Kär och galen!

Underbart väder ute, underbar pojkvän som lagar frukost åt mig och som ger mig en godmorgonpuss varje morgon. Kan livet bli bättre? Vi åt frukost på våran balkong igår och det ska vi göra idag med, så mysigt att sitta ute och höra småfåglarna kvittra. Nu är det verkligen sommar ute och det är så skönt.

Det är dags att börja planera för semestern och min gubbe vill till Turkiet en vecka och jag vill till Grekland men det kanske ändrar sig när vi kommer dit. Ska äta frukost med min älskling nu och sedan ska vi ut i det fina vädret!

Imorgon blir det sommar!

Imorgon blir det varmt och skönt väder igen och jag ska ha kjol på mig. Jobbar inte heldag imorgon och det ska bli skönt att komma hem och ta det lugnt en stund innan det blir dags för nästa äventyr som blir att gå ut med croupier jobbet.

Jag färgade håret idag och ska snart lägga mig i ett varmt bad och bara ta det lugnt. Så skönt att vara ensam hemma och kunna göra precis det jag själv vill göra.

Vilket väder!

Det regnar ute idag idag och jag måste gå till tågstationen idag. Jag brukar tycka att det är mysigt med regn men inte när jag ska vara ute själv utan det är bara mysigt när man är inne och hör hur regnet smattrar mot rutorna.

Igår var vi på afterwork med jobbet och trots att vi bara var sju styckern som följde med så hade vi jättekul och självklart så började det att regna när vi satt på uteserveringen så vi blev tvugna att flytta in.

Idag ska Johan upp till Stockholm och jobba på en fotbollsmatch och jag är själv hemma så jag tänkte ta ett bad och läsa en bok och bara ta det lugnt! Imorgon har vi fest med croupier jobbet och det ska bli kul, dessutom ska det bli fint väder med mycket sol så jag kan nog ha min nya kjol på mig.

Nu ska jag sätta på mig regnrocken och sean måste jag gå till tågstationen!

Så stressigt på morgnarna

Känner inte att jag hinner med allt som måste göras hemma på morgnarna innan jag måste åka till jobbet och det känns jobbbigt. Nu är det snart fredag och helg och jag hoppas jag kan koppla av i helgen men det är nog inte så troligt. Jobbar på lördag och sen på söndag så börjar jag jobba igen vid fyra och slutar inte förräns vid ett på natten och sedan jobba på vanliga jobbet på måndag. Jag kommer vara helt slut!

Idag ska jag och mina jobbarkompisar eventuellt gå ut och ta en öl efter jobbet men det känns inte så lockande om det ska vara dåligt väder, får se hur det blir.

Lycklig igen!

Johan och jag hade ett fruktansvärt gräl i lördags natt och i söndags pratade vi om att flytta ifrån varandra men allt har löst sig nu och vi planerar inför sommaren och våran semester!

Igår köpte jag en ny kjol på Veromoda och den var kanske inte den snyggaste kjolen men mönstret lockade mig enormt mycket! Kände att jag behövde lite nya sommarkläder och den var på rea så jag köpte den och lite andra saker.

Igår hann jag också åka och tvätta min bil och den blev ren och fin men skulle behöva vaxas och jag får se om vi inte kan göra det nästa helg, skulle vara kul att ha en blank och fin bil. Skulle också behöva köpa nya fälgar till bilen för de jag har nu är så jäkla fula och drar ner hela bilens utseende.

Dricka upp mitt kaffe nu och sedan bege mig till jobbet, så trist att sitta inne hela dagen när det ska vara fint väder ute men  men snart har jag semester!

En lång helg

Den här helgen blev inte så som jag trodde att den skulle bli och jag känner mig ledsen men saka ta nya tag nu i veckan och hoppas att allt löser sig och blir bättre.

Gullvivor och liljekonvaljer!

Idag var jag med mamma och gick i skogen och vi hittade gullvivior och liljekonvaljer som vi plockade. Det var så skönt att vara ute och gå i skogen och bara ta det lugnt och njuta ab den rena lukten och att det enda som hördes var småfåglarnas kvitter!

Ikväll ska jag jobba som croupier men helst av allt hade jag velat vara hemma och myst med min älskling och suttit och druckit ett glas vin på balkongen men vi får ta det imorgon istället. Det ska vara fint väder imorgon och jag ska sola men om Johan vill det annars får jag tjata på honom.

