Var så trött igår.

Gick och lade mig vid åtta på kvällen igår för jag var så trött. Det måste ju bero på att det är så mörkt ute hela tiden. Det är mörkt när jag vaknar och åker till jobbet och det är mörkt när jag kommer hem från jobbet.

I helgen ska vi på trav i Sundbyholm för vi fick fribiljetter dit av våran chef i tisdags och det ska bli spännande för jag har aldrig varit och tittat på trav förut. Några från mitt jobb ska också dit och sedan ska min syster dit med sin kille och hans kompis.

Nu ska jag fixa iordning mitt hår och sedan är det dags att åka till jobbet.

Har bestämt mig för att flytta.

Till helgen har jag tänkt att flytta om allt löser sig som det ska annars blir det till nästa helg. Det känns som att jag och Henrik har vuxit ifrån varandra och jag känner att vi inte vill ha samma saker här i livet. Just nu är han i Usa med sina killkompisar och har varit där i tre veckor och knappt hört av sig och det har gjort mig irriterad.

Har tänkt att om vi bor ifrån varandra ett tag så kanske det får honom att börja fundera och börja sakna mig och det kanske till och med kan bli bättre mellan oss. Annars får jag försöka gå vidare med mitt liv och kanske hitta någon ny som har liknande intressen som mig.

Fyller år idag...

Fyller år idag och jag blir 25. Känns läskigt för nu är det bara 5 år kvar till 30. Ska fira med familjen idag och med kompisarna på lördag och det blir kul.

Var hemma hos min pappa och åt igår och det var gott och till efterrätt fick vi en smördegsinbakad vårrulle med grönsakeri?? (pappas fru är från Thailand). Hade med mig en bekant hem till pappa som han jobbar med ibland och de bara pratade och pratade (nu har nog pappa börjat drömma om sin nya svärson!), vi var där i över 2 timmar och det var skönt att få åka hem.

Nu ska jag fixa lite hemma och sedan ska jag åka till jobbet, idag är det nog en hel del av kollegorna på jobbet som vill smaka av tårta!


Till tandläkaren idag.

Det finns inget värre än att gå till tandläkaren, får panik av att ligga i stolen medan han sitter och petar mig i munnen. Det finns verkligen inget värre. Förra året fick jag mitt första hål i tanden och då blev min tandläkare glad och sa att han äntligen skulle få borra för det hade han inte gjortpå hela dagen och jag höll på att svimma.

Hoppas allt kommer att gå bra idag,något hål kommer jag nog definitivt inte att ha eftersom jag borstar tänderna minst tre gånger om dagen.

Ska åka till jobbet efter tandläkaren och efter jobbet ska jag åka hem till min pappa tillsammans med en annan person och äta mat som hans fru ska laga och det kommer att bli gott!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det frukost, får se om jag hinner plocka undan lite hemma innnan det är dags för mig att åka.

Shoppat i Örebro!

Jag var och shoppade i Örebro och blev så irriterad när jag var inne på Onoff och tog en kölapp för att få hjälp men ingen personal dök upp och när de väl dök upp så var varan jag ville ha slut och de hade bara visningsexemplaret och det kunde jag få köpa så jag frågade om man inte kunde få det lite billigare och då sa killen nej så då struntade jag i att köpa det och åkte till Elgiganten och köpte det jag skulle ha där istället. Kan efter den här incidenten inte rekommendera någon att åka till Onoff i Örebro, i alla fall inte det vid Marieberg!

RSS 2.0