Oväder på gång!

Mörka moln har dragit in nu under kvällen och det blåser jättemycket ute och snart börjar det nog regna, varför? Kan det aldrig vara fint väder när det är helg?

Hållerpå och tvättar nu och då tog tvättmedlet slut, kan jag ha mer otur? Och nu regnar det. Ska snart gå och lägga mig orkar inte mera just nu!

Vill köpa bil!

Sitter och tittar en snabbis påolika bilar på Blocket och känner att jag verkligen vill ha en nyare bil med aircondition. drömmbilen just nu är audi a3 och de finns sådana som jag vill ha från drygt 40000kr men ska jag köpa nyare bil så kan jag lika gärna slå på stort och köpa en dyrare och nyare. Ska räkna lite på det här med pengar och sedan får jag se vad jag väljer.

Jobb idag igen precis som alla dagar och idag är det sista dagen på månaden så det blir stressigt med allt som ska bli klart osv. Klantig som jag är så brände jag mig på min plattång nyss och mitt pekfinger blev lite bränt!

Vill ha!


Känner mig sjuk idag.

Det är två viktiga dagar kvar på den hr veckan och jag känner mig sjuk. Har ont i halsen, hostar och snorar men jag måste gå till jobbet ändå. Har inte tid att bli sjuk, det får vänta tills på fredag!

I dont wanna be lonely...

Vill verkligen inte vara det längre men känner mig jämt så ensam när jag är med Henrik. Han ringde mig idag och sa att han skulle ta en tur med sina kompisar med båten nu i veckan och då får jag vara ensam hemma och jag är så trött på att han jämt lämnar mig för att åka iväg och göra sina saker. Men han har semester och det har inte jag så...

Hjälp mig! Vad ska jag göra?

Har haft ont i halsen hela dagen nu och det börjar bli jobbigt och går inte över. På lunchen sprang jag till apoteket och köpte Strepsil halsatbletter men de hjälpte bara en liten stund. Hjälp mig vad ska jag göra?

Ska dricka en kopp te till kvällsmat för jag mår så illa efter att ha käkat halsatbletter hela dagen.


Vill inte bli sjuk!

Har så ont i halsen och det började igår på jobbet och när jag vaknade imorse så gjorde det riktigt ont. Jag hoppas verkligen att jag inte håller på att blir sjukför jag har så mycket saker som jag måste hinna med just nu.Först så ligger vi efter på jobbet och på torsdag måste vi bli klara för på fredag är det ny månad. Sedan har jag saker här hemma som måste bli klara.

Igår kom min lillasyster ooch hennes kille hem från Grekland och hon sa att de hade haft det jättebra där med fint väder, god mat och en del alkohol och roliga utflykter får vi inte glömma! Vill också åka iväg på semester igen!

Dags för frukost nu.


Härligt svettig dag!

Usch har inget diskmedel hemma och jag som tänkte ta tag i disken som blivit idag men diskmedlet har Henrik tagit med sig när hanåkte ut på sjön idag (han har det på fötterna så att de glider in lättare i wakeboarden).

Har varit så varmt och skönt idag men jag har suttit instängd på jobbet och pinats och faktiskt frusit lite grand pga airconditionen och fått ta rasterna till att sitta ute och värma mig.

Ska se om det går att diska med allrent som jag har hemma för jag vill få bort disken!

Min dag ute på sjön!

Vi var sex stycken som åkte iväg med Henriks båt på eftermiddagen och hade jättetrevligt! Vi badade, fikade och njöt av solen och sedan när vi skulle åka och äta på sjökrogen så kom det upp svarta moln på himlen och sedan kom regnet men då satt vi redan inne på sjökrogen och åt mat.

Nu är det mulet och regnigt ute och jag undrar vart solen tog vägen? Ska ta en dusch nu och sedan äta en smörgås och vila för imorgon är det jobbet som gäller.

En båttur!

Det blir en båttur idag på Hjälmaren med Henrik och två kompisar. Kommer att bli roligt och vi har tänkt åka och äta på sjökrogen. Egentligen så hade nog Henrik och jag behövt ha en dag för oss själva idag för vi har inte gjortnågot ihop på jättelänge eller ens för den delen träffats för han har haft sina saker och jag har haft mina saker.

Har redan hunnit sola, var hos min mamma i drygt 1,5 timmar och solade. Ska packa ner vatten och frukt och sedan så åker vi.

Ska iväg och sola!

