Hemma och ska se på Desperate Housewifes

Nu har jag varit i Eskilstuna och lämnat av min karl och även hunnit handla och varit på schemamöte så nu känns det som att den här kvällen blir till att ligga och kolla på dvd på soffan.

Dagen går så fort

Har tvättstugan nu och är snart klar där nere. Fick mitt schema för oktober och det såg inte så kul ut men deg är bara att bita ihop. Jobbar på min födelsedag och sedan hela helgen, jag som hade velat gå ut. Ska snart byta om och sedan ska Johan och jag åka till Eskilstuna. Det blir lunch på stan och sedan ska Johan vidare till Stockholm och jobba vakt på en hockeymatch medan jag ska åka till Köping och gå på schemamöte. Imorgon och på torsdag jobbar jag natt och fredag ät jag ledig och då ska jag hitta på något roligt.

Så mycket att göra och så lite tid

Imorgon har jag fullt upp och jag hade hoppats kunna klämma in en timme på Friskis men det hinns inte med eftersom jag ska på schemamöte med mitt croupierjobb och sedan har min gubbes bil gått sönder så jag måste skjutsa honom för han ska jobba imorgon men en promenad hinner jag med om en viss person vill följa med? Slutar här snart på jobbet och det ska bli skönt att få komma hem och ta en dusch och äta middag, får se vad som bjuds. Längtar så till nästa måndag då vi åker till Ullared, jag ska shoppa massor. Hoppas att de har ett bra sortiment på kläder och heminredning!

Lunch

Har nyss ätit en kycklingpastasallad och det var gott. Är på jobbet och längtar hem. Imorgon är jag ledig och har en hel del ärenden att uträtta. Johan ringde nyss och var irriterad på Telenor, han har lämnat in sin Iphone på lagning och nu 3 veckor senare är den fortfarande inte ivägskickad och de lovade att det skulle ta 2 veckor att laga den. Bra Telenor. Min gubbe berättade också att han hade köpt en liten present till mig, undrar vad det kan vara?

Om en vecka!

Ser verkligen fram emot nästa vecka för då ska jag åka med min Johan till Ullared och det är något som jag velat göra länge nu. De har ju byggt ut Gekås och jag hoppas att de har fyllt utbyggnaden med en massa roliga saker!!

Nu har jag röstat!

Jag röstade på Sverigedemokraterna idag för jag vet att de kan göra en stor skillnad mot vad de redan etablerade partierna har för avsikt att göra! Nu ska jag hålla tummarna att de kommer in i riksdagen!

Massor av planering

Just nu håller Johan och jag på att planera inför våran lilla resa som vi ska göra i oktober och vi har bestämt oss för att hyra en bil eller en skåpbil så vi får plats med lite saker. ska verkligen bli kul att komma iväg och göra något tillsammans för det var ety bra tag sedan som vi åkte någonstans ihop. Idag hade jag tänkt att göra ett nytt försök att hitta ett par höstskor och om Johan vill så blir det en sväng in till Västerås idag. Har äntligen blivit bättre från förkylningen så jag tänkte åka ner på stan och träna imorgon för nu var det längesedan som jag var där.

Blivit bjuden på pizza

Idag var vi i Eskilstuna. På Fristadstotget stod Sverigedemokraterna och försökte hålla tal men lyckades inte så bra då det stod ett antal ungdomar framför dem och gapade och tutade med tutor och skrek "ni borde skämmas" funderade över pm det inte var de som stod och skrek som borde skämmas. Förstår inte varför folk ska tysta de som har åsikter som inte är likadana som alla andras, vi har demokrati i Sverige och då får man tycka och tänka som man vill. Efter att ha varit på stan så åkte vi hem till min syster och de bjöd på pizza. Min systerdotter var på ett strålande humör och skrattade nästan hela tiden. Hon hat blivit så stor och är inte lika rädd för Johan som hon var när hon var mindre och det är kul. Ikväll ska vi kolla på film och bara ta det lugnt.

Uppe tidigt

Blev väckt av att telefonen ringde halv åtta imorse och jag trodde först att det var väckarklockan men sen såg jag att det varitt jobb. Måste ha låtit väldigt förvirrad när jag svarade. Sen skulle jag försöka somna om och då började en idiot klippa gräsmattan utanför fönstret och då gav bestämde jag mig för att gå upp. Nu har jag hunnited en hel del som att ha varit på banken, kollat på skor och handlat hem lite mat. Ska dricka en kopp kaffe nu och titta på Våra bästa år.

Jag ska till Ullared!

Första veckan i oktober åker jag och min älskling iväg på en liten resa och ett ab stoppen blir Ullared och det ska bli så roligt. Det var Johans ide att vi skulle åka på en liten minisemester och han ville till Tyskland så då kom han på att vi skulle åka till Hamburg och vara där i några dagar och på hemvägen skulle vi stanna till på Ullared.

