Fest igår!

Igår kom några av Johans kompisar hem till oss och vi åt mat och drack lite öl och sedan gick vi till Vinbäcken men det var mest snorungar där. Tror älsklingen är lite bakfull idag eller så är han bara allmänt slö. Det blir nog en lugn dag framför tvn idag med några bra filmer.

Igår var vi på Gripsholmsslott och tittade och det var roligt. Fanns så mycket intressant att titta på. Nu ska jag ta på mig joggingbyxor och en topp och sen ska jag och älsklingen se på film!

Skoskav

Har fortfarande skoskav sedan vi var i Berlin och det verkar aldrig läka och gör ont som fan. Får leva med sandaler resten av livet.

Idag har jag varit ute i skogen och plockat blåbär och sedan solade jag i 2 timmar och det var så härligt! Nu hoppas jag att det blir sol imorgon också!

Nu ska jag kolla på film med min älskling och har jag tur så kanske han masserar mina fötter.

Jag ska ta mig fan sola idag.

Jag är så blek så att det ser ut som att jag suttit inspärrad på dårhus i 10 år och idag ska det bli sol, enligt yr.no, så jag ska ligga och pressa som en galning insmord med kokosolja som jag köpt från Hawaiian Tropic. 

Nu är det dags för frukost och det ska bli gott för vi har köpt en kaffakvarn så vi mal vårat eget kaffe! Sedan till det så blir det ett ägg och några smörgåsar.

Så trött.

Jag är helt slut efter våran dag på Grönalund och ska gå och lägga mig nu. Johan och jag åt ostsmörgåsar med gurka och drack te nyss och tittade lite på en film som jag köpt på Mediamarket men den var inte så bra så vi bestämde oss för att gå och lägga oss istället.

Imorgon ska det bli hyfsat fint väder och jag vill åka och sola då men min gubbe har andra planer så jag får se hur vi gör. Nu sjunger min älskling i duschen, så gulligt!

En del människor.

Jag jobbade vakt igår på Diggilo igår och det var lugnt. Folk njöt av att se showen och hade det väldigt trevligt men det kom en karl gåendes med sin lilla dotter på drygt 5 år och var helt galen och skrek att det här var ett jävla ställe att man inte fick gå på toaletten med sitt barn. Jag sa då att han kunde använda toaletten inne på slottet om inte bajamajorna dög och då skrek han att han inte fått det för personalen och att han skulle sätta sig och skita på slottsbacken (trodde det var hans dotter som var bajsnödig?). Jag skrattade givetvis lite åt honom och han blev helt vansinnig och gapade och skrek att vi var helt värdelösa som inte lät hans dotter bajsa och sedan stormade han iväg.

Det är sådana här händelser som gör att man undrar om en del människor är helt dumma i huvudet, vad hade jag och min kollega med toaletterna att göra? Vi ska ansvara för att upprätthålla ordningen och om nu hans dotter var så bajsnödig varför skulle han då bajsa på slottsbacken eller varför tog han inte med sitt barn till en bajamaja? Frågorna är många men folk kanske kan tänka sig lite för innan de börjar gapa som galningar på oss vakter!

Grönalund

Idag har vi varit på Grönalund och åkt karuseller hela dagen. Det var jättekul men det fanns några karuseller som jag inte ville åka och det var den nya bergochdalbanan och sedan uppskjutet men det hindrade inte de andra från att åka och låta mig sitta och vänta.

Jag spelade på chokladhjulet men vann inget, min dröm är att vinna en jättestor Marabou chokladkaka men än så länge har det inte gått i uppfyllelse!

Vart tog sommaren vägen?

Det känns som att det är höst ute och det är för tidigt. Jag vill ha 30 grader varmt och stekande sol! Nu är det bara grått och trist och kallt. Den här sommaren är den sämsta sommaren på väldigt många år.

Ikväll ska jag jobba som vakt men som det känns nu så är jag hellre hemma och tittar på tv och bara tar det lugnt. Fast Johan jobbar ikväll så jag får också jobba, inte kul att sitta själv hemma.

Trött

Idag har jag känt mig trött och sliten hela dagen och ikväll ska jag jobba som croupier och det ser jag bara fram emot för att Johan ska jobba vakt på samma ställe som mig, annars hade det inte varit så kul. Vill bara vára hemma och ta det lugnt ikväll.

Imorgon blir det också jobba och samma sak på söndag kväll men då blir det som vakt och det är i alla fall lite roligare! Funderar på om jag ska ta en liten tupplur så jag orkar med ikväll.

Var och hälsade på min pappa idag och sedan min lillasyster. Hennes bebis skrek som en galning när jag höll henne och det var jobbigt, bebisar brukar tycka om mig men inte hennes bebis.

Frukost med älsklingen

Har ätit frukost med min älskling och det blev kaffe och två smörgåsar som jag rostade. Nu sitter min gubbe och kollar på Knight Rider på tvn och slappar. Så skönt med semester och bara kunna ta det lugnt och inte göra något. Är fortfarande helt slut i fötterna efter Tysklandsresan men får jag bara vila dem idag så kommer jag att må mycket bättre!