Så fint väder och nuska jag ut och njuta av det. Får se om det blir båt idag. Måste få i mig frukost först. Har nu bara druckit en kopp kaffe och jag är så hungrig.

Gårdagskvällen

Blev faktiskt lyckad trots att jag var tvungen att ¨kaoch jobba som croupier. Pratade med djn och han var jättetrevlig och spelade väldigt bra musik och vid halv ett så kom det faktiskt folk och spelade så det var roligt!

Blev tvungen att åka hela vägen till Örebro sedan på natten och hämta Henrik och jag var framme där vid tre på natten så det var lugnt.

Ska fortsätta sola idag, får se om viåker ut med båten eller om jag stannar hemma. Måste hämta minlillasyster på Arlanda inatt och sedan ska jag upp och jobba imorgon så en tupplur på eftermiddagen vore ju inte helt fel. Men nu är det dags för morgonkaffet!

Sms från Grekland

Min lillasyster är där med sin kille och hon skrev att de hade det underbart där. Fint väder och massor av party! Ska åka och hämta dem på Arlanda imorgon och de kommer att vara jättebruna!

Nu måste jag åka till jobbet eller i alla fall om 20 minuter. Ha en trevlig kväll!

Så jävla irriterad!

Det hade varit meningen att jag skulle vara ledig ikväll och inte jobba men tjejen som skulle ha tagit mitt pass kom med världens sämsta ursäkt och nu måste jag jobba. Vill inte! Hade faktiskt planer ikväll, jag och några kompisar skulle ha gått ut och käkat middag och suttit och snackat skit på någon uteservering och druckit en öl.

Är så irriterad ioch känner att jag skulle kunna säga upp mig på en gång men jag får väl svälja all ilska och åka och jobba.

Jag ska sola idag!

Äntligen är det fint väder med massor av sol! Jag har planerat att ligga och sola hela dagen idag och bli brun!

Det var så varmt att jobba igår och det var massor av människor ute och jag hade fullt upp hela tiden. Det bllev något bråk på uteserveringen och en av vakterna fick en flaska i huvudet och en annan vakt försökte de strypa. Pratade med en av vakterna senare och han var helt förstörd och tyckte att det hade varit jättejobbigt med slagsmålet! Ok, tänkte jag och då jobbar man som vakt?

När jag körde hem från jobbet igår så var jag riktigt trött och körde ganska så fort och möter en polisbil spmsedan vänder och börjar köra efter mig en bra bit för att sedan stoppa mig och låta migb blåsa men det gjorde inget för polisen som stoppade mig var jättetrevlig!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och sedan ska jag plocka undan lite hemma för Henrik kommer hem idag (inte för att jag tror att han bryr sig) sedan ska jag åka iväg och sola!

SOLA!

Imorgon ska jag sola!

Nu är det helg!

Skönt med helg nu. 2 dagars vila blir det för min del för jag jobbar ikväll så jag är inte ledig förräns på lördag. Ska vara hemma och ta det lugnt nu för jag kom nyss hem från jobbet. Tror att jag ska äta något och sitta och kolla på tvn och varva ner lite och sedan ska jag ta tag i lite saker som behöver göras här hemma.

Stressigt värre!

Sitter med morgonkaffet på min balkong och den bärbära. Gick och la mig vid tolvigår och kunde inte somna och ju mer jag tänkte på att jag verkligen borde somna ju mer piggare blev jag men till slut vid tvåtiden inatt så somnade jag.

Idag jobbar jag först på mitt vanliga jobb och sedan ska jag ta ett extra pass som croupier för jag behöver lite extra pengar nu när det är sommar. Har funderat på att sluta som croupier för jag har verkligen tröttnat på att sitta och ha en massa fulla, dryga, stökiga människor runt mig men jag funderar också på att köpa en ny bil så då kan det vara skönt med ett extra jobb.

Ska dricka upp mittkaffe nu och sedan göra mig iordning för att åka till jobbet. Idag ska jag ha på mig korta svarta shorts och en vit blusoch det kommer att bli snyggt!

Så lycklig!

Känner lyckokänslor i hela kroppen av det fina vädret och jag hoppas verkligen att det är lika fint i helgen. Kom på att jag jobbar imorgon kväll så min fredag ser ut som så att jag kommer hem från jobbet och är hemma i 2,5 timmar och sedan åker jag iväg till mitt nästa jobb. Känns sådär måste jag säga men på lördag då är jag ledig!

Solen skiner och jag är så glad.

Verkligen underbart väder idag, kunde inte vara bättre! köpte ett par shorts från Gina tricot igår på rean för bara 50 kr och de har jag på mig idag!