Nu ska jag ladda med kaffe så att jag orkar med den här kvällen! Ni som är lediga passa på att njuta!

Trött i benen.

Har nyss kommit hem efter att ha jobbat och jag är helt slut! En del människor kan verkligen inte uppföra sig och jag har varit så otroligt irriterad idag så det har inte varit sant! Nu ska jag snart gå och lägga mig och glömma att den här dagen varit!

Imorgon ska jag vara hemma och ta det lugnt, ta en långpromenad med min gubbe och sedan se på någon bra film och bara mysa men jag får se om min älskling kanske har andra planer? Jag tror inte att han kommer att vara lika trött som jag imorgon.

Nu ska jag dricka lite vatten och sedan borsta tänderna och krypa ner i sängen, kan inte somna förräns min mjuka gubbe kommer hem så jag ska nog läsa en liten stund.

Vilket väder och jag ska jobba idag.

Ska jobba vakt idag på Sundbyholmsslott och det regnar ute och jag och mina kollegor ska stå ute i regnet och ta emot bilar och det känns inte kul men jag får väl ta med mig ett paraply! Bara det inte kommer att ösregna de två timmarna som jag måste stå ute för då kommer det att bli långa timmar. Jobbar från nio timmar på slottet idag och jag hoppas att det kommer kännas som fem timmar!

Igår var Johan och jag och åkte motorcykel och hade en liten picknik på ett berg där det kryllade av myror men det var mysigt ändå, allt jag gör med min älskling tycker jag om!

Nu ska jag städa lite här hemma och stryka och plocka undan tvätt från när jag tvättade igår.

Ledig dag!

Vad skönt att vara ledig idag och imorgon! Synd bara att det är molnigt ute om det inte hade varit det så hade jag kunnat lega och solat, får se om Johan vill ut och åka motorcykel idag eller om vi ska hitta på något annat roligt ihop.

Är nervös inför nästa lördag då vi ska jobba vakt tillsammans för första gången och jag hoppas att det kommer att gå bra! Har en känsla av att Johan i vissa situationer kan vara lite för överbeskyddande och jag hoppas och har också sagt åt honom att jag klarar mig själv för det har jag alltid gjort.

Nu ska jag se om min gubbe är klar med frukosten, ska bli gott med en kopp kaffe!

Lite ledsen...

Känner mig nere idag och det beror nog på lite saker som händer i mitt liv nu. Har känt det som att jag hela tiden står och stampar på samma ställe hela tiden och kommer aldrig vidare men vem vet det kanske är så mitt liv ska vara? En sak är i alla fall säker och det är att jag snart kommer att bli tokig om det inte händer något snart.

Dåligt väder ska det vara imorgon och på fredag och då är jag ju naturligtvis ledig från jobbet och nu längtar jag verkligen efter sommar och massor med sol! Vill så gärna åka utomlands och njuta av solen i ett exotiskt land med min älskling.

Var på schemamöte med croupier jobbet igår och vi ska ha personalfest nästa fredag så det blev lite planerade inför den och jag tror att vi kommer att ha det jätteroligt då. Det är Köpingsyran nästa helg så det kommer vara mycket folk ute men som det ser ut nu så har vi inte bestämt oss för vart vi ska gå. En sak är i alla fall säker och det är att vi ska sjunga singstar!

Mycket att göra idag.

Idag ska jag jobba över och efter jobbet ska jag åka till Köping och ha schemamöte med mitt croupier jobb, hoppas att vi bara ska göra schema för i juni för jag har ingen aning om vad som händer i juli.

Jobbade över igår också och sedan åkte jag hem och tog det lugnt och kollade lite på tvn och målade naglarna. Tycker att det är skönt att vara själv hemma ibland och bara göra som man själv vill och inte behöva ta hänsyn till någon annan person.

I helgen ska jag åka och shoppa nya vårkläder för nu var det längesedan som jag köpte nya kläder och det behövs lite nya saker. De har öppnat en Monki butik i Eskilstuna oh jag tycker att de har så snygga kläder där så dit ska jag åka och se om jag inte kan hitta lite nytt.

