På väg

Sitter i bilen och vi är på väg till Örebro för att hälsa på Johans bror och hans familj. Vi ska äta lunch där och det ska bli kul för det var ett tag sedan som vi träffade dem. Jag började titta på Schindlers list igår och ska titta klart pånfilmen när jag kommer hem, tycker att den är så sorglig. Senare på kvällen ska jag och Johan jobba vakt ihop och jag hoppas att det blir en lugn kväll.

En regnig dag

Känner mig ledsen och nedstämd och det är inte bara vädret som har förstört mitt humör. Nu ska jag inte tänka mer på det som gör mig ledsen utan ha fredagsmys med vindruvor och bubbelvatten i soffan framför en bra film.

Härligt med regn när man är ledig

Ligger i soffan nu och lyssnar på kaffebryggaren som puttrar och regnet som smattrar ute. Vaknade för en liten stund sedan och tycker att det är skönt att vara ledig idag. Ska hitta på något roligt att göra på eftermiddagen när älsklingen vaknat. Vi hade tänkt åka till Malmköping men det är inte så kul när det regnar.

Regnet står som spön i backen

Jag är dyngsur och blötare kommer jag att bli eftersom jag fortfarande jobbar men har 3,5 timmar kvar på mitt pass. Jag ska kämpa på och tänka på morgondagen för då är jag ledig och ska ha en middag med min underbara och fina Johan. Idag kom tidningen ner på stan tillsammans med min gruppledare och de tog kort på oss, såg förjäklig ut idag men jag får ta den smällen sen när tidningen publiceras. Om jag har tid imorgon ska jag åka ner på stan och köpa ett par nya skor, jag har tänkt göra det länge nu.

Snart får jag åka hem

Jag har drygt en timme kvar av mitt arbetspass och längtar så tills jag får åka hem, det ska verkligen bli skönt. Johan var på Mediamarkt idag och köpte en film som vi ska titta på när jag kommer hem. Har så ont i fötterna nu och jag väljer nog ett par andra skor till imorgon.

För varmt för att jobba

Enligt väderleksrapporten på tvn igår så skulle det bli regn idag men det verkar inte stämma, solen gassar och jag håller på att rinna bort. Inte så kul att jobba idag, får se om det blir regn imorgon då. Igår var jag och Johan och åt middag med Karin och Johan i Västerås och det var kul, vi åt en tre rätters middag och rullade ut från restaurangen två timmar senare proppmätta. Ska fortsätta jobba nu och om några timmar så slutar jag!

Åka och bada?

Sitter på balkongen hemma i min solstol och njuter av vädret, är inne på min andra lediga dag och det känns så underbart. När Johan vaknar tror jag att vi åker och badar. Fick mitt schema för augusti och det såg bra ut, det blir mycket jobb men jag vill jobba så att jag har råd med en semestegvevka i oktober och då bär det iväg till ett varmt land!

Jag höll på att krocka

Var på väg hem från affären och framför mig på vägen låg 2 bilar som låg i 50 på en 80 väg och jag signalerade och började köra om men bilen framför mig började också att köra om utan att signalera och det gjorde att jag fick tvärbromsa och fick sladd på bilen eftersom det regnar ute. Jag lyckades räta upp min bil men var jätteskakig eftersom när jag fick sladd så kom det flera mötande bilar och jag kunde ha blivit påkörd. I alla fall så körde jag till slut om bilen som låg i 50 och sedan körde jag efter den andra bilen dom nästan hade gjort så att jag krockat och den körde på dom om inget hade hänt. Jag skrev upp bilnumret och sedan körde jag pm bilen och var så arg för det satt en karl i den som inte verkade fatta vad han gjort. Nu är jag hemma och försöker lugna ner mig för det var verkligen en otäck upplevelse och trots att jag inte körde fort så hade det kunnat sluta riktigt illa.

Tokförkyld eller allergisk

Jag hostar och fräser här där jag sitter och det kliar i halsen men jag kämpar på än är inte dagen slut. Efter att ha slutat jobba så åker jag till nästa jobb och det innebär att jag jobbar 15 timmar idag men man får väl hoppas att det är värt allt slit i slutändan. Just nu regnar det ute men enligt vädersajyerna så ska det bli sol till kvällen och det hoppas jag verkligen på för annars blir det kallt att jobba ikväll. Ska dricka en kopp kaffe nu.

Fixa håret

Ikväll ska jag bli fin i håret! Ska färga det ikväll och det kommer att bli så snyggt. Nu var det ett tag sedan som jag färgade håret och det är inte snyggt att ha utväxt. Är på jobbet nu och det känns sådär men jag ska ge järnet idag och imorgon och sedan är jag ledig i några dagar och de dagarna ska jag tillbringa med älsklingen!

Mulet ute idag

Min lediga dag och det är så underbart att vara ledig. Väntar på att min älskling ska vakna så att vi kan hitta på något roligt men han har jobbat natt så han sover nog en stund till. Hoppas på regn ikväll för då kan älsklingen och jag sitta i soffan och mysa med en bra film.