Skulle egentligen vilja vara hemma och åka och sola och bada idag men det går tyvärr inte men som tur är så kommer det att vara fint väder på lördag så jag få sola då.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och sedan är det dags!

Käkat daimglass!

Det blev en daimglas idag för att det var så varmt. Vi satt vid ån på en bänk och mumsade efter promenaden och snackade skit.

Håller på och tvättar nu och sedan ska jag gå och lägga mig för det är jobbdag imorgon. Kommer bli ännu varmare imorgon än vad det har varit idag!

Nu är det äntligen sommar!

Det har varit så varmt och skönt hela dagen idag. De tjejer på mitt jobb som är mammalediga och bara jobbar halvtid åkte iväg på eftermiddagen och badade och solade med sina barn och gud vad avundsjuk jag blev men fick sitta till fem innan jag kunde gå hem.

Nu ska jag bara äta något snabbt och sedan ska också jag ut och njuta av det underbara vädret. Det blir långpromenad med en kompis och sedan ska jag hem till min mamma och hämta min cykel!

Det var längesedan!

Som Henrik och jag åt middag ihop men igår var han hemma när jag kom hem från jobbet så jag lagade mat (och han satt och pratade i telefon) och sedan åt vi ihop och det var mysigt! Nu när han har semester så träffas vi knappt aldrig och det känns inte så kul.

Idag ska han åka iväg och jag vet inte när han kommer hem men på lördag ska vi åka på 30 års fest så jag antar att han är tillbaks tills dess. Funderar på om jag ska vara nykter på lördag för jag blev så himla bakfull efter att ha varit ute förra fredagen.

Nu måste jag fixa håret och sminka mig och sedan ska jag åka till jobbet!

Äcklig kaffemjölk!

Läste om Selecta och vad de har för snusk i sin så kallade kaffemjölk och det var ingen trevlig läsning precis! De hade någon form av whitener som används i tvättmedel i mjölken och bara en liten del var verklig mjölk medan det andra bara var en massa skumma saker. Det blir svart kaffe hädanefter på jobbet.

Nu kommer solen sa de på nyheterna och ja det känns kul men jag kommer sitta instängd på jobbet mellan åtta till fem varje dag så jag kommer inte ha någon större glädje av det om det inte blir fint väder till helgen!

Längtar efter dig!

När kommer du?

Avundsjuk!

Så avundsjuk jag är på min lillasyster och henneskille som flög till Grekland igår för att bo på ett lyxigt hotell med all inclusive och ska vara där i veckor och bara ha det mysigt! Själv ska jag vara hemma i regniga Sverige och jobba, vilken tur jag har!

Ska göra en kopp te nu innan jag börjar med maten.

Då var det dags igen!

Att åka till jobbet och påbörja ännu en arbetsvecka och jag är så trött idag och vet knappt vart jag ska ta vägen. Hade en ganska så trevlig helg ialla fall en trevlig fredag och sedan halva söndagen men i övrigt var helgen tråkig. Jag var bakfull och det var tråkigt väder.

Regnar ute nu så det blir väl paraply och gummistövlar (eller inte gummistövlar, jag menar hur skulle det se ut?). Ställde mig på vågen nyss och såg att jag gåttner ett kilo och det måste bero på att jag inte hinner äta när jag är på jobbet, vissa dagar så hinner jag knappt äta lunch.

Nu är det bara att sminka mig och borsta tänderna och sedan måste jag iväg!


Bensinpriset!

Så dyrt med bensin nuförtiden och dyrare kommer det att bli! Fick ett mail om att man skulle sluta tanka på STATOIL och PREEM för att på så sätt pressa de två största bolagen att sänka sina priser och om alla slutar tanka på de stationerna så kommer det nog att funka! Jag kommer att göra det, vad kommer du att göra?

Baka en kaka!

Idag ska jag baka en kaka! Var längesedan som jag bakade något men min pappa kommer och hälsar på mig nästa vecka så jag måste ha något att bjuda på så det är lika bra att jag bakar något.

Ska ta på mig kläder nu och åka till affären och handla lite och sedan om det blir sol så ska jag åka och sola.

Bästa helgen på länge!

Jag var ute i fredags med Ida. Först var vi på fest hemma hos Lotta och Elias och sedan när vi skulle gå ut så gick alla till ett jättetråkigt ställe och Ida och jag gick och dansade. Jag tror att jag drack alldelles för mycket för jag var bakfull hela lördagen och det var jobbigt!