Hemma från Tyskland

Nu är jag hemma från Tyskland och har så ont i fötterna av att ha gått alldeles för långt. Nu blir det en lång dusch, fotbad och kanske en tupplur för jag är helt slut. Borta bra men hemma bäst!

Packar

Håller på och packar nu lite i sista minuten fast jag egentligen borde ligga och sova så att jag orkar åka och hämta Johan inatt och sedan köra till flyplatsen men jag är uppe i varv inför att flyga så det går inte så bra att sova nu.

Imorgon vid den här tiden är vi i Tyskland och sitter kanske på en uteservering och dricker varsin öl och njuter av att vara lediga? Roligt kommer det i alla fall att bli!

Åker till Tyskland

Imorgon åker vi till Tyskland och det ska bli kul! Läskigt att flyga men flygresan tar inte så lång tid så det klarar jag nog av. Vädret skulle inte bli så fint men det ska vara varmt och inte komma något regn. Johan är väldigt uppspelt över resan och har planerat in en massa saker som vi ska se på!

Nu håller jag på hemma och plockar iordning inför resan och städar undan hemma så det ska vara rent och snyggt när vi kommer hem igen, det värsta jag vet är att komma hem till ett skitigt hem!

Gårdagskvällen

Igår på kvällen så tog Johan och jag en liten åktur med trabanten och det var mysigt. Vi åkte ut till Nannberga och tittade på vattnet och sedan åkte vi på en mysig skogsväg hem.

Såg en älg igår som stod på en äng och vi klev ur bilen och tittade och älgen stod kvar helt blickstilla men sedan kom en annan bil och då travade älgen in i skogen.

Idag ville jag åka och sola men det verkar inte bli något väder för det ska vara molnigt hela dagen, vad roligt och nu har jag semester och då ska det vara dåligt väder, såklart!

Vila och sola

Nu är det klart och jag är hemma och ska ta det lugnt hela dagen. Känns mycket bättre nu och jag ska snart byta om till bikini och lapa lite sol och äta en glass. Får se om jag orkar hitta på något ikväll eller om vi bara är hemma och tar det lugnt och kollar på film. 

Tråkig och illamående...

Jag mår inte så bra idag och känner mig helt slut. Imorgon ska jag och Johan till sjukhuset och jag hoppas verkligen att allt kommer att bli bättre då men när vi var där i tisdags så var det inte bra. Orkar inte förklara vad det är som har hänt för då mår jag bara dåligt men förhoppningsvis är det något som kommer att bli bättre med tiden.

Idag ska jag vila mig och förbereda mig inför morgondagen, så skönt att Johan följer med och håller mig i handen!

Rättegång

Ska på rättegång i slutet av september som är för våld mot tjänsteman. Får se om gubben som slog till mig får något straff, han hade tydligen hävdat i polisförhör att han inte vetat om att jag var vakt! Jaha ja så då är det helt ok att ge en tjej en rak höger? September i alla fall, Johan sa att han skulle följa med på rättegången, min ängel!

Hungrig

Idag har jag lagat hemgjord lasagne som just nu står i ugnen och det luktar så gott.

Frukost

Min frukost idag blev en tallrik vaniljyoughurt och ett glas apelsinjuice. Har svårt att äta frukost tidigt på morgnarna och det brukar alltid bli så att jag blir hungrig vid 10,00 fikat på jobbet och äter en smörgås då eller en frukt.

Idag hämtar Johan mig vid halv tre för vi ska iväg och göra en sak och jag hoppas att det kommer att gå bra! Just nu är jag så fruktansvärt trött men jag hoppas verkligen att jag piggnar till snart.

Varit på bio ikväll

Johan och jag var på bio ikväll, vi var och såg Brüno i Västerås och det var väl inte den bästa filmen jag sett men vissa scener var helt klart godkända och visst skrattade vi åt massor av saker i filmen men den är ändå inget jag skulle rekommendera att man går på bio för att se.

Ska duscha nu och sedan krypa ner i sängen med min underbara karl och sova för imorgon blir det en lång dag.

Lillebror!

Min lillebror var här nyss och lånade datorn för att titta efter mopeder, tänk att han har blivit så stor, hn är längre än mig nu och snart kommer han att vara starkare än mig med för han har börjat träna på Nautilus!

Mamma ringde nyss och ville komma över så jag ska baka en blåbärspaj att bjuda henne på, hoppas bebisen och William också följer med.

Igår var jag i Eskilstuna och hälsade på Karin och Johan och det var kul förutom att jag var så trött och mådde inte så bra men jag kände att jag var tvungen att göra något på kvällen för jag blir så rastlös av att bara vara hemma själv.

Imorgon är det min sista jobbvecka och sedan har jag semester och det ska bli så skönt! Nästa söndag åker vi till Tyskland och veckan därpå ska vi försöka hitta på något annat roligt. Nästa vecka måste jag komma tidigt till jobbet för nu är jag den enda som har nyckel och kan öppna för de andra och det betyder att jag kommer få ta emot de första telefonsamtalen på morgonen och det kommer bli jobbigt.

Nu ska jag baka blåbärspaj!