Nu måste jag börja göra mig iordning och åka till jobbet. Hoppas att den här dagen blir en rolig dag och att den går snabbt för jag vill åka hem och berätta en sak för min älskling!

En lugn söndag.

Trots att jag var helt slut igår så han jag ändå med en hel del saker som att åka och hälsa på min mamma och staäda hemma. På eftermiddagen så åkte jag och Johan till Örebro och gick ut och åt på en Grekisk resteuarang och sedan gick vi på bio och såg Änglar och demoner som var riktigt bra.

Idag tar jag bilen till jobbet för jag måste åka och handla efter jobbet och kanske svänger jag förbi Ikea. Johan ska till Stockholm ikväll och jobba vakt på någon fotbollsmatch så jag är själv hemma hela kvällen och ska ta ett bad och läsa en bok och bara slappa.

Dags att åka till jobbet nu.

Hemma efter att ha jobbat

Är helt stelfrusen efter att ha jobbat vakt på Sundbyholmsslott ikväll, det var så kallt! Kollade på Vlt.se och såg att jag fanns med på en bild efter balen och jag såg hemsk ut.

Nu ska jag äta en smörgås och lägga mig i sängen och läsa lite tidningar tills Johan kommer hem (han jobbar också vakt ikväll). När han kommer hem ska han få massera mina ben som är helt slut efter att jag fått stå på dem i nio timmar! Sedan ska vi sova!

Äntligen fredag

Idag känns det inte så roligt med fedag för jag känner mig så stressad. Fick veta igår av min störda chef att han inte kunde låta mig gå tidigare idag utan att jag måste fråga en annan chef men om det inte hade varit ok från början som jag trott så hade jag aldrig bokat upp mig för att jobba men jag ska kolla om jag ändå inte kan sluta tidigare och sen får jag väl stressa ihjäl mig för att hinna byta om och äta något.

Ska ta bilen till jobbet idag och jag har packat ner mina vaktkläder ifall jag inte får sluta den tiden jag vill utan måste byta om på jobbet.

Imorgon ska jag och Johan kanske ut och åka motorocykel och det har jag väl inte sett fram emot men det är kul att göra saker med honom, min älskling som är så söt!

Ska snart åka till jobbet och äta frukost för jag såg att min gubbe hade ätit upp all youghurt så jag ska köpa en smörgås eller liknande på bageriet utanför jobbet.

Lång dag

Har känt mig lagom död i kroppen idag och ska snart krypa ner i min sköna säng och sova. Måste komma ihåg att ta bort nagellacket för jag ska jobba vakt imorgon och det ser inte så respektingivande ut om vakten har korallrosa nagellack på sig.

Födelsedagskalas

Idag fyller min lillebror 6 år och blir så stor så att han kommer att börja på lekis i höst och jag och Johan ska dit efter jobbet idag och gratta honom och ge honom presenter.

Nu har jag börjat dricka kaffe igen på morgonen för jag var så sugen på en kopp redan innan jag ens hunnit vakna och jag tror nog mina första ord till Johan imorse var att "sätt på kaffe till mig med". Så nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och njuter men då blir det inget kaffe på jobbet. Det är verkligen inte bra för magen att hälla i sig flera liter med kaffe varje dag.

Imorgon blir det en riktigt lång dag, först ska jag till vanliga jobbate och sedan hem och byta om och därefter iväg och jobba som vakt från 16,00-01,00. Kommer vara så trött på lördagen men det får bli så och tänker jag positivt så blir det ju rejält med extrapengar till mig sen i juni.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan gå till tågstationen.

Nytt hem

Vill ha hus nu när sommaren börjar närma sig med en altan och en stor gräsmatta där man kan ligga och sola på dagarna och grilla på kvällarna.

Men det blir inget hus än utan det får vänta tills Johan och jag har varit tillsammans lite längre men jag får fortsätta drömma och den här gången vet jag att min dröm kommer att gå i uppfyllelse för Johan  är den rätte för mig och han gör mig så lycklig!

Tip top

Idag mår jag väldigt bra och hoppas att den här dagen kommer bli en bra dag för jag har varit så trött nu i flera dagar och inte mått bra.