Idag såg jag på smhi att det skulle bli sol så jag ska sola idag! Har längtat efter att sola jätte länge och nu ska det äntligen bli av! 

Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag och snart är arbetsveckan slut! För övrigt så är den här helgen min sista lediga helg och sedan börjar jobba på mitt helgjobb igen och det känns jobbigt att ha en arbetsvecka på 6 dagar.

Idag ska jag eventuellt gå på fest hos en kompis och sedan blir det nog utgång och då vill jag gå till ett bra dansställe för det var längesedan som jag dansade.

Nu är det jobbet som gäller och jag ska äta frukost och sedan är det dags att gå.

Jag vill ha semester!!!

Det är väldigt många på mitt jobb som har eller ska gå på semester nu och jag känner att jag också vill ha semester och vara ledig och ta det lugnt! Vill resa bort någonstans, kanske en kryssning vore roligt eller åka bort på spa över en helg!

Det är onsdag idag så nu är det inte långt kvar till helgen och när man jobbar så är onsdagen viktig frö då kan man säga att nu är det inte långt kvar till helgen och sedan kan man börja planera sin helg.

Nu är det dags för mig att äta frukost och sedan ska jag till jobbet.


Jag visste ju att det var farligt att åka karusell!

Läste i Aftonbladet om att en karusell gått av på lIseberg och jag har alltid varit rädd för att åka karuseller av just den anledningen att jag är rädd att den ska gå sönder och nu har det hänt! Det känns lite som "vad var det jag sa".

Regn i luften..

Verkar som att det kommer att börja regna här för det är roktigt mörka moln ute. Kom hem från jobbet vid halv sju och några smörgåsar och drack vatten till. Känner mig helt slut idag och ont i min fot har jag också och det beror på skoskav som jag fick när jag hade mina nya skor på mig i söndags.

Imorgon ska jag och lillasyster åka hem till pappa och äta mat som Chin lagar och det ska bli gott! Jag ska vara så fräck och ta med en matlåda som hon kanske kan fylla med något gott!

Nu ska jag duscha och sedan ska jag krypa ner i min säng med en bra bok!

Sugen på att hitta på något roligt!

Känner inte för att vara hemma ikväll och ta det lugnt utan jag vill åka och hitta på något men vet inte vad det skulle vara. Det var så lugnt coh skönt idag på jobbet och jag var riktigt nöjd nu när jag kom hem för jag är inte alls trött. Får väl bli en långpromenad sedan vid åtta när jag ätit och vilat en stund.

Skum betalning till ICA banken!

Fick ett brev från ICA banken om att jag betalat in 200 kronor dit och jag förstår inte hur det har kunnat gå till eftersom jag inte har ICA banken eller ens ett ICA bankkort men sedan när jag kollade på mitt kontoutdrag så såg jag att det stämde och jag undrar nu hur det kan ha gått till eftersom jag inte har haft något clearingnummer. Får ringa och fixa det imorgon.

Då var det måndag igen!

Ja nu är det tillbaka till jobbet igen. Sitter med en kopp kaffe och tar det lugnt innan jag ska gå iväg till tågstationen. Älsklingens semster börjar den här veckan men han har gått upp tidigt han med men han ska ut och fiska kräftor och jag ska jobba.

Såg på smhi att det skulle vara strålande sol hela dagn! Kul för mig som ska jobba!

Födelsedagsbarnet!

Lillasyster bestämde att vi skulle ses hemma hos våran mamma idag och så blev det. Hon fick tårta och presenter och blev jätteglad! Hon och hennes kille åker till Grekland nästa söndag och ska vara där i en vecka och jag skulle och också vilja följa med dit! 

Vi var också ute och åt idag på en grekisk resteurang som heter Athena och det var jättegod mat!

Vad ska man ha på sig idag?

Tråkigt väder = tråkiga kläder! Får bli jeans idag och någon tröja och till det en  varm jacka för det är kallt ute idag trots att det är sommar.

Får se om vi hinner kika lite på stan idag innan vi ska hem till min lillasyster. Henrik har jobbat natt hela helgen och ligger och sover nu och kommer nog inte vakna förräns vid två så det blir tight om tid.

Nu ska jag dricka kaffe och fixa med tvätten för det hann jag inte göra igår för jag var så trött.

Grattis på födelsedagen lillasyster!

