Beach 2010

Nu har jag börjat ladda inför sommaren och väljer att äta nyttigare, den här veckan har det blivit mycket grönsaker till maten och så ska det fortsätta. Nu ska jag gå ner i vikt och bli starkare fysiskt för det behöver jag i mitt jobb.

Johan har också gått upp i vikt och genom att jag lagar nyttigare mat till honom så kommer han att gå ner i vikt. Dessutom så har han lovat att börja träna och det hoppas jag att han håller för han har ju redan ett gymkort som han köpte förra året.

Sitter och klurar på vad jag ska laga till lunch men det står helt still, ska snart gå till affären och se om jag kan bli inspirerad.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha samma jävla sakvarje år. Ah jag dör varför inte bara skita i att ens försöka när du vet att du aldrig kommer kunna gå ner ett enda gram. Man blir ju heller inte smalare av att springa till affären 10ggr per dag som johan

2010-03-03 @ 12:09:27
Postat av: Anonym

Men Amanda, vad hände med beach 2008?

Vad har hänt? Jag har inte tränat på hela veckan, inte ens gått på mina powerwalks! Fy fan vilken degklump jag är, usch! Jag som planerade in att ha platt mage tills i sommar!!! Fattas bara viktnedgång på 5 kilo och sedan är jag där! Hmm



Det får bli sallad och kyckling resten av den här veckan och lax, så gott med lax! Får köra med nutrilette också, varva det med mat och sedan träna massor!



Jag och Lotta har ju en tävling om vem som ska gå ner mest i vikt! Lotta håller på att vinna men jag har mer fett att ta av! Ni ska få se!

2008-05-14 @ 21:55:

2010-03-03 @ 12:11:14
Postat av: Anonym

samma sak för två år sen. Och jag vann. Du kommer alltid vara fet och äcklig och jag pratar sakta därför att jag tänker innan vad jag ska säga och inte hasplar ur mig massa skit som du.Jag kan göra nåt du kan inte göra ett skit.hahhahhahhahah

2010-03-03 @ 12:13:59
Postat av: Anonym

Hahahaha ooo man kissar på sig varje gång miss smarthead uttalar sig :)

2010-03-03 @ 22:34:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0