Vill köpa en sodastream och göra eget bubbelvatten för det är så jäkla gott med bubbelvatten när det är varmt ute. Jag hade en sodastream förut men den var inte min så när jag och mitt ex separerade så behöll han den givetvis. Kanske tar jag bilen till jobbet imorgon och sedan efter jobbet kan jag svänga in på Mediamarkt och köpa en sodastreamer. Tror till och med Johan skulle uppskatta en sådan mackapär!

Har slutat att dricka kaffe på morgnarna eftersom jag mår så illa av (förmodligen för att jag dricker för mycket kaffe) så nu sitter jag här med en kopp vaniljte men det smakar inte så gott så jag köper nog med mig lite annat te ikväll när jag ska åka och handla.


Usch vad illa jag har mått idag.

Har inte mått bra idag utan har haft huvudvärk och mått illa hela dagen och Johan är i Göteborg idag och jag vet inte när han kommer hem. Vill bara krypa ner i sängen och ligga där hela kvällen men jag måste laga mat först så jag har en matlåda tills imorgon.

Jättetråkig kväll.

Vi fick stänga vid 00 inatt för det var så lite folk och Betnér var verkligen kass, dessutom var han sjuk och åkte hem tidigare. Så nu sitter jag här och väntar på att Johan ska sluta jobba och komma hem och krama mig.

Imorgon ska jag vara hemma och ta det lugnt och det ska bli så skönt. Ska börja dagen med sovmorgon och sedan gå upp och äta sen frukost, kanske en promenad och sedan bara ligga hem och kolla på film med min älskling och mysa massor.

Bjuda på mat.

Idag kommer min mamma och mina två bröder hem till oss för att äta lunch vid klockan 14,00 och det blir grekiska färsbiffar med klyftpotatis och tsatziki som jag faktiskt brukar ha dill i och det är så gott.

Jobbade som croupier igår och det gick bra men det var inte så mycket folk ute som jag hade trott att det skulle vara men det gick ändå.
 
Ikväll jobbar jag som vakt och det kommer bli mycket folk då och förmodligen en massa strul men det kommer nog bli en mycket trevlig kväll ändå.

Nu ska jag åka och handla lite.

Jag är tillbaka!

Gillade inte min nya blogg så nu är jag tillbaka här igen! Idag är det fredag och jag ska till jobbet idag och se om det ligger två biobiljetter som ligger och väntar på mig! Vi har nämligen haft en tävling på jobbet och som den tävlingsmänniskan som jag är så har jag satsat stenhårt på att vinna.

Igår när jag kom hem från jobbet så hade Johan köpt glass åt oss och efter att vi ätit middag så moffade vi lite glass och tittade på Grannfejden.

Idag blir det vanliga jobbet och sen ska jag jobba som croupier och det ser jag fram emot för jag ska jobba med Camilla ikväll! Imorgon ska jag jobba vakt på Betnér och då får jag betalt för att skratta åt hans skämt, visst har jag det bra?

Nu måste jag rusa iväg så att jag hinner med tåget.

Jobba ikväll!

Ja ikväll ska jag jobba som croupier och det ser jag fram emot, ialla fall att jobba med Camilla! Själva jobbet i sig är inte det roligaste men jag kan det utan och innan och då kan man sitta och halvsova samtidigt som man jobbar!

Hoppas på en kanonkväll trots att det är fredag och regnet öserner så tror jag att det kommer mycket folk, ni andra som är lediga njut av den här fina fredag kvällen!

Kärlek i luften!

Min pappa ska gifta sig med sin tant den 19 juni, samma dag som han fyller år och i år fyller han 50 år! MIn söta gulliga lilla pappa. Jag kommer nog börja gråta där i kyrkan när de gifter sig.

Mina båda småsystrar är förlovade och båda kommer nog snart att gifta sig och jag undrar varje dag när det blir min tur. Tjatar på Johan varje dag(kanske inte bästa sättet) om när vi ska förlova oss och han svarar alltid att det är för tidigt. Vill bara inte att Johans och mitt förhållande ska sluta som mitt och Henriks men det tror jag inte att det blir för Johan är helt annorlunda än Henrik. Det märks att han tycker om mig och vill att vii ska vara lyckliga, Henrik ville bara att han skulle vara lycklig.

Nu hålle min gubbe på och lagar mat åt oss och jag är så hungrig och det blir kött, klyftpotatis och tsatziki. Jag älskar dig Johan!

Nu ska jag surfa lite och sedan är det mat.

RSS 2.0