Idag fyller minlillasyster 22 år och vi ska hem till henne idag och gratta henne! Har köpt en hel del presenter åt henne och jag hoppas att hon kommer att bli glad! Sedan på kvällen så har vi tänkt att gå ut och äta och de har en  jättegod grillbuffe på Perrongen som jag skulle vilja testa.

Igår var jag och försökte sola men det var bara moln så långt man kunde se och idag verkar det som att det kommer att regna. Ska det inte vara fint väder den här sommaren, ska det bara regna och regna? Har i alla fall fått lite sol på mig och det var när vi var i Grekland!

Skulle sola då började det regna!

Inte är det fint väder nu och jag som hade tänkt ligga och sola idag och då började det att regna. Tråkiga sommrar vi har i Sverige! Alltid dåligt väder! Ska ligga i soffan idag och läsa och ta det lugnt. Ikväll ska jag grilla och det kommer att bli kul.

Lördag morgon.

Idag var det tänkt att jag skulle jobba men jag bytte bort mitt pass så nu är jag ledig hela helgen och det ska bli skönt. Vara hemma och ta det lugnt och inte behöva göra någonting.

Ska och grilla idag med några kompisar och jag hoppas att det blir gott för nu var det ett tag sedan jag grillade. Henrik kan inte följa med för han jobbar men nästa vecka har han semester så vi får se om vi hittar på något.

En lugn hemmakväll!

Sitter med ett glas vin nu och ska ha en lugn hemma kväll, från början hade jag tänkt att gå ut men sedan blev min syster sjuk så vi får fira henne en annan dag. En kompis till mig kommer snart över så ska vi dricka lite vin och prata skit.

Ska diska nu för det har min käre sambo inte gjort. Kan ju undra varför alla killar vill ha sina flickvänner som slavar och vill att de alltid ska plocka undan efter dem. Finns det någon som har en pojkvän som frivilligt har storstädat hemma?? skulle bli mycket förvånad om det var någon som hade en sådan kille!

Skum tant som ringer.

Skrattade så jag höll på att dö idag åt min lillebror. Jag satt och ¨åt en banan på jobbet och kom på att jag skulle ringa min mamma och säga en sak så jag ringde upp henne och då var det min lillebror Tommy som svarade och jag hade just tagit en stor tugga av bananen och sa:
- Kan jag få prata med din mamma! Tommy fattade inte att det var jag sokm ringde och sprang iväg för att ge mamma luren och sa till mamma:
- Det är en tant som vill prata med dig mamma, hon sa inte vade hon hette.

På jobbet idag var det lugnt. För lugnt om jag får säga min mening, det hände ingenting och jag satt och väntade på att klockan skulle bli fem så att jag kunde åka hem.

Fast hem åkte jag inte utan jag tog en sväng till IKEA och köpte en present till min lillasyster som fyller på söndag och sedanåkte jag till Biltema och köpte ett jetski batteri åt Henrik.

Nu ska jag glo på tvn en stund och sedan ska jag sova!

Alkisen i grannhuset - svar till anonym!

Nej jag hade inte tänkt göra något sådant drastiskt. Hade snarare tänkt släpa bort bänken han alltid sitter på och sedan en morgon när han kommer ut så är den bara borta och då kan han inte sitta där längre! Man bör ju tänka på att han är en simpel alkis som inte har något liv utan sitter bara och super på dagarna!

Iiiiiiii

Såg på smhi att  det kommer att bli sol på lördag! Hoppas att det blir så för då ska jag sola! Skulle verkligen vara skönt med sol när jag är ledig och kunna ligga och slappa!

Nu måste jag göra mig klar för att åka till jobbet och efter jobbet blir det shopping!

Sex på stranden!

Läste i Aftonbladet att en brittisk kvinna hade haft sex på stranden i Dubai och nu rikserar att få upp till sex års fänglse. Stod inget i artikeln om vad som skulle hända med mannen hon haft sex med men han får väl en pokal. Sådana länder har en väldigt snedvriden kvinnosyn!

Imorgon ska jag shoppa!

Det blir shopping efter jobbet imorgon och jag ska handla lite nya kläder och sedan blir det en tur till IKEA och Biltema (Biltema var inte min idé utan Henriks för han vill att jag ska köpa en sak åt honom där).

Det var lugnt idag på jobbet och det var skönt att slippa stressa. Fick veta att jag kommer att få 25 dagars betald semester nästa ur och det ser jag fram emot! Vill vara ledig och hitta på roliga saker!

I LOVE YOU!

Älskar nog min kille mest i hela världen, han är så fin! Helt underbar! I augusti firar vi våran 6 -årsdag och vi är fortfarande lika kära!

