Pervers arbetskamrat!

Jag har en riktigt pervers jobbarkompis, orkar inte beskriva killen nu för det skulle ta för lång tid men han är ett riktigt original! Kan inte förstå att han har en flickvän men det har han och hon är jättetrevlig och mycket yngre än honom, undrar vad hon ser hos honom.

Haft en hyfsat bra dag på jobbet. Vi fick tårta för att chefen fyllde åår och den var jättegod och på eftermiddagen blev jag så trött så jag funderade om jag inte skulle gå in på kontorslagret och ta en tupplur men det gjorde jag inte utan jag höll mig vaken.

Ska äta lite smörgås nu och dricka te.


Helvete vad det kliar i mina ögon.

Kliar i mina ögon och jag är så allergisk så jag håller på att bli tokig. Hade min pappas hund i min bil förra helgen och hennes hundhår är fortfarande kvar och när jag åker i bilen nu så blir jag jätte allergisk. Ska be min lillebror Tommy att dammsuga min bil så det går bort.

Jag har bestämt mig för att köpa drömmbilen och det är en audi jag vill ha. Är så trött på min bil så det inte är klokt och vill ha en bil med fart i som dessutom ser bra ut. Just nu väntar jag på att få fast anställning på mitt jobb och på att jag ska spara ihop pengar till bilen och sedan så kommer jag att slå till och köpa en bil som jag verkligen vill ha.

Idag ska jag till Ikea med en kompis och handla lite, vad har jag inte bestämt än men några nya matlådorvore inte fel, Henrik har en förmåga att tappa bort våra matlådor när han tar med sig dem till jobbet.

Ska sminka mig nu och sedan måste jag åka till jobbet!

En lång måndag

Idag har det varit en riktigt lång dag och ikväll ska jag titta på tv 4 och Hercule Poirot som går klockan 20,00 ikväll och det har jag sett fram emot hela dagen. Måndagar är alltid värst enligt mig och nu är den här måndagen slut så nu ska jag ta det lugnt.

Henri är ute och fiskar som vanligt så till middag idag blir det bara några smörgåsar och en kopp te eller kanske lite kaffe, har inte druckit så mycket kaffe idag och känner att jag har lite kaffe sug.

Bästa helgen på länge!

Den här helgen har varit en av de bästa helgerna och jag har haft så roligt! I fredags var jag ute med några jobbarkompisar som var helt galna. Vi började med förfest hemma hos en jobbarkompis som heter Ylva och sedan fortsatte vi ut på ett disco och dansade och hade jättekul.

På lördagen så var jag med Henrik och det var ett tag sedan som vi gjorde något ihop så det kändes bra och på kvällen åkte jag och jobbade och det var kul för jag tjänade pengar då!

på söndagen var jag helt slut efter helgen så då var jag hemma och tog det lugnt och fixade hemma och lagade mat och gjorde matlådor till veckan som skulle komma. Såg också lite på en jättefjantig film på tvn som hette en prinsessas dagbok 2 men den var helt värdelös (en barnfilm)!

Nu är det måndag och jag ska snart åka till jobbet och drömma om nästa helg som inte kommer att bli så rolig. På fredag och lördag ska jag jobba som croupier och på dagen ska jag jobba på ett event som mitt vanliga jobb ska ha på en fotbollsmatch, kommer att bli en jobbig helg!

RSS 2.0