Morgonpigg!

Vaknade för en liten stund sedan och känner mig pigg och utvilad men det är verkligen svårt att sova bra när det är varmt ute. Jag vag nyss nere i tvättstugan och bokade tvättid för jag måste tvätta våra arbetskläder och sedan ska jag åka och hämta ug ett paket med saker som jag har beställt. Nu ska jag snart koka lite kaffe och inviga mina nya fina kaffemuggaf som jag köpte igår.

Halva dagen har passerat!

Nu har jag bara 5,5 timmar kvar på det här arbetspasset och det känns så skönt. Hittade jättefina kaffekoppar på Cervera som det dessutom var rea på och jag köpte åtta stycken för bara 120 kronor, de skulle ha kostat 240 kronor men det var 50% rabatt. Tror kanske inte min älskling kommer att bli så förtjust i dem för de är gammelrosa! Längtar hem nu. Imorgon ska jag ha en ledig förmiddag och ta en morgonpromenad och titta om det finns ett ställe där man kan plocka jordgubbar. På eftermiddagen jobbar jag men det kommer att bli ett roligt pass!

Tråkigaste jobbet..

Är på jobbet nu och vill redan att den här dagen ska ta slut och nu är det 11 timmar och 45 minuter tills jag slutar. Det är så tråkigt att jobba på det här stället och som tur är så är jag inte här så ofta. Imorgon jobbar jag en halvdag i h det ska bli skönt efter de här 12 timmars passen. Min lillasyster kom hit igår och vi gick en liten promenad och sedan shoppade hon lite och åkte hem. Hoppas att det händer något här idag så att tiden går lite fortare.

Totalförstörda naglar

Vet inte vad jag gör med mina naglar men de ser förstörda ut och går av hela tiden. Nu när jag ska jobba vakt har jag de så korta som möjligt men de lyckas ändå gå sönder eller dela sig. Ska fila dem ikväll och lägga på ett skyddslack. Jobbar mycket den här veckan men nästa vecka är jag ledig mycket och det ska bli skönt, synd bara att min Johan jobbar nästa vecka.

Lata sommardagar

Idag har jag haft en otroligt lugn dag och bara varit hemma och slappat. Hade tvättstugan på förmiddagen men nu är det avklarat så jag ligger i min solstol och njuter av solen. Jobbar imorgon och det ser jag inte fram emot, 12 timmars jobb och ingen Johan att krama när jag kommer hem. Nu ska jag koka kaffe så jag blir pigg och sedan gå ut med soporna.

Vilken helg.

Den här helgen har varit riktigt tuff. I fredags jobbade jag drygt 16 timmar oc när jag kom hem på natten vid 02.45 så satt våra nya grannar ute på gården och festade och jag bad dem att gå in för de förde oväsen och jag var trött och ville sova men de lyssnade inte. När Johan kom hem 20 minuter senare kom Johan hem och bad dem vara tysta och det blev tyst och vi kunde sova. När vi just somnat väcktes vi av att en kille stod utanför och hade jordens bråk med sin flickvän. Det slutade med att 3 polisbilar och en pikébuss var tvivla att rycka ut. På lördagen jobbade jag vakt med Johan och det var ganska så kul. Sov drygt tre timmar inatt och sedan åkte jag och jobbadeoch nu sitter jag på jobbet och är trött och vill bara hem och sova.

Känner mig helt död

Vaknade för en stund sedan av att det var tryckande hett i sovrummet så jag satte på acn till Johan och sedan gick jag upp. Ska ner i tvättstugan nu och tvätta våra arbetskläder och sedan ska jag äta frukost och kolla på data of our lives. Jag längtar tills på lördag nu för då är både jag och älsklingen lediga och ska ha en supermtsig dag tillsammans.

Min älskling!

Snart får jag åka hem och krama min fin älskling som jag älskar så mycket!

Gjort illa mig i benet

Har fruktansvärt ont i mitt vändes ben och det är inte träningsvärk utan det är nog för att jag klev snett när jag hjälpte min syster att flytta igår och sedan jobbade jag vakt på kvällen och då stod jag upp i fem timmar. Idag har jag tagit det väldigt lugnt med mitt ben. Igår natt var jag inte hemma fördöms vid fyra på morgonen så jag tog sovmorgon till elva och sedan tvättade jag i tvättstugan. Hann också med att åka och handla mat. Nu är jag på jobbet och jobbar till två inatt, är redan trött och skulle vilja åka hem och sova. Veckan som kommer blir det mycket jobb men det får jag ta för veckan därpå är jag ledig och då ska jag och älsklingen åka till Linköping.

Trasig bil och varmt så inåt helvete!

Ibland klaffar allt riktigt bra. När jag kommer hem och efter att ha hjälpt min syster att flytta då ska jag åka och bada. Är så svettig och varm nu så jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

RSS 2.0