Alkisen i grannhuset!

Det bor en skitfet alkis gubbe i huset mitt emot mitt och så fort det blir varmt ute så tar han med sig sina bärs och sitter på en bänk under ett träd och super hela dagarna. Förra året satt han där och var riktigt full och satt och skrek om att han ville ha 20 kronor och då var min lillebror hemma hos mig och vi var i lekparken en bit bort. Min lillebror blev jätterädd när han hörde den feta alkisgubben sitta och skrika så han ville inte leka hemma hos mig utan ville åka hem och leka där istället så vi började gå mot min bil och för att komma till bilen så var vi tvugna att gå förbi gubben som satt och gapade.

När vi gick förbi gubben så sa jag till honom att hålla tyst och inte sitta och gapa som ett cp och då började han skrika en massa fula saker til mig och min lillebror blev jätterädd och började nästan gråta och sprang till min bil.

Den här alkisgubben satt idag när jag kom hem från jobbet på bänken under trädet och söp och jag ska hämnas! Hämnas för att han fick min lillebror som då var 4 att bli jätterädd. Vad för hämnd har jag inte klurat ut än men något straff ska han få!

Vanlig dag

Solen skiner idag och det känns bra och mitt humör är jättebra.Solen behövs verkligen för den piggar upp. Har nyss ätit frukost och sitter nu och kollar aftonbladet om det har hänt något spännande i världen.

Det blir snart att åka till jobbet och ikväll när jag kommer hem så hoppas jag att min sötnos har lagat mat åtmig för han är hemma den här veckan och jobbar bara på helgen men det är väl förmodligen att hoppas på för mycket.

Så hungrig!

Ännu en hektisk dag på jobbet och nu är jag hemma och är riktigt hungrig!

Rhapsody in Rock!

Det var Henrik på igår med sin familj och jag är glad att jag slapp följa med för jag gillar inte Robert Wells! Dessutom så regnade det nog under hela föreställningen skulle jag tro.

Nu måste jag borsta tänderna och sedan åker jag till jobbet.

Tisdag 8 juli

Jag fasar för att åka till jobbet idag för jag vet att det kommer att bli lika hektiskt som igår eftersom det är många som är på semester och en del är sjuka.

Längtar till i helgen för jag ska gå ut och festa på fredag men bara om det blir fint väder. Inte så kul att klä upp sig och sedan traska ut i regnet för då förstörs ens frisyr och makeup.

Nu ska jag äta frukost och det blir en liten Yogi youghurt.

Vill tillbaka till Grekland!

Henrik och jag hade det så roligt tillsammans i Grekland och jag längtar tillbaka dit. Det var längesedan som vi skrattade ihop så mycket som vi gjorde där!

Så tråkigt när det bara ska regna ute hela tiden, varför kan det inte vara fint väder på sommaren? Blir så irriterad men tanterna på mitt jobb tycker att det är mysigt med regn och visst kan jag hålla med dem till viss del om att det är mysigt med lite regn men inte regn hela tiden!

Nu ska jag dammsuga i köket och hallen för det hann jag inte igår och sedan ska jag göra en kopp rött te och slappa framför tvn!

Det märks att det är måndag!

Jag är helt slut efter en lång dag på jobbet och att behöva pendla varje dag tar också ut sin rätt. Vi hade massor att göra idag och telefonerna slutade aldrig att ringa och jag höll ett tag på att bli tokig ooch sedan var jag tvungen att skjuta upp min lunch med en timme för att det var så mycket som skulle göras.

Nu är jag i alla fall hemma och håller på att laga mat. Det blir pastagratäng för det går fort att laga och sedan gör jag en sallad. Försöker ta med matlåda varje dag till jobbet för det är så dyrt att äta ute.

Nu ska jag fixa med maten och sedan ska jag diska.

Ut i regnet!

Nu ska jag snart ta påmig ytterkläder och ge mig ut i regnet för att hinna med tåget och åka till jobbet. Det är sådana här dagar som man vill åka bil men det får bli tåg för det var alldelles för dyrt att åka bil.

Ha en bra dag!

Regnar idag

Vaknade vid 04,00 imorse av att det regnade väldigt mycket ute och nu regnar det också men lätta små droppar. När kommer solen tillbaka? Jag hoppas att det blir fint väder i helgen så att jag kan sola men med min vanliga tur så är det väl regnväder ute då.

