Ja gissa vem!

 

NYHETER | ESKILSTUNA SENASTE NYTT
SÖNDAG 30 NOVEMBER 2008
 
Eskilstuna
Slog ordningsvakt
Det var natten till söndag som ordningsvakten på Statt i Eskilstuna skulle sära på ett gäng som bråkade på dansgolvet. Men en av kombattanterna ville inte ge sig och gav därför den kvinnliga vakten ett knytnävsslag i ansiktet.

Kommentera»Länka hit»Skriv ut»Tipsa» Dela på Facebook»
Nu misstänks den 46-årige bråkmakaren för våld mot tjänsteman. Eftersom han var berusad tog polisen med honom till stationen för tillnyktring.


Helvete vad trött jag är.

Jobbade som croupier igår efter mitt vanliga jobb och jag är helt slut idag. Det var 2 utländska killar som stod och bråkade med mig och jag var tvungen att larma efter vakterna. Orkar inte med en del utländska killar (eller karlar var det för de var nog 30 +), de tar en inte på allvar när man säger till dem om de gör fel och sedan ska de stå och gapa och skrika och hötter med näven framör ens ansikte. Blir så förbannad på en del av dem och igår portade jag den tredje utländska killen på kort tid efter att han pekat fuck you åt mig två gånger!

Ska jobba ikväll också men då jobbar jag som vakt och det blir på ett abbat ställe. Får se vilka trevliga människor som jag stöter på ikväll. Min nya kille eller vad jag ska kalla honom jobbar också som vakt och det var så vi träffades när jag jobbade som croupier och han som vakt.

Ha min julklapp till min far klar och han kommer verkligen att bli glad. Jag köpte hela säsong 2 av Pluton B i Vietnam, en serie som gick på nittiotalet som han brukade titta på när jag var liten.Till min mamma vet jag inte vad jag ska köpa men nästa helg ska jag åka till Ullared så då kommer jag nog att hitta något till henne.

Idag ska jag börja inreda min nya lägenhet och det kommer att bli kul och min syster har lovat att hjälpa mig fixa men tyvärr så har vi inte samma sak vad gäller själva inredningen så jag får se hur det blir.

Ska dricka kaffe nu och äta frukost och sedan ska jag åka till mitt nya hem.

Jag är så galet förälskad!

Har träffat en helt underbar kille som jag har blivit så förälskad i och det känns så bra mellan oss! Han är en helt underbar person och jag tycker verkligen om honom jättemycket.

Vi träffades första gången i somras då vi jobbade ihop på samma krog och en gemmensam bekant gjorde så att vi började prata med varandra och sedan har det bara fortsatt. I början var jag inte särskilt intresserad av honom men sakta men säkert så började jag få upp ögonen för honom och nu kan jag inte tänka mig en sekund utan honom!

Ska måla om.

Färgen på vägarna i mitt nya hem är hemsk och därför har jag beslutat mig för att måla om och det ser jag fram emot. Ska ha en ljusbeige färg i vardagsrummet och sedan ska det vara vitt i hallen. Kommer att bli riktigt bra och jag börjar förarbetet på fredag och sedan på lördagen så kommer en kompis över och hjälper mig måla.

Igår var jag på utvecklingssamtal på mitt jobb och jag fick veta att jag skulle få fast anställning där i januari och det känns skönt. NU vet jag att jag kommer att ha en fast inkomst och det öppnar upp för en del nya saker som jag kan göra och det första kommer givetvis vara att köpa en nyare bil!

Mitt i flytten.

Har hållit på nu i drygt 2 veckor med att flytta. Både jag och Henrik tyckte att det var bäst att separera från varandra ett tag och han har inte bråkat om det på något sätt. Jag blev verkligen överraskad när han sa att jag kunde ta soffan som vi köpte för att år sedan, kan det vara så att han tycker att den är ful eller försöker han bara vara snäll?

Var på IKea igår och köpte tallrikar som jag ska ha och idag ska jag ge mig ut och leta efter kaffemuggar på min lunchrastoch sedan har jag nästan allt som behövs för att leva ensam. Kommer att bli lite läskigt att bo själv för det har jag aldrig gjort förut men nog kommer jag att klara av det!

På lördag så kommer min styvpappa att hjälpa mig att flytta mina möbler till min nya lägenhet och det kommer kännas skönt men jag har foortfarande massor av saker kvar här som jag inte har hunnit plocka ner i flyttkartonger men det får jag göra nu i helgen.

Nu är det dags att borsta tänderna och sedan ska jag åka iväg till jobbet. Har jobbat på mitt nya jobb i snart 6 månader och nu vankas det fast anställning och det ska jag nog fira med att köpa mig en nyare bil som jag drömt om så länge!

Stay with me.

Stay with me dont fall asleep to soon the angels can wait for  a moment! En rad ur en låt som får mig att tänka på en viss person som dog för några år sedan. Så många minnen som kommer fram nu när jag plockar ihop mina saker för att flytta. Känns riktigt vemodigt men ändå skönt på något skumt vis.

Orkar inte skriva något mer nu för jag ska snart sätta mig och kolla på PLUS, kvällens program handlar om barnförsäkringar, det kommer bli intressant!

RSS 2.0