Nu är jag hungrig

Nu slutar jag jobba om drygt en timma och det ska bli så skönt att få komma hem och äta lite mat för idag har jag inte ätit mycket. Ska ta ett långt bad efter maten och sen ska jag se om det finns något bra på tv att se. Funderar på om jag ska bjuda min älskling på bio imorgon, kan vara kul att göra något tillsammans när vi äntligen är lediga.

Om 7,5 timmar

Är på jobbet och räknar idag ner tiden tills jag slutar jobba idag och sakta men säkert så går klockan framåt och leder till att jag får gå hem för dagen. Igår när jag kom hem från jobbet så var jag så trött att jag bara orkade ta en dusch och sedan äta några smörgåsar och sen krypa ner i sängen och sova. Sov som en stock tills Johan kom hem och väckte mig men det behövdes. Imorgon är jag ledig ända fram tills på måndag nästa vecka och det ska bli så skönt!! Får även lite lön imorgon så då ska jag ta en tur ner på stan och köpa mig ett par nya skor!

Blaskigt kaffe

Sitter på jobbet nu och dricker en kopp blaskigt kaffe, ingen höjdare precis, och försöker uppdatera mig på vad som hänt på jobbet. Två dagars jobb à la 12 timmar per dag och sedan är jag ledig i 5 dagar på raken och det ska bli så skönt och det bästa är att min gubbe också är ledig. Såg partiledarduellen på svt igår mellan Reinfeldt och Sahlin. Vill inte att någon av dem ska vinna valet och blir det Mona Sahlin då flyttat jag från Averige för hon är en komplett idiot och Reinfeldt är så mycket bättre men tyvärr så gynnar inte Moderaternas politik mig så jag lägger min röst på XX!

Pannkakor med grädde och hallonsylt

Nu är jag mätt och belåten. Jag stekte pannkakor när jag kom hem från jobbet och sedan kom Johan hem och vi smaskade i oss några stycken var. Nu ligger jag i soffan och tittar på filmen Signs. Jag jobbar croupier ikväll och det vill jag inte, hade hellre varit hemma och vilat för jag mår fortfarande inte bra men det är sim det är.

Ledsen på min sambo

Har varit förkyld nu under veckan och det är fortfarande inte bättre men jag är på jobbet ändå men tar det lugnt och gör inget i onödan. När jag är sjuk så blir jag fruktansvärt klängig och kramig och vill helst av allt bara ligga nerbäddad i soffan framför en film i min älsklings famn men min sambo har fullt upp den här helgen så det blev en snabb puss och hejdå kram imorse och sen fick jag göra frukost själv. Hoppas att jag blir frisk snart från den här förkylningen så jag kan börja med träningen igen.

Sovmorgon

Det blev sovmorgon imorse och det var verkligen skönt att få sova ut. Nu står kaffebryggaren och puttrar så jag ska strax kliva upp ur sängen och äta frukost, för inte kan hag väl ha en sådan tyr att min älskling ger mig frukost på sängen??

Lugn hemmakväll

Ikväl blir det en lugn hemmakväll med tända ljus och film.

Snacka om tajming

Idioten till fastighetsskötare, han som alltid ska klippa häcken här utanför när jag jobbat natt är och klipper häcken igen!!! Snart finns det inget kvar att klippa. Varför klipper han den hela tiden, är så trött och irriterad nu. Ska brygga en kopp starkt kaffe och äta lite frukost så kanske allt känns bättre sen. Inatt när jag jobbade vr jag genomförkyld och kunde knappt andas genom näsan. Idag är jag som tur ledig och ska ta det lugnt hela dagen, får se om min Johan känner för att pyssla om mig för omväxlingsskull?

Om jag överlever den här natten

Så känns det nu och jag ska snart åka och jobba. Jag har laddat med mjuka näsdukar i mina benfickor och sen har jag med mig Alvedon så nog borde jag överleva. Johan har bara legat och sovit hela dagen medan jag hat släpat mig ner i tvättstugan och sedan lagat middag åt oss. Nu vill jag att någon tar hand om mig men Johan gick nyss och lade sig igen så jag får klara mig själv. Ska hem tull min syster och låna några tidningar av henne så att jag har lite att läsa inatt och hon ska få några av mina tidningar. Nu är min plan att dricka upp mitt kaffe, snyta mig, borsta tänderna och håret ( inte med samma borste!) och sedan åka till Eskilstuna.

Sjuk idag

Vill inte vara förkyld för jag ska jobba inatt och det kan bli värre då. Får göra mitt bästa för att kurera mig under dagen. Har tvättstugan nu och när jag kom ner med två välfyllda tvättkorgar så var ena tvättmaskinen trasig så nu kommer det ta dubbelt så lång tid att tvätta all tvätt, snacka om otur. Avskyr att bo mitt emot en lågstadieskola, ungarna skriker hela tiden när de är ute på rast, vad är problemet? Jag ser ingen som försöker styckmörda dem härute.