Varit i Västerås

Idag på förmiddagen så var vi i Västerås och tittade lite i affärer. Johan har bestämt sig för att köpa en ny digitalkamera tills vi ska åka på semester (nästa söndag åker vi). Kom på att jag måste be någon komma hit och vattna våra blommor, vem ska jag be?

För ett år sedan när jag och Henrik var i Grekland bad jag mamma titta till våran lägenhet och det gjorde hon verkligen! Hon gav min lillebror nyckeln in och han var där och kollade på film och tv och hade sönder tvn, sedan var mamma själv i lägenheten och städade! Hon tvättade alla våra kläder som var rena och åt upp all mat som vi hade i frysen, trots att jag sagt åt henne att hon kunde äta upp färskvarorna som fanns i kylskåpet. Jag tänker inte be henne vattna blommorna, får bli någon annan.

Får se om det blir bangolf ikväll som Karin vill men just nu så ser det inte ut att bli väder för det. Köpte en film på Medimarket idag och den ska jag titta på när Johan är och jobbar.

Min fina gubbe!

Blir så glad när jag tänker på hur snäll och omtänksam han är och vilken tur jag har haft som träffat honom. Är så glad att jag vågade bryta upp från allt det gamla och satsade på honom och mig! Nu har vi varit tillsammans i 7 månader och man kan säga att det har varit en riktig bergochdalbana som nu har blivit ett pariserhjul.

Idag hämtar han mig från jobbet och sedan ska vi åka till IKEA och titta lite för han vill ha en ny tv bänk. Får se om jag hittar något som jag tycker om?

Snart dags att gå till tågstationen och det spöregnar ute så det blir gummistövlar och stort paraply =).

Tidningarna skriver bara en massa skit

Först stod det i Aftonbladet att ryssvärmen skulle komma hit och nu står det i Expressen att iskalla vindar ska komma hit från Polen och göra det kallt resten av sommaren? Vem sjutton ska man tro på? Om lite mindre än 2 veckor så har jag semester och då vill jag ha fint och varmt väder! Finns en jättebra vädersyda på nätet som heter yr.no och där stämmer vädret alltid och än så länge har de inte visat att det ska bli kallt så jag hoppas fortfarande att jag får massor av sol på min semester!

Idag blir det vanliga jobbet och på kvällen ska jag jobba som croupier, alltid bra med lite extra pengar.

Laan Thong

Finns en thailänds resteurang i Eskilstuna som har så otroligt god mat. Köper alltid mat därifrån när jag är i Eskilstuna. Idag tänkte jag bjuda min syster och hennes kille på mat men de hade inte tid så jag och Johan åkte hem och åt så mycket så att vi inte kan röra oss nu.

Var och tittade lite på stan och var inne i en av mina favoritaffärer som heter Monki och de hade rea på nästan allt i butiken men jag hittade inget som jag ville ha.

Ska kolla på Michael Jacksson minnesstund som sänds på tv 4 och försöka smälta maten!


Tråkig helg

Den här helgen har varit fruktansvärt seg och tråkig. Har nästan bara varit hemma och tagit det lugnt medan Johan har jobbat vakt hela helgen. Igår var han så trött och orkade inte hitta på något. På förmiddagen var vi och fikade i Hjälmaredocka med mamma och William och sedan åkte vi hem och slappade.

I lördags var jag och hälsade på min syster med William och det var kul, hennes bebis är så otroligt gullig och charmig och det säger jag trots att bebisen spydde ner mina byxor så att de blev helt kletiga och det var ingen liten spya utan det kom massor!

Idag blir det jobbet som vanligt och ikväll kanske jag följer med gubben min till gymmet (han har äntligen köpt gymkort) kan behöva röra på mitt feta fläsk jag med. Har börjat lite smått att köra GI och bara äta kött och grönsaker och hoppa över pasta, potatis, ris mm. Får se om det kan ge resultat!

Kallt i sovrummet

Johan tog in en ac i vårat sovrum igår och det var svalt och skönt när vi skulle sova och ikväll står den och brummar igen i väntan på att vi ska gå och lägga oss.

Vi har en ny granne som tydligen är helt puckad. Killen satt med två engångsgrillar och grillar fyra gigantiska köttbitar på sin balkong och det stank rök i våran lägenhet, smart kille!

Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli så skönt! Jag är ledig hela helgen och ska bara vara hemma och ta det lugnt och inte göra något särskilt medans Johan jobbar vakt hela helgen!

Power meet

I helgen är det Power Meet i Västerås och jag ska nog ut och titta på lite bilar då, får se med vem och vilken dag det blir. Inte för att jag är så bilintresserad men när det är så nära och är så stort så kan det vara kul. Funderar på om jag kanske inte ska ta med mina bröder för de skulle nog verkligen uppskatta det.

Idag blir det ännu en varm dag på jobbet och det är också en dag närmare semestern! Det ska verkligen bli skönt att få vara ledig och bara ta det lugnt. Vi har än så länge bestämt att vi ska åka till Tyskland och sen vet vi inte vad vi ska hitta på men det kommer nog något.

RSS 2.0