. Nu vill jag jobba och tjäna pengar och sedan vill jag åka till Ullared med min mamma och min syster och sedan vill jag åka utomlands med min älskling.

Ska packa ner lite saker nu och sedan åka till jobbet. Har börjat äta frukost på jobbet istället för hemma för det sparar en massa tid på morgnarna och sedan sitter vi ändå och fikar den första halvtimmen på morgonen.

Hemsk natt

Háde världens mensvärk inatt och låg vaken i 2 timmar och när klockan ringde imorse så ville jag inte gå upp. Det blev lite sovmorgon och det var skönt.

Nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och försöker vakna till liv och sedan ska jag göra mig iordning och åka till jobbet. Hoppas att den här veckan går fort så det kan bli helg igen för jag har en del saker som måste göras och det hinner jag inte med i veckorna.

Nu ska jag dricka upp min stora kopp kaffe och sedan åka till jobbet.

Lugn helg

Trodde den här helgen skulle bli den värsta i mitt liv men den blev till en av de bättre helgerna. Orkar inte gå in på detaljer men allt slutade lyckligt!

Min lillasyster var här idag med sin kille och deras söta bebis och sedan kom min mamma och lillebror över och fikade och stannade jättelänge.

Igår jobbade jag och Johan vakt ihop och det va5r en riktigt seg kväll med lite folk men när vi åkte hem så stannade vi till på McDonalds och syndade så kvällen slutade bra ialla fall!

Ska snart gå och ta en dusch och sedan sova för det är jobbdag imorgon och jag hoppas att det blir en bra vecka på jobbet! Johan och jag var och tittade på en lägenhet på landet men den var inte så fräsch som vi hade önskat, annars så var läget helt perfekt med nära in till stan men ändå lite avsides. Hoppas att vi kan köpa hus snart!

Lycklig karl

Igår när jag kom hem från jobbet så var min sötnos på ett riktigt bra humör och det visade sig att han varit och köpt en ny datorskärm. Så nu har vi en lång skärm, widescreen tror jag det heter. Känns jobbigt att för att den är just så lång.

Lagade thaimat (försökte) igår och det blev ganska så gott och min lillebror var här och åt och han verkade gilla maten. Hoppas att Johan kan laga mat idag för nu har jag gjort det 2 dagar i rad.

Har haft så mycket energi på jobbet den här veckan och undrar varifrån jag fått all energin, hoppas att den håller i sig i hela september och oktober. I somras så kände jag mig bara trött och hängig och den känslan vill jag inte få tillbaka.

På fredag är både jag och Johan lediga och det lutar åt att vi ska gå och se nya Beck filmen.


Duktig jag är.

Jag och Johan har varit ute och gått en promenad nu på kvällen och nu sitter älsklingen och spelar något av sina älskade tv spel.

Håller på och lagar middag nu och det ska bli fläskkött med grön curry och kokosmjölk, så gott och hyfsat nyttigt. Stark mat ökar förbränningen också.

Ska fortsätta med middagen nu och sedan ska jag och Johan se klart dokumentären om Knutby.

Höst ute

Nu är det höst och många kanske tycker att det är en dyster årstid men jag tycker om hösten och ser fram emot den varje år. Det är nu man kan sitta inne medans det regnar och blåser med tända ljus och mysa framför en bra film.

Förra hösten blev väldigt speciell för då träffade jag min älskling och blev så kär! Nu på söndag så har vi varit tillsammans i 9 underbara månader och jag tycker bara om honom mer och mer för varje dag som går. Nu på fredag är vi båda lediga och ska hitta på något kul tillsammans och det ser jag verkligen fram emot.


RSS 2.0