Semester

Skulle vara skönt att ha lite semester nu för jag känner mig sliten. Har så mycket att tänka på hela tiden och det verkar inte som att saker och ting lugnar ner sig utan det blir bara mer och mer saker som jag måste ta tag i.

Var hemma hos min mamma och åtr och det var gott. Blev biff och potatis med gräddsås (jag gjorde såsen och alla tyckte att den var så god!) och till efterätt så fick vi blåbärspaj med vaniljvisp och kaffe.

Nu är jag hemma och har tagit tag i städningen och det är så tråkigt! Jag har gjort klart sovrummet och balkongen nu är det några andra rum kvar men jag funderar på att städa vardagsrummet och sedan ta de andra rummen imorgon. Får se vad jag gör.

Shit vad jag är trött

Har inte börjat med städningen än för jag blev så trött och har hängt framför tvn fram tills nu. Inte riktigt hela tiden jag har tagit en promenad och sedan duschade jag och år frukost.

Ska hem till min mamma och äta lunch vid tre och det ska bli gott fast min mamma är inte så bra på att laga mat så jag tror att det blir jag som får göra såsen för det är hon verkligen sämst på. Min pappa han är däremot väldigt bra på att laga mat och han gör världens godaste gräddsås!

Nu ska jag ta itu med städningen men det kommer inte att bli kul!

Det blir städdag idag.

Har bestämt att jag stannar hemma och städar idag,kan vara skönt att få det gjort så behöver jag inte göra det nästa vecka. När man jobbar i en annan stad så tycker jag inte att jag hinner göra något när jag kommer hem förutom att laga mat och diska så jag får passa på när det är helg.

Åkte Camaro igår.

Vi åkte in till Powermeet igår med Henriks syster och hennes kille som har en Camaro. Det var faktiskt ganska så roligt. Vi körde runt lite och tittade på andra bilar och skrattade oss fördärvade åt vissa av raggarna (speciellt åt en jättefet kvinna som var så full att hon knappt kunde gå och sedan försökte hennes kille släpa henne men han var hälften så stor som henne så det gick inte så bra).

Ja gårdagen var riktigt lyckad! Idag funderar jag på om jag ska ta en sväng till IKEA och titta efter en present åt min lillasyster som fyller 22 år nästa söndag, om det inte blir IKEA så kommer jag att vara hemma och storstäda för det behövs.

Ska synda och äta en pizza.

En bakfull Henrik kom nyss hem och är jättehungrig så vi ska gå iväg och äta pizza. Jag var hemma och tog det lugnt igår och så jag har massa energi men Henrik är trött så vi får se vad som händer idag.

Nu är det helg - och då försvann solen!

Så orättvist att det bara ska vara fint  väder när man är på jobbet i veckorna och att det ska vara mulet på helgen då man är hemma. Vad ska jag hitta på nu då? Det blir kaffe och sedan ska jag gå ut!

GODNATT!

Nu är klockan 00,30 och nu ska jag sova. Är så trött och hoppas att jag kommer att kunna sova länge imorgon! GODNATT!

Ansiktsmasken...

Den var från Hennes & Mauritz och kostade drygt 20 kronor. Funkade gjorde den sådär men man får det man betalar för så är det.

Ikväll har jag varit så slut och inte orkat med någonting. Jag kom hem klockan halv 18,30 från jobbet och nu ska jag gå och lägga mig. Får se vad som händer imorgon. Jobba ska jag inte så det kanske blir ett glas vin?

Älskar katter men är så allergisk mot dem!


Stinky är min lillasysters katt men hon bor hos våran pappa för vi är så allergiska. Älskar verkligen Stinky som vi haft sedan hon var enliten bebis! Idag är hon dessvärre en liten sur kisse som kommer om man ropar hennes namn cirka hundra gånger för hon är så blyg!

Ansiktsmask.

Har en ansiktmask på nu som ska rena porerna genom att svetta ut dem, låter skumt och undrar om det fungerar. Får helt enkelt se det om en stund.

Roligt inlägg!

Haha fick ett roligt inlägg som jag inte kunde sluta skratta åt och det var om att jag skrev att jag hade stora breda fötter och då skrev någon att jag säkert kunde simma fort med fötterna eller att jjag skulle börja med kampsport och få in riktigt hårda sparkar!! Det lät så roligt!

Fy fan för Powermeet!

Igår började "festen" eller vad man ska kalla det och vi hörde stundtals på jobbet dunkande musik på gatan och höga skrik eller snarare bröl från raggarna som åkte omkring i sina bilar och såg vidriga ut. Tror att det kommer att vara värre idag!