Blev superförkyld

Har inte gjort så mycket idag. Sov länge, hade några mysiga timmar hemma med min älskling när vi lagade lunch oc satt och pratade och sedan åkte jag till Eskilstuna. Var och handlade på China trading och sedan blev det en vända till Tuna Park. När jag kom hem tog hag en dusch och satt sen en stund vid datorn och beställde silverschamoo från nätet och när jag satte mig i soffan för en tumma sedan blev jag förkyld och nu känner jag mig riktigt ömklig. Ska försöka vara uppe länge ikväll för imorgon jobbar jag natt och det är bra om jag sover länge imorgon.

Tiden går så fort

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i ett år och nio månader och det känns verkligen bra men ibland känns det som att det var igår som vi träffades. Igår hade vi myskväll här hemma och åt tacos och tittade på Sons of anarchy. Efter det så blev det lite Hassel, någon som kommer ihåg den tvserien?? Nu ska jag dricka lite kaffe, har fått så ont i halsen och är förkyld så jag får se vad jag hittar på idag, en sak veg jag och det är att jag är ledig och det ska bli så skönt att bara få vara hemma och ta det lugnt!

Jag mår inte bra idag

Jag är förkyld, har en sprängande huvudvärk och har inte sovit så bra inatt. Jobbade som croupier igår och det var en idiot som spillde ut rödvin över hela spelbordet och sen hällde han ett saltkar över vinet för han sa att salt tar bort fläckar. När jag sedan kom hem på natten och ville krypa ner i sängen med min älskling och bara sova så hade Strömsholms vandrarhem någon slags fest och spelade musik så det hördes ända till Västerås, som tur var så stängde de av musiken 03.20 och då hade vi ringt till polisen för vi orkade inte med deras dunka dunka. Johan och jag trodde att det skulle vara lugnt och skönt att bo på landet men där blev vi grundlurade, imorgon ska jag ringa runt efter en ny lägenhet.

Två idioter

Snart slutar jag jobba och det ska bli skönt att åka hem för just nu har jag ont i huvudet och är hungrig. Ska laga mat när jag kommer hem och sedan ska jag sitta och slappa framför tvn. Jobbar som croupier ikväll och det ser jag fram emot, inte att jobba utan mer att få lite extra pengar. Måste köpa ett par nya höstskor, ska ta en tur på måndag och se om jag hittar något roligt. Träffade på två idioter på stan och blev riktigt förbannad.

Jag har fått nog

Igår var jag så trött eftersom jag hade jobbat natt och skulle vända på dygnet så sov jag inte mycket när jag kom hem från jobbet och hade tänkt gå och lägga mig tidigt på kvällen men så blev det inte för mina grannar som bor vägg i vägg bestämde sig för att ha fest och deras sällskap växlade med att stå på balkongen och bröla till att springa i trappen och skrika och slå i dörrar och ha någon slags riverdance i vardagsrummet till hög musik, gissa om jag var förbannad när klockan var 23.00 och det enda jag ville var att få en god natts sömn. Lyckades somna men med dubbla öronproppar och idag har jag ont i öronen och är så trött. Jag var och hälsade på min lillebror igår som hade fyllt 18 år och han fick en liten present och deg var trevligt. Hann med att basta hemma igår med Karin och just när vi skulle börja yla tull Singstar så kom hennes kille och hämtade henne, trist men vi får ta det en annan dag.

Får se vad som händer idag

Blev väckt igen av att fastighetsskötaren klipper häcken utanför men idag fick jag sova 3,5 timmar. Min älskling stoppade in öronproppar och lyckades somna om men jag kunde inte göra det så nu sitter jag i soffan med en stor kopp starkt kaffe. Det får bli en lugn dag idag. Hade tänkt åka och gratta min lillebror i efterskott och sedan hinna åka och storhandla. Skulle ha tränat med min syster men jag mår inte bra idag så jag får ringa och se om vi kan ta det en annan dag. Ikväll ska jag stoppa ner mina fötter i ett fotbad och sitta och njuta av att vara ledig.

Nu börjar det bli höst igen

Inatt när ja jobbade var det tre grader varmt utf och det känns verkligen att det börjar bli höst ute. Har blandade känslor inför hösten, ena sidan så tycker jag om när det börjar bli mörkt och kallt ute och man kan sitta hemma och mysa framför en film med tända ljus och andra sidan tycker jag att det är jobbigare att funktioners när det är mörkt. Nu när jag jobbar natt så kommer det att vara mörkt när jag vaknar och mörkt när hag somnar och det känns inte roligt.

Afrikansk dans

Igår var vi på afrikansk dans och det var riktigt svårt att hänga med i stegen och jag såg nog mer ut som flaxande fågel än en dansande människa men det var jättekul och jag känner att jag har träningsvärk i benen och i ryggen idag. Ikväll ska jag jobba natt och det känns bra för det böir bara två nätter och sedan har jag en ledig dag och då har jag en hel del saker inplanerade men det tar jag sen.

RSS 2.0