Min kille åkte till Powermeet med några av sina jobbarkompisar igår och jag ska eventuellt möta honom och äta lunch om han hade tid för de skulle ut och åka jetski idag (vissa har det bra)!!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe ocg sedan ska jag åka till jobbet. Ha en bra dag!

Tjejen med de stora fötterna!

Det är jag! Köpte ett par nya skor förra helgen som jag inte får ner min högerfot i och jag undrar om högerfoten kan vara större än min vänsterfot? Har försökt att gå in skorna hemma så att jag inte får skavsår när jag har på mig dem ute menj det har inte gått så bra för det gör svinont i högerfoten. Lämna tillbaka dem kan jag inte heller göra för jag har slarvat bort kvittot!

Skulle önska att min skostorlek skulle krympa från 40/41 till 38/39 och att mina fötter inte skulle vara så breda för det är de istället för smala och nätta! Det är en förbannelse i min familj att ha stora och breda fötter  och det är inte roligt när man vill köpa några fina skor.

New Yorker!

Är det någon som tcker att New Yorker är en bra klädaffar?? Jag var inne i den idag och tyckte att alla deras kläder var skitfula, trodde det var ett skämt!

Första dagen den här veckan som jag kommer hem från jobbet och är på bra humör för att allt bara flöt på som det skulle. En del dagar kan vara väldigt bra och andra helt kassa.

Ska hänga rramför tvn ikväll och imorgon funderar jag på om jag ska gå ut. En kompis ska nämligen ha inflyttningsfest så det vore kul att gå dit.

Nu ska jag äta middag!

Soligt!

Det ska bli kanonväder idag och framåt och jag har längtat efter att det ska bli varmt!

I helgen ska jag sola och ta det lugnt och jag längtar tills på lördag för då ska Henrik och jag hitta på något men vad hatr vi inte bestämt än.

Nu måste jag borsta tänderna och sedan åka till jobbet!

Vilken dag!

Jag var så trött igår och orkade bara laga mat och äta och sedan gick jag och lade mig och sov för jag var verkligen helt slut! Det positiva med att jag somnade tidigt var att jag orkade gå upp tidigt imorse så nu har jag hunnit fixa med lite saker här hemma.

Nu ska jag dricka morgonlaffet och läsa tidningen på nätet!

Jag är så trött.

Verkligen jobbigt att pendla fram och tillbaka till jobbet, jag är helt slut när jag kommer hem från jobbet och vill bara sova men det kan jag inte för jag måste ställa mig och laga mat eftersom Henrik jobbar.

Orkar inte skriva mer nu.


Så stressigt!

Känn som att jag inte hinner med att göra något nu när jag jobbar nio till fem och jag blir tokig! HAr börjat åka tåg till jobbet och det betyder att jag måste gå hemifrån klockan sju varje dag för att hinna med och sedan kommer jag en halvtimma för tidigt så bil hade ju varit att föredra.

BAntningen går jättebra, har inte såmycket tid till att äta och eftersom jag bara äter nyttig mat så borde det ge resultat rätt så omgående, det är vad jag hoppas på i alla fall!

Och så blev det sommar...

Precis när jag började jobba så blev det varmt och skönt ute med massor av sol, vilket flyt jag har! Kunde det inte varit sol när jag var ledig och regn nu när jag börjar jobba?

Är helt slut idag och har suttit i telefon hela dagen med olika människor. Nu vill jag bara vara hemma och ta det lugnt.

Nutrilette frukost!

Jag har tagit tag i min bantning på allvar nu och har druckit en nutrilette till frukost idag och det var gott!!! (ÄCKLIGT). Finns några kvinnor på mitt jobb som bantar i några dagar och sedan trycker de i sig mat och det är fel sätt att banta på. Man måste först bestämma sig för att man verkligen vill gå ner i vikt och först då klarar man av det!

Nu måste jag åka till jobbet. Ha en bra dag!

Äckliga raggare!

I helgenär det Powermeet i Västerås och jag kan förstå de Västerås bor som vill förbjuda Powermeet för raggare är så äckliga. Hela deras kultur går ut på att sluska runt och dricka öl! Såg massor av bilar åka mot Västerås igår (raggarbilar) tycker ¨så synd om de som bor i Västerås den här helgen!

Har bestämt att jag åker tåg till jobbet idag det tar kortare tid än att åka bil och dessutom var det köer när jag skulle åka hem.

Nu måste jag fixa mitt hår och sedan ska jag åka!

